🥣 #ترفند_آشپزی🍴
🍲همیشه گوشت قرمز و گوشت ماهی را به طور یکنواخت طعم دار کنید. به عنوان مثال، نمک و فلفل را با نمکدان به طور یکنواخت همه جای آنها بریزید. این کار از تجمع بیش از اندازه طعم دهندهها در قسمتی از گوشت و فقدان آنها در قسمتهای دیگر جلوگیری میکند.🍖🥩
🍺آیس کافی
۲ پیمانه یخ
۱ و ۱/۲ پیمانه قهوه
۱/۲ پیمانه شیر
۲ قاشق چایخوری شکر
این مقدار مواد به شما دو لیوان آیس کافی میده در ابتدا باید شکر رو با قهوه تون مخلوط کنین. من معمولا برای قهوه ی آیس کافی از ترکیب آب و قهوه فوری استفاده میکنم و به ازای هر پیمانه آب یک قاشق چایخوری قهوه فوری در نظر میگیرم. مقدار شکر هم سلیقه ای هستش ولی به نظر من آیس کافی هر چقدر کم شیرین تر باشه سبک تر و خوشمزه تره. فقط دقت کنین که وقتی قهوه رو داخل یخ میریزین نباید گرم باشه. حالا لیوان رو با یخ پر کنین. بعد قهوه رو اضافه کنین طوری که کمی از سر لیوان خالی بمونه. در نهایت شیر رو هم بریزین. حالا آیس کافی شما به همین راحتی حاضره … نوش جان
🥘 مرغ خوشمزه بادورچین آلو زرشک
مرغ روکه طبق معمول همیشه بانمکو فلفل وزرد چوبه مزه دارم باکمی آب ویه قاشق روغن وچند حبه سیر خلالی گذاشتم بپزه وآب مرغ رو میزاریم کنار واسه مواد دورچینش و مرغو سرخش می کنیم کمی تویه قابلمه دیگه پیاز خلالی وزردچوبه وفلفل قرمز روتفت و برای پخت آلو بخارا آب مرغمونو اضافه می کنیم بهش بهمراه کمی آب چون آلو لعاب میندازه وآب خورشت به خوردش میره درآخر کمی زعفرون هم بهش زدم وریختم کنار مرغ وبعد زرشک تفت داده درکره روهم زدم کنارش
بچه ها وقتی آلو پخت میاد اصلااا رنگ خورشتتون جالب نمیشه ولی اصلابه هیچ وجه رب نزنین بهش چون وقتی زرشکو اضافه کنین خوب میشه
#كوكو_سبزى مغزدار
براى مغزدار شدن كوكو كافيه مواد كوكو رو نصف كنيد و نصفش رو توى ماهيتابه اى كه روغن ريختين بريزيد و صاف كنيد سپس پياز داغ و گردوى خرد شده و زرشك روى قسمت اول بريزيد بعد بقيه مواد رو روى قسمت مغز دار ريخته و باز با پشت قاشق صاف كنيد وقتى دو طرف كوكو سرخ شد كوكو رو با چاقو خرد كرده و سرو كنيد من براى كوكو از مخلوط سبزى تره جعفرى گشنيز شويد اسفناج و سير سبز استفاده ميكنم
#سالاد_پاستا_با_مرغ_و_ريحون
.
روزتون بخير دوستان؛
اين غذا ميتونه يك وعده رژيمي باشه:هر ليوان پاستا آبكش شده ١٥٠ تا ١٨٠ كالري،هر فيله مرغ ٣٠ كالري،هر قاشق روغن زيتون ١٢٠ كالري
پاستاي آبكش شده+سينه مرغ پخته و مكعبي خرد شده+ريحان درشت خرد شده+گوجه فرنگي سفت خرد شده+خيار (من استفاده نميكنم)
براي سس:آبليموي تازه+روغن زيتون+ادويه سالاد كه تركيب سبزيجات خشكه و از سوپرماركتها ميتونيد تهيه كنيد+نمك وفلفل
💕 #کوکو_قارچ
🔸۴تاسیب زمینی متوسط آب پز کردم بعد ۳۰۰ گرم قارچ ریز خرد کردم و با یک قاشق آبلیمو تفت دادم تاآبش کشیده شد توی یک کاسه سیب زمینی پخته رنده شده،۱دونه پیاز متوسط رنده شده آب گرفته شده، ۱ دونه هویج کوچولوی رنده شده.قارچ تفت خورده_۳ ق غ جعفری خردشده نمک و فلفل و پودر سیر،دوتا تخم مرغ و ۱ قاشق غ آرد سفید مخلوط کردم و سرخ کردم
💕 #چیپس_خانگی
🔸اول سیب زمینی هارو پوست گرفته بشورید بعد با پوست کن یا رنده نازک برش بزنید، هر چی نازک تر باشه چیپسهاتون باکیفتره،تو ی کاسه ی مقدار آب،سرکه،یخ ، ب.پ و سرکه و نمک رو ریخته هم بزنید ی کم بعد برشهای سیب زمینی رو تو کاسه بندازید،بزارید نیم ساعت بمونه، بعد سیب زمینی هارو بیرون بیارید(دیگه نشورید، بدون شستن) تو صافی ریخته بعد رو ی پارچه تمیز بزارید تا خشک شن حدودا 2 ساعت،
روغن رو گرم کنید، تا جای روغن بریزید ک سیب زمینی ها شناور باشن،ی قابلمه کوچیک و کمی گود باشه بهتره، سیب زمینی خودش ب تنهای مزه خاصی نداره میتونید قبل سرخ شدن یا موقع سرخ شدن کمی نمک روش بپاشید ک نمکی شه، یا میتونید اول خیلی کم توی سس کچاب زده فلفل هم بزنید ک فلفلی شه، تو روغن تا حدی ک ترد شه سرخ کنید، نباید زیاد تغییر رنگ بده
🥟🫕#فیله_مرغ_نودلی
🍝🍜اول یه بسته نودل رو با دو لیوان اب میذاریم بجوشه تا نرم بشه
فیله مرغ رو به صورت نوارهای باریک و کوتاه برش میزنیم منهر فیله رو ۴ تکه کردم و با هر چی که دوست دارید مزه دارش کنید ؛ من زعفران و نمک و فلفل زدم
نودلهارو میریزیم تو ابکش تا آبش بره .
فیله های مرغ مزه دار شده رو ابتدا داخل آرد سفید میزنیم و بعد دورش نودل پخته شده می پیچیم و داخل روغن داغ فراوان سرخشون میکنیم. روغن زیاد بریزید که وقتی فیله نودلی هارو داخلش میندازیم شناور باشن و خوب سرخ بشه با شعله کم و مغز پخت بشه
#کیک_چوبی
کیک اسفنجی را کامل خورد میکنید و بعد با خامه مخصوص شیرینی داخل میکسر کاملا مخلوط میکنید تا حدی که کیک حالت خمیری پیدا کند .بعد با کمک دست با اسکوپ توپ درست میکنید و میتونید بزارید فیریزر تا زودتر ببنده بعد چوبها را در شکلات سفید فرو برده و داخل توپک ها فرو میکنید.بعد توپک ها را داخل شکلات سفید و قهوه ایی میکنید و روشا هرجور که دوس دارید تزیین میکنید
🌸🍃#ژله_گل_محمدی
🍮🍡برای این ژله اول قالب رو کامل چرب کنید و مقداری غنچه گل محمدی کف قالب بچینید و چند قاشق ژله آلوورا روش بریزید طوری که گلها شناور نشن و قالب رو با کمک یه ظرف بزرگتر به شکل کج توی یخچال بزارید تا ژله کمی ببنده و جای گلها ثابت بشه..بعد بازم مقداری گل بچینید روی همون لایه و بازم مقداری ژله آلوورا روش بریزید...این کارو باید ۳ مرتبه انجام بدید و بزارید یخچال ببنده...بعد که بست ...قالب رو راست قرار بدید و باقی ژله آلوورا رو با بستنی وانیلی خوب مخلوط کنید و تمام قالب رو پر کنید.دقت کنید که ژله آلوررا خنک باشه بعد بهش بستنی اضافه کنید
🍧اسموتی با پایه ماست یونانی
🍓طرز تهیه:یک عدد موز خرد شده(خنک باشه،لازم نیست یخ زده باشه)+دو لیوان توت فرنگی نصف شده(حتما بذارید یخ بزنه)+سه چهارم لیوان ماست یونانی+یک سوم ق چ وانیل+سه چهارم لیوان یخ خرد:همه رو داخل مخلوط کن بریزید و میکس کنید تا بافت نرم و خامه ای پیدا کنه و بعد سرو کنید.
🍧نکته:مخلوط کن باید قوی باشه و بتونه یخ رو خرد و مخلوط کنه.
نکته: نی های مخصوص اسموتی ضخیم تر و بزرگتره چون اسموتی سفت و غلیظه.