🔷#سالاد
مرغ و سیب زمینیش رو از شب قبل پختم گذاشتم یخچال،
امروزم، مقداری پاستا رو مث همیشه پختم و آبکش کردم،
هویج نگینی، سینه مرغ خورد شده، سیب زمینی آب پز شده، نخود فرنگی، خیار شور نگینی، ذرت کنسروی، کاهو و جعفری تازه خورد شده،
همه این مواد رو با سس سالاد مخلوط کردم و گذاشتم یخچال که طعم بگیره...
برای سس: کمی ماست شیرین و سس مایونز و فرانسوی، نمک، فلفل سیاه و کمی پودر آویشن، کمی آبلیمو و روغن زیتون ترکیب کرده و سالاد رو باهاش مرینیت میکنیم ، ( چون خیارشور و نخود و ذرت و پاستا نمک دارن، مرغ هم که نمک و ادویه داره، مراقب باشید سالاد شور نشه )
میتونید کالباس هم به سالاد بزنید
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#آش_جو
جو ١ پيمانه، بلغور جو نصف پيمانه، نخود نصف پيمانه، لوبيا قرمز نصف پيمانه، سبزى آش بعلاوه شويد، پياز و سير سرخ شده، زرچوبه و نمك
اول حبوبات و از شب قبل خيس كنيد، لوبيا و نخود رو جدا گانه بپزيد، پياز داغ و سيرداغ درست كنيد و زردچوبه بزنيد بعد جو رو همراه آب به پيازداغ اضافه كنيد و اجازه بديد نيم پز بشه بعد بلغور رو اضافه كنيد، وقتى جو پخت باقى حبوبات و سبزى رو اضافه كنيد و نمك و اندازه كنيد بذاريد آش جا بيفته و با آبغوره يا كشك ميل بفرماييد.
براى درست كردن كشك قالبى هم بايد كشك رو با كمى آب رقيق كنيد و اگه مايل بودين زرد بشه از زعفران استفاده كنيد و تو قالبهاى سيليكونى بريزيد و بذاريد فريزر ببنده.
اضافه كردن فلفل به هر غذايى اختياريه
اگه آب گوشت يا قلم هم داشته باشيد مى تونيد به آش اضافه كنيد.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
🔷#باقالى_پلو
.
طرزتهيه:
برای درست کردن خورش، اول تکه های مرغ رو داخل روغن تفت میدم،حتما یه قاشق زعفران هم داخل روغن میریزم که مرغها خوشرنگ بشه.
طرفین مرغ ها رو تفت میدم و کنار میزارم و میرم سراغ درست کردن سس برای خورش. یه پیاز خیلی بزرگ رو رنده میکنم و بعد سرخش میکنم تا طلایی بشه،حالا بهش رب گوجه، فلفل سیاه،ادویه خورشتی،مقدار کمی پودر گل سرخ و چند قطره آبلیمو اضافه میکنم و کمی تفت میدم تا رب گوجه کاملا رنگ باز کنه.بعد به میزان کافی آب به خورشتم اضافه میکنم و تکه های مرغ رو به همراه یکعدد هویج خام کوچک بهش اضافه میکنم و زمان میدم تا بپزه و جابیفته،در پایان نمک و زعفران اضافه کرده و شعله رو خاموش میکنه
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
6.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ ذغالی
.اول مرغ رو با نمک و زردچوبه مخلوط کردم یک ساعت گذاشتم مزه دار که شد داخل روغن داغ به حرارت ملایم سرخ کردم و بعد یه پیاز رو خلالی کردم و بعد از اینکه سرخ شده مرغ های سرخ شده رو بهش اضافه کردم و دوتا قاشق سس مایونز رو با دوتا لیوان مخلوط کردم البته اگه با همزن دستی مخلوط کنید راحتید آگه نه مثل من داخل مرغ که ریختید خودش حل میشه وقتی پخته شد بعد زعفران آب شده رو بهش اضافه کردم..حالا چند تا ذغال رو سرخ کردم داخل ظرف فلزی گذاشتم وسط مرغ قرار دادم و بعد یه قاشق از آب مرغ روی ذغال ریختم و یهویی که دود کرد در ظرف رو بستم و گذاشتم مرغ جا بیفته و آب مرغ غلیظ بشه
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
6.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
# فیلم_آموزشی
#شیرینی_یخچالی
مواد لازم
_ ۱ بسته خامه صبحانه ۲۰۰ گرمی
_ ۳ بسته بیسکوئیت پتی بور
_ ۱ عدد موز
_۱۸۰ گرم شکلات تخته ای (میتونید شکلاتارو ترکیبی از تلخ و شیرین بزنید)
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
5.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نیمرو🍳🍳🍳🎥☝️
ایده های جالب نمیرویی
👩🍳@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تزیین_تربچه
👩🍳@ashpazy_irani
#دسر_کاسترد_مدرن
#کاسترد_موزی_شکلاتی (شکلات شیری)
#کستر #کاستر #کاستارد #کاسترد #کاسترد_شکلاتی_موزی #دسر
موز یک عدد
پودرکاسترد 3 قاشق غ خ سرصاف
شکلات شیری بنماری نصف پیمانه
شیر نیم لیتر
بیسکویت یا کیک به مقدار لازم
وانیل به مقدار لازم
آب سرد نصف پیمانه
کاسترد با اب سرد مخلوط کنید تا گوله نشه
بعد با شیر و شکلات بنماری و وانیل بزارید روی شعله تا مثل فرتی قوام بیاد در اخر موز له شده داخلش بریزید داخل ظرف سرو بریزید و لابه لا از بیسکویت یا کیک استفاده کنید در اخر هم به سلیقه خوشگلتون دیزاین کنید 😍 همین
نوش جونتون
حتما امتحان کنید با اینکه سادس اما خیلی خوشمزس و متفاوت😊
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
کیک مالاگا
برای کیک شکلاتی:
4 تخم مرغ
4 استکان قهوه خوری شکر
1 استکان قهوه خوری آب گرم
1 لیوان آرد
4 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
2-3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
5 گرم وانیل شکری (شکر دار)
5 گرم بکینگ پودر
مواد لازم دیگه:
1 بسته پودر پودینگ وانیلی حاضری یا پودر کرم شانتی یا خامه قنادی یا هر کرم دیگه
موز
فندق خرد شده
مقداری شیر
برای گاناش شکلاتی:
200 میلی لیتر خامه
200 گرم شکلات تکه تکه شده
طرز تهیه :
🥠برای کیک، تخم مرغ هارو با شکر خوب بزنین، بقیه مواد رو اضافه کنید و مخلوط کنین، آرد و بکینگ پودر رو الک کنین و اضافه کنین و با لیسک زیرو رو کنین.در فر گرم شده 180 درجه بپزین.
🥠بعد از سرد شدن، به حدود 24 قسمت تقسیم کنین و هر کدومو با کمی شیر سرد خیس کنید و روشون کرم یا خامه بزارین و موز بزارین.و روشونو با گاناش شکلاتی بپوشونین وبا فندق یا گردو اطرافشو تزیین کنید و بزارین یخچال. بعد با شکلات آب شده، تزیین کنید.
🥠برای گاناش، خامه رو گرم کنین و شکلات هارو اضافه کنین و 5 دقیقه صبر کنید بعد شروع کنین به هم زدن.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_آموزشی #کارباشابلون
#تزیین_دسر 🍮
خیلی راحته ؛بزارید یه کم روی دسرتون ببنده بعد باهاش کارکنید وشابلون رو بااحتیاط بردارید
قابل استفاده برای تزیین انواع دسر ؛شله زردوحتی کیکها...
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani