ژله خورده شیشه 😍😍
سه رنگ ژله را به دلخواه درست كنيد توي سه ظرف جدا ريخته و (فقط هم يك بسته پودر را با يك ليوان آب جوش مخلوط كنید که سفت در بیان) وقتي كه خوب سفت شد مربعی برش بزنید.
و قالب را چرب كردم و ژله هاي خورد شده را داخل قالب بریزید. حالا
يك بسته ژله آلوورا هم با يك ليوان آب جوش حل كرده و بعد از خنک شدن يك بستني ليواني وانيلي را بهش اضافه و حسابي مخلوط کنید. اونو روي اون ژله هاي خورد شده داخل قالب بریزید و توي يخچال بذارید تا خودشو بگیره( اگه دوست داشتید مقداری ژله سیز یا رنگ خوراکی سبز بزنید که متمایل به سبز بشه)
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#کباب_تابه_
برای درست کردن کباب تابه دوتا پیاز متوسط رو رنده میکنم و با چهارصد گرمگوشت چرخکرده مخلوط میکنم و بهش زردچوبه،نمک، فلفل و ادویه میزنم و خوب ورز میدم و بعد به شکل دلخواه فرممیدمو تو تابه میچینم.وقتی گوشت کمی آب انداخت سیب زمینی و گوجه فرنگی سرخ شده روی گوشتها میچینم..آب گوجه فرنگی که به خورد کبابها بره خیلی خوشمزه ترش میکنه
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
#بهترین_روش_نگهداری_سیر
بهترین روش برای نگهداری سیر دوستان عزیز نگهداری اون داخل روغن زیتونه به این صورت که هر مقدار سیر را که داریم پوست میکنیم و میشوریم بعد داخل بلندر میریزیم و خورد میکنیم ، داخل شیشه میریزیم و روش تا ارتفاع دو سه سانت بالاتر روغن زیتون میریزیم بعد درب شیشه رو میبندیم و داخل یخچال نگهداری میکنیم .
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#ميگو_پلو
من همراه با كمي روغن زيتون ،پودر سير،پودر پياز و نمك و فلفل مرينيت كردم)و با كمي زعفران دم كرده تفت داد و همينطور كه ميدونيد ميگو رو نبايد خيلي تفت داد باعث ميشه سفت بشه و يه نكته اينكه مثل من اين اشتباه رو نكنيد از اين بسته هاي ميگوهاي پلويي استفاده نكنيد چون ميگو بعد از پخت جمع و كوچيك ميشه حتما از سايز درشت ميگو استفاده كنيد تا شكيل تر و مجلسي تر باشه . برنجتون رو آبكش كنيد و بعد ميگو رو همراه با سبزي لابلاي برنج دم كنيد. ميتونيد در كنارش از سيب زميني نگيني سرخ شده استفاده كنيد .
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
🔷#خورشت_ترش_واش
مواد لازم براي ٣نفر
٢٥٠گرم سبزي ترش واش
مرغ ٣تكه متوسط
پياز ١عددمتوسط
گوجه ۳عدد
بادمجان۳عدد
رب گوجه فرنگي ١قاشق چايخوري
نمک به میزان لازم
آبغوره به میزان دلخواه
سیر در صورت تمايل به میزانی که دوست دارید
به تكه هاي مرغ نمك وزردچوبه زده ودر روغن سرخ ميكنيم و كنار ميگذاريم.
پياز را کاملا ریز نگيني خرد میکنیم ،
پياز های خرد شده را در روغن تفت مي دهيم تا سبك بشه و تغيير رنگ بده.
۲ عدد گوجه كه پوستش رو جدا كرده وبه صورت نگين خرده كرده ايم به پياز اضافه ميكنيم و تفت مي دهيم.
رب و سبزي را اضافه
كرده وچند دقيقه تفت ميدهيم.
مرغ سرخ شده و سیر خرد شده و تفت داده شده را به سبزي اضافه كرده تقريبا نيم ليتر اب و به میزان لازم نمک به آن اضافه كرده با
حرارت ملايم حدودا دو ساعت ونيم روي شعله گاز گذاشته تا خورشت جا بيفته.
در صورت تمايل بادمجان را پوست كرده و نمك بهش ميزنيم و يك ساعت كنار مي گذاريم تا تلخي بادمجان از بين بره.و بعد سرخ میکنیم .
در ده دقیقه آخر مقدار دلخواه آبغوره و بادمجان سرخ كرده و یک گوجه که برش میزنیم و سرخ ميكنيم رو به خورشت اضافه ميكنيم.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد
مواد لازم: (می توانید مواد را افزایش یا کاهش دهید )
کلم (حداکثر 500 گرم)
2 هویج
برای سس
2 -3 قاشق سس مایونز
3 قاشق ماست
شکر یک قاشق غذاخوری
نمک نوک قاشق غذاخوری
2 قاشق روغن زیتون
کلم رو ریز و خورد کنید ، هویج ها را در یک کاسه بزرگ رنده می کنیم و اضافه میکنیم مواد و سس رو اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم .
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه ایده جالب برای دسر خوشگل😍😍
داخل گریپ فروت رو خالی کنین و ژله انار بریزید بعد تخم هندوانه رو برای تزیین بهش اضافه کنید 🍉😍
#فیلم_آموزشی
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#مربا_بهار_نارنج
بهار نارنج رو بعد شستن سه بار میجوشونم دوبار اول فقط اب و بهار میریزم تو دیگ و میجوشونم بار سوم توش کمی اب نارنج میریزم ک سفید بشه. بعد هربار جوشوندن وقتی ریختی تو ابکش سریع بریز تو اب سرد. بعد جوشوندن هم دو سه ساعت بهار نارنج رو بریز تو اب سرد و بزار تو یخچال این کار باعث میشه تا برگهای بهار کاملا باز بشه. هر یک پیمانه بهار نارنج جوشونده یک و نیم پیمانه شکر.یک تا دو پیمانه اب. خیلی کماب نارنج حرارت خیلی خیلی کم در دیگ هم بسته. دو تا سه ساعت زمان پخت.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#_کوکو_کدوسبز_وسیب_زمینی
🔻مواد لازم :
▫️کدو سبز : ۲ عدد
▫️پیازچه : ۲ عدد
▫️تخم مرغ : ۲ عدد
▫️آرد سفید : ۱ قاشق غذاخوری
▫️نمک : به میزان لازم
▫️فلفل سیاه : به میزان لازم
✍در ابتدا باید کدوها را رنده کنید . سپس به آن آرد سفید ، بکینگ پودر ، نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و ورز دهید.در مرحله بعد پیازچه های خرد شده را اضافه کنید.سپس تخم مرغ ها را اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید تا مایه ای یکدست بدست آید.حال مواد را می توانید به صورت کباب و یا کوکو سبزی در ماهیتابه سرخ کنید.وقتی یک طرف مواد سرخ شد کوکو را برگردانده تا طرف دیگر نیز سرخ شود.غذای شما حاضر است نوش جان .
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#فروماژ_نارنگی😍😍
آب نارنگی1/5لیوان
ژلاتین2 قاشق غذا خوری
تخم مرغ3عدد
خامه1پیمانه
شکر 1پیمانه
رنده پوست لیمو 1قاشق چایخوری
ابتدا ژلاتین را با آب نارنگی بن ماری کنید سپس تخم مرغ را با شکر خوب هم زده تا کش دار شودو بعد خامه را اضافه کرده و در آخر ژلاتین بن ماری شده و کمی هم میزنیم و داخل قالب را کمی چرب کرده و مواد دسر را ریخته و در
یخچال قرار داده تا دسر بسته شود.
میتوانید میزان خامه را به نصف کاهش داد و بجای آن از شیر استفاده کرد.
میتوانید در صورت نداشتن رنده پوست لیمو از وانیل استفاده کرد..
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
✅کرم موز با طعم نسکافه😍😍
🍜طرز تهیه
2لیوان شیر+1ق غ پودر نسکافه +نصف پیمانه شکر همه رو قاطی کردم روی حرارت گذاشتم نباید بجوشه فقط شکر و نسکافه حل بشن حالا4ق غ خامه صبحانه بهش اضافه کردم 2تا موز رو هم رنده بهش اضافه کردم حالا3ق غ پودر ژلاتین را داخل نصف لیوان اب سرد به روش بن ماری حل کردم اونم به مواد قبلی اضافه کردم و داخل قالب ریختم و گذاشتم تا کاملا سفت شد و اماده شد قالبم رو چرب نکردم چون خامه داخل موادم بود که خودش چربه. نوش جان
#کرم_موز_با_طعم_نسکافه🍮
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#ژله_هاي_تك_نفره مناسب براي انواع مهماني😍😋
ظرف هاي تك نفره ي يك بار مصرف تهيه كنيد..
با كلي ژله ي رنگي رنگي..
رنگ هاي مختلف ژله رو درست كنيد..
به مقدار خيلي كم توي ظرف هاتون از يك رنگ بريزيد..
بزاري توي يخچال كه خودشو بگيره..
وقتي خودشو گرفت از يخچال در بياريد و روش يه رنگ ديگه بريزيد و دوباره بزاريد توي يخچال..
تا چندين رنگ اين كارو تكرار كنيد..
براي تزئين روش ميتونيد از بستني زده شده بريزيد يا از تكه هاي ميوه استفاده كنيد
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تهیه_کیک_ژله_میوه_ای
اول کیک ووسط قالب میزاریم بعدلایه ای ژله آلوورامیریزم میزاریم یخچال ببنده بعدیه لایه میوه میریزم تاآخربه این شکل ادامه میدیم
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
ژله خاکشیر😍😍
✍مواد لازم :
ژله آلوئه ورا ۱ بسته
شربت خاکشیر بدون شکر ۱ لیوان
آب جوش ۱ لیوان
🍜طرز تهیه:
ژله را با یک لیوان آب جوش مخلوط میکنیم و هم میزنیم تا شفاف شود سپس شربت خاكشیر را اضافه میكنیم.
در قالب میریزیم و در یخچال میذگذاریم تا بسته شود با این کار خاکشیر ته نشین می شود و ژله حالتی دو لایه و زیبا بخود می گیرد.
اگه دوست دارین خاكشیر در همه جای ژله پخش باشه باید بعد از افزودن خاکشیر، ژله را در یخچال بگذارید تا کمی نیم بند شود، بعد با قاشق هم بزنید و در قالب بریزید، نهایتا در یخچال بگذارید تا کاملا بسته شود.
چون خود ژله آلوئه ورا شیرینه دیگه لازم نیست شكر اضافه كنیم.
😍 @ashpazy_irani
#کیک_ساده
تخم مرغ ۳ عدد
آرد سفید قنادی ۲ لیوان
شکر یک لیوان
شیر نصف لیوان
روغن مایع نصف لیوان
بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
وانیل مقداری
همه ی مواد را از یخچال در آوردم تا به دمای محیط برسه.تخم مرغها رو با وانیل و شکر مخلوط کردم و با همزن خوب هم زدم تا کشدار بشه بعد شیر و روغن مایع رو اضافه کردم.آرد رو با بکینگ پودر و قاطی کردم و دو بار الک کردم و کم کم به مواد اضافه کردم و با لیسک هم زدم قالب مورد نظر را چرب و آردپاشی کرده مواد رو داخلش ریختم و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بمدت ۴۵دقیقه قرار دادم تا کیک بپزه.
😍 @ashpazy_irani
#گردن_بادورچین_آلوزرشک
دوتا پیاز درشت روخلال کردم وبا فلفل قرمز( خرد شده درغذاساز وفریز شده) وکمی زردچوبه کمی تفت دادم وبعد گردن روهم اضافه همینطور کمی تفت دادم وکم کم بهش آب اضافه کردم تاپیازکاراملی بشه و بپزه وآخرای پخت بهش نمک وکمی زعفرون زدم وقتی که کاملا پخت آلو بخارا روکه ازقبل خیس داده بودم رواضافه وگذاشتم خوب جابیوفته وزرشکمو باکمی کره تفت دادم وبهشون درآخر اضافه کردم.
😍 @ashpazy_irani