eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.3هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
🍆گرفتن تلخی بادمجان با نمک و آفتاب 🥣 🍆بادمجان ها را پس از پوست کندن از وسط به دو نیم کنید. اگر تخم زیاد دارد، آنها را در بیاورید. روی آن نمک بپاشید و روی یک سینی دستمال کاغذی بگذارید و بادمجان ها را روی آن بچینید و سینی را در آفتاب قرار دهید. پس از یکی دو ساعت آنها را بشورید و خشک کنید. حال بادمجان ها را سرخ کنید و مطمئن باشید دیگر تلخ نیستند.
❓❓❓❓ چرا کیک به قالب چسبیده است؟ 🥧🥧🥧🥧🥧 🧁قالب به درستی چرب و آرد پاشی نشده است. 🧁کیک در زمان مناسب و بعد از سرد شدن اولیه از قالب خارج نشده است.. 🧁کیک به اندازه کافی نپخته است.
🔶کدو ورقه‌ ای🔶 📝مواد لازم 🔺كدو سه عدد 🔺پودرسير🧄 يك قاشق چايخوری 🔺تخم‌ مرغ🥚 پنج عدد 🔺🧂روغن، نمك و فلفل به ميزان لازم 🥪طرز تهيه: كدو را خوب بشوييد و آن را با پوست حلقه‌حلقه كنيد سپس در روغن با حرارت ملايم سرخ كنيد. بعد تخم‌ مرغ‌ها را با نمك، فلفل و پودرسير مخلوط كرده، كدوها را كف تابه چيده و مخلوط گفته شده را روي آن مي‌ريزيم و در تابه را گذاشته تا بپزد. (اين غذا بسيار سريع آماده شده و طعم مطبوعي دارد)👌😋
🥄یه نان خوشمزه🥞 🥣مواد لازم ☢️آرد گندم (آرد نان سنگک) ۳۵۰ گرم ☢️روغن جامد ۱۹۰ گرم ☢️پودر شکر ۱۶۰ گرم ☢️جوش شیرین ۲/۱ قاشق چایخوری سرخالی ☢️پودر زنجبیل ۱ قاشق چایخوری ☢️محلول زعفران ۲ قاشق چایخوری ☢️کنجد به مقدار لازم 🥯طرزتهیه🥯 جوش شیرین را با آرد الک نمایید. روغن را با پودر شکر با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود سپس پودر زنجبیل را اضافه و به زدن ادامه دهید حالا مواد خشک الک شده را افزوده و خمیر را بگیرید. ورز دهید و برای یک ساعت استراحت دهید سپس خمیر را به ضخامت یک سانتی متر باز کنید و قالب بزنید و در سینی چرب شده بچینید. سپس روی آنرا با محلول زعفران پوشش داده کمی کنجد بپاشید. سپس سینی را در فر گرم شده ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتیگراد) برای ۱۰ الی ۱۵ دقیقه در طبقه اول از بالا قرار دهید تا روی شیرینی ها کمی طلایی رنگ شود سپس سینی را از فر خارج و پس از سرد شدن از سینی جدا و در ظرف در بسته نگهداری کنید. توضیح: در صورت دلخواه می توانید از کره و روغن جامد استفاده نمایید و زعفران ساییده شده را هم با گلاب به صورت محلول در آورید.🍛
پنکیک پنیر با موز و عسل🥞 🍌🍯🥞🧈 ✅مواد لازم: 🧊۲۰۰ گرم پنیر خامه ای 🧊۱ عدد تخم مرغ 🧊۱ عدد موز 🧊۳ قاشق غذاخوری آرد 🧊وانیل 🧊۳ قاشق غذاخوری روغن 🧊۲ قاشق غذاخوری شکر 🧊نمک 🧊عسل 🧈طرز تهیه پنیر، موز، تخم مرغ، وانیل و شکر را در مخلوط کن بریزید تا زمانی که به یک خمیر نرم تبدیل شود آن را هم بزنید. ۱ قاشق غذاخوری آرد به آن اضافه کرده و مخلوط کنید. سپس بقیه آرد را هم در آن بریزید تا خمیر کمی سفت شود. روغن را در تابه گرم کنید و خمیر را با یک قاشق غذا خوری در آن قرار دهید تا پنکک های کوچک بپزد. هر دو طرف پنکیک را برای دو تا سه دقیقه سرخ کنید. پنکیک های پخته را با برش های عسل و موز تزئین کنید.
🍛بلغور پلو با لوبیا سبز، غذایی مشابه لوبیاپلو😋 🍛مواد لازم 🔶بلغور گندم دو پیمانه 🔷سیر دو حبه 🔶لوبیا سبز خرد شده ۲۰۰گرم 🔷گوشت چرخ کرده ۱۰۰ گرم 🔶استاک یا آب گوشت سه پیمانه 🔷پیاز یک عدددرشت 🔶فلفل دلمه‌ای یک عدد 🔷رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری 🔶نمک، فلفل، زردچوبه به مقدار لازم 🔺طرز تهیه 🍲 ابتدا در مقداری روغن، پیاز و سیر را تفت داده و سپس گوشت را به آن اضافه کنید و مقداری تفت دهید تا نیمه پخته شود. لوبیا سبز را به گوشت اضافه کنید و برای چند دقیقه با یکدیگر تفت دهید. سپس رب گوجه، نمک و ادویه را اضافه کنید. نیمی از استاک آب گوشت را بر روی مواد بریزید و اجازه دهید تا برای ده دقیقه بجوشد. بلغوری که از قبل خیسانده‌اید را به همراه بقیه آب گوشت و فلفل دلمه‌ای خرد شده در داخل قابلمه بریزید. پس از اینکه آب آن کشیده و تمام شد، بر روی حرارت کم آن را دم کنید.
🍲حلیم بلغور گندم🍲 غذای محبوب ایرانی😍 🔸مواد لازم 🥣بلغور گندم ۲۰۰ گرم 🥣گوشت گردن یا دنده گوسفندی ۲۰۰ گزم 🥣پیاز یک عدد 🥣زردچوبه، نمک،پودر دارچین و 🥣شکر به مقدار لازم 🥣روغن به مقدار لازم 🥣شکر به مقدار لازم 🧂طرز تهیه🧂 گوشت گوسفندی را با مقداری آب، پیاز و زردچوبه بر روی حرارت قرار دهید تا در مدت سه تا چهار ساعت کاملا پخته شود. سپس مقداری نمک به آن اضافه کنید. بلغور گندم را که از شب قبل خیسانده‌اید با ده پیمانه آب در قابلمه دیگری بریزید و برای مدت دو ساعت بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا کاملا بپزد و لعاب بیندازد. گوشت پخته شده را از آب خارج کنید و پس از اینکه خنک شد با استفاده از گوشت‌کوب آن را له کنید. گوشت له شده را به بلغور پخته شده اضافه کنید و با استفاده از گوشت‌کوب آن را کاملا یکدست و کشدار کنید. آب گوشت مانده را از صافی رد کرده و در چند مرحله به گوشت و بلغور له شده اضافه کنید تا کاملا جذب شود. حلیم گندم شما آماده است. آن را در ظرف مناسبی بکشید و روی آن را با کره ذوب شده، دارچین و در صورت تمایل کنجد تزیین کنید.
🌮مافین کدو 🧁 🔶موادلازم 🔺سيب‌ زميني يك عدد 🔺كدو و تخم مرغ از هر کدام دو عدد 🔺آرد چهار قاشق سوپخوری 🔺كره دو قاشق سوپخوری 🔺شير يك پيمانه 🔺نمك و فلفل به ميزان لازم 🧂طرز تهيه🧂 🥔سيب‌زميني و كدوها را نگيني خرد كرده و در كره تفت مي‌دهيم تا كمي سرخ شود. نمك و فلفل مي‌زنيم. در ظرف ديگري تخم‌مرغ‌ها، آرد و شير را با هم مخلوط كرده و مي‌زنيم تا يك‌دست شود بعد به كدو اضافه مي‌كنيم و هم مي‌زنيم. قالب مافين‌ها را چرب كرده و كمي آرد مي‌پاشيم و مايه را در آنها مي‌ريزيم و در فري كه از قبل با دماي ۱۸۰ درجه سانتي‌گراد گرم شده به مدت ۲۵ دقيقه قرار مي‌دهيم. برای اطمینان از پخت داخل مافین خلال دندان وارد كرده اگر چيزي به آن نچسبد آماده است.👌😋🧅
5.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳🧆🥩 مواد لازم برای کوفته: 600 گرم گوشت سینه گوساله دوبار چرخ شده 1 و نیم قاشق‌مرباخوری نمک برای سس: 3 عدد گوجه‌فرنگی 2 قاشق‌غذاخوری سر پر کره نمک، پودرفلفل قرمز و یا فلفل قرمز پرک شده برای سرو: ماست چکیده جعفری ریز خرد شده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا