eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.3هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
9.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 مواد لازم: 15-20 عدد گوجه گیلاسی 5-6 قاشق غذاخوری ذرت کنسرو شده 1 عدد پیاز قرمز 2 عدد پیاز سبز 1 عدد خیار کوچک 2 آووکادوی کوچک یا 1 عدد بزرگ کاهو سس سالاد: 1 لیمو 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون 1 قاشق چایخوری عسل 1 قاشق غذاخوری گشنیز تازه و خرد شده 1 حبه سیر رنده شده نمک و فلفل مرغ: 2 عدد سینه مرغ 1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه 1/4 قاشق چایخوری زیره 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون نمک
9.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه تیرامیسو برای ۲ الی ۳ نفر🥰🥮🍰
🍪کلوچه رژیمی بدون شکر 🧁مواد لازم: 🎈تخم مرغ-۲ عدد 🎈شیره انگور-۱/۲ پیمانه 🎈آرد سبوس دار-۲ پیمانه 🎈کره ذوب شده-۶۰ گرم 🎈بیکینگ پودر-۲ قاشق چای خوری وانیل-۱ قاشق چای خوری 🎈پودر دارچین-۰ به مقدار لازم 🎈پودر هل-۰ به مقدار لازم 📝تخم مرغ و شیره انگور را با همزن ۵دقیقه خوب بهم میزنیم کره ی ذوب شده را نیز اضافه کرده بهم زدن ادامه میدهیم . آرد ، پکینگ پودر بقیه مواد خشک را الک کرده به مواد اضافه میکنیم تا وقتی مخلوط شد بهم میزنیم . .داخل فر از قبل گرم شده ۱۶۰درجه مدت۱۵-۲۰ دقیقه با کنترل میگذاریم. مایع آماده رو توی کپسول به اندازه یک قاشق غذا خوری میریزی نکته زمان پخت:۲۰ دقیقه⏰ تعداد:۴ نفر🔍
🍊مارمالاد نارنگی 🍮مواد لازم ✅مغز نارنگی ۱ کیلو گرم ✅شکر ۱ کیلو گرم ✅ورق ژلاتین ۳ الی ۴ ورق 🍮طرز تهیه منظور از مغز نارنگی این است که پوست نارنگی را بگیریم و پوست دوم آن را نیز جدا کنیم و هسته های آنها را نیز بگیریم. پس از اینکه مغز نارنگیها را در آوردیم، آنها را داخل یک قابلمه می ریزیم و شکر را روی آن می ریزیم و مخلوط می کنیم. سپس آن را روی حرارت می گذاریم تا شکر آن به جوش آید و مارمالاد کاملاً غلیظ شود. ورقه ژلاتین، را در آب جوش حل می کنیم. پس از اینکه مارمالاد کاملاً غلیظ شد، ورق ژلاتین آب شده را داخل آن می ریزیم و سپس کمی رنده پوست پرتقال و یا نارنگی را داخل آن می ریزیم و پس از ۲ الی ۳ جوش آن را از روی حرارت بر می داریم.
تزیین غذا 😍
6.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
الویه توپی😋 ‍ ┏━━━🍃🍓🍇🍃━━━┓
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
7.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش یه‌لقمه‌راحت‌و‌سه‌سوته با‌طعمی‌خیلی خوشمزه
کوکو کدو سبز و سیب زمینی بسی خوشمزه😋 .. ۳ عدد سیب زمینی متوسط رو ابپز کردم وگذاشتم خنک بشه ورنده کردم یک عدد پیاز متوسط و کمی سیر رو هم رنده کردم وابشو گرفتم دو عدد کدو سبز بزرگ را خوب شسته و با پوست رنده ریز کردم و آبش و گرفتم دوتا تخم مرغ ونمک وزردچوبه وفلفل وپودر سیر بهش اضافه کردم و۲ قاشق ارد سوخاری یا( آرد) اضافه کردم وخوب مخلوط کردم ودستمو کمی خیس کردم وشکل دادم وتو روغن داغ سرخ کردم فقط اول یه طرف کوکو باید خوب سرخ بشه بعد برش گردونید وطرف دیگشو سرخ کنید اگه دیدید موقع سرخ کردن وا میره یکی دو قاشق ارد به مایه کوکو اضافه کنید دیگه اصلا وا نمیره نکته: یه کاسه اب بغل دستتون بزارید و دستتونو حتما خیس کنید و کوکو رو شکل بدید سیب زمینی باید کاملا خنک باشه مایه کوکو رو نیم ساعت تو یخچال بذارید روغن کاملا داغ بشه وبعد کوکو رو تو تابه بذارید ┏━━━🍃🍓🍇🍃━━━┓
🍲 😋 🔸برای سه نفر ۵۰۰ تا ۶۰۰ گرم فیله سینه مرغ رو نازک و نواری برش بدید و در ظرفی به همراه سه حبه سیر رنده شده، سه ق غ سرکه، دو قاشق روغن زیتون، پودر آویشن، پودر فلفل قرمز، پودر پاپریکا، پودر زیره سبز و نمک مخلوط کنید و در ظرف رو سلفون بکشید و دو ساعت در یخچال قرار بدید تا مزه دار بشه سپس از یخچال بیرون بیارید و در ماهی تابه ای با مقداری روغن، سرخ کنید و کناربذارید. دو عدد پیاز متوسط رو خلالی خرد کنید و در ماهی تابه ای دیگر با مقداری روغن خیلی کم تفت بدید تا سبک بشه سپس سه عدد فلفل دلمه ای رنگی (از هر رنگ یک عدد) رو که از قبل به صورت نواری(خلالی) برش داده اید اضافه کنید و کمی تفت بدید و مرغهای سرخ شده رو به همراه سویا سس یا سس خردل یا سس چیلی و پودر فلفل سیاه و دو قاشق آبلیمو اضافه کنید و کمی هم بزنید و شعله ی گاز رو خاموش کنید و با جعفری، گشنیز و بروکلی خردشده تزیین کنید