#شکلات_خرمایی
خرمای گوشتی بدون هسته
بیسکوییت پودر شده یک لیوان
ارده نصف ليوان
مغز فندق ياگردوی پودر شده بدون نمک نصف لیوان(جایگزینش پودر بیسکوییت)
شکلات 200 گرم
شکلات رو به روش بن ماری آب کرده با ارده مخلوط میکنیم بیسکوییت رو همراه خرما و مغز دلخواه از چرخ گوشت رد میکنیم. بعد با شکلات و ارده خوب مخلوط کرده و ورز میدهیم تا مواد ومزه ها با هم مخلوط شوند. و خمیری شکل بشه. در آخر در قالب های کوچک سیلیکونی فشرده کرده داخل یخجال یا فریزر میذاریم خودش رو که گرفت از قالب در میاوریم. یا اینکه در سینی لبه دار پهن کرده و بصورت دلخواه برش میزنیم.
نکته. اون شکلات که توعکسه تلخ هست ولی من پرتقالی زدم .
اگه خواستید میتونید مقدار خرمارو کمتر کنید و میزان شکلات رو بیشتر ولی بهتره موادو تغییر ندین.
☘👩🍳
مرغ شکمپر ناهار خوشمزمون😋😋😋
مرغ شکم پر آینازجون😍😋
مرغ با نمک و زعفرون مزه دارش کردم و روی گاز با شعله کم بعد سرخ شدن گذاشتم تا بپزه بدون اب چون خودش آب میندازه بعد برای گریل شدن روش داخل فر گذاشتم برای مواد داخل شکم مرغ هم
سبزیهای معطر شمالی مثل اوجی و چوچاق و انارجه برگ سیر و جعفری و گشنیر و که با دستگاه ریز ریز کرده بودم و با کمی گردوی آسیاب شده و نمک و رب انارو زیره کوهی و گلپر و اناردون ترش همه رو خوب قاطی کردم و بعد تو روغن سرخش کردم حتما امتحان کنید خوشمزست
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🌼صبح یعنی آغاز فرصت😊
شادی و لبخند و امید😇
صبح یعنی امروز☀️
سهمی از زندگی و عشق
از آن خود توست لحظه را قدر بدان 🍀
حیف از عمر است که صرف گله
و شکوه شود
تا بخواهی....... زندگی زیباست❤
✾࿐༅🍃🌸🍃༅࿐✾
7.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
نرگسی یک غذای سالم و خوشمزه که بدلیل شباهتش به گل نرگس اینجوری صداش میکنند😍
.
پیاز متوسط یک عدد، اسفناج یک دسته، تخم مرغ چهار عدد البته میتونید با سه یا دوتا هم درست کنید، نمک، فلفل، زردچوبه و پودر سیر اگر سیر تازه هم بزنید که عالی👌🏼🧄
.
اول پیاز ها رو خرد کنید سرخ کنید بهش کمی زردچوبه بزنید و کنار بگذارید
.
بعد از شستن اسفناج ها اونهارو بپزین کمی خرد کنید و در تابه با کمی روغن تفتشون بدین نمک و فلفل و پودر سیر رو بهش اضافه کنید و بعد پیاز داغ ها رو بریزید داخل تابه بعدش تخم مرغ ها رو روش بشکونید من اول سفیدها رو ریختم و بعد از اون زرده ها و در تابه رو بستم تا خوب روش بسته بشه
.
نوش جان امیدوارم دوست داشته باشید🤗
.
13.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#حلیم
تقدیم به همه شما
.
به ازای ۱ کیلو بلغور گندم
🥩گوشت قرمز (انتخاب خودتون، گوساله یا گوسفندی): ۳۰۰ گرم
.
🍗سینه مرغ: ۱۵۰ گرم .
(البته میتونید از سینه بوقلمون هم استفاده کنید)
.
نمک: ۲ تا ۳ قاشق غذا خوری (بچشید)
روغن: ۴ قاشق غذا خوری
آب: زیاااد 😃
شیر: ۲ لیوان
.
گوشت و مرغ رو با آب و پیاز بذارید تا بپزه.
بلغور گندم رو یک دور بشورید و در آب در حال جوش بریزید. نمک و روغن رو بریزید و یک ساعت بعد با گوشت کوب برقی اون رو صاف کنید (البته حرکت گوشتکوب برقی اختیاری هست)، هرجا حس کردید سفت شده آب بریزید. و مدام حواستون به این باشه که تَه نگیره.
یک ساعت بعد گوشت و مرغ رو که ریشریش کردید به همراه آب گوشت اضافه کنید و بازهم با گوشت کوب برقی اونارو صاف کنید. ۲(تا ۳) ساعت بعد شیر رو اضافه کنید و ۱۰ دقیقه بعد از ریختن شیر، کار آمادهس.
.
از تاپینگهای زیر برای تزیین حلیم استفاده کنید:
.
روغن حیوانی (یا گیاهی)
کره
کنجد
دارچین
شکر
نمک
شیرهخرما
شیره انگور
گوشت قیمه
سینه مرغ ریشریش شده
#شیرینی_خام_گیاهی
ابتدا هسته خرما را جدا کرده و با ارده و گلاب و پودر هل خوب ورز میدهیم تا به شکل یک خمیر یکدست شود. این خمیر کمی شل خواهد بود که با آرد گندم یا آرد برنج به غلظت دلخواه می رسانیم. سپس در پودر بادام زده و با گردو تزئین میکنیم
نوش جان 💖
🧆🧆🧆🧆🧆🧆🧆
9.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نخودپلو
مواد لازم
گوشت چرخکرده 300 گرم
پیاز 1 عدد بزرگ
برنج 3 پیمانه
نخود سبز 1.5 لیوان
رب گوجه سه قاشق غذاخوری
ادویه شامل زردچوبه ، فلفل قرمز و سیاه وسفید، دارچین و نمک
زعفرون آب شده حدودا نصف لیوان
طرز تهیه:
پیاز رو خرد میکنیم تو تابه روغن ریخته پیاز ها رو تفت میدیم تا رنگش طلایی بشه گوشت چرخ شده رو اضافه میکنیم و تفت میدیم . بعد ادویه هارو و رب رواضافه میکنیم و حسابی تفت میدیم و بعد نخود فرنگی رو اضافه میکنیم و ی تفت کوچیک میدیم(نخود فرنگی ها رو از قبل کمی نیم پز میکنیم) و سه قاشق زعفرون دم کرده اضافه میکنیم و ی مقدار آب میریزیم و درب تابه رومیزاریم تا نخود ی مقدار نرم بشه و به روغن بیفته(حدودا 15 الی 20 دقیقه).
برنجی که از دوساعت قبل خیس کردیم رو به صورت آبکشی درست میکنیم. ته دیگ مورد نظر رو کف قابلمه میزاریم . ی مقدار برنج و مایه گوشتی دوقاشق زعفرون اضافه میکنیم و اینکارو ادامه میدیم تا برنج و مواد گوشتی تموم بشه. در انتها حدودا نصف لیوان مخلوط آب و روغن و مابقی زعفرون آب شده رو اضافه میکنیم و حدودا 40 دقیقه تا 1 ساعت میزاریم دم بکشه و بعدش
نوش جان💖
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
14.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کوفته_به_روشی_جدید
مواد لازم
300 گرم گوشت گاو
2 حبه سیر ، خرد شده
15 میلی لیتر عصاره زنجبیل
15 میلی لیتر سس مایونز
1 قاشق چایخوری شله فلفل قرمز
3 گرم نمک
1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه
60 گرم آرد تمپورا
60 گرم نشاسته ذرت
125 میلی لیتر آب سرد
روغن نباتی (برای سرخ کردن)
طرز تهیه
گوشت چرخ کرده را با سیر خرد شده ، سس مایونز ، عصاره زنجبیل ، تکه های چیلی ، نمک و فلفل مخلوط کنید.
مقداری کوفته گوشت تهیه کنید.
آرد تمپورا و نشاسته ذرت را اضافه کنید. برای پوشاندن کوفته ها 40 گرم کنار بگذارید.
آب را در مخلوط آرد ریخته و هم بزنید تا خمیر آماده شود.
کوفته ها را در مخلوط آرد کنار بگذارید و آنها را در مایه آغشته کنید.
کوفته ها را به مدت 5 دقیقه در روغن در حال جوش سرخ کنید.
اجازه دهید روغن درون کاغذ جذب شود و برای بار دوم برای 2-3 دقیقه دیگر سرخ کنید
نوش جان 💖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تزئین_میلک_شیک_رژیمی
مواد لازم
ماست یخ زده کم چرب 2 فنجان
ماست یونانی یا ماست کم چرب 1 فنجان
خرده های کیک خشک یک چهارم فنجان
شیر کم چرب 1 فنجان
دراژه ریز یک چهارم فنجان
خامه فرم گرفته کم چرب نصف فنجان
شربت میوه دلخواه سرد مقداری
طرز تهیه:
ماست منجمد، ماست یونانی، خرده کیک و شیر را در مخلوط کن ریخته و با سرعت بالا مواد را کاملا مخلوط نموده بلافاصله داخل لیوانی که تزئین کرده اید ریخته و رویش را با خامه، و شربت و میوه دلخواه تزئین نمایید.
برای تزئین میلک شیک اسپیرال:
برای تزئین میلک شیک به شکل اسپیرال نیاز به دراژه های رنگی ریز و مقداری عسل یا شربت ذرت یا شربت افرا و یک عدد قلم مو دارید.
با قلم مو طرح اسپیرالی را که میخواهید داخل لیوان کشیده سپس یک مشت دراژه داخل لیوان بریزید و تکان دهید تا دراژه ها به خطهایی که با عسل کشیده اید بچسبند.
در انتها مطابق تصویر با ریختن مواد از وسط لیوان را از میلک شیک پر میکنید و با خامه ی فرم گرفته ، دراژه و میوه های فصل تزئین مینمایید
نوش جان 💖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیراشکی_سیبزمینی_و_سوسیس
سیب زمینی دو عدد که من با پوست گذاشتم 30 دقیقه درتستر با درجه 190 کبابی شد.
پیاز داغ دوقاشق
گوجه خردشده دوعدد
سوسیس المانی دوعدد
زردچوبه ونمک.
سوسیس وبا دوق روغن سرخ کردم گوجه رم اصافه کردم ونمک و زردچوبه همه مواد ومخلوط کردم.
خمیرم که خمیرجادوییه دستورش همه گروها وکانالها هست.
در تستر بادرجه 150 بمدت 15 دقیقه طبقه وسط پختم.
با فر درجه 180 و زمان بین 15 تا 25 دقیقه.
وقتی پیراشکی هاروتکون دادید راحت جابجا شدن یعنی پختن وکافیه خاموش کنید.
رومال زرده و زعفران.
ماندانا سادات بهشتی☺😍
7.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#حلوا_جوش
دوو نیم پیمانه (لیوان ) شکر
آرد گندم : یک پیمانه
وانیل : نصف ق چ
آب : چهار پیمانه
گلاب : نصف پیمانه ( عطر بیشتر دوست دارید میتونید بزنید)
زعفران به میزان لازم ( هر چی بیشتر خوشرنگ تر)
و دوق کره صبحانه .
به ازای هر پیمانه آرد سه برابر شکر و چهار برابر آب و گلاب و زعفرون چشمی .اول آرد و جدا ده دقیقه تفت بدید تا بوی خامیش بلند بشه بعد الک کنید بزارید یکم از داغی بیافته بقیه مثل فرنی شکر ،اب،ارد،وباهم مخلوط وبزارید روی حرارت تا غلیظ بشه مثل فرنی بعد گلاب و زعفرون و کره رو اضافه کنید بعد یکیدو دقیقه خاموش کنید و سرو کنید مقدار شکر کاملا میزان هست و طبیعی ولی دوستانی که خیلی کم شیرین میخورن میتونن کمتر بزنن هیچ اشکالی نداره حتی میتونی تست کنید مواد مخلوط شد
نوش جان 💖
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮