eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.8هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: ۳ کیلو گوجه فرنگی ۱.۵ کیلو فلفل تند خیار ۱ کیلو نمک ۱ قاشق غذاخوری شکر ۱ قاشق غذاخوری سرکه ۱ لیوان سیر ۱ گل کامل شوید خرد شده به مقدار لازم . طرز تهیه : ابتدا گوجه هارو خرد می کنیم و سپس روی شعله قرار می دهیم تا جوش بیاد شکر و نمک و سرکه را به گوجه ها اضافه می کنیم بعد فلفل ها و خیار های خرد شده را به سس گوجه اضافه می کنیم. سپس شوید را به آن اضافه می کنیم. می تونید از سبزیجات معطر دیگر هم در این ترشی استفاده کنید که به ذائقه شما بستگی داره. بعد یک گل سیر کاملو رنده کرده و به مواد اضافه می کنیم. فقط نباید فلفل ها زیادی شل بشن باید تردی خودشونو تا حدی داشته باشن اگر تندی دوست ندارید می تونید از فلفل شیرین استفاده کنید. ترشی خوشمزه آتیشی آمادس.
🥓 😋 🔸سه تا سیب زمینی درشت رو بزارین بپزه وقتی پخته شد پوستشونو جدا کنید و با گوشتکوب له کنید تا یکنواخت شه سینه مرغ رو بزارین بپزه وقتی پخته شد ریش ریش کنید سیب زمینی و مرغ ریش ریش شده رو به همراه یه مقدار جعفری یا شوید و نمک و فلفل حسابی ورز بدین بعد به اندازه دلخواه از مواد بردارین و شکل بدین کراکت هارو اول توی آرد سفید بعد تخم مرغ زده شده و بعد پودر سوخاری بغلتونید کراکت های کاور شده رو بمدت نیم ساعت توی فریزر قرار بدین و بعد درشون بیارین و توی روغن داغ سرخ کنید میتونید سیب زمینی و مرغ رو باهم مخلوط نکنید و مرغ یا گوشت یا پنیر رو وسط سیب زمینی قرار بدین و بعد شکلش بدین .
🧆 🔸سینه مرغ چرخ شده رو با پیاز رنده شده و جعفری ساطوری شده خوب مخلوط کنید و بعد تخم مرغ و نمک و زردچوبه و فلفلو کمی دارچین و پودر پیاز اضافه کنید و خوب ورز بدید. از مایه گلوله هایی برداشته و داخلش کشمش و گردو و پیازداغ بگذارید. بعر داخل روغن سرخشون کنید. برای سس هم پیازو داخل همون تابه ای که کوفته هارو سرخ کرده بودیم تفت میدیم، بعد رب اضافه میکنیم و سرخ می کنیم و بعد کمی زردچوبه و نمک و فلفل میزنیم و آب میریزیم تا خوب بجوشه بعد از ده دقیقه جوشیدن کوفته ها رو داخلش میریزیم. من داخل سسش هم چند تا دونه آلو برای چاشنی اضافه کردم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالادسزار🥙 فیله مرغ ۱۰ عدد تخم مرغ ۳ عدد سس تند ۲ قاشق غذا خوری پودر پانکو‌۲ پیمانه زعفرون ۲ قاشق غذا خوری خردل ۱ قاشق غذا خوری نمک و فلفل سیاه لیمو تازه نصف سس سزار مهرام ۵ قاشق غذا خوری پنیر پارمزان ۲ قاشق غذا خوری نون تست ۴ عدد آویشن روغن زیتون فیله مرغ و مزه دار کنید و سرخ کنید ،نون تست رو داخل فر ۱۸۰ درجه ۷ الی ۱۰ دقیقه برشته کنید🤗
⛱ 🔴مواد لازم🔻🍌 ▫️موز 5 عدد پوره شده ▫️کره 70 گرم ▫️آرد 1 لیوان ▫️دارچین به میزان لازم ▫️پودر قند در صورت تمایل 100 گرم 🔴طرز تهیه🔻🍮 🔸موز رو با نصف کره تفت میدیم 10 دقیقه بعد اگه دوست داشتید خیلی حلواتون شیرین باشه پودر قندم اضافه میکنید(من یک قاشق مرباخوری زعفرون دم کرده هم اضافه کردم) . آرد رو هم تفت می دیم تا قهوه ای شه بعد نصف کره رو به آرد اضافه می کنیم. حالا موز و میریزیم با آرد مخلوط می کنیم وقتی خوب به خورد هم رفتن از رو حرارت بر می داریم و تو یه ظرف میریزیم و صاف می کنیم بعد از خنک شدن می بریم که من توی قالب های سلیکونیه مافین ریختم و گذاشتم یخچال و بعد سرد شدن راحت درش اوردم و تزیینش کردم
🍛 😋 ▫️گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم ▫️برنج ۴ پیمانه ▫️لوبيا چشم ‌بلبلی پخته شده ۲ پیمانه ▫️شويد خشک نیم پیمانه ▫️پياز ۱ عدد ▫️زعفران ۱ ق چ ▫️روغن به میزان لازم ▫️نمک، فلفل، ادویه کاری گوشت به ميزان لازم 🔸اول چشم بلبلی که قبلا خیس کرده بودمو گذاشتم پخته شد بعد برنج توی آبجوش ریختم وبعد چند قل زدن لوبیا رو هم ریختم توی برنج بعد برنج ابکش کردم ولابه لای برنج شوید خشک ریختم و گذاشتم دم بکشه و در ماهیتابه دیگر پیاز سرخ کردم با گوشت ونمک فلفل ادویه رو زدم وقتی قشنگ سرخ شد روی برنج ریختم
🥯 😋 ▫️زرده تخم مرغ ۳ عدد ▫️پودر قند نصف لیوان ▫️گردو نصف لیوان ▫️وانیل کمی ▫️آرد ۱ ق‌م 🔸زرده تخم‌مرغ و وانیل را با همزن میزنیم تا رنگ آن روشن شود و پف کند، بعد پودر قند را اضافه میکنیم و مجدد هم میزنیم، آرد را اضافه و مخلوط میکنیم و در آخر گردو را افزوده و با لیسک هم میزنیم، با قاشق چایخوری از مواد برداشته و کف سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتیم میریزیم، کم بریزید چون پخش میشه، بعد توی فر ۱۳۰ درجه به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید... حواستون باشه در فر رو باز نکنید، همینکه زیر شیرینی ها طلایی شد از فر درش بیارید، یه ربع تو فضای آشپزخونه بزارید بعد از سرد شدن از کاغذ روغنی جداکنید، میتونید قبل از گذاشتن توی فر کمی خلال بادوم و پسته و گردو روی شیرینی بریزید، تا مثل شیرینی های بیرون بشه
🍲 😋 ▫️ریواس 500 گرم ▫️سینه مرغ 4 تکه ▫️پیاز 2 عدد ▫️جعفری 200 گرم ▫️نعنا خشک 2 قاشق غذاخوری ▫️نمک و فلفل به مقدار لازم 🔸ریواس را بشویید و پوست نازک روی ساقه های ریواس را جدا کنید و به تکه های مساوی خرد کنید؛ 1 عدد پیاز را خرد کنید و همراه با تکه های مرغ، 4 لیوان آب و مقداری نمک و فلفل داخل قابلمه ای بریزید، قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و به مدت 1 ساعت اجازه دهید مرغ بپزد. جعفری را بشویید و ریز خرد کنید، 1 پیاز باقی مانده را در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود، جعفری خرد شده و نعنا خشک را به پیاز اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید سپس به مرغ در حال پخت اضافه کنید و 1 ساعت دیگر اجازه دهید خورش بجوشد. پس از پخت خورش ریواس های خرد شده را اضافه کنید، نمک و فلفل را اندازه کنید و 15 دقیقه دیگر اجازه دهید خورش به آرامی بجوشد و جا بیفتد سپس همراه با برنج خورش ریواس را سرو کنید.
🥒 😋 🔸اینم یه ترشی ساده و راحت خیار هارو میشوریم بعد خشک میکنیم بعد با رنده خلال کن خلالی شون میکنیم . یا میتونید باچاقو خلال کنید. یا مثل سالاد شیرازی مکعبی خورد کنید ولی خلال زیباتره. دوتا هویج هم برای زیبایی و ترکیب رنگش ابتدا نیم پز کردم بعد خلالی کردم. سیر رنده شده. فلفل قلمی تند. شوید و نعنای و ریحان خشک و پودر گلپر. نمک و کمی شکر هم اضافه کردم. اگه سرکه زیادی ترش بود داخل قابلمه بریزید و بهش آب اضافه کنید تا میزان ترشیش کم بشه بعد حدود ده دقیقه بجوشونید و زیرشو خاموش کنید وقتی از داغی افتاد روی خیارها بریزید و مخلوط کنید برای خوشرنگ شدنش رنگ زرد خوراکی اضافه کنید(اختیاری) و داخل شیشه بریزید. بهتره تمام ترشیا داخل یخچال نگهداری بشن که طعمشون عوض نشه. یک هفته بعد قابل استفاده است. بجای خیار از خیارچمبر هم میشه استفاده کرد. سبزی های خشک رو میتونید حذف یا جایگزین كنيد
🥨 😋 ▫️تخم مرغ ۱ الی ۲ عدد ▫️آرد یک. پیمانه ▫️شکر ۱/۴ پیمانه ▫️آب ۱پیمانه ▫️کره ۳۰گرم ▫️وانیل ۱/۴ ق.چ‌ 🔸ابتدا شیر و‌آب ‌و کره رو بذارید روی گاز تا کره آب شه به محض اینکه یکی دو تا جوش ریز زد شعله را خاموش کرده (نباید کامل بجوشه)آرد رو یک دفعه بریزید و هم بزنید تا حالت خمیری شود بعد وقتی سرد شد وانیل و‌یک دونه تخم مرغ را بریزید و با همزن بزنید اگه خیلی سفت بود یک تخم مرغ دیگه هم بزنید اگه نه که لازم نیست بعد وقتی با همزن زدید و کامل مخلوط شد داخل قیف ریخته و با ماسوره شکوفه مواد رو داخل روغن داغ ریخته و سرخ کنید و بعد در مخلوط دارچین و شکر بغلتونید .
با دستور یه غذای رژیمی و سالم ولی خوشششمزه اومدم😊😋 برا تنوع تو غذاهامون هم خیلی خوبه😌 همونطوریکه میدونید فواید عدس به گوشت قرمز بسیار نزدیکه و از نظر اقتصادی نسبت به گوشت قرمز هم ارزون تره ..‌ عدس و ذرت خیلی پرخاصیته و غذای خوبی برای گیاهخواران هست کساییکه هم تو رژیم هستند باید از عدس در منوی غذایی خود استفاده کنند سرشار از ویتامین ب 12 و آهن است 👌👊 . عدس 3/4 فنجان ذرت 2 فنجان آب مرغ 2 فنجان گوجه فرنگی رنده شده (من خورد کردم) 400 گرم سیر له شده 3 حبه پیاز متوسط خرد شده 1 عدد فلفل دلمه ای سبز خرد شده 1 عدد ادویه مخلوط 1/4 قاشق چای خوری زیره 1/2 قاشق چای خوری همه مواد را بجز ذرت ، داخل یک قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاد بعد از بجوش آمدن، شعله را کم کنید تا نیم ساعت پخته شود ذرت رو اضافه کنید. یک ربع دیگه اجازه بدید بپزه. نمک و فلفلشو اندازه کنید حالا با جعفری تازه و خرد شده تزئین کرده و سرو کنید. (من توش یکم هویجم زدم و کنارش سیب زمینی هم سرخ کردم) نووووش جان ..
دو_پیازه_سیب_زمینی با دو عدد پیاز درشت یا سه عدد متوسط پیازداغ درست کنید (پیاز رو به صورت خلالی برش دهید)سه عدد سیب زمینی متوسط رو آب پز کنید و با پیازداغ ها بکوبید نعناداغ هم درست کنید با زردچوبه و نمک و فلفل به مخلوط اضافه کرده و بکوبید مناسب واسه ناهار شام واسه بچه ها فوق العاده اس پیشنهاد میکنم حتما امتحان کنید نوش جان
نیم کیلو لوبیا سبز خورد شده 3عدد سیب زمینی 3عدد تخم مرغ پیاز 1عدد سیر 2حبه رب2ق غ فلفل سیاه ونمک وزردچوبه دارچین نوک ق م لوبیا هارو با یه لیوان آب ابپز میکنیم ومیذارم رو حرارت ملایم تا ابشو بکشه سیب زمینی هارو نگینی خورد کرده وسرخ میکنیم و کنار میزاریم تو ماهی تابه پیاز هارو سرخ کرده و یک قاشق رب گوجه فرنگی ویک قاشق رب فلفل (دستور ش پستای پائینتر هست) اضافه کرده وادویه ونمک وزردچوبه وفلفل سیاه زده وخیلی کم دارچین وسیر له شده میریزیم ولوبیاهارو اضافه کرده تفت میدهیم و تو یه کاسه تخم مرغهارو میشکونیم وبا چنگال هم میزنیم ورو لوبیاها می‌ریزیم ودرب ماهیتابه رو میذاریم تا تخم مرغها ببنده وبعد تو ظرف می کشیم و دورش سیب زمینی سرخ شده میریزیم و تزیین میکنیم باماست موسیر فوق العاده خوشمزه میشه.
هونکار بَیَندی (خان پسند) بادمجان کبابی یک کیلو گوشت گوسفندی پانصد گرم پیاز نگینی خرد شده دو عدد گوجه فرنگی دو عدد آرد سه ق س شیر یک لیوان پنیر موزارلا صد گرم جعفری خردشده یک ق س نمک، فلفل سیاه گوشت را قیمه ای خرد کرده و همراه پیاز تفت دهید و آب اضافه کنید تا بپزدو آب آن تمام شود گوجه ها را پوست کنده و مکعبی ریز خرد کنید روی حرارت بدون روغن تفت دهید تا آب گوجه تبخیر بشه و گوجه ها بپزه (میتونید کمی هم رب همراه روغن تفت دهید و به گوجه اضافه کنید ) گوشت پخته شده را به گوجه اضافه کرده نمک و فلفل بزنید و کنار بگذارید. در ظرفی دیگر آرد را همراه کمی روغن و کره تفت بدید سپس بادمجانهای کبابی که پوست کنده و ساطوری خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید شیر و مقداری نمک و فلفل اضافه کنید و صبر کنید تا غلیظ شود پنیر را به بادمجان اضافه کرده و حرارت را خاموش کنید بادمجان را در ظرف سروتون کشیده و روی آن گوشت پخته ریخته و کمی جعفری خرد شده بپاشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
_سالاد
_سالاد_الویه