6.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شربت_نعنای خونگی
نعنای بومی پاک شده: نیم کیلو
آب: ۷ لیوان دستهدار فرانسوی وانیل
شکر: 1 کیلو و 200 گرم
جوهر لیمو: ۱/۴ ق چ
عرق نعنا: ۳ ق غ
رنگ خوراکی: ۱ قطره
نکته مهم: وانیل در کلیپ اشتباه تایپی هستش و وانیل نیازی نیست.
آب که جوش آمد، جوهر لیمو و شکر رو اضافه میکنیم.
شکر رو نباید زیاد همزد و اجازه داد تا خودش حل بشه. فقط هر از گاهی کمیهممیزنیم.
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
5.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🧑🏻🍳#کوکوسیب_زمینی👩🏻🍳😍😍
سیب زمین خام دو عدد
پیاز بک عدد
تخم مرغ دو عدد درشت
نمک ، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا
مخلوط سبوس برنج و پودر سوخاری (پودر نان ساندویچی) دو ق غ
جعفری خورد شده دو ق غ ( من نداشتم)
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شکلات اناری
عزیزان این شگلات ها خیلی راحت درست میشه
تو فیلم همه چیز واضح ومشخصه ☺
فقط چند نکته
از ظرف استیل برای آب کردن شکلات استفاده کنید به هیچ عنوان با آب تماس نداشته باشه باید فقط با بخار آب روان شه از قاشق تمیز برای هم زدن استفاده کنید قاشق خیس نباشه
رو کاغذ روغنی با لیوان دایره های بکشید شگلات آب شده رو از مرکز دایره بریزد وبا پشت قاشق به حالت دایره وار بزنید تا یکدست پهن شه
کاغذ روغنی چرب کردن نمیخواد
به هیییییچچچچچ وجهههههه از روغن مایع یا خامه داخل شگلات استفاده نکنید فقط شگلات باشه
توش دمای محیط یک ساعته سفت میشه
آجیلی که رو شگلات میریزید اختیاریه
عزیزان وقتی شگلات رو بخار آب گذاشتی مرتب بزنید تا از هم باز شن وقتی داره روان میشه گاز رو خاموش کنید ومرتب بزنید تا یکدست شه
از داغی که افتاد بریزید تو قیف کاغذی
آگه قیف هم نداشتید با قاشق بریزید
من کمی هم رو بیسکویت ساقه طلای شگلات ریختم خیلی خوشمزه بود امتحان کنید😋
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🏻🍳#کباب_تابه ای مرغ👩🏻🍳😍😍
نیم کیلو مرغ که مخلوط سینه و ران باشه"این مقدار برای ۵ نفر کافیه" چرخ میکنید و یکعدد پیاز بزرگ ،۵۰ گرم کره، ۲ عدد سیر ، نمک، فلفل سیاه و قرمز ،۲ قاشق آرد سوخاری (یا پودر نان)، ادویه ها شامل زردچوبه، پاپریکا، فلفل سیاه، فلفل قرمز، فلفل سفید، نمک رو توی مخلوط کن بریزید
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پای اسفناج😋
مواد لازم🔻
اسفناج ۱ کیلو
پنیر ۱۲۰ گرم (۱ پیمانه)
نمک و فلفل سیاه
فلفل چیلی نوک قاشق چای خوری
خمیر یوفکا ۱۲ ورقه
کنجد سیاه وسفید برای تزیین
کره اب شده ۲۰ گرم
ابتدا اسفناج رو بپزید و بزارین خنک شه،با پنیر و نمک و فلفل سیاه وچیلی مخلوطش کنید ،ورقه های یوفکا رو بزارین تو دمای محیط تا یخشون باز بشه ،بعد مثل فیلم قالب و پر کنید ،۲۰ دقیقه از پایین با دمای ۱۹۰ بپزید،۱۰ دقیقه هم از بالا
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
#کلم_پلو_شیرازی 🍛 😋
🔸ابتدا یک عدد پیاز درشت را ریز خرد کرده در تابه با مقداری روغن سرخ می کنیم یک عدد گل کلم کوچیک(میتونید از کلم برگ استفاده کنید) را که از قبل تمیز شسته و به گل های کوچیک تکه تکه کرده ایم به پیازهای در حال سرخ شدن اضافه کرده ، پودر آویشن ، نمک ، فلفل سیاه و کمی زردچوبه اضافه می کنیم و گل کلم ها رو به همراه پیازها تفت میدیم.
دو پیمانه (برای سه نفر) برنج را که از شب قبل با نمک خیس داده ایم آبکش کرده کف قابلمه روغن ریخته ، نان یا سیب زمینی می چینیم سپس لایه لایه برنج و گل کلم های سرخ شده و یک لیوان مخلوط سبزیهای معطر خرد شده (ریحان ، ترخون ، شوید، تره) اضافه می کنیم و چند قاشق زعفران دم شده اضافه کرده و میذاریم کلم پلو دم بکشه.
برای گوشت قلقلی ها هم حدود ۱۵۰ گرم گوشت رو با یک پیاز متوسط رنده شده ، یک قاشق غذاخوری پودر جو دو سر یا یک قاشق غذاخوری آرد نخودچی ، فلفل سیاه و یک قاشق زعفران دم شده مخلوط می کنیم و خوب ورز میدیم و گلوله هایی به اندازه گردو درست میکنیم و تو روغن سرخ می کنیم.
پس از اینکه کلم پلوی خوشمزه مون دم کشید با گوشت قلقلی ها سرو میکنیم
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
دراین صبح زیبا🍁
امیدوارم
دریای زندگیتون🍁
پر از امواج زیبای سلامتی
آسمون دلتون خالی
از ابرای غم و ناراحتی🍁
و ساحل عمرتون
پر از ماسه های ریز
مهر و محبت باشد🍁
#صبح_بخیر🌞
5.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🏻🍳#دسر_کرم_بروله 🧑🏻🍳😍😍
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
6.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بستنی انبه
این آسونترین رسپی بستنی انبه تو دنیاست😋👍
فقط به ۳ ماده اولیه نیاز دارین:
انبه ۴ عدد
خامه ۲۵۰ گرم
شیر عسلی ۲۵۰ گرم
.
اول انبهها رو فیله میکنیم و داخل میکسر پوره میکنیم.
یه کاسه رو از قبل میذاریم داخل فریزر که حسابی سرد باشه.
خامه رو داخل کاسه میریزیم و حدود ۱۵ دقیقه با دور تند همزن میزنیم تا پف کنه.
بعد شیر عسلی رو اضافه میکنیم و حدود ۵ دقیقه دیگه با همزن میزنیم.
در آخر پوره انبه رو اضافه میکنیم و با دور کند همزن مواد رو با هم مخلوط میکنیم.
.
نکته:تو این مرحله اگه دوست داشته باشین میتونین عصاره وانیل و رنگ خوراکی زرد هم به مواد اضافه کنین.
مواد رو داخل ظرف مناسب میریزیم و کمی انبه خرد شده بهش اضافه میکنیم و توی قالب پخشش میکنیم
بعد هم برای حداقل ۸ ساعت داخل فریزر میذاریم.
.
حدود ۵ دقیقه قبل از اینکه بخوایم سرو کنیم از فریزر میذاریم بیرون و سرو میکنیم.
طعمش واقعا عالی میشه حتما امتحان کنین
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
5.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ته انداز مرغ
مواد لازم :
برنج ۴پ
زعفران به میزان لازم
زرشک ۵ق غ
نمک برای برنج ۱و۱/۲ق غ
روغن ۶ق غ
فیله مرغ ۶ع
نمک ۱ق غ
فلفل ۱/۳ ق چ
طبق ویدیو پیش برید و همزمان با گذاشتن برنجتون روی
گاز فیله ها رو توی یه قابلمه دیگه بذارید با شعله کم بپزه
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
8.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گیل گیلی بادمجان
مواد لازم
3 بادمجان متوسط؛
2 حبه سیر ، خرد شده
1 قاشق غذاخوری پاپریکا ؛
نمک و فلفل
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی ؛
2 عدد تخم مرغ؛
5 گرم جعفری تازه ، خرد شده
50 گرم پنیر خرد شده
آرد سوخاری 150 گرم (1 لیوان).
روش
بادمجان ها را با استفاده از رنده بزرگ با پوست رنده کنید.
روغن زیتون را روی حرارت متوسط گرم کنید ، بادمجان ها را اضافه کنید و آنها را با نمک ، فلفل ، سیر و پاپریکا مزه دار کنید. 10 دقیقه با هم زدن بپزید.
بگذارید بادمجان های پخته شده خنک شوند ، سپس آنها را با تخم مرغ ، پنیر ، آرد سوخاری و جعفری ترکیب کنید.
از این مخلوط ها به اندازه توپ های پینگ پنگ درست کنید و هر کدام را در آرد بغلتانید کنید.
با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 3-4 دقیقه سرخ کنید تا طلایی شود. با سس مورد علاقه خود سرو کنید
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد_سیب_زمینی
مواد لازم
سیب زمینی متوسط : نیم کیلو جعفری خورد شده: یک کاسه ماست خوری
گوجه گوشتی: سه عدد متوسط
پیاز: یک عدد متوسط
فلفل و نمک: به مقدار کافی
طرز تهیه
ابتدا سیب زمینی ها رو لایه لایه برش بزنید و سرخ کنید.
گوجه رو نصف کنید و بعد قسمت دانه هاش رو در بیارید. چون قسمت وسط گوجه آبدار هست، باعث میشه سالاد آبکی و شل بشه. سیب زمینی ها رو خمیری و بدجور میکنه. فقط قسمت گوشتی گوجه رو برای سالاد نگه دارید.
پیاز و جعفری و اسفناج رو هم خورد کنید.
بعد از اینکه سیب زمینی ها رو سرخ کردین، گوجه، پیاز و سبزیجات رو بهش اضافه کنید. فلفل و نمک هم به مقدار کافی توی سالاد بریزید. دوست داشتین این سالاد رو با سس سفید یا کچاپ میل کنید
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒