eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
170.3هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.7هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
🍗 🌀تیکه های مرغ ک تمیز میشوریم سرخشون میکنیم. چنتا پیاز بزرگ خلال میکنیم با کمی کره و روغن تفت میدیم تیکه های مرغ میچینیم رو پیازا زردچوبه فلفل ادویه میزنیم لا ب لای مرغا هویج و فلفل دلمه میچینیم ی فنجون زعفرون دم کرده با ۳لیوان آب میریزم روش و میذاریم بپزه.نیم ساعت اخر ی فنجون رب رو تو روغن سرخ میکنیم نمک و فلفل بهش میزنیم و میریزیم روی مرغا.۲ ق آبلیمو هم اگ دوست داشتین بهش اضافه کنین. . ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
💢هسته خرما بگیرین و داخل خرما گردو بزارین شکلات رو آب کنین و روی خرما بریزین و با پودر نارگیل کنجد پسته تزیین کنین 😍🍧 ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
نیم کیلو گل گلم را با دوتا سیب زمینی بخار پزش کردم بعد رنده کردم بهش سه تا تخم مرغ درشت و دو قاشق ارد نخودچی و نمک و فلفل و زرد چوبه و دو ق ماست و دو قاشق جعفری خرد شده وکمی ب پ باهم مخلوط کردم و سرخش کردم ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
11.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کباب تابه ای مرغ ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
اگر سیب زمینی خام شما بر اثر گذشت زمان یا هر علت دیگر نرم و پلاسیده شده است🍃👇 آنها را بمدت نیم ساعت درون آب سرد بریزید. دوباره سفت شده و تازگی خود را باز خواهد یافت. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
"قارچ های اسلایس شده رو توی قابلمه با 4 قاشق روغن تفت دادم و خارج کردم چون دوسندارم خیلی توی سوپ محو بشه و آخرای پخت دوباره بهش اضافه میکنم ، هویچ های نگینی رو توی قابلمه ریختم و مقداری استاک یا همون آب مرغ داشتم که با ادویه های دلخواه بجز زردچوبه مزه دار شده بود به هویچ اضافه کردم وقتی به جوش اومد سیب زمینی های نگینی و همینطور ذرت و جو پخته شده مخلوط و گذاشتم پخته و آبش جمع بشه. توی یه قابلمه جدا یک عدد سیر رو با کره تفت دادم و 3 قاشق آرد اضافه کردم و چند قاشق هم روغن مایع وقتی آرد کاملا خمیری و نرم شد زمان اضافه کردن شیر هست که به آرومی اضافه و مرتب هم میزنید تا از گوله شدنش جلوگیری کنیم بعد هم وقتی آب سوپ تقریبا جمع شده بود شیر رو کم کم بهش اضافه میکنیم.. زمانی که سوپ جا افتاد میتونید چند قاشق هم خامه بریزید ، نمک و فلفلش رو مزه کنید اگه کم داشت بهش اضافه کنید چون من توی آب مرغم و عصاره ی آماده ای که استفاده کردم همه چی بود دیگه نیازی نداشت ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
چیپس لیمو 🍋 لیمو بشور و برش بزن. فر با کمترین حرارت روشن کن و لیموهارو داخل سینی بچین بزار تو فر.وسط در فر یه قاشق بزار تا در فر نیمه باز بمونه.هر نیم ساعت پشت روشون کن تا کاملا خشک بشن. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
5.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هویج پلو😋😋😋 من هویج رو با طرف درشت رنده، رنده میکنم میتونید با رنده های بزرگتر هم رنده کنید.من گوشت سینه رو با پیاز و ادویه میپزم ریش ریش میکنم و با هویج تفت میدم نه خیلی چون هویج زود میسوزه و تغییر رنگ میده.باکره هم میشه تفت داد.بعد برنج رو ابکش میکنم.من برای ته دیگ بال مرغ استفاده کردم کمی میپزم همیشه.بعد بالها رو ته قابلمه چیدم و لایه لایه مطابق فیلم برنج و هویج و مرغ رو ریختم و روی هر لایه کمی زعفران دادم.بعد دم گذاشتم.من بعد پخت بهش زرشک و خلال پسته و خلال بادوم رو اضافه میکنم.بعضی ها زرشک و خلال ها رو با برنج دم میزارن.بعضی ها شکر میریزن من شیرین دوست ندارم.بعضی ها هم برای روش هویج جدا میریزن که من دوست دارم هویج باهاش پخته بشه تا طعمش جدا زیر دندون بیاد.دراخر روی برنج یکم کره میزارم.امیدوارم همه نکات رو گفته باشم. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
3.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه خوشمزه آموزش عالیییی ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
9.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چطوری ماندگاریه خوردنی ها رو بیشتر کنیم؟ ☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌@ashpazy_irani
😷 داخل یک لگن یا سینک رو با آب پر کنید و لیوان و استکان هایی که لکه دارند رو داخلش بندازید و پودر لباسشویی و سرکه روشون بریزید بزارید کمی بمونه و بعد بشویید ✨✨ @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا