#کلوچه_خانگی
خمیر ودرست میکنیم منتها یه فرقی داره اونم اینه که شکرشو بیشتر میریزیم تا ۳ق غ پر میریزیم وخالی خالی میل میکنین یا اگه کم شیرین دوست دارین همون دستورخمیر_جادویی رواجرا کنید ولی با عسل یا نوتلا یا شکلات ومربا سروکنید.ابتدا از خمیر چونه هایی به اندازه نارنگی بگیرین روی سطح کار و خیلی کم آرد بپاشین وبا دست پهن کنید و کاملا یدست باشه طوری نباشه یه طرف نازکویه طرف کلفت باشه یه اندازه باشه و ضخامت کلوچه به اندازی نیم سانت باشه کافیه داخل یه تابه نچسب وروغن میریزین وباحرارت ملایم بندازین تو روغن داغ که سرخ بشن خیلی زود سرخ میشن در حد یکی دو دقیقه پس حواستون باشه که نسوزه بعد برگردونین طرف دیگشم سرخ شه بذارین روی دستمال که روغن اضافیش گرفته شه البته میتونید دستاتونو وسطح مارو به جای اینکه آرد بپاشین چرب کنید ولی این سری چون هوا خیلی گرم بود خمیرم اون انعطاف ونداشت وزود شل میشد برا همین از آرد استفاده کردم.
#ژله_فانتزی
اول ژله قرمز رنگ رو توی لیوان ریخته وبا استفاده از یک تکیه گاه کج داخل یخچال قرار دهید. وقتی بست ژله آلورا را با شیر یا بستنی درست کنید و قسمت خالی لیوان بریزید. به همین راحتی، یه ژله شیک خواهید داشت
🍴#کاپ_پیتزا 🍕🥓
🫔سه ونیم تا چهار پیمانه آرد سفید الک شده را با یک ق غ شکر و یک ق چ نمک و دو ق غ پودر مخمر فوری مخلوط کرده و یک عدد تخم مرغ و یک چهارم لیوان روغن زیتون و یک لیوان شیر اضافه کرده و با دست مخلوط میکنیم خمیر نسبتا چسبناکی بدست میاد روی خمیر را پوشانده و در یک جای گرم به مدت دو تا سه ساعت استراحت می دیم و بعد از خمیر به اندازه کمی بزرگتر از گردو برداشته و با وردنه باز میکنیم به خصور لبه ها را ناز کتر میکنیم کمی رب گوجه و مواد گوشتی به دلخواه و پنیر پیتزا ریخته و وور تا دور خمیر را روی هم میاریم و به هم میچسبونیم و توی قالب کاپ کیک می ذاریم و بعد از پانزده دقیقه استراحت دوم با تخم مرغ و کنجد یا سیاهدانه رومال کروه و در فر به مدت بیست دقیقه قرار میدیم
🍳املت گوشت و تخم مرغ
مواد لازم:
گوشت چرخ شده=۲۰۰ گرم
تخم مرغ زده شده=۵ عدد
نمک=۲/۱ قاشق مرباخوری
کره=۲ قاشق غذاخوری
روغن=۲ قاشق غذاخوری
فلفل و زردچوبه=کمی
🥚طرزتهیه
۱-گوشت را درون ماهیتابه ریخته و روی حرارت ملایم میگذاریم و به مدت ۵ دقیقه هم میزنیم تا آب آن کاملا برود.
۲-روغن و کره را به گوشت اضافه میکنیم.
۳-نمک و ادویه را به گوشت اضافه کرده و گوشت را تفت میدهیم.
۴. تخم مرغهای زده شده را به مخلوط اضافه کرده و با قاشق چوبی آن را هم میزنیم تا تخم مرغها خوب با گوشت مخلوط شوند و تا زمانی که تخم مرغها درست شوند به هم زدن ادامه میدهیم.
۵. مواد را در ظرفی ریخته و سرو میکنیم.
#رولت_کدوحلوایی
مواد اولیه : برای 5 نفر
🟡تخم مرغ (درشت) 3عدد
🟡شکر (سرخالی) 1لیوان
🟡پوره کدو حلوایی (سرخالی) 2سوم لیوان
🟡خامه فرم گرفته به میزان لازم
🟡پودر قند 1چهارم لیوان
🟡بیکینگ پودر 1قاشق چایخوری
🟡دارچین 1قاشق مرباخوری
🟡آرد 3چهارم لیوان
💢ابتدا فر را با دمای 180درجه سانتی گراد روشن کنید تا کاملا گرم شود.
💢تخم مرغ ها را درون ظرف مناسبی شکسته و با همزن برقی به خوبی بزنید تا یکنواخت شود سپس شکر را کم کم به آن افزوده و به خوبی مخلوط کنید.
💢حدود 5دقیقه با دور تند شکر و تخم مرغ را بزنید.
همه مواد خشک را با هم مخلوط کرده و 3مرتبه آن را الک کنید تا مخلوط شده و هوا بخورد.
🍲حال پوره کدو را به تخم مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکنواخت شود.
💢آرد را کم کم اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید.
قالب مناسبی را انتخاب کرده و کف آن کاغذ روغنی قرار دهید.
مواد کیک را داخل قالب ریخته و داخل فر قرار دهید و 15تا20دقیقه صبر کنید تا پخته شود.
صبر کنید تا کیک کاملا سرد شود سپس روی یک دستمال تمیز مقداری پودر قند بپاشید و کیک را بعد از پخته شدن روی آن قرار داده و بعد آن را رول کنید.
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
#بدانیم
✍بعد از خوردن ماهی نخوابید! هنگامی که ماهی خوردید نخوابید، مگر اینکه بعدش چند خرما یا عسل بخورید، وگرنه خطر ابتلا به ضعف اعصاب، شکم درد، سردرد و حتی فلج شدن وجود دارد
امام صادق(ع): هرکس در حالی که ماهی خورده بخوابد، و بعد از آن، چند خرما یا عسل نخورده باشد، تا صبح عِرق فلج شدن بر او میزند.
از خوردن ماهی با ناست جدا خودداری کنید، زیرا هر دو طبع سرد دارند. پوست ماهی را نخورید، زیرا اولین جایی است که در معرض آلوده شدن قرار میگیرد و به دلیل وجود نیترات های زیاد داخل ان موجب بیماری و سنگکلیه میشود.
📚الکافی ج۶ ص۳۲۳
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
✅ دسر شامانو😋
✍مواد لازم:
پنیر خامه ای ؛200گرم
بستنی وانیلی لیوانی ؛1عدد
شیرعسلی؛نصف پیمانه
خامه صبحانه؛200گرم
پودر ژلاتین ؛2 ق غ
ژله انگور؛1بسته
رنگی خوراکی به دلخواه ؛2قطره
🍜طرز تهیه؛
ابتدا پنیر خامه ای رو در حد باز شدن با همزن بزنید و سپس خامه رو اضافه و بزنیدو بعد بستنی و شیر عسلم اضافه و خوب مخلوط کنید
حالا ژله رو با یه لیوان و نیم حل کنید و بزارید تا خنک بشه
در این فاصله ژلاتین رو روی نصف استکان میپاشیم تا اسفنجی بشه و بن ماریش کرده و به ژله اضافه و بعد به مواد و خوب مخلوط میکنیم تا یکدست و صاف بشه
تو قالب چرب شده میریزیم و سه ساعتی تو یخچال تا ببنده و بعد بیرون میاریم و بیست دقیقه ای تو محیط اشپزخونه که موند کناره تاشو آزاد و برگردونده
من برای خوشرنگی دسر دو قطره از رنگ بنفش استفاده کردم
رنگ رو تو ژله ریختم تا حل بشه
#بلال_مکزیکی
➕بلال های مکزیکی رو بیست دقیقه ابپز میکنیم نمک هم بهش اضافه نکنید
➕پنیر پیتزا روی بلال ها ریخته و کمی پاپریکا روی پنیر میریزیم و میزاریم تو ماکروویو تا پنیرش کاملا اب بشه
❗️من کمی سس مایونز با ابلیمو مخلوط کردم تا موقع سرو هرکس دوست داشت روی بلالش بریزه
#دسر_گل_سيب:
🧇دسری بسیار آسون و زیبا
سیبها رو با رنده المانی نازک برش بدید و داخل یه لیوان اب و ١ق ابلیموی در حال جوش بریزید تا نرم شن...٥دقیقه یا کمتر کافیه....حالا سیبها رو به شکل گل درست کنید و بچینید کف ظرف دلخواهتون...بعد ژله آلوورا رو طبق دستور پاکت...(کمی با اب کمتر) درست کنید و آروم بریزید روی سیبها و بزارید ببنده....بعد از اینکه ژله تقریبا بست ژله دوم با هر طعمی که دوست دارید رو بریزید روش و بزارید ببنده
به همین راحتی
#مسقطی_خامه ای
مواد اولیه :
🧁خامه 100 گرم
🧁عرق هل 2 قاشق سوپخوری
🧁آب 1 لیتر
🧁نشاسته 200 گرم
🧁شکر 200 گرم
🧁گلاب نصف پیمانه
🧁پودر پسته 4 قاشق غداخوری
🍬نشاسته را در آب حل کرده و روی حرارت ملایم هم بزنید تا شفاف شود.به آن شکر.گلاب.عرق هل و پسته را اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا خط قاشق روی آن بماند
🍬سپس از روی حرارت برداشته.خامه را به آن اضافه کرده و در قالب دلخواه بریزید.