🍩#شیرینی_دارچینی🍩
🥣🍴مواد لازم :🍴🥣
کره: ۹۰ گرم
شکر قهوه ای: ۶۰ گرم
وانیل: نصف قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ: ۱ عدد
پودر بادام یا فندق: ۲۰ گرم
آرد: ۱۲۵ گرم
دارچین: ۱ قاشق غذاخوری سرخالی
پودر کاکائو: ۱ قاشق چایخوری
نمک: ۱ پینچ
پودر جوز هندی: یک چهارم قاشق چایخوری
شکلات سفید برای تزئین
🍘طرز تهیه:🍘
کره، شکر قهوه ای و وانیل را با همزن برقی بزنید، مدام با لیسک مواد را یکجا جمع کرده و دوباره با همزن بزنید. حدود یک الی دو دقیقه کافیست .
زرده تخم مرغ را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر بزنید. جوز هندی، دارچین و پودر بادام را اضافه کنید.آرد، پودر کاکائو و نمک را در کاسه ای مخلوط و الک کنید. در حالی که همزن با دور کند کار میکند. مواد خشک را اضافه کرده و هم بزنید. پس از مخلوط شدن، خمیر را با دست جمع کنید. خمیر را بین دو کاغذ روغنی به ضخامت ۳ الي ۴ میل باز کنید و به مدت یک تا دو ساعت در یخچال استراحت دهید. پس از استراحت از یخچال خارج کرده: کاتر بزنید و درسینی فر بچینید.مجدد ۱۰ دقیقه در یخچال گذاشته و در فر که از قبل با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد گرم شده به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه بپزید.
#نان_موز_نارگیلی
🔷مواد لازم
🔹آرد 2 فنجان
🔹جوش شیرین 1 ق چ
🔹دارچین نصف ق چ
🔹کره نرم نصف فنجان
🔹شکر قهوه ای روشن سه چهارم فنجان
🔹تخم مرغ 2 عدد
🔹عصاره وانیل 1 ق چ
🔹پوره موز 2 و یک سوم فنجان
🔹پرک نارگیل روشن 1 فنجان
♨️طرز تهیه :
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود .
یک قالب لوف 22 * 12 سانتی را چرب کرده آردپاشی کنید .
آرد ، جوش شیرین ، دارچین و نمک را با هم مخلوط نمایید .
کره و شکر قهوه ای را حدود 3 دقیقه با همزن بزنید تا کرمی شود . تخم مرغ ، وانیل و پوره موز را اضافه کرده هم بزنید تا یکدست شود .
با یک قاشق چوبی نارگیل را به خمیر موزی اضافه کرده و مخلوط نموده خمیر را داخل قالب بریزید و رویش را صاف کنید .
نان موز نارگیلی را به مدت 60 – 65 دقیقه در فر بگذارید بپزد تا زمانی که اگر خلال دندان وسط نان زدید و تمیز خارج شود.
10 دقیقه اجازه دهید نان از حرارت بیوفتد سپس از قالب روی توری سیمی منتقل کرده بگذارید خنک شود .
در صورت تمایل نارگیل را میتوانید با بادام ، گردو، کشمش یا هر مغز دلخواه دیگری جایگزین نمایید
🧋#شکلات_موزائیک_به_شکل_سالامی
🥠🥮مواد لازم🥮🥠
180گرم شکلات تلخ یا شیری
150گرم خامه صبحانه پاکت صورتی
30 گرم کره
200 گرم بیسکوییت
50گرم پسته یا فندق یا گردو ..
پودر قند برای غلتاندن رول شکلات
👈طرز تهیه
ابتدا شکلات و خامه را در مایکروویو یا به روش بنماری و روی حرارت غیر مستقیم آب کتری گرم کنید تا شکلات آب شود . کره نرم شده را نیز اضافه کنید و هم بزنید .بیسکوییتها را به قطعه های کوچک خرد کرده و داخل مخلوط شکلاتی بریزید. پسته ها را از وسط نصف کرده و اضافه کنید و مخلوط کنید
برای زیبا کردن فرم و شکل شکلات ،می توانید از لوله وسط رول دستمال کاغذی استفاده کنید. مواد شکلاتی را در پلاستیک یا کیسه فریزر ضخیم بریزید و مانند ویدئو داخل لوله دستمال کاغذی جا بدید بعد از تمام شدن مواد سر کیسه پلاستیکی را ببندید و حداقل 5 ساعت در یخچال استراحت بدید (من گذاشتم یک شب ماند)
قبل از سرو روی آن پودر قند بریزید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبــــحے ڪه به لبخند تو آغاز نگردد
با غمـزه ے چشــمان تو غمّاز نگردد
خورشید همان به ڪه بر این خاک نتابد
صد سال دگر چشم فلک باز نگردد ...
سلام صبح آدینه تون بخیر قطره بارانی ها🌺
🍱#كاري_گوشت_و_نخودسبز
🥮ابتدا يه پياز متوسط را نگيني خرد كرده و با روغن ميذاريم رو حرارت زياد ، بهش تخم زيره و گشنيز ، يه تيكه چوب دارچين و چندتا برگ بو اضافه و ميذاريم تا بوي ادويه ها دربياد ، دوحبه سير و يه برش كوچك از زنجبيل تازه را كوبيده و اضافه ميكنيم ، وقتي حسابي تفت خورد گوشت خردشده ، پودرفلفل سياه و زردچوبه ميريزيم ، سپس دوپيمانه گوجه پوره شده و دوقاشق غذاخوري ادويه كاري ريخته و هم ميزنيم و ميذاريم تا آب گوجه ها كشيده بشه و كمي تفت بخوره ، سپس به اندازه لازم آب ريخته و ميذاريم تا گوشت بپزه ، درانتها نخود سبز پخته شده يا كنسروي اضافه ميكنيم و نمك هم ميريزيم و ميذاريم يه ربع ديگه باحرارت ملايم بپزه و به غلظت مناسب برسه.
من از ادويه كاري كه به شكل خميريه استفاده ميكنم ، اگه ادويه تون پودريه با كمي آب حل كنين تا خميري بشه و بعد اضافه كنيد.
🍌#دسر_موز_و_نسکافه🍨
موز خرد شده ۳ عدد
شیر ۳ پیمانه
پودرژلاتین ۴ قاشق غذاخوری استاندارد
خامه ۲۲۰ گرم (۱ پیمانه)
شیر عسلی ۵ قاشق غذاخوری استاندارد یا شکر ۱ پیمانه (من ۱/۲ پیمانه استفاده کردم)
نسکافه ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
🧋🍹سه پیمانه شیر نیاز دارید که یک پیمانه آن را جدا گانه در کاسه ای بریزید و پودر ژلاتین را روی شیر سرد بپاشید و اجازه بدید کمی شیر رو جدب کنه سپس روی حرارت غیر مستقیم بخار آب بگذارید و به روش بن ماری ژلاتین را در شیر حل کنید.
دو پیمانه شیر باقی مانده را به همراه خامه صبحانه و شیر عسلی درون کاسه ای مخلوط کنید. پودر نسکافه را در نصف پیمانه اآبجوش حل کنید و بعد از کمی خنک شدن به شیر و خامه اضافه کنید. موز خرد شده را هم درون مواد بریزید و با گوشتکوب برقی یا میکسر مواد رو خوب پوره کنید تایکدست بشه. در نهایت ژلاتیم بن ماری شده در شیر را اضافه کنید و مواد رو بخوبی مخلوط کنید و داخل قالب بریزید.
دسر رو حداقل برای ۳ ساعت داخل یخچال قرار بدید و بعد سرو کنید
🍌🍓بستنی موز و توت فرنگی
🔻مواد لازم:
▫️موز
▫️توت فرنگی
▫️خرما
🍧طرز تهیه:
موز و توت فرنگی را به ابعاد کوچک برش میدهیم و به مدت دو ساعت داخل فریزر در ظرف درب بسته میگذاریم.
بعد از فریز شدن به مدت ۱۰ دقیقه در محیط آشپزخانه قرار داده و بعد به همراه خرما داخل غذاساز میریزیم.
ابتدا با دور کند و سپس با دور تند غذاساز مخلوط میکنیم. در حین میکس شدن به غذاساز چند ثانیه استراحت ميدهیم، مواد را از کناره غذاساز جمع کنیم و مجدد مخلوط کنیم.
🍘 ناگت مرغ
🔸مواد لازم:
▫️سینه مرغ ... 2عدد كامل
▫️پیازمتوسط...2 عدد
▫️سیربه دلخواه چند حبه
▫️پنیر پیتزا ....250گرم
▫️نمک وفلفل وزردچوبه ...به ميزان لازم
▫️پاپريكا كمي
▫️آرد سوخاری نارنجي رنگ ....
🍘طرز تهیه:
ابتدا سينه مرغ را چرخ كرده .پياز را هم رنده كرده و بعد سينه مرغ چرخ شده را به همراه بقيه مواد داخل غذا ساز ريخته و خوب مخلوط كنيد. توي يك سینی آرد سوخاری نارنجي را ريخته موادراروي ان پهن كنيد يكسان.بعد دوباره روي انها ارد سوخاري بپاشيد.بعد به مدت يک ساعت در فريزر قرار می دهيد و بعد قالب زده و و در روغن سرخ کنید ومیل نماييد.
🍮#شيرينى_ساده🍮
🥣مواد لازم:
🍭روغن مايع نصف پيمانه
🧁پودرقند سه چهارم پيمانه
🍭ارد سفيد يك وسه چهارم پيمانه
🧁وانيل ،زنجبيل،هل،و يا هر
اسانسى دوست دارين يك ق چ
🧁طرز تهيه:🧁
پودرقند و روغن مايع و وانيل را باهمزن دستى باهم مخلوط و سپس آرد را كم كم اضافه تا خمير جمع بشه و سپس خمير را بين دو نايلون با وردنه باز كرده وسپس با قالب دلخواه كاتر زده و در فر از قبل گرم شده با دماى صدو پنجاه به مدت يك ربع مى پزيم،اين شيرينى را مى تونين در تابه دوطرفه هم بپزين
و بعد از پخت ،به شكلهاى مختلف تزيينش كنين كه من دو مدل بالا را با شكلات آب شده انجام دادم و يكى هم عسل رقيق شده را دور شيرينى زدم وداخل پودر پسته زدم و با بريلو تزيين كردم
#مسقطی_شیر
اول از همه تو یه کاسه یه پیمونه آب و ۱۰۰ گرم نشاسته رو به هم مخلوط کنین حالا ۲ پیمونه شیر و یه پیمونه شکر رو تو قابلمه بریزین و روی حرارت ملایم بذارین و هم بزنین تا شکر حل بشه بعد آب و نشاسته رو از یه صافی رد کنین و کم کم تو شیر بریزین و خیلی خیلی تند مخلوطو با یه همزن دستی هم بزنین چون نشاسته اصن بهتون امان نمیده و یهو تو شیر داغ خودشو میگیره و سفت میشه و اگه نجنبین گوله میشه.
حالا مغز تقریبا ده یازده تا هل رو که از قبل از غلافش دراوردینو تو مسقطی بریزین و ۵۰ گرم کره هم بریزین توش و باز خوب با یه همزن دستی همشون بزنین تا گوله نشه و بعد یه پیمونه شیر دیگه و نصف پیمونه گلاب هم اضافه کنین چون درسته که مسقطی فرم گرفته ولی نشاسته هنوز خامه و باید از خامی دربیاد. حالا مدام مسقطی رو هم بزنین تا نشاسته بپزه و مسقطی هم فرم بگیره این کار رو انقد ادامه بدین که وقتی با یه چنگال روی مسقطی میکشین جای پره هاش بمونه حالا مسقطیمون حاضره. تو یه ظرف که بهتره مستطیل باشه رو چرب کنین و مسقطی رو توش بریزین و بذارینش یخچال تا سفت بشه و بعدم لوزی لوزی ببرینش
#مرغ_طلایی_با_پنیر🍗
🥯مواد لازم
سينه مرغ بدون استخوان۴عدد
مغز نان سفيد يك و نيم پيمانه
پنير پارمزان رنده شده يك دوم پيمانه
جعفرى تازه خرد شده ۲قاشق غذاخورى
تخم مرغ زده شده ۲عدد
سس مايونز يك دوم پيمانه
پنير معمولى يك دوم پيمانه
سير تازه ۱ يا ۲حبه
كره آب شده ۴قاشق غذاخورى
نمك و فلفل سياه به ميزان دلخواه
🧅طرز تهیه
هر كدام از سينه هاى مرغ را به ۴ تا ۵قسمت تقسيم مى كنيم سپس مغز نان را با پنير پارمزان و جعفرى و نمك و فلفل سياه در ظرفى مخلوط كرده سپس تخم مرغها را زده و تكه هاى مرغ را به تخم مرغ آغشته كرده سپس در مخلوط پنير و نان و جعفرى مى غلتانيد.كره آب شده را روى سينه هاى مرغ ريخته و سپس براى ۳۰ دقيقه در فر يا ماكروفر قرار دهيد همچنين مى توان اين تكه هاى مرغ را سرخ كرد. سس مايونز را با پنير و سير رنده شده مخلوط كرده و سس غليظ به دست آمده را در كنار مرغ گذاشته و آن را ميل كنيد.
#کوکوی_بلغور_گندم
🍜طرز تهیه🧆🧆🧆
۳تا سیب زمینی متوسط رو اب پز کردم ورنده کردم
یه پیمانه بلغور ریز رو با ۱/۵لیوان آبجوش خیس کردم و درب ظرف رو گذاشتم ونیم ساعت گذاشتم بمونه تا بلغور خیس بخوره ونرم بشه (بلغور باید نرم نرم باشه)
اگه از بلغور معمولی استفاده میکنید با کمی اب بذارید بپزه وابشو بکشه و اصلا آب نداشته باشه و کاملا نرم بشه
یک عدد پیاز درشت هم رنده کردم
تو یه کاسه سیب زمینی رنده شده بلغور خیس خورده و پیاز رنده شده ونصف قاشق رب گوجه ونصف قاشق رب فلفل و۳ قاشق غذا خوری پر آرد و نمک و زردچوبه و فلفل و پودر سیر یک عدد تخم مرغ هم اضافه کرده خوب مخلوط کرده وبا دست ورز دادم( باید خوب ورز داده بشه ) وبعد با دست شکل دادم و مرتب دستمو به آب زدم چون مایه چسبناکه و کناره های کوکو را مرتب کردم وتو روغن داغ سرخ کردم حرارت رو کم کنید وتو ظرف کوچیک وگود با روغن نسبتا زیاد سرخ کنید تا کوکو هاتون خوشرنگتر وخوشمزه تر بشه و تا یه طرفش کاملا سرخ نشده ظرف دیگه رو برنگردانید وگرنه کوکو وا میره انشالله درست کنید وخوشتون بیاد.