#ترافل_کشمش_و_گردو 🍘
🍭تکه های کیک کشمشی: 2 لیوان
🍭کشمش سیاه:نصف لیوان
🍭پودر گردو:نصف ایوان
🍭خامه صبحانه:2 قاشق غذاخوری
🍭موز له شده:3 قاشق غذاخوری
🍬تهیه ترافـــــل کشمش و گردو🍬
🧊ابتدا موز را پوست گرفته خرد کنید و داخل یک کاسه آن را با چنگال خوب له کنید. گردو ها را داخل آسیاب کن بریزید و له کنید تا به شکل پودر در بیاید.کیک ها را خرد کنید موزهای له شده را به آن اضافه نمایید و با هم مخلوط کنید. حالا خامه را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.با مواد بدست آمده توپ های کوچکی درست کنید و آن را در پودر گردو بغلطانید. ترافل های گردویی را داخل یک ظرف مناسب بچینید و سرو کنید.
#دسر_شانامو
▫️شیر عسلی یک قوطی
▫️بستنی لیوانی وانیلی یک عدد
▫️پنیر ماسکارپونه ۲۰۰گرمی
▫️خامه صبحانه یک عدد
▫️پودر ژلاتین سه قاشق سوپخوری
▫️ژله شاتوت یا هر طعمی که دوست دارید
🔸ابتدا پنیرماسکارپونه را در حد باز شدن با همزن میزنیم و سپس خامه صبحانه رو به ان اضافه میکنیم کمی با همزن در حد سه ثانیه مخلوط میکنیم و سپس بستنی و شیر عسلی را نیز افزوده و هم میزنیم و حالا ژله شاتوت یا هر طعمی خواستید از قبل با یه لیوان اب جوش باز کنید و به دمای محیط برسونید و به مخلوط اضافه کنید و هم میزنید،و در آخر سه قاشق پودر ژلاتین رو که بن ماری و به دمای محیط رسیده به مواد قبلی اضافه میکنیم و قالب مورد نظر را چرب کنید و داخل قالب بریزید و چهار الی پنج ساعت در فریزر گذاشته و سپس به راحتی از قالب جدا کنید
سینه ی مرغ به همراه اسفناج :🥬
🍳این غذا یکی از بهترین غذاها برای کاهش وزن است .این غذا نیاز به مقداری فیله مرغ، 1 فنجان برگ اسفناج، 1 پیاز خرد شده، 1 فنجان پنیر فتا، 1 قاشق سوپ خوری روغن زیتون، مقداری فلفل و نمک دارد. فیله ها را برای باز شدن با گشوت کوب بکوبید. پیاز را در روغن زیتون سرخ کرده و اسفناج ، پنیر، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید .مواد را روی فیله ها ریخته و یفله را بپیچید و توسط یک خلال دندان آن را محکم کنید. فیله های پر شده را روی حرارت ملایم تا ده دقیقه بپزید و در این مدت آن را بچرخانید تا همه قسمت های مرغ پخته شود .
10.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ایده جالب برای بسته بندی گوشت
#آمــوزشــے 🍭
#ایــده_بــگــیــریــم
#دسر_زعفرانی
شير سه لیوان
شكر نصف ليوان
خامه صبحانه 100 گرم
پودر ژلاتين 2 ق غذاخوری
آب سرد یک چهارم ليوان
زعفران دم کرده به مقدار نياز
گلاب 1 ق غذاخوری
طرزتهیه:
اول از همه خامه رو با یک لیوان شیرسرد خوب مخلوط ویکدست کنید بزارید کنار
دو لیوان شيرباقی مونده رو با شكر بزاريد رو حرارت در حدی كه شكرها حل بشن سپس زعفران رو ساییده (به اندازه ایكه به رنگ مورد نظر برسه)اضافه كنيد
گلاب رو هم اضافه کنید
ژلاتين و آب سرد رو باهم مخلوط کرده و رو بخار كتری یا سماور قرار دهید تا حل و شفاف شود
بعد به مايه اضافه كنيد.
و در آخر خامه مخلوط با شیر رو اضافه کنید. خوب روی حرارت ملایم مخلوط کنید تا کاملا مواد یکدست بشه حرارت رو خاموش کنید بزارید کمی خنک بشه
و داخل قالب چرب شده بريزيد وحدود سه ساعت در يخچال قرار دهید تا خوب ببنده
دسر فوق العاده خوشمزه وراحتی هست امیدوارم درست کنید ولذت ببرید.
#دسر_لیمویی
مواد لازم:
100 گرم آب لیمو
150 گرم شکر
2 عدد تخم مرغ
2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
نصف لیوان شیر
کمی وانیل
70 گرم کره
طرز تهیه:
100 گرم آب لیمو ، 150 گرم شکر با 2 تخم مرغ ، دو قاشق نشاسته ، شیر و وانیل را روی حرارت گاز قرار داده و مخلوط کنید تا غلیظ شود ، 70 گرم کره اضافه کنید و مخلوط کنید و یک شب در یخچال بذارید.
مقداری بیسکویت را خرد می کنیم و در لیوان میریزیم.
یک لایه خامه اضافه می کنیم رویش،مجددا این کاررا تکرار میکنیم.
و روی آن را با خامه فرم گرفته و یک بیسکویت تزیین میکنیم.
#کیک_شکلاتی_بدون_تخم_مرغ
مواد لازم:
1 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری وانیل
2 قاشق چایخوری سرکه سفید
0.5 پیمانه پودر کاکائو
دو سوم پیمانه روغن مایع
دو سوم پیمانه آب سرد
2 پیمانه شکر
3 پیمانه آرد
2 قاشق چایخوری جوش شیرین
طرز تهیه:
فر را با حرارت 175 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت گرم کنید. در یک کاسه ی بزرگ تمام مواد را با هم مخلوط کرده و با همزن برقی به خوبی مخلوط کنید. مایع حاصل شده را در یک قالب به ابعاد 23*33 که از قبل کف و دیواره ی ان را چرب کردید بریزید. در فر قرار داده و به مدت 35 دقیقه بپزید با یک سیخ چوبی چک کنید که کیک کامل پخته شده باشد. کیک آماده است آن را باخامه و یا کرمهای دلخواه تزیین کنید
#كيك_پنيري
آرد: ٤٠٠ گرم
پنير لبنه يا ماسكارپونه : ٢٠٠ گرم
كره: ١٠٠ گرم
بيكينگ پودر: ٢ ق م
وانيل: ١ ق م
تخم مرغ: ٤ عدد
شكر: ٢٩٠ گرم
كره و پنير رو با همزن بزنيد تا يكدست شه بعد بهش شكر رو اضافه كنيد اينقد بزنيد تا سفيد رنگ شه و حالت فومي بگيره، حالا تخم مرغ هارو دونه دونه اضافه كنيد و براي هركدام حدودا ١ دقيقه بزنيد
وانيل هم اضافه كنيد، در آخر آرد و بيكينگ پودر رو الك كنيد و با ليستك مخلوط كنيد.
در فر از قبل گرم شده با دماي ١٧٠ درجه به مدت ٥٠ دقيقه آمادس
اين كيك مايه سنگين تري نسبت به بقيه كيك ها دارد پس نگران نباشيد
#موز_شکلاتی🍫
🍡مواد لازم
🍫 سیخ چوبی تعدادی
🍫شکلات 250 گرم
🍫موز 2 عدد
🍫 بادام زمینی نمکی خرد شده 1/3 پیمانه.
🧉به طور کلی دسر موز شکلاتی یکی از دسرهای مورد علاقه کودکان است که خیلی سریع و آسان تهیه میشود. ابتدا شکلات ها را در یک ظرف استیل خرد کرده و با حرارت غیر مستقیم ذوب کنید. در این فاصله موزها را از وسط برش زده و هر تکه از موز را داخل یک یخ چوبی کوچک فرو کنید. موزها را داخل شکلات آب شده فرو کره و همه جای آن را آغشته کنید. در ظرفی بادام ها را خرد کرده و بلافاصله موزهای شکلاتی را در ظرف بادام بغلطانید. موزها را در یک سینی بچینید و در یخچال بگذارید تا شکلات ببندد. به جای بادام میتوانید از شکلات های ریز رنگی هم برای تزیین موزها استفاده نمایید.
#دسر_شير_خرما
٤ ليوان شير رو با١٧ ،١٨ عدد خرماو ٤،٥عدد گردو ميكس كنيد،با دو ق گلاب،حالا سه ق غ آرد رو با سه غ ق كرده تفت بديد تا خاميش بره و كمي كرم رنگ بشه،دو ليوان شير اضافه كنيد همراه ١٠ ق غ شكر تا كم و زياد نشه چون شيريني خود خرماكافي نيست و هم بزنيد تا بجوشه، در آخر يك بسته خامه صبحانه ٢٠٠ گرمي رو بزنيد تا باز بشه به مواد اضافه كنيد ونوك ق وانيل بزنيد و زير اجاق رو خاموش كنيد تا از داغي بيفته،سه ق غ پودر ژلاتين رو روي سه ق آب سرد بريزيدتا اسفنجي بشه،بعد هم شير خرما رو به اين مواد اضافه كنيدو بعد مخلوط شدن ،ژلاتين رو اضافه كنيد و قالب رو چرب كنيد و داخل قالب ريخته و در يخچال به مدت ٧الي ٨ ساعت بگذاريد تا كاملا ببنده..در آخر كنارهاي قالب رو با كارد آزاد كنيد و ته قالب رو دو سه ثانيه داخل آب گرم فرو كنيد و به ظرف مورد نظر برگردونيد