eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.3هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
شير سه لیوان شكر نصف ليوان خامه صبحانه 100 گرم پودر ژلاتين 2 ق غذاخوری آب سرد یک چهارم ليوان زعفران دم کرده به مقدار نياز گلاب 1 ق غذاخوری طرزتهیه: اول از همه خامه رو با یک لیوان شیرسرد خوب مخلوط ویکدست کنید بزارید کنار دو لیوان شيرباقی مونده رو با شكر بزاريد رو حرارت در حدی كه شكرها حل بشن سپس زعفران رو ساییده (به اندازه ایكه به رنگ مورد نظر برسه)اضافه كنيد گلاب رو هم اضافه کنید ژلاتين و آب سرد رو باهم مخلوط کرده و رو بخار كتری یا سماور قرار دهید تا حل و شفاف شود بعد به مايه اضافه كنيد. و در آخر خامه مخلوط با شیر رو اضافه کنید. خوب روی حرارت ملایم مخلوط کنید تا کاملا مواد یکدست بشه حرارت رو خاموش کنید بزارید کمی خنک بشه و داخل قالب چرب شده بريزيد وحدود سه ساعت در يخچال قرار دهید تا خوب ببنده دسر فوق العاده خوشمزه وراحتی هست امیدوارم درست کنید ولذت ببرید.
‌ مواد لازم: 100 گرم آب لیمو 150 گرم شکر 2 عدد تخم مرغ 2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت نصف لیوان شیر کمی وانیل 70 گرم کره ‌ طرز تهیه: 100 گرم آب لیمو ، 150 گرم شکر با 2 تخم مرغ ، دو قاشق نشاسته ، شیر و وانیل را روی حرارت گاز قرار داده و مخلوط کنید تا غلیظ شود ، 70 گرم کره اضافه کنید و مخلوط کنید و یک شب در یخچال بذارید. مقداری بیسکویت را خرد می کنیم و در لیوان میریزیم. یک لایه خامه اضافه می کنیم رویش،مجددا این کاررا تکرار میکنیم. و روی آن را با خامه فرم گرفته و یک بیسکویت تزیین میکنیم.‌
مواد لازم: 1 قاشق چایخوری نمک 1 قاشق چایخوری وانیل 2 قاشق چایخوری سرکه سفید 0.5 پیمانه پودر کاکائو دو سوم پیمانه روغن مایع دو سوم پیمانه آب سرد 2 پیمانه شکر 3 پیمانه آرد 2 قاشق چایخوری جوش شیرین طرز تهیه: فر را با حرارت 175 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت گرم کنید. در یک کاسه ی بزرگ تمام مواد را با هم مخلوط کرده و با همزن برقی به خوبی مخلوط کنید. مایع حاصل شده را در یک قالب به ابعاد 23*33 که از قبل کف و دیواره ی ان را چرب کردید بریزید. در فر قرار داده و به مدت 35 دقیقه بپزید با یک سیخ چوبی چک کنید که کیک کامل پخته شده باشد. کیک آماده است آن را باخامه و یا کرمهای دلخواه تزیین کنید
آرد: ٤٠٠ گرم پنير لبنه يا ماسكارپونه : ٢٠٠ گرم كره: ١٠٠ گرم بيكينگ پودر: ٢ ق م وانيل: ١ ق م تخم مرغ: ٤ عدد شكر: ٢٩٠ گرم كره و پنير رو با همزن بزنيد تا يكدست شه بعد بهش شكر رو اضافه كنيد اينقد بزنيد تا سفيد رنگ شه و حالت فومي بگيره، حالا تخم مرغ هارو دونه دونه اضافه كنيد و براي هركدام حدودا ١ دقيقه بزنيد وانيل هم اضافه كنيد، در آخر آرد و بيكينگ پودر رو الك كنيد و با ليستك مخلوط كنيد. در فر از قبل گرم شده با دماي ١٧٠ درجه به مدت ٥٠ دقيقه آمادس اين كيك مايه سنگين تري نسبت به بقيه كيك ها دارد پس نگران نباشيد
🍫 🍡مواد لازم 🍫 سیخ چوبی تعدادی 🍫شکلات 250 گرم 🍫موز 2 عدد 🍫 بادام زمینی نمکی خرد شده 1/3 پیمانه. 🧉به طور کلی دسر موز شکلاتی یکی از دسرهای مورد علاقه کودکان است که خیلی سریع و آسان تهیه میشود. ابتدا شکلات ها را در یک ظرف استیل خرد کرده و با حرارت غیر مستقیم ذوب کنید. در این فاصله موزها را از وسط برش زده و هر تکه از موز را داخل یک یخ چوبی کوچک فرو کنید. موزها را داخل شکلات آب شده فرو کره و همه جای آن را آغشته کنید. در ظرفی بادام ها را خرد کرده و بلافاصله موزهای شکلاتی را در ظرف بادام بغلطانید. موزها را در یک سینی بچینید و در یخچال بگذارید تا شکلات ببندد. به جای بادام میتوانید از شکلات های ریز رنگی هم برای تزیین موزها استفاده نمایید.
٤ ليوان شير رو با١٧ ،١٨ عدد خرماو ٤،٥عدد گردو ميكس كنيد،با دو ق گلاب،حالا سه ق غ آرد رو با سه غ ق كرده تفت بديد تا خاميش بره و كمي كرم رنگ بشه،دو ليوان شير اضافه كنيد همراه ١٠ ق غ شكر تا كم و زياد نشه چون شيريني خود خرماكافي نيست و هم بزنيد تا بجوشه، در آخر يك بسته خامه صبحانه ٢٠٠ گرمي رو بزنيد تا باز بشه به مواد اضافه كنيد ونوك ق وانيل بزنيد و زير اجاق رو خاموش كنيد تا از داغي بيفته،سه ق غ پودر ژلاتين رو روي سه ق آب سرد بريزيدتا اسفنجي بشه،بعد هم شير خرما رو به اين مواد اضافه كنيدو بعد مخلوط شدن ،ژلاتين رو اضافه كنيد و قالب رو چرب كنيد و داخل قالب ريخته و در يخچال به مدت ٧الي ٨ ساعت بگذاريد تا كاملا ببنده..در آخر كنارهاي قالب رو با كارد آزاد كنيد و ته قالب رو دو سه ثانيه داخل آب گرم فرو كنيد و به ظرف مورد نظر برگردونيد
9.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸 🌸 کیک مرغ 🌸 برای مهمونی و تولد
طرز تهیه رول سبزیجات:2عدد تخم مرغ رو بانصف لیوان روغن،1 ق چ خمیر مایه فوری و کمی نمک و1/5لیوان شیر مخلوط کرده وبهش آرد اضافه کنید تا وقتی که خمیر بدست نچسبه آن راورز داده وبه مدت2ساعت دردمای محیط قرار دهید روش یک پارچه بکشید تا وقتی که حجمش 2برابر شه.حالا بادمجانها رااز طول برش داده ونیم ساعت تو آب نمک قرار دهید تا تلخیش گرفته شه بعد آبکش کنید وسرخ کنید وهمین طور کدوها وهویج رو سرخشون کنید.گوشت قرمز رو چرخ کنید وهمراه پیاز وادویه ونمک سرخ کنید.حالا خمیر رو به صورت نوارهای بلند دربیارید وازاین مواد در طول خمیر قرار دهید وروش کمی پنیر موتزارلا بپاشید وآن رارول کنید وداخل فر به مدت 25 دقیقه قرار دهید تا طلایی شه
❇️مواد لازم 💠کره ... 3 ق غ ( ذوب شده) 💠بیسکوئیت جو دو سر یا بیسکوئیت دلخواه ... 2 بسته 💠پودر فندق یا بادام ... 4 ق غ ❇️مواد لازم محلبی 💠شیر ...یک لیتر 💠شکر ... یک پیمانه 💠آرد سمولینا( ایرمیک) ... یک پیمانه 💠پودر نارگیل ... یک پیمانه 💠وانیل ... یک بسته (5گرم) ❇️مواد لازم برای تزئین 💠پودر پسته 💠گیلاس ❇️طرز تهیه 1⃣بیسکوئیت ها رو با دست خرد کرده و کره ذوب شده و پودر فندق یا بادام را اضافه می کنیم مخلوط کرده مواد را داخل قالب می ریزیم وبا ته استکان فشار می دهیم تا منسجم و صاف شود و بعد به مدت 40 دقیقه داخل یخچال استراحت می دهیم 2⃣برای تهیه محلبی همه مواد بجز وانیل را می ریزیم داخل ظرف روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مدام هم می زنیم تا غلظتش مثل فرنی شود بعد وانیل را به محلبی اضافه می کنیم و برای آخرین بار هم می زنیم 3⃣سپس از روی حرارت برداشته ومحلبی را روی پایه بیسکوئیت می ریزیم و 3 ساعت زمان می دهیم در یخچال استراحت کند بعد با پودر پسته و گیلاس تزئین می کنیم. 👩‍🍳نوش جان👩‍🍳
سینه ی مرغ به همراه اسفناج :🥬 🍳این غذا یکی از بهترین غذاها برای کاهش وزن است .این غذا نیاز به مقداری فیله مرغ، 1 فنجان برگ اسفناج، 1 پیاز خرد شده، 1 فنجان پنیر فتا، 1 قاشق سوپ خوری روغن زیتون، مقداری فلفل و نمک دارد. فیله ها را برای باز شدن با گشوت کوب بکوبید. پیاز را در روغن زیتون سرخ کرده و اسفناج ، پنیر، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید .مواد را روی فیله ها ریخته و یفله را بپیچید و توسط یک خلال دندان آن را محکم کنید. فیله های پر شده را روی حرارت ملایم تا ده دقیقه بپزید و در این مدت آن را بچرخانید تا همه قسمت های مرغ پخته شود .