7.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#لازانیابدون_گوشت_بدون_فر🧑🍳
سویا و پیاز
قارچ و فلفل دلمه ای
ادویه(نمک،فلفل،زردچوبه،پودر سیر،پاوریکا،آویشن،کاری)
رب گوجه فرنگی و سس کچاپ
ورقه ی لازانیا
شیر و آرد
پنیر پیتزا
12.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#نخودپلوبامرغ_زعفرانی
ران مرغ ۴ عدد
پیاز ۱ عدد
نخود فرنگی ۲۰۰ گرم
شوید خشک ۴ ق غذاخوری
ادویه مرغ
پودر سیر
پودر گوجه
فلفل پاپریکا
برای سرخ کردن مرغها از روغن زیتون طعم دار استفاده کردم ...
لابلای پلو دارچین زدم و شوید
🍂🍁 🍁
🕊❤️🕊
5.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مرغ_تندوری_در_تابه
#مرغ_مجلسی
.
1تا2 کیلو ران مرغ (ساق پا) (بدون پوست )
1 لیوان ماست سفت
1فنجان روغن زیتون
2 پر(دونه) سیر رنده شده
1 قاشق سبزی معطر(نعنا یازعتر)
1 قاشق چایخوری پاپریکا
1 قاشق چایخوری فلفل نیمکوب
1 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق رب گوجه فرنگی
آب نصف 1عدد لیمو
ترکیبات سس را مخلوط کنید. ران مرغها رادراین سس به مدت 2 ساعت خوابانده ورویش را پوشانده وآنرا به مدت 2 ساعت در یخچال قرار میدهیم. اگر وقت ندارید، 30 دقیقه کافیه.
درماهیتابه 1تا2عدد پیاز راحلقه حلقه کرده ومرغها راروی آن چیده وچندتکه کره اضافه کرده ومیزاریم حدود1تا 2 ساعت مرغها پخته شوند.
احتیاج نیست که آب اضافه کنید خود مرغ آب میندازه وباید درهمین سس پخته بشه. 👌😋
#پفک_خونگی 🍟 😋
▫️3 عدد سیبزمینی متوسط
▫️نشاسته ذرت 100 گرم
▫️2 ق غ خ روغن مایع
▫️نمک 1 ق غ خ
▫️فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر، پودر پیاز و زردچوبه از هر کدوم یک ق چ خ
🔸سیبزمینی ها رو آب پز کرده بعد توی یک کاسه رنده میکنیم و با دست به خوبی ورز میدیم تا کشدار بشه. حالا بهش تمامی مواد گفته شده (نشاسته، روغن، نمک و ادویه ها)رو اضافه کرده و به خوبی ورز میدیم تا اینکه تمامی مواد با هم یکی بشن.
حالا روی سطح یه کیسه فریزر پهن میکنیم توسط یک وردنه، و با کاتر مد نظرمون که میتونه لبه لیوان و ماسوره هم باشه به موادمون شکل میدیم و یکی یکی توی روغن داغ گذاشته و سرخ میکنیم
#هاسل_بک_پنیری 🥔 😋
▫️6 سیب زمینی متوسط
▫️3 ق غ روغن، تقسیم شده
▫️نمک
▫️چدار
▫️خامه ترش
▫️پیازچه
▫️بیکن خرد شده
🔸سیب زمینی ها را برش بزنید اما کاملا نبرید. 1.5 قاشق روغن زیتون را به برس روی آن بزنید؛ سپس تا دمای 425 درجه فارنهایت برای 30 دقیقه بپزید.
باقیمانده روغن زیتون را با برس روی آن بزنید. مقداری نمک بپاشید. برای 30 دقیقه یا تا زمانیکه نرم شود بپزید.
چدار را بین برش های نازک سیب زمینی بریزید تا ذوب شود. در صورت تمایل خامه ترش، پیازچه و بیکن را برای چاشنی اضافه کنید
9.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سوپ شیر مجلسی پسند🤩
جویی که ۲۴ساعت خیس خورده یک لیوان سرپُر
هویج ۳عدد متوسط
نخودفرنگی نصف لیوان
شیر یک لیتر
سینه مرغ یک عدد یا به اندازه دلخواه
قارچ نیم کیلو
جعفری صدگرم
مهم ترین نکته ش اینه که مرتب هم بزنید که ته نگیره اگر گرفت قابلمه رو عوض کنید چون ته گرفتگی که مخلوط بشه توی سوپ نشون میده و ظاهر قشنگی نداره،
جعفری زیاد نباشه چون سوپ مون رو سبز رنگ میکنه،
حتما وقتی خاموش کردین خامه و جعفری رو اضافه کنید
9.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سوپ شیر مجلسی پسند🤩
جویی که ۲۴ساعت خیس خورده یک لیوان سرپُر
هویج ۳عدد متوسط
نخودفرنگی نصف لیوان
شیر یک لیتر
سینه مرغ یک عدد یا به اندازه دلخواه
قارچ نیم کیلو
جعفری صدگرم
مهم ترین نکته ش اینه که مرتب هم بزنید که ته نگیره اگر گرفت قابلمه رو عوض کنید چون ته گرفتگی که مخلوط بشه توی سوپ نشون میده و ظاهر قشنگی نداره،
جعفری زیاد نباشه چون سوپ مون رو سبز رنگ میکنه،
حتما وقتی خاموش کردین خامه و جعفری رو اضافه کنید
#مرغ_کنتاکی 🍗😋
▫️ساق رون 10 عدد
▫️پیاز یک دونه
▫️تخم مرغ یک عدد
▫️شیر نصف لیوان
▫️آرد سوخاری یک لیوان
▫️آرد سوخاری دانه درشت 1 لیوان
▫️نمک و زردچوبه
🔸اول مرغها رو با پیاز و نمک و زردچوبه ی بیست دقیقه بزارید بپزه
در حدی که یکمی مرغ نرم بشه
حالا تخم مرغ و شیر رو با چنگال بزنید مرغها رو اول در تخم مرغ بعد در آرد سوخاری ( پودری) باز دوباره در تخم مرغ و ایندفعه در آرد سوخاری دانه درشت بغلطونید ؛ تمام ساق های رون رو به همین روش آماده کنید و بزارید یخچال برای یک ساعت؛ بعد در رول داغ و فراووون سرخ کنید؛ حرارت کم باشه روغن جذب مرغ میشه پس رول داغ باید باشه
#ماکارونی 🍝 😋
🔸دوتا پیاز رو نگینی خرد میکنیم توی روغن تفت میدهیم وقتی طلایی شد زردچوبه رو اضافه کرده و سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و خوب داخل ماهیتابه باز میکنیم و تفت میدهیم نمک و فلفل و زعفرون و کمی پودر دارچین اضافه میکنیم و بعد رب گوجه فرنگی رو اضافه میکنیم،میزاریم سرخ بشه.دوست داشتین میتونید مقداری فلفل دلمه و قارچ را هم اضافه کنید خوشمزه تر میشه.
ماکارونی که توی آبجوش میریزیم و بعد آبکش میکنیم، یه لایه ماکارونی یه لایه سس میریزیم، میگذاریم دم بکشد
برای ته دیگ ته قابلمه رو چرب کردم و کمی داغ کردم و کنجد پاشیدم و سیب زمینی های حلقه شده رو روش گذاشتم و کمی نمک پاشیدم و روی آن را ماکارونی و مایه ی ماکارونی ریختم
50.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#سفره_آرایی
شما با ترکیب چند رنگ اصلی میتونید خیلی رنگ های جذاب و متنوع داشته باشید. من اینجوری درصد زدم و مخلوط کردم. شما میتونید هر اندازه که دوست دارید رو با هم مخلوط کنید و رنگ های جذابتر دیگه ای درست کنید
رنگ های اصلی
ژله آبی. قرمز و زرد
رنگ اول: نصف آبی و نصف قرمزه که شد سرخابی
رنگ دوم: دوسوم آبی و یک سوم زرد که میشه زیتونی
رنگ سوم: ۹ قسمت از ۱۰ قسمت آبی و ۱ قسمت از ۱۰ قسمت قرمز که میشه بنفش
رنگ چهارم: نصف آبی و نصف زرد که میشه سبز
رنگ پنجم: ۸ قسمت از ۱۰ قسمت آبی و ۲ قسمت از ۱۰ قسمت قرمز که میشه بنفش تیره
رنگ ششم: ۸ قسمت از ۱۰ قسمت زرد و ۲ قسمت از ۱۰ قسمت قرمز که میشه نارنجی
🍂🍁
🕊❤️🕊
11.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سینه ی مرغ متفاوت😍😋
مواد لازم:
سینه مرغ🍗 ۳ عدد
سیر 🧄۷،۸ حبه
سویا سس 🥣۲ قاشق غذاخوری
عسل🍯(۹۰ گرم)میتونین حذفش کنین
سرکه سیب🍏 ۱ قاشق سوپخوری
کره 🧈۴ قاشق غذاخوری
آرد گندم برای غلتاندن🥡 ۱ لیوان
نمک و فلفل🌶🧂