5.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کاپ_کیک_زردآلو😍😋
تخم مرغ ۲عدد
ماست نصف لیوان
شکردوسوم لیوان
روغن مایع یک سوم لیوان
وانیل نصف قاشق چایخوری
بکینگ پودریک قاشق مرباخوری
آرد تقریبا یک لیوان+یک چهارم لیوان
زردآلو به میزان لازم
نکته:توکیکهای میوه ایی بهتره ازماست استفاده بشه
اگرمزه ترش زردآلو رودوست ندارین میتونیدابتداداخل هر کپسول یک قاشق مرباخوری شکربریزین بعدزردآلو روداخل کپسول بزارین
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
6.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سینی تست😋😍
مواد لازم🔻
نان تست
پیاز
سینه مرغ خرد شده
ادویه (مثل ادویه کاری، پاپریکا، پودر سیر، نمک و...)
فلفل دلمه
ذرت
پنیر ورقه ای (مثل گودا، پیتزا، چدار و...)
مواد داخلش هم به دلخواه شما قابل تغییره.
مثلا میتونین از مایه ماکارونی یا انواع سبزیجات استفاده کنید.
برای سس روش🔻
خامه صبحانه ۱ بسته (۲۰۰ میلی لیتر) + ۳ ق غ پنیر خامه ای
یا به جاش سس بشامل (همون سس سفید لازانیا، طرز تهیه در هایلایت استوری های بالای صفحه)
میتونین به دلخواه روش کمی پنیر پیتزا هم بریزین.
🌡داخل فر چند دقیقه گریل کنید تا روش طلایی بشه.
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
16.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی_دانمارکی😍😋
۱: شیر نصف پیمانه
۲: خمیرمایه ۱/۵ قاشق غذاخوری
۳: شکر یک قاشق غذاخوری
مواد لازم خمیر
۱:یک عدد زرده و دو عدد سفیده تخم مرغ
۲:شکر سه قاشق غذاخوری
۳:وانیل یک قاشق چایخوری
۴:روغن نصف پیمانه
۵:کمی نمک
۶: زعفران آب کرده سه قاشق غذاخوری
۷:آرد شیرینی پزی ۳/۵ پیمانه
همه مواد رو مخلوط میکنیم و خمیر رو کاملا ورز میدیم و به مدت یکساعت استراحت میدیم
مواد داخل شیرینی
۱:آرد سفید نصف پیمانه تفت میدیم فقط بوی خامی اش بره
۲: شکر ۱/۲پیمانه
۳:وانیل
۴:آب ۱/۵ پیمانه کمی کمتر
۵: گلاب مخلوط کنید به مدت چند دقیقه روی حرارت و بعد
بذارین سرد بشه و لای خمیر بذارین روی خمیر رو زرده تخم مرغ بزنید و کمی کنجد بپاشین و به مدت ۱۵ دقیقه استراحت بدین و در فر با حرارت ۱۸۰ یا ۳۶۰ سانتیگراد که از قبل گرم شده به مدت بیست دقیقه بذارین
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
11.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوراک لوبیا با قارچ😋😍
مواد براي ٤ الي ٥ نفر🔻
لوبيا چيتي ٢ ليوان فرانسه
آب ٦ ليوان فرانسه
پياز ١ عدد
قارچ ٣عدد
رب ١ قاشق غ خ سر پر
نمك ٢ قاشق چ خ
فلفل سياه ١ قاشق چ خ
زرد چوبه ١ قاشق چ خ
دارچين نصف قاشق چ خ
آويشن ١ قاشق چ خ
طرز تهیه🔻
اول لوبياتون رو خيس كنيد ١٢ ساعت يا اينكه ٤ ساعت خيس كنيد و دوبار بجوشونيد و و ابكش كنيد ،حالا اون رو ٣ ساعت بپزيد يا بيشتر مواد پياز داغ و اضافه كنيد،لعاب كه انداخت دارچين و آويشن رو اضافه كنيد ١٠ دقيقه بعد لوبيا آمادست.
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
10.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌پیتزا بربری 😍
که با دو تیکه نون بربری میتونی درست کنی
مواد اولیه قابل دسترس هم داره که همه تو خونه هاشون دارن ، نیاز نیس که برید بخرید
طرزتهیه :
یک تکه از نون بربری داخل ماهیتابه که از قبل روغن ریختم قرار میدیم
.
دو عدد تخم مرغ رو ، روی نون بربری میریزیم
و نمک و فلفل سیاه رو اضافه میکنیم و تخم مرغ هامون رو میزنیم و پخشش میکنیم
.
قبل هم حتما با چنگال بافت نون رو چنگال بزنید تا داخل نون هم بره تخم مرغ زده شده
.
تو قابلمه دیگه گوشت رو با کمیپیاز تفت میدیم بهش قارچ و هویچ رو اضافه میکینم
.
موادمون رو ، روی تخم مرغ که کمی سفت شد میریزیم
.
در آخر هم پنیر پیتزا میریزیم و کمی زیتون وقتی پنیر پیتزا کمی آب شد (حدودا ۳دقیقه)
یک تکه نون بربری میزاریم و پشت و رو میکنیم
.
تا طرف دیگه نون هم برشته بشه😍
.
تمام ،نوش جونتون
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
13.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_شکلاتی😍😋
آرد:یک و نیم لیوان
روغن:۱/۴پیمانه
شیر:۱لیوان
شکر:۲/۳لیوان
سرکه سفید یا آبلیمو:۱ ق غ
پودر کاکائو:۲ق غ
بکینگ پودر:۱ق م
وانیل :نصف ق چ
دستور :شکر و شیر و روغن و وانیل و سرکه رو با هم مخلوط میکنیم بعد مواد خشک (آرد،بکینگ پود،پودر کاکائو)مخلوط کرده و روی مواد الک میکنیم کامل هم میزنیم قابلمه یا تابه رو چرب کرده کفش کاغذ روغنی انداخته مواد و میریزیم . شعله پخش کن ۱۰ دقیقه از قبل گرم بشه تابه رو همراه در و دم کنی میزاریم حدود ۳۰ دقیقه بعد میپزه.
✅قابلمه ۲۰cmباشه✅هر چقدر دوست داری هم بزن نگران نباش
✅۳۰ دقیقه اصلا در قابلمه باز نشه پفش میخوابه✅آبلیمو یا سرکه اصلا طعم کیک و خراب نمیکنه
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
13.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک سیب و دارچین 😍😋
( بدون فر و همزن)
مواد لازم :
آرد ۱۴۰ گرم ( یک پیمانه و ۲ ق غ)
ماست ۱۵۰ گرم ( نصف لیوان دسته دار فرانسوی + دو ق غ
سیب یک عدد
شکر ۴۰ گرم( تقریبا کم شیرینه این کیک)
تخم مرغ یک عدد
وانیل۱/۲ ق چ
روغن مایع ۳۰ گرم ( ۶ ق غ)
دارچین نصف ق چ
بکینگ پودر ۲/۵ ق چ
برای کارامل:
۳۰ گرم کره
۳۰ گرم شکر
ابتدا پوست و هسته سیب هارو بگیرید حلقه حلقه برش بدید و بذارید کنار.
شکر رو داخل تابه بریزید روی حرارت کم بذارید تا آب بشه بهش کره رو اضافه کنید.
دو ق غ آب بریزید و سیب ها رو روش بچینید بذارید سس بجوشه کمی تا غلیظ شه و جا بیفته.
تو یه ظرف تخم مرغ + وانیل + شکر رو هم بزنید که کرم رنگ و کش دار بشه.
بعد روغن مایع و ماست و پودر دارچین رو اضافه کنید و هم بزنید.
حالا آرد و بکینگ پودر رو با الک اضافه کنید و هم بزنید.
مایع کیک رو روی سیب ها بریزید در ماهیتابه رو ببندید تا ۱۵ دقیقه بپزه .
دم کنی هم بذارید بهتره .
طرف دیگه هم ۵ دقیقه بپزه و حاضره
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
7.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فینگرفود😍😋
#فست_فود
ببینید چی اوردمبراتون ی عااالیه👌👌
.
.
عناصر
200 گرم آرد
170 میلی لیتر آب گرم
1 عدد کلم
400 گرم گوشت چرخ شده
نمک
فلفل
سس تریاکی
دو عدتخم مرغ
آماده سازی
آرد ، نمک ، آب را اضافه کرده و ورز دهید. بگذارید 30 دقیقه استراحت کند.
کلم را خرد کنید. آن را با گوشت چرخ کرده ، نمک ، فلفل ، سس Teriyaki و تخم مرغ مخلوط کنید.
خمیر را به چند قسمت تقسیم کرده و پهن کنید. مواد را اضافه و تخم مرغ را در مرکز آن بریزید. خمیر را ببندید.
پیراشکی ها را در ماهی تابه با روغن سرخ کنید.
.
نووووش جااااان🤩😍😋
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
بادمجان شکم پر😍😋
بادمجان ۴ عدد
گوشت چرخ کرده ۱۰۰ گرم
گردو خرد شده ۵ الی ۶ قاشق غذاخوری (خیلی خرد نشده زیر دندون بیاد خوشمزه تر میشه)
پیاز یک عدد
رب انار یک قاشق غذاخوری
رب گوجه یک قاشق غذاخوری
زرشک ۲ الی۳ قاشق غذاخوری
فلفل سبز خوراکی یک عدد
گلپر ، نمک،فلفل سیاه،نعنا خشک
روغن
برای سس
یک قاشق غذاخوری رب گوجه یک استکان آبجوش ،نمک،فلفل سیاه
✍🏻این سس فقط برای خوشرنگتر شدن و پخت بهتر بادمجونهاهستش اگر دوست دارین سس بیشتری داشته باشید پیشنهاد میکنم جدا گانه درست کنین و بعد سرو کنید سس زیاد باعث شل و وارفتن بادمجون میشه
به همین راحتی و جذابی🤩
نکته✍🏻✍🏻
✍🏻فقط بادمجان رو که تو آبجوش انداختین خیلی نپزین که نرم بشه
✍🏻 وقتی گذاشتین روی گاز با شعله ی ملایم اجازه بدید زیرش خوب سرخ بشه بعد بهش سس رو اضافه کنید و بزارین یکم بجوشه اینجوری شکلش بهم نمی خوره و شیک سرو میشه
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
9.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه شیرینی مازندرانی که بهش نونم میگن😍بدون فر و همزنه👌نیم ساعته آماده س ❤
مواد لازم:
تخم مرغ:۲ تخم مرغ
آرد برنج :۱لیوان
آرد گندم :۲ق غ
ماست:۳ ق غ
شکر:نصف لیوان
گلاب:۲ق غ
زعفران غلیظ دم کرده:۲ق غ
شیر:۱/۴لیوان
بکینگ پودر:۱ ق م
پودر هل:نصف ق چ
اول تخم مرغ ها رو با همزن دستی میزنیم تا از لختگی دربیان،بعد شکر شیر ماست گلاب پودر هل زعفران و اضافه کرده هم میزنیم یکدست ک شد آردها رو همراه بکینگ پودر روی مواد الک میکنیم و هم میزنیم . کف و دیواره های تابه رو خوب چرب میکنیم و جواد و داخلش میریزیم در و همراه دمکنی میزاریم .حرارت کم . ۲۵ دقیقه درشو باز نکنید بعد چک گرده وقتی پخت برمیگردونیم ظرف دیگه ش بپزه. نوش جان
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
5.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ آبدار و خوشمزه😋😍
موادلازم🔻
فیله مرغ
- ماست یونانی
- ادویه ها
- قارچ
- پنیر
⠀
برای سیب زمینی🔻
- سیب زمینیها
- کره
- سیر
- ادویه ها
⠀
طرز تهیه🔻
سینه مرغ را به دو نیم کرده و در ماست یونانی (با خامه ترش یا سس مایونز جایگزین می شود) با ادویه جات ترشی جات کنید. در حالی که فیله در حال طعمگرفتن است ، سیب زمینی ها را پوست بگیرید و آنها را به صورت مکعب های بزرگ برش دهید. ما می فرستیم تا در آب نمک بپزد تا نیم پخته شود.
سپس سینه مرغ را به یک ورق پخت منتقل می کنیم ، یک لایه قارچ و پنیر رنده شده بیرون می دهیم. ما برای پخت 20 دقیقه در دمای 200 درجه ارسال می کنیم. سیب زمینی های نیمه آماده را به ظرف پخت منتقل کرده ، روغن ، سیر ، ادویه جات را اضافه کرده و تا زمانی که قهوه ای طلایی شود ، حدود 7 دقیقه در دمای 200 درجه بپزید.
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
10.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این کیک قابلمه ای راحت و سه سوته با بافت بی نظیرش کنار یه لیوان چای خستگی کل روز و از تنت بیرون میکنه.دیگه نگم از طعم و عطر بی نظیرش.😋😋👌👌
پیشنهاد میکنم حتما درستش کنید و لذتشو ببرید.👍
مواد لازم :
آرد ۸ ق غ سرپر(بچه ها من برای درست کردن همه دسر ها و شیرینی ها و کیک هام از آرد نانوایی استفاده میکنم.)
شکر ۶ ق غ
بکینگ پودر ۱ ق غ سرپر
گلاب ۴ ق غ
آب که گرم باشه ۶ ق غ
تخم مرغ ۲ عدد
وانیل نوک ق چ (من حواسم نبود که بجای وانیل هل اضافه کنم که تو این ترکیب بینظیر میشه.)
زعفران مقداری
کره آب شده ۳ ق غ
⭕حرارت متوسط باشه.حرارت خیلی کم باشه کیک خمیر میشه و پف نمیکنه.
⭕بعد ۲۰ دقیقه چک کنید اگه نپخته بود بذارید چند دقیقه دیگه رو حرارت بمونه.
⭕تو فر ۱۸۰ درجه و به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه.👌
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒