eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.3هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
🥯 🔸مواد لازم :🔸 🥬یک عدد سینه ی مرغ پخته شده ریش ریش شده 🥦سس مایونز ۲ ق غ 🥬سس تند فلفلی ۲ ق غ 🥦پنیر پیتزا یا چدار یک لیوان 🥬آبلیمو ۲ ق غ 🥦یک عدد حبه ی سیر له یا رنده شده 🥬نمک ، فلفل قرمز ، سیاه ، آویشن ، دارچین ، زنجبیل ، پودر نعناع و هر ادویه ای که خوشمزه باشه. 🥦پنیر خامه ای ۳ ق غ سرپر 🥬ذرت مکزیکی یا هویج نگینی یا 🥦نخود فرنگی یک لیوان کامل 🧈طرز تهیه : اول برای سس این غذا دست به کار میشیم ، که مایونز و پنیر و سس تند و ادویه ها رو ترکیب و پشتش مرغ و ذرت و پنیر پیتزا و سیر رنده شده رو اضافه و کل مواد رو هم میزنیم و سرآخر میریزیمش داخل یه ظرف که بشه توی فر گذاشت ، روشو پنیر میریزیم و یکم گوجه و جعفری تازه خورد شده روش میریزیم و میزاریم داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه. 🥐این غذا بصورت دیپ هم خیلی خاص و پرطرفداره چون با نون خورده میشه و خیلیییی جذابه
🥐🧈 🥘🥗 اول پياز رو خردكردم وسرخ كردم وتويه ظرف جدا ريختم وتوروغن باقيمانده اش سيب زمينهاي نگيني خرد شده ام روسرخ كردم واونم جدا توظرف ريختم وهمينطور جدا جدا قارچ خرد شده وگوجه فرنگي هاي خردشده روهم سرخ كردم وبه هركدوم به مقدارلازم زردچوبه ونمك زدم بعدپيتزاميكرمو چرب كردم وهمه ي موادروجداجدا روهم ريختم وآخرسر گوجه وفلفل سبزروريختم روش وپنج عددتخم مرغ روكه خوب هم زده بودم وبانمك وفلفل سياه قاطي كردم وروموادم ريختم واجازه دادم به مدت ٢٠مين باحرارت بالا وپايين جوزل فر خوب پخته وبرشته بشه البته ميتونيد ازگوشت مرغ وگوشت چرخ كرده هم تواين غذا استفاده كرد.
🥧طرز تهیه شیرینی کنجدی 🔸مواد لازم ▫️روغن صاف (مخصوص شیرینی پزی) ۲۵۰ گرم ▫️پودر قند ۱۵۰ گرم ▫️آرد ۴۰۰ گرم ▫️کنجد خام ۷۰ گرم ▫️تخم مرغ کامل ۱ عدد ▫️زرده تخم مرغ ۱ عدد 🥧دستور تهیه : در عکس توضیح داده شده است
آرد دو و نیم لیوان شیر یک لیوان سرخالی روغن مایع نصف لیوان شکر یک لیوان تخم مرغ ۴ عدد وانیل نصف ق چ زعفران دو ق دم کرده و غلیظ گلاب دو ق غ هل نصف ق چ بکینگ پودر دو ق م 🥮آرد و بکینگ پودر رو سه بار الک کنید تخم مرغ هارو با شکر و وانیل به مدت هفت دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه زعفران و گلاب و هل رو به شیر ولرم اضافه و به تخم ها اضافه و در حد مخلوط شدن هم بزنید روغن مایع رو هم اضافه و مخلوط کنید آرد و بکینگ پودر رو تو سه مرحله به مواد اضافه و خوب مخلوط کنید قالب مورد نظر رو با کره خوب چرب کنید و آردپاشی کنید و آرد اضافه رو خارج کنید مواد کیک رو داخل قالب ریخته داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۷۵به مدت ۴۰تا یکساعت طبقه وسط بزارید تا بپزه مواظب باشید نسوزه
🍛🫔🍛🫔🍛 موادلازم:🥣 گوجه فرنگى ٥عدد پنير صبحانه ٣٠٠ گرم پياز ١عدد جعفرى ٣٠ شاخه كره ٥٠ گرم خمير يوفكا به تعداد لازم 🍵طرز تهيه:🍅 ابتدا گوجه فرنگى را خرد مى كنيم. در تابه كمى روغن و كره مى ريزيم پياز را تفت مى دهيم كمى كه تفت داده شد كمى فلفل قرمز و پنير صبحانه را ريخته و با هم مخلوط مى كنيم سپس گوجه فرنگى را اضافه كرده به مدت ١دقيقه روى حرارت باشد بعد در ظرفى مى ريزيم در مرحله آخر جعفرى خرد كرده را ريخته و خوب هم مى زنيم. دو ورق خمير يوفكا برداشته كمى كره آب شده زده بعد ١قاشق از مايه را در وسط خمير گذاشته و پيچيده سپس در تابه اى گرد چيده در طبقه وسط فر حرارت دو طرفه به مدت زمان ٢٥ دقيقه در دماى ١٨٠c گذاشته و آماده سرو است
🥯(ترکی) 🥯 500 گرم آرد 200 میلی لیتر آب 1 قاشق چایخوری نمک 50 گرم کره 🧇مواد میانی: پنیر سفید(صبحانه) کمی جعفری خردشده 🥐🥓طرز تهیه: 1_در ظرف موردنظر آرد را بریزید. 2_وسط آرد راخالی کنید وتمام مواد( آب و کره آب شده خنک و نمک را بریزید وورز دهیدتا خمیر لطیفی بدست بیاد. روی خمیر راپوشانده ودرمحیط آشپزخانه 30 دقیقه استراحت می‌دهیم. 3_بعد استراحت، خمیر را به13 قسمت تقسیم میکنیم. 4_ چانه ها را به اندازه که درعکس نشان داده شده باوردنه باز کنید(به اندازه یک بشقاب) ومابقی مراحل هم که در عکسها نشان داده شده بکارببریدومواد میانی رادرخمیر بگذارید. 5_ در ماهیتابه روغن ریخته ومیزاریم روغن داغ شودودرآخربورکهاراسرخ کرده تا طلایی شوند. 🤗🤗 نوش جان
🥦 🥪مواد لازم کلم بروکلی ۶۰۰ گرم پیاز ۵۰ گرم سیر نصف حبه کره ۴۰ گرم نمک نصف قاشق چایخوری فلفل به مقدار لازم تخم مرغ ۴ عدد خامه یک چهارم لیتر بادام ۴۰ گرم جوز هندی به مقدار لازم 🧇طرز تهیه پیاز خرد شده و سیر رنده شده را به مدت ۵ دقیقه در روغن تفت می دهیم تا به رنگ طلایی درآید. کلم بروکلی خرد شده و نمک و فلفل را اضافه و می گذاریم ۵ دقیقه روی حرارت کم بپزد.تخم مرغ ها را با خامه مخلوط می کنیم و نمک و جوز هندی را به آن می افزاییم و آن را به بقیه مواد اضافه می کنیم و در طبقه وسط فر با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰دقیقه می گذاریم بپزد.
ممنون لایک میکنید عشقاااا😍😍😍 مواد لازم: 125 گرم کره 1 قاشق چایخوری روغن 1 عدد تخم مرغ 1/2 پیمانه نشاسته 1 پیمانه پودر قند 1/2 قاشق چایخوری بکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری وانیل آرد به میزان لازم طرز تهیه: کره،روغن و پودر قند را بزنید تا کرمی شود. تخم مرغ را اضافه کرده و هم بزنید. سپس نشاسته،وانیل وبیکینگ پودر را افزوده و مخلوط کنید. آرد و را کم کم اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر لطیفی حاصل شود که به دست نمیچسبد. خمیر را داخل قیف بریزید و با ماسوره دلخواه، در سینی فر دارای کاغذ روغنی ماسوره بزنید.در فر از قبل گرم شده با دمای 160 درجه بپزید تا کمی طلایی شود. با شکلات بن ماری شده تزئین کنید.
🍊 😍😋 ▫️تخم مرغ= ۳عدد ▫️شکر= ۵۰ گرم ▫️آرد= ۳۰ گرم ▫️آب ۴ عدد پرتقال ▫️شیر= نصف پیمانه 🔸زرده و سفیده تخم مرغ ها رو جدا کنید، سفیده رو با همزن بزنید تا فرم بگیره، زرده ها و شکر و در صورت تمایل کمی رنده پوست پرتقال رو با همزن بزنید تا کرم رنگ بشه و بعد آرد رو بهش اضافه کنید آب پرتقال و شیر رو مخلوط کنید و روی حرارت بذارید تا گرم بشه از مواد زرده کم کم بهش اضافه کنید و مدام و سریع هم بزنید تا مواد تموم بشه، به هم زدن ادامه بدید تا مواد به غلظت فرنی برسه و بعد از روی حرارت بردارید و اجازه بدید کمی خنک بشه و بعد سفیده رو بهش اضافه کنید و مخلوط کنید چنانچه رنگ پودینگ مورد پسندتون نبود میتونید چند قطره رنگ خوراکی اضافه کنید و بعد داخل ظرف دلخواه بریزید میتونید کناره ها یا روی ظرف رو با میوه های مختلف تزیین کنید اجازه بدید پودینگ چند ساعت داخل یخچال خنک بشه
😋 🥄مواد لازم 3 عدد زرده تخم مرغ 150 گرم پودرقند یك فنجان مغز گردوی خشك شده یك قاشق مرباخوری آرد یك قاشق چایخوری بیكینگ پودر كمی هل یا وانیل 🥣طرز تهیه زرده تخم مرغ ها را بهم می زنیم. هل یا وانیل و یك سوم پودرقند را اضافه و آن را تا 5 دقیقه به هم می زنیم. سپس نصف پودرقند باقیمانده را اضافه كرده و به هم می زنیم و بقیه را نیز اضافه می كنیم. زمان به هم زدن پفك گردویی، باید 15 دقیقه طول بكشد.در آخرین مرحله بیكینگ پودر را با آرد مخلوط كرده، به زرده می افزاییم. درآخرهم گردو را افزوده و با قاشق كوچكی از مایع برمی داریم و روی كاغذ روغنی كه درسینی قرار داده ایم، با كمی فاصله و در طبقه وسط فر با حرارت ملایم قرار می دهیم، تا پفك ها پخته و كاملاً خشك شوند.
این شامیمو به این صورت درست میکنم گوشت چرخ کرده بهمراه یه سیب زمینی کوچولو ویه پیاز کوچولو رنده ریز که آبشو کاملا گرفتم وسبزی شکم پر که مخلوطی از سبزیجات معطره و۲عدد تخم مرغ وکمی زعفرون ونمک وفلفل همه روباهم مخلوط وتوی دست فرمش میدیم وسرخش می کنیم وتوروغن باقیمونده برای تهیه سس دوسه تادونه سیر رنده شده روبهمراه دو سه تا قاشق رب گوجه فرنگی تفت میدیم وکمی آب بهش اضافه میکنیم تاخوب جابیوفته البته نمکشو هم میزون میکنیم نوش جان 💝