#کته_مخصوص 🍛
اول از همه ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده ران مرغ رو با ۱ عدد پیاز چرخ شده، نمک؟ فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر و زردچوبه خوب ورز میدیم و نیم ساعتی بهش استراحت میدیمو سپس قلقلی کرده و سرخشون میکنیم.
حالا توی یه قابلمه مقداری لوبیا قرمز رو که از شب خیس کردیم رو میریزیم و یه جوش که خورد آبشو خالی کرده. حالا توی قابلمه یدونه پیاز رو خیلی ریز خورد میکنیم و تفت میدیم شیشه ای که شدن پیازا بهش ۲ عدد هویج نگینی شده و لوبیاها و لوبیا سبز هم به مقدار ۱ پیمانه اضافه کرده سپس روشون تقریبا ۳ الی ۴ لیوان آب مرغ ریخته و میذاریم ۱ ساعتی همگی مواد با حرارت کم بپزن.بعد از ۱ ساعتبهش ۱ ق چ خ پونه کوهی و نمک اضافه کرده و سپس گوشت قلقلی هارو اضافه کرده و میذاریم یه ۱۰ دقیقه دیگه بپزه. حالا ۲/۵ پیمانه برنج رو بهش اضافه کرده و میذاریم تا کاملا آب کته کشیده بشه سپس کته رو به یه ظرف انتقال دادم و کف ظرف رو چرب کردم و سیبزمینی چیدم و کته رو بهش اضافه کردم و روی کته کمی کره ریختم و گذاشتم دم بکشه.
زندگیم غرقِ #چـــــــــربی شده بود آخه بچه هام عاشقِ سرخکردنین😢😫
جاریم دو روز از تبریز اومد مهمون هرچی بلد بود نثارم کرد به وضعِ زندگیم😑 ینی در عرض نیم ساعت #هود و #چدنای گازمو برقی انداخت آبشدم از خجالت!😳✨
خیر ببینه این بشر سر آخرم اینجا عضوم کرد گفت ترفندای نظافتش محشره😍😁👇
https://eitaa.com/joinchat/2686124311C90e1bb6fd8
راهکار #چربی_زدایی کاشی آشپزخانه✅
#بورک_سبزیجات
مواد لازم:
4 عدد فیلو (یوفکا)
4 عدد بادمجان
1 عدد گوجه فرنگی بزرگ
فلفل قرمز کاپیا 2 عدد
2 عدد فلفل سبز
1 عدد پیاز
4 قاشق غذاخوری روغن
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری نعنا خشک
1 قاشق چایخوری فلفل قرمز
1 پیمانه آب
1 قاشق غذاخوری آرد
1 قاشق غذاخوری سرکه
1/2 قاشق چایخوری روغن
1 عدد زرده تخم مرغ
کنجد
طرز تهیه:
اول بادمجان ها رو پوست گرفته و به مکعب های کوچک برش بده. بذار یکم داخل آب نمک بمونه بعد آبشو بریز، پیاز رو ریز خرد کن.
گوجه فرنگی رو مکعبی ریز خرد کن.
داخل تابه روغن بریز و پیاز و سپس فلفل ها و گوجه فرنگی رو داخلش تفت بده.
رب گوجه فرنگی رو اضافه کن، ادویه ها رو اضافه کن، بادمجان ها رو اضافه کن، تفت بده تا نرم بشن بعد بذار تا خنک بشن.
حالا سس رو آماده کن، ابتدا آرد و سپس سرکه و آب و روغن رو اضافه کرده و هم بزن تا سس یکدستی به دست بیاد.
یک ورقه خمیر رو مانند کلیپ باز کن به اندازه 4 بند انگشت از هر 4 طرف تا کن بعد دو قاشق غذاخوری سس رو داخل خمیر ریخته و به طور یکنواخت پخش کن.
ملات بادمجان رو به طور یکنواخت روش بمال و سپس تاش کن و به شکل رول درش بیار.(مانند کلیپ)
خمیر رو به عرض سه انگشت برش بده.
همین کار را برای همه مواد انجام بده.
سس باقی مانده رو روی خمیرایی که داخل سینی چیدی بریز و با قلم مو روی خمیر بمال.
سپس تخم مرغ رو با چنگال بزن و دوباره با قلم مو روی خمیر بمال و کنجد رو روش بریز.
بعد بذار داخل فر 175 درجه به مدت نیم ساعت بپز تا طلایی بشه.
🌟
#ماکارانی_باسس_سیر
یدونه پیاز خوب خرد کنید.سرخش می کنم.چند حبه سیر خرد شده رو بهش اضافه کنید.یکم تفت بدید.یه گوجه رو پوره کنید بهش اضافه کنید.یکی ،دو قاشق هم رب بزنید.نمک و فلفل هم بزنید.بزارید تا کاملا خوشرنگ بشه.پیاز رنده کنید.به گوشت اضافه کنید.نمک و فلفل و زردچوبه بزنید.خوب ورز بدید.قلقلی کنید.داخل یک تابه دیگر سرخش کنید.بعد به سس اضافه کنید.بزارید با سس کمی بپزه.ماکارانی رو طبق بسته بندی روش درست کنید.آبکش کنید.کمی روغن زیتون بهش بزنید.سپس داخل سس بریزد.تهدیگ مورد نظر را بزارید.بعد ماکارانی بزارید تا دم بکشه
نوش جان 💖
👩🍳 ❀✿┅
#کاسترد_شکلاتی 😋
شیر ۲ لیوان
پودر کاسترد ۲ ق غ سر پر
شکر ۴ ق غ
پودر کاکائو ۱ ق غ
پودر نسکافه ۱ ق چ
🔸همه مواد رو با هم مخلوط کرده و روی حرارت مدام هم می زنیم تا به غلظت برسد و در ظرف سرو ریخته و چند ساعتی را در یخچال می گذاریم تا خنک شود
12.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#مرغ_ترش👩🍳
موادلازم برای۳نفر:
🌈یک عددسینه ویک عددران مرغ
🌈رب انار۳ق غ
🌈رب گوجه۱ق غ
🌈نمک،فلفل،دارچین،ادویه،زرچوبه،پودرسیر،پودرزنجبیل،
🌈سبزی خشک معطرازهرکدام۱ق غ :نعناع،پونه،جعفری،گشنیز،مرزه،آویشن
🌈پیاز۱عددمتوسط
🌈سیر۱حبه