8.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان با ڪرم فندوقی😋
مواد لازم🔻
🥛شیر ۲۵۰ میلے لیتر
🥄شڪر ۸۰ گرم
🥣روغن ۶۰ میلے لیتر
🥚تخم مرغ ۱ عدد
🥄مایه خمیر ۸ گرم (حدود ۱ ق غ سر خالی)
🥡آرد ۵۰۰ گرم (سفےد یا گندم)
🍫ڪرم فندقی،ےا نوتلا،ےا شڪلات صبحانه براے داخلش
🧈قالبتون رو با ڪره چرب ڪنید.
🧈روی خمیر هم ڪره بمالید.
🍞برای ۱ ساعت اجازه بدین استراحت ڪنه.
🌡پخت در دمای:
۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت
⏰به مدت:
۳۰ دقیقه
🥥مربا و نوتلا و پودر نارگیل براے روش به دلخواه
.
12.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ و قیسے 🍗🌽🍈
مرغ (قسمت مورد علاقه خودتون): ۱ عدد براے هر نفر
روغن مایع: ۴ قاشق غذاخوری
براے ۵ تڪه مرغ:
پیاز: ۲ عدد متوسط
قسیے: ۱ ڪاسه
گوجه خشک: ۱ ڪاسه
پودر سیر: نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه: یک سوم قاشق چایخوری
زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
نمک: یک قاشق چایخوری
زعفرون دم شده: ۴ قاشق غذا خوری
هیچ وقت به مرغ آبِ زیاد نزنید چون بوے بدے میگیره. آب رو ڪم ڪم اضافه ڪنید. هر وقت حس ڪردید ڪه ڪف ماهیتابه داره خشک میشه، نصف فنجون آب بریزید.
مدت زمان پخت براے مرغ استخون دار: ۷۰ دقیقه
ڪته هم فراموش نشه.
برای دورچین بشقاب، ذرت شیرین خیلے انتخاب خوبے هست. اما سلیقهاے هم هست. اون رو با آب خالے بپزید. و حالش و ببرید
6.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سیب_زمینی_شکم_پر
400 گرم گوشت گاو چرخ شده
1 پیاز
2 حبه سیر
1 جعفری کامل
1 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری آویشن
1 قاشق فلفل سیاه
1 قاشق دسر فلفل قرمز
11 سیب زمینی
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1 لیوان چای آب جوش
1 گوجه فرنگی
2 عدد فلفل سبز بلند
16.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
میرزا قاسمی😋
مواد لازم🔻
بادمجان:۵ عدد
گوجه:۴ عدد
سیر:۱بوته«۱۰ تا ۱۲ حبه»
روغن یا ڪره:به مقدار لازم
نمڪ_فلفل سیاه_زردچوبه:به مقدار لازم
نڪات مهم🔻
بادمجونها پ گوجه ها حتما ڪبابے بشن تا طعم دودے میرزاقاسمے رو حس ڪنید.
سےر زیاد خوشمزه ش میڪنه.
اکر روغن ڪرمانشاهے یا ڪره محلے در دسترس دارید حتما با اونها سیر و تخم مرغ و سرخ ڪنید.
میتونےد سیر و تخم مرغ و آخر سر اضافش ڪنید اما اینطورے وسط ڪار اگر اضافه بشه، ڪاملا ترڪیب میشه و محشر میشه.بعضیها هم آخر سر یه تخم مرغ نیمرو میڪنن و میزارن روش ڪه اون روش هم خوبه و من به همه ے ڪسایے ڪه هرجورے میرزاقاسمے درست میڪنند احترام میزارم.
روغن ڪرمانشاهے طعم میرزاقاسمے و محشر میڪنه،من میریزم،اما اگع دوست ندارید یا فڪر میڪنید از اصالت این خوشمزه جان ڪم میشه نریزید،همون روغن معمولے رو بریزید.
.
آشپزی ایرانی🍔
#شیرینی_اشکی
#شیرینی_اشکی
۱۷۰ تا ۲۰۰ گرمارد ( ۲۰۰ گرم حدود یک و نیم پیمانه اس)
۴۰ گرمپودر قند
۱۰۰ گرم گره
۱ عدد زرده تخم مرغ
وانیل یک چهارم ق چ
کره به دمای محیط برسه
با همزن بزنید باز بشه
پودر قند رو روش الککنید ک دو دقیقه بزنید
بعد زرده تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید و سه چهار دقیقه بزنید تا پوک و روشن بشه
در آخر ارد رو تو چند مرحله الککنید و با لیسک یا قاشق مخلوط کنید ممکنه سه ق ارد اضافه بیاد تا جایی اضافه کنید که خمیر نرم باشه و شکننده نباشه من همون ۱۷۰گرم ریختم
آخر با چهار انگشت میتونید خمیر و جمع کنید
بعد تو دستتون گرد و لوله ای کنید و در اخر به شکل نعل دربیارید یا تهشو فیکس کنید اشکی بشه هر دو شیرینی یکی هستن و بچینید توی سینی
سایز شیرینی ها دلبخواه هست
.
برای پخت بدون فر یه قابلمه انتخاب کنید که اون سینی یا هر ظرفی توش میخواین قرار بدید جا بشه یه رینگ یا حتی قالب کوچیک کف دیگ قرار بدید به عنوان پایه سرش دمکنی بزارید و روی شعله متوسط قرار بدید و ده دقیقه قبل محیط توش روگرم کنید شیرینی هایی که آماده کردید و کف ظرف چیدید رو بزارید توی دیگ و اجازه بدید تا بپزه بعد بیست دقیقه چک کنید همین که زیرش طلایی شد خوبه بعد به دلخواه تزیین کنید
برای فر از قبل با دمای ۱۶۰ درجه گرم کنید به مدت یک ربع در آخر به دلخوا با شکلات و مغزی جات تزیین کنید ♥️
🌟
6.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تهدیگ_سیب_زمینی 🧇 😋😍
🔸یک کاسه آب ویخ درست کنید
سیب زمینی رو پوست کنده وبا رنده ریز رنده کنید. تو صافی بریزید، زیر شیر سرد آبی روش بکشید و بریزید تو آب و یخ و بزارید یک ساعتی بمونه هم نشاسته موجود تو سیب زمینی بیرون میاد هم سیب زمینی ترد میشه
بعد از یکساعت آبکش کنید وبا فشار دست ابشو بگیرید
تو قابلمه نچسب چند ق روغن داغ کنید وسیب زمینی رو بهش اضافه کنید حدود 5 دقیقه تفت بدید مدام با ق هم بزنید کمی سیب گلوله گلوله میشه مشکلی نیست با ق بازش کنید کمی که تفت خورد از قابلمه خارج کرده ته قابلمه کمی زعفران دم کرده بریزید دوباره سیب زمینی رو به قابلمه برگردونید نمک بزنید وبا پشت قاشق فشار میدیم و روشو صاف میکنیم تا یکدست بشه، برنج ابکش شده روش میریزیم و میزاریم رو گاز با شعله کم تا دم بکشه حدود ۴۰ تا ۴۵ دقیقه
واسه این سیب زمینی رو خارج کردم و زعفران ته قابلمه ریختم نمیخوام موقع ریختن برنج رو ته دیگ برنجزرد رنگ بشه شما دوست دارید زعفران رو به کل سیب زمینی بریزید یا زعفران قابل حذفه دوست ندارید نریزید.
سلام به روی ماهتون🥰
نان مغز دار شکلاتی
اندازه قالب 24 cm
♦️مواد لازم :
آرد 355 گرم
شیر یا آب 180 m.l(من از شیر استفاده کردم)
شیرعسلی 115
خمیر مایه فوری 6 گرم
نمک 3 گرم
کره 30 گرم
♦️شکلات صبحانه(از نوتلا هم میتونید استفاده کنید)
♦️طرز تهیه :
1_شیر و شیرعسلی را با هم مخلوط کنید سپس خمیر مایه را اضافه کرده خوب مخلوط کنید.آرد را کم کم اضافه کرده با میکسر و یا با دست ورز دهید در ادامه نمک و کره را اضافه کرده ورز دهید تا خمیر کشداری شود.
2_خمیر را جمع کرده 30 دقیقه استراحت دهید.
3_خمیر را دوباره ورز دهید تا هوای داخل آن گرفته شود خمیر را به 8 عدد چونه 85 گرمی تقسیم کنید و 10 دقیقه دیگر استراحت دهید.
4_خمیرها را مانند اسلاید 3و4 آماده کرده و 1_2 ساعت استراحت دهید تا حجمش دو برابر شود.سپس داخل قالب بچینید.
5_در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه به مدت 20_25 دقیقه تا زمانی که کامل پخته شود بپزید.(دما و مدت زمان پخت را با فر خودتان تنظیم کنید)
6_پس از پخت از قالب خارج کنید.
💖نوش جان💖