eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.7هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تاس کباب قجری😍😋 مواد لازم: ۳۰۰ گرم راسته گوساله یا گوسفندی🥩 ۱ قاشق روغن🥃 ۱ دونه پیاز درشت🧅 ۱ دونه بِه یا سیب🍎 نمک و فلفل سیاه🌶🧂 ۱ دونه زردک(هویج زرد یا نارنجی)🥕 ۱ دونه سیب زمینی درشت🥔 ۶.۷ تا دونه گوجه خشک🍅 ۱ مشت آلو خورشتی زعفران،زردچوبه،گرد لیمو،سماق🍋 نیم لیتر آب جوش🔥💧
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کرم پرتقالی جذاب😍😋 مواد لازم: آب پرتقال 🍹 نشاسته ی ذرت🌽 شکر🍚 تخم مرغ🥚 رنده ی پوست پرتقال🍊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍕 😋😍 ▫️نصف پیاز ▫️گوجه کوچیک ۳ عدد ▫️روغن زیتون ۲ ق.غ ▫️برگ ریحان،نمک،فلفل،آویشن،رزماری به میزان لازم ▫️سس کچاپ و سس باربکیو ۱ ق.غ 🔸من دمای فر رو روی ۲۳۵ درجه گذاشتم🙌🏻 دقت کنین اگه دلتون میخواد پنیر پیتزا کش بیاد نباید خیلی پیتزا برشته بشه اگه کش اومدنش مهم نیست بذارید برشته بشه که خوشمزه تره
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 برای مایع گوشتی ۴۰۰ گرم گوشت چرخکرده ۱ عدد پیاز ۱ حبه سیر جعفری خورد شده نمک و فلفل و زیره ۱ ق غ رب گوجه ۳ ق غ روغن سایر مواد سیبزمینی گوجه فرنگی فلفل گوشت چرخکرده و پساز و سیر رنده شده و جعفری خورد شده و نمک و فلفل و زیره و رب گوجه و روغن رو مخلوط و ۲ ساعت در یخچال میذاریم سیبزمینی رو برش داده درون سینی کوچکی که چرب کردیم میذاریم و ۲۰ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده میپزیم و بعد گوشت رو پهن کرده و گوجه و فلفل میذاریم و روش رو مقداری روغن ریخته و در فر ۱۸۰ درجه میذاریم تا طلایی رنگ بشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۳ رنگ با ۳ طعم متفاوت 😍😋 خیلی راحت ۳طعم خوشمزه رو تو یه کیک داریم 🤤 تخم مرغ ۳عدد، شکر ۱۵۰ گرم، آرد۲۲۵گرم، شیر نصف پیمانه، روغن ۱/۴پیمانه، بکینگ پودر ۱ق چ سر پر، وانیل ۱ق چ، پودر کاکائو ۱ق غ، پودر نسکافه ۱ق چ +۱ق اب که باهم مخلوط کنید 🔴تخم مرغ، شکرو وانیل و ۵دیقه بزنید تا حجیم بشه. شیرو روغن رو اضافه و کمی مخلوط کنید. اردو بکینگ پودرو الک و مخلوط کنید مواد را به ۳قسمت تقسیم کنید. به یکی پودر کاکائو و یکی نسکافه اضافه کنید کف قالب ۱۵ یا 18 سانتی را کاغذ بندازید. مواد کاکائویی را داخل قالب بریزید و بزارید داخل فر ۱۸۰، ۱۵ دقیقه تا پخته و رویه ببنده بعد از فر خارج کنید مواد نسکافه ای رو بریزید و بزارید 10 دقیقه بمونه تا پخته و رویه ببنده و در اخر موادوانیلی و بریزید و نیم ساعت زمان بدید تا کامل بپزه. از فر خارج کنید تا خنک بشه بعداز قالب خارج کنید و روش شکلات یا پودر قند بریزید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ✅✅مواد لازم ماهی قزل آلا یا هر ماهی دیگه ای پیاز متوسط برای ۱عدد سیر سه حبه نمک فلفل سیاه زردچوبه زعفران دم کرده ✅✅مواد لازم برای داخل ماهی سبزی معطر ۷قاشق شامل جعفری گشنیز 8شنبلیله ریحان اگه شبزی شمال دارین(خالیواش و چوچاق) پیاز متوسط ۱عدد سیر سه حبه گردوی اسیاب شده ۳قاشق رب انار ۱تا۲قاشق ترش یا ملس بسته به ذایقتون نمک فلفل زردچوبه ✅✅مواد لازم برای سبزی پلو برنج سه پیمانه سبزی پلویی ۳۰۰گرم شامل تره سیر تازه جعفری گشنیز شنبلیله
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غذای فوری😍😋 خوشمزه ترین شام دنیا رو اینجوری درست کنید که کوچیک و بزرگ عاشقش میشن❤ 400گرم گوشت گاو چرخ شده 1 پیاز 2 حبه سیر 1 تخم مرغ 1 قاشق غذاخوری آرد 4 قاشق غذاخوری روغن جعفری نمک ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز آسیاب شده 180 درجه اجاق گاز 20 دقیقه - 4 عدد سیب زمینی کره 50 گرم 1/2 فنجان شیر 50 گرم پنیر رنده شده نمک ، جوز هندی - 1.5 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 2 لیوان (300 میلی لیتر آب) 1/2 قاشق چایخوری نمک - پنیر چدار رنده شده شوید - 200 درجه اجاق گاز 25 دقیقه . طعمش معرکه میشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️ 😋اسنک پنیری😍 پیاز یک عدد سینه ی مرغ ۳۰۰ گرم هویج ۲ عدد متوسط فلفل دلمه ای یک عدد رب یک قاشق غذاخوری نان تست ۸ عدد مایونز ۲ قاشق غذاخوری پنیر خامه ای ۱ قاشق غذاخوری پنیر پیتزا ۱۵۰ گرم فلفل به میزان لازم در ابتدا پیاز ها را خرد کرده و تفت داده کمی که تغییر رنگ داد مرغ های خرد شده را اضافه کرده و وقتی طلایی شد ، فلفل دلمه و هویج را اضافه کرده. رب اضافه کرده و کمی آب اضافه کرده و اجازه دهید غلیظ شود. کف ظرف فر را چرب کرده و پنیر را روی نان زده . سپس خوراک مرغ ، نان تست و مخلوط مایونز و پنیر را اضافه کرده و به مدت ۲۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار داده و نوش جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساندویچ گوشت قلقلی با پنیر و سس گوجه و جعفری 😍😋 سس گوجه جعفری: ۷-۸ عدد گوجه رو پوره یا رنده کنید و با نمک و روغن بذارید رو حرارت کم تا بپزه (۴۰ دقیقه) دو دقیقه آخر جعفری خرد شده رو اضافه کنید و تمام. گوشت قلقلی: ۳۰۰ گرم گوشت چرخ‌کرده نمک و فلفل سیاه یک عدد پیاز رنده شده (کوچک باشه) یک قاشق چای‌خوری تخم گشنیز یا پودر سیر (این ادویه اختیاری هست) خوب ورز بدید، مثل من گوشت قلقلی درست کنید و سرخ کنید. هر چند ثانیه اون‌هارو بچرخوید و در آخر یه چیکه آب بزنید تا کاراملی بشه! حرارت رو کم کنید پنیر ورقه‌ای (پیتزا، موزارلا یا پارمسان) بذارید و یک دقیقه در ماهیتابه رو ببندید. همه چیز آماده هست. مثل من ساندویچ‌هارو درست کنید و نوش جون کنید
26.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 آرد ۱۳۰ گرم ( ۱ پیمانه)، آرد سمولینا ۸۰ گرم ( ۱/۲ پیمانه)، نمک ۱/۸ ق چ، وانیل ۱/۴ ق چ، کره ذوب شده ۵۰ گرم، شیر خشک قنادی ۱/۲ ق س، شکر ۱/۲ ق س، مایه خمیر ۱/۴ ق چ، آب ۱۰۰ تا ۱۲۵ گرم ( ۱/۲ پیمانه) 🔴 آرد ، آرد سمولینا، نمک و وانیل را مخلوط کرده کره ذوب شده را اضافه میکنیم. شیر خشک، شکرو مایه خمیر را هم مخلوط کرده و آب را کم کم اضافه میکنیم تا خمیر جمع شده و کاملا لطیف باشه ۱۵ دقیقه به خمیر استراحت داده و بعد چونه های ۱۰ تا ۱۵ گرمی میگیریم. شکل داده و تو روغن داغ با حرارت ملایم سرخ میکنیم. بعد تو شربت خنک ریخته میزاریم ۲،۳ دقیقه بمونه و بعد خارج می کنیم. شربت بار شکر ۴۰۰ گرم ( ۲ پ) / آب ۲۰۰ گرم ( ۱ پ)، گلاب ۵۰ گرم ( ۱/۴ پ) جوهرلیمو ۱/۸ ق چ، گلوکز ۱ ق س / دانه هل و زعفران به دلخواه 🔴مخلوط آب و شکر و گلاب را روی حرارت گذاشته تا شکر ذوب شود. قبل جوش اومدن آب شکر باید حل بشه وگرنه شکرک میزنه تابه رو مدام تکون بدین تا شکر حل بشه، وقتی آب جوش اومد جوهر لیمو، گلوکز ، هل و زعفران را اضافه کرده و میزاریم ۵ تا ۸ دقیقه بجوشه بعد از آماده شدن شربت میزاریم تو دمای محیط تا خنک بشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 برنج ۳ پیمانه سبزی پلویی (شامل جعفری گشنیز تره و شوید) ۳۰۰ گرم ۱ دونه پیاز متوسط نگینی شده ۲ حبه سیر رنده شده زردچوبه ۱ قاشق چایخوری مواد لازم برای کاور کردن ماهی آرد ۱ پیمانه برای کاور کردن ماهی ادویه ماهی ۱ قاشق مرباخوری زردچوبه یک قاشق مرباخوری نمک ۱ قاشق مرباخوری فلفل قرمز نصف قاشق مرباخوری ابتدا آرد و ادویه ها رو ترکیب میکنیم. ب ماهی ها نمک میپاشیم. ماهی را در آرد آغشته میکنیم و در سرخ میکنیم. برای ته قابلمه فقط یک قسمت ماهی سرخ شود و برای لای پلو هر دو طرف ماهی را سرخ میکنیم. برای آماده کردن سبزی پلو ابتدا پیاز را تفت میدهیم و بعد سیر را اضافه میکنیم، سبزی را اضافه کرده در حد کشیده شدن آب سبزی تفت میدهیم. کف قابلمه ماهی ها را از قسمت سرخ نشده کف قابلمه میچینیم برنج و سبزی اضافه کرده و ترکیب میکنیم و ماهی های سرخ شده را قرار میدهیم و ما باقی سبزی و پلو را اضافه کرده. و ب مدت ۴۰ دقیقه با دمای خیلی کم دم میدهیم. بعد از دم کشیدن گوشه های برنج را با چاقو آزاد میکنیم و ۱۰ دقیقه میزاریم ک قابلمه با دمای برنج باعث باز شدن برنج از قابلمه شود بعد در ظرف برمیگردونیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
 ⚘روزتون‌را با عشق‌شروع كنيد ⚘کائنات‌فقط انرژی‌شما را می‌بينند ⚘و همان‌انرژی را منتقل‌می‌كنند 👌    ❤️‍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 من به خاطر لعاب، کمی رشته سوپ ریختم برای سوپ اصلا از جو زیاد استفاده نکنید فقط باعث سنگینی سوپ میشه و تاثیری در لعابش نداره.کدو از صیفی جاتی هست که بچه کمتر پیش میاد بخورن اما توی سوپ میخورن و متوجه نمیشن.میتونید با توجه به دائقه خودتون میتونید کم و زیاد کنید مثلا بروکلی و کرفس و شلغم و سیب زمینی و ... من به خاطر بچم اب قلم میریزم حتی تو خورشت هام.پودر جوانه هم برای بچه ها عالیه حتی برای ما خانومها.اگر به عنوان پیش عذا میخواید استفاده کنید سبکتر درست کنید من برای عذا درست کردم.کلی هم ویتامین داره چون سبزیجاتم همه تازه بود