5.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ماهیچه رستورانی
پیاز براے هر ماهیچه ۱ عدد متوسط
فلفله دلمه اے ترجیحا قرمز نصف ۱ عدد
زعفران دم ڪرده غلیظ نصف فنجون
هویج ۱ عدد خرد شده
رب گوجه ۳ قاشق
سیر براے هر ماهیچه ۱ حبه
چوب دارچین یک تیڪه
فلفل قرمزه نصف قاشق چایخوری
نمک ب مقدار لازم به هیچ عنوان پودر دارچین نریزید سس رو تیره میڪنه
اول از همه ماهیچه رو با مقدارے روغن سرخ میڪنیم ولے نمیسوزونیم ک طعم گوشت خراب میشه ( سرخ ڪردن گوشت باعث خوشمزه تر شدنش میشه) گوشت رو میزاریم ڪنار.
هوےج فلفل دلمه اے پیاز و سیر رو خرد میڪنیم لازم نیست سیر ریز بشه در حین پخت له میشه) همه مواد خرد شده رو توے تابه میریزیم باهم. نیاز نیست سرخ بشن فقط تفت ببینن. بعد چوب دارچین رو اضافه ڪرده مجدد تفت میدیم بعد فلفل قرمز رو اضافه ڪرده تفت میدیم و در بعد رب گوجه رو اضافه میڪنیم. رب گوجه رو خوب تفت بدید (خوب تفت دادن رب گوجه باعث خوش رنگ شدن سس میشه). ۴ لیوان آب جوش اضافه ڪرده و زعفرون رو اضافه میڪنیم و میزاریم جوش بیاد و زیر شعله رو ڪم میڪنیم و ب مدت ۱ ساعت زمان میدیم با حرارت پایین پخته بشه اگه رب گوجه رو خوب تفت بدیدخوش رنگ درمیاد
6.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیراشکی رولی
یه غذای سریع و راحت
اگر پسندیدید از ۱ تا ۱۰ نمره بدید 😉.
مواد لازم:
گوشت چرخکرده : ۲۵۰ گرم
پیاز یک عدد
نمک یک قاشق چایخوری
فلفل یک قاشق چایخوری
پودر سیر نصف قاشق چایخوری
رب گوجه ۳ قاسق غذاخوری
میکسی از پنیر های مورد علاقه ۲ فنجان
نان ترتیلا یا برش نان لواش ۸ عدد
کنجد به میزان لازم
دستور :
گوشت چرخکرده را داخل ماهیتابه با یک قاشق غذاخوری روغن تفت داده و نمک و فلفل و پودر سیر و پیاز نگینی خرد شده را اضافه نمایید خوب مخلوط کرده و در آخر رب گوجه اضافه نمایید. مخلوط را در یخچال قرار دهید تا کاملا سرد شود سپس پنیر های دلخواه رنده ـشده را اضافه نموده و مخلوط نمایید.
مواد را مانند ویدیو روی نان ها قرار داده و رول کنید. روی آن تخم مرغ همزده بمالید و و سپس به میزان دلخواه روغن کنجد روی آنها بریزید.
رول ها را در فر در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید
#دمپختک_باقالی🍛🍳
دستور پخت : 👇
برای درست کردن این دمی خوشمزه ابتدا دوپیاز وریز خردکرده وباکمی روغن سرخ کرده وکمی زردچوبه زده وباقالی کمی خیس خورده (یک پیمانه پلوپز باقالی برای دو تا دو ونیم پیمانه برنج) اضافه شده وکمی تفت داده وچهارپیمانه اب ریخته ومیزاریم تاباقالی نیم پخت بشه(حدود یک ربع تا نیم ساعت) وسپس برنج واضافه میکنیم ونمکش واندازه میکنیم وابش که کشیده شد دمکنی رو میزاریم. درکنار دمپختک باقالی نیمرو خیلی میچسبه
5.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوراک گوشت سیب زمینی لوبیا سبز
مواد لازم:
500 گرم لوبیا سبز
300 گرم گوشت گوساله قیمه ای
1 عدد پیاز
1 قاشق غذاخوری رب
2 عدد سیب زمینی مکعبی خرد شده
1 قاشق مربا خوری نمک
1 قاشق چای خوری فلفل سیاه و فلفل قرمز
3 قاشق غذاخوری روغن مایع
نیم لیتر آب
طرز تهیه:
روغن مایع را داخل قابلمه بریزید گوشت را اضافه کنید کمی تفت بدید و پیاز را اضافه کنید و 15 دقیقه سرخ کنید . رب را اضافه کنید و هم بزنید . سپس سیب زمینی و آب را اضافه کنید و 15 دقیقه بپزید. سپس لوبیاها را که از طول برش زدید و ادویه ها را اضافه کنید و هم بزنید و اجازه بدید بپزد. نوش جان
2.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه پیتزا در پلوپز😋🍕
واسه درست کردن یک پیتزای کیکی توپول و همچین درست حسابی اینو از دست ندید🤗
همراه با آموزش خمیر پیتزای اصلی و حرفه ای👌
🍃🌹🍃🍃🌹🍃🍃🌹🍃
#دونات_کیک_دورنگ 🍩 😋
▫️ارد ۱۵۰ گرم
▫️تخم مرغ ۳ عدد
▫️شکر ۱۰۰ گرم
▫️کره ی ذوب شده ۱۰۰ گرم
▫️شیر ۵۰ سی سی
▫️وانیل کمی
▫️بکینگ پودر یک دوم ق چ
▫️شکلات تخته ای ۶۰ گرم
▫️خامه یک و نیم ق س
🔸اول تخم مرغ هارو زرده و سفیده جدا میکنیم
زرده رو با شکر و وانیل میزنیم حسابی روشن و کشدار بشه
و کره ی ذوب شده و شیر و ترکیب آرد و بکینگ پودر که سه بار الک شده به ترتیب گفته شده به مخلوط زرده اضافه میکنیم
در ادامه شکلات رو ذوب میکنیم بصورت بن ماری و با خامه مخلوط میکنیم
سفیده رو با همزن خوب میزنیم تا سفید بشه و از کاسه برنگرده
و در اخر سفیده رو به ارومی به مواد کیک اضافه میکنیم وقتی یک دست شد یک سوم مواد رو جدا میکنیم و مخلوط شکلات و خامه رو بهش اضافه میکنیم
و داخل دو قیف جدا میریزیم و قالب دونات رو تا نصفه پر میکنیم (ورق بزنید ببینید)
میره داخل فر ۱۸۰ درجه بمدت ۲۵ دقیقه
گوشت بوقلمون سینه مرغ سنگدان یا گوشت قرمز با ی تیکه کوچیک دنبه رو باهم چرخ کردم دوبار ی پیاز بزرگم ریز رنده کردم با ادویه زرد چوبه فلفل قرمز و نمک خوب ورز دادم تا چسبنده بشه نیم ساعت گذاشتم موند
بعد برای مواد میانیش یک عدد پیاز بزرگ دوعدد فلفل دلمه ریزشده یک عدد هویج رنده شدسرخ کردم رب ادویه زرد چوبه نمک فلفل زدم مثل مواد ماکارونی درست کردم بعد موادگوشتی رو روی سطح صاف رو کیسه فریزر به صورت کباب باز کردم و از مواد به اندازه ی پرتقال برداشتم تو دستم به شکل سوسیس در آوردم گذاشتم روکیسه فریزر و تختش کردم واز مواد سرخ شده به اندازه ی قاشق غذا خوری پر گذاشتم روی گوشت باز شده و ی طرف کیسه فریزگرفتم گوشت رو انداختم رو هم حالت دادم تو روغن سرخ کردم
4.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دلمه مرغ🍗🍗🌮🌮
موادلازم
فیله مرغ روغن ۳ق پیاز ۱ عدد برنج ۱لیوان کره ۱ق غ نمک فلفل سیاه زیره سبز دارچین ادویه آبجوش یکونیم لیوان
برای سس روی مرغ
۱ق سس گوجه ۲ق ماست روغن زیتون فلفل سیاه
درماهیتابه روغن ریخته پیاز رنده شده رو کمی تفت بدبد رنگش عوض بشه بعد برنج روریخته بعد کره و ادویه هاروبریزیدآبجوش رو هم بریزیدتاباهم تفت بخورن و بپزن
برای سس هم تمام مواد سس روباهم مخلوط کنید و روی مرغها بریزید
سپس مثل کلیپ داخل فر دردرجه۲۰۰ بمدت ۴۵تا۵۰ دقیقه بزارید
#شیرینی_کنجدی 🍪
▫️پودر گردو و بادام: (به میزان لازم)
▫️آرد نخودچی: (در صورت تمایل)
▫️عسل: (یک پیمانه)
▫️پودر کنجد: (به میزان لازم)
▫️پودر نارگیل: (به میزان لازم)
🔸عسل را مقداری گرم کرده و پودر کنجد و پودر نارگیل را به آن اضافه می کنیم تا خمیر تقریباً سفتی حاصل شود. در صورت تمایل میتوان پودر بادام و گردو را نیز اضافه کرد. اگر مواد هنوز شل بود، مقداری آرد نخودچی به آن اضافه می کنیم. کف سینی را مقداری چرب کرده و مواد را ته آن پهن کرده و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار داده تا تقریباً سفت شود. سپس به شکل دلخواه برش زده و روی آن را با کنجد و خلال پسته یا بادام تزئین کنید و بعد به مدت 1 ساعت درون یخچال میگذاریم. بعد از یک ساعت مواد از سینی جدا خواهند شد.
#خوراک_مرغ_و_سبزیجات
ابتدا فیله های مرغ رو به صورت خلالی و باریک برش میدیم و همراه با کمی کره و پودر فلفل سیاه و نمک و پاپریکا سریع تفت میدم با حرارت بالا که فیله ها آب نندازه بعد از تغییر رنگ فیله ها حرارت رو ملایم میکنم.داخل یه تابه دیگه یه دونه پیاز بزرگ رو که به صورت خلالی برش دادم در حد سبک شدن تفت میدم فلفل دلمه ای های رنگی رو هم به صورت خلالی برش داده و تفت میدم من از چهار رنگ فلفل دلمه ای زرد و قرمز و نارنجی و سبز استفاده کردم.هویج خیلی ریز خلال یا رشته شده و قارچ های اسلایس شده و تفت داده شده رو هم اضافه میکنم در نهایت ذرت و نخود فرنگی رو هم اضافه کرده .کمی سس کچاپ تند و آویشن هم اضافه کرده و کمی تفت میدیم و درب تابه رو میزاریم و پونزده تا بیست دقیقه زمان میدیم که فیله ها کاملا مغز پخت شده و مزه سبزیجات و مرغ به خورد هم بره.
7.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کباب_لقمه_ای_خانگی
گوشت چرخ کرده 650گرم
پیازداغ 1 ق س
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
پودر سوخاری 2 ق س
پنیر پیتزا 100گرم
گوشت را همراه پیازداغ، نمک، فلفل، زردچوبه و تخم مرغ خوب ورز دهید. پودر سوخاری را نیز در مواد ریخته و مواد را یک ساعت در یخچال استراحت دهید. سپس به صورت لوله های 10 سانتی متری درآورده و در روغن سرخ کنید.
🍖🍖🍖🍖🍖🍖🍖🍖🍖🍖🍖
#آبگوشت 🥘 😋
🔸برای درست کردن ابگوشت اول دوتا پیاز متوسط را خلالی کرده وبا کمی روغن تفت میدم بعد گوشت که بیشتر دنده واستخوان هست با کمی گوشت ویک تکه کوچیک دنبه را اضافه میکنم وتفت میدم زردچوبه فلفل وکمی رب یکی دو حبه سیر دوتا گوجه فرنگی هم اضافه کرده وتفت داده سپس قابلمه را پر آب کرده لوبیا چیتی ونخود را اضافه میکنم(یک پیمانه لوبیا چیتی ونصف پیمانه نخود که هردو از شب قبل خیس خوردن وچند بار آب اونو عوض میکنم نخود هم جدا من نیم پز میکنم چون واقعا دیر میپزه) یکی دو ساعت با حرارت متوسط میذارم بجوشه در قابلمه هم میذارم بعد حرارت را کم میکنم این ابگوشت من هفت صبح گذاشتم بعد از سه چهار ساعت چند سیب زمینی هم اضافه میکنم لوبیا و نخود گوشت که پخته شد نمک اضافه میکنم چند تا لیمو عمانی ودر اخر کمی دارچین ومیذارم حسابی لعاب بندازه تا ساعت دو بعد از ظهر ابگوشت روی حرارت بود