فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀درست کردن کیک با بیسکوییت
روح و روانتون
5.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوکی تابه ای😍😋
🔷 مواد لازم :👇🏻
🔹تخم مرغ : یدونه
🔹وانیل : چند قطره
🔹شکر : ۶ قغ
🔹 روغن مایع : ۸ قغ یا ۱/۲ پیمانه
🔹بکینگ پودر : ۱/۲ قغ
🔹آب جوشیده سرد : ۱ قغ
🔹پودر کاکائو : ۱ و ۱/۲ قغ
🔹آرد : ۱ و ۱/۲ پیمانه
.
(به جای پیمانه میتونید از لیوان دسته فرانسوی هم استفاده کنید )
7.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کوکوی_نودل_سبزیجات
طرز تهیه یه بسته نودل با هر طعمی که دوست دارید با ابجوش خیس کنید حدود دودقیقه کافیه هر چی نرمتر بشه کو کوهم بافتش نرم می شه
طرز تهیه
یک لیوان کلم برگ ریز خردشده ویک لیوان هویج رنده متوسط یا یه دونه هویج متوسط می شه و دوقاشق ذرت پخته (کنسرو)و سه قاشق پیازچه ریز خرد شده وسه قاشق جعفری ریز خردشده و پوره یه حبه سیر و یه دونه تخم مرغ و دوقاشق ارد معمولی و یک قاشق چایخوری پودر زیره ویک قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز و ادویه کاری ونمک وفلفل سیاه همه مواد را با نودلز مخلوط کنید زیاد چنگ نزنید که نودل له بشه وتوی روغن داغ به اندازه یه نارنگی بردارید در دست صاف کنید وتوی تابه بذارید یک طرفش که کاملا طلایی شد بعد برگردونیددتا طرف دیگه هم طلایی بشه
#ترفند_آشپزی🍛
🌀خوش عطر شدن خورشت قيمه👇🏻
چند دونه هل رو میکوبم و وسطای پخت وقتی تمام مواد با هم قاطی شدن بهش اضافه میکنم تا با باقی مواد بجوشه و عطرش خارج شه البته پوست هل رو نمیریزما فقط دونه های وسطش رو میکوبم
#پیراشکی_با_نان_تست 🌮
دو عدد نون تست رو روی هم میزاریم و با وردنه پهنش میکنیم با کاتر گرد قالب میزنیم نون به هم میچسبه نون ها رو اغشته به تخم مرغ میکنیم سپس توی ارد سوخاری میزنیم و در روغن داغ و فراوان سرخ میکنیم نون ها توی روغن پف میکنه بعد از سرخ شدن نون ها رو از وسط برش بدین و با هر چی دوست داشتین پر کنین
من داخلشو با مرغ پخته ریش ریش شده و مایونز و نمک و فلفل سیاه و جعفری خورد شده پر کردم.
#کیک_قهوه
☕️🧁☕️🧁☕️
بیسکوئیت مورد علاقه تون رو خرد کنید و تو یه ظرف بریزید ، بهش شکر ، شیر ، وانیل ، پودر قهوه و یکم بادوم اضافه میکنیم . ته فنجون رو یه کم چرب کرده و موارد رو میریزیم . به مدت 1 تا 2 دقیقه تو مایکروفر با حرارت بالا بمونه برای نوش جان کردن آماده ست🍥🧁🥧
#شیرینی_بادامی
🍘مواد لازم
🍭پودر بادام یک پیمانه
🍭پودر قند یک پیمانه
🍭آرد 3 پیمانه ( بسته به جنس آردتون ممکنه کمتر لازم شه ولی بیشتر نه)
🍭روغن جامد ذوب شده یک پیمانه
🍭هل دو قاشق چایخوری
🍪دستور تهیه شیرینی بادامی
روغن جامد رو با دمای غیر مستقیم آب می کنیم. روغن نباید داغ بشه.
پودر قند و هل رو به روغن اضافه می کنیم و هم می زنیم. بعد پودر بادوم را اضافه می کنیم.
بهتره پودر بادوم تست شده باشه که طعمش مشخص تر بشه. آرد را کم کم اضافه می کنین تا موقعی که خمیر به دست نچسبه.
بعد با دست کمی ورز میدیم تا اندازه بودن آرد و نچسبیدن خمیر رو حس کنیم. خمیر نیاز به استراحت نداره.
خمیر را به قطر 1 سانت بین 2 نایلون باز می کنیم. با کاتر اشک یا جقه قالب میزنیم. کف سینی کاغذ روغنی می ندازیم.
سینی را به مدت 20 تا 25 دقیقه در طبقه وسط فر با دمای 175 میگذاریم بپزه.
بعد از پخت و خنک شدن با الک روش پودر قند میپاشیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه دسر خوشمزه 😋
مواد لازم :
نان تست 2عدد🍞
سیب 2عدد🍎
تخم مرغ 3عدد🍳
شیر یک لیوان🍺
شکر به مقدار لازم🍚
بستنی وانیلی🍧
#شامی_جو_پرک
مواد لازم جهت تهیه شامی جو پرک برای 4 نفر:
🌯سیب زمینی 3 عدد
🌯پیاز 1 عدد کوچک
🌯سویا 1 پیمانه کوچک(که مدت چند دقیقه خیس خورده باشد و بعد در آبکش گذاشته تا آبش کاملا گرفته شود.)
جو پرک نصف پیمانه
🌯فلفل دلمه نصف عدد
🌯تخم مرغ 1 عدد
🌯آویشن به میزان لازم نمک و فلفل
طرز تهیه :
✔️ برای درست کردن شامی جو پرک ابتدا سیب زمینی و فلفل دلمه ای و پیاز و سویا را در غذا ساز ریخته تا تمامی مواد کاملا مخلوط شده و به خورد هم روند.
✔️سپس تخم مرغ و جو پرک و نمک و فلفل و آویشن را اضافه کنید.برای نیم ساعت مواد را در یخچال قرار دهید.تا مواد مزه دار شوند.
🔹بعد در ماهیتابه که کاملا داغ شده سرخ کنید.به این ترتیب شامی جو پرک آماده سرو می شود.
#کتلت_گوشت_گردو
مواد لازم✍️
💢 گوشت چرخ کرده 100 گرم
💢 گردو کوبیده شده 50 گرم
💢 پیاز رنده شده نصف پیمانه
💢 برنج پخته شده 1 پیمانه
💢 تخم مرغ 2 عدد
💢 عصاره گوشت الیت 1 عدد
💢 نمک - ادویه به میزان لازم
🥘گردوها را له كنيدسپس برنج ، پياز و گوشت چرخكرده را به آن بيافزاييد و كاملا ورز دهيددر پايان نمك، فلفل، زردچوبه و تخممرغ و عصاره گوشت را به آن اضافه كنيد و به اندازه شيريني گردويي درست كرده در تابه همراه روغن با حرارت ملايم سرخ كنيد.
#خوش_طعم_شدن_مافین_های_حاضری
🧁قالب های براق فلزی باعث طلایی شدن کامل مافین ها می شود.🍬
🧁هر قالب را تا دو سوم پر کنید تا به اندازه پف کند.🍬
🧁هر قالب مافین را خوب چرب کنید.🍬
🧁برای پیشگیری از سوختن کناره مافین ها، دو سوم از یک قالب مافین را با آب پر کنید.🍬
🧁از قاشق بستنی (اسکوپ های بستنی) برای ریختن مایه کیک استفاده کنید تا همه یک اندازه باشد.🍬
🧁مافین هایی که گرد نیست و پف می کند، برای مدت طولانی تر یا در دمای خیلی بالا پخته شده است.🍬
🧁خشکی بیش از حد مافین، به علت ریختن مایه کم در قالب و پخت طولانی و در دمای بالا ایجاد می شود.🍬
🧁در پی هم زدن بیش از حد و بالا بودن دمای فر در داخل مافین حفره تشکیل می شود.