#شامی_جو_پرک
مواد لازم جهت تهیه شامی جو پرک برای 4 نفر:
🌯سیب زمینی 3 عدد
🌯پیاز 1 عدد کوچک
🌯سویا 1 پیمانه کوچک(که مدت چند دقیقه خیس خورده باشد و بعد در آبکش گذاشته تا آبش کاملا گرفته شود.)
جو پرک نصف پیمانه
🌯فلفل دلمه نصف عدد
🌯تخم مرغ 1 عدد
🌯آویشن به میزان لازم نمک و فلفل
طرز تهیه :
✔️ برای درست کردن شامی جو پرک ابتدا سیب زمینی و فلفل دلمه ای و پیاز و سویا را در غذا ساز ریخته تا تمامی مواد کاملا مخلوط شده و به خورد هم روند.
✔️سپس تخم مرغ و جو پرک و نمک و فلفل و آویشن را اضافه کنید.برای نیم ساعت مواد را در یخچال قرار دهید.تا مواد مزه دار شوند.
🔹بعد در ماهیتابه که کاملا داغ شده سرخ کنید.به این ترتیب شامی جو پرک آماده سرو می شود.
#کتلت_گوشت_گردو
مواد لازم✍️
💢 گوشت چرخ کرده 100 گرم
💢 گردو کوبیده شده 50 گرم
💢 پیاز رنده شده نصف پیمانه
💢 برنج پخته شده 1 پیمانه
💢 تخم مرغ 2 عدد
💢 عصاره گوشت الیت 1 عدد
💢 نمک - ادویه به میزان لازم
🥘گردوها را له كنيدسپس برنج ، پياز و گوشت چرخكرده را به آن بيافزاييد و كاملا ورز دهيددر پايان نمك، فلفل، زردچوبه و تخممرغ و عصاره گوشت را به آن اضافه كنيد و به اندازه شيريني گردويي درست كرده در تابه همراه روغن با حرارت ملايم سرخ كنيد.
#خوش_طعم_شدن_مافین_های_حاضری
🧁قالب های براق فلزی باعث طلایی شدن کامل مافین ها می شود.🍬
🧁هر قالب را تا دو سوم پر کنید تا به اندازه پف کند.🍬
🧁هر قالب مافین را خوب چرب کنید.🍬
🧁برای پیشگیری از سوختن کناره مافین ها، دو سوم از یک قالب مافین را با آب پر کنید.🍬
🧁از قاشق بستنی (اسکوپ های بستنی) برای ریختن مایه کیک استفاده کنید تا همه یک اندازه باشد.🍬
🧁مافین هایی که گرد نیست و پف می کند، برای مدت طولانی تر یا در دمای خیلی بالا پخته شده است.🍬
🧁خشکی بیش از حد مافین، به علت ریختن مایه کم در قالب و پخت طولانی و در دمای بالا ایجاد می شود.🍬
🧁در پی هم زدن بیش از حد و بالا بودن دمای فر در داخل مافین حفره تشکیل می شود.
#فرنی_موز 🍪🍌
سه تا لیوان شیر با 5 قاشق غذاخوری آرد برنج و 4قاشق غذاخوری شکر رو با هم مخلوط کرده و روی شعله بسیار ملایم میذاریم.مرتب باید هم زده بشه تا به غلظت مورد نظرتون برسه.در انتها مقداری کره اضافه کرده و زیرش رو خاموش میکنیم و یک عدد موز بزرگ رو رنده کرده و داخل فرنی میریزیم و اگه دوست دارید کنجد و پودر نارگیل رو هم به فرنی همراه موز اضافه میکنیم.نوش جان
#شامی_کباب داغ داغ
پ.ن: ما به ایشون کتلت نمیگیم و میگیم شامی کباب
برای این شامی احتیاج داریم به
گوشت چرخ شده نیم کیلو
سیب زمینی دو یا سه عدد متوسط
پیاز ۱ عدد متوسط
نمک، زردچوبه، ازبویه(اویشن)، زیره، فلفل سیاه به مقدار لازم
سیب زمینی و پیاز رو رنده میکنیم و با گوشت، نمک، زردچوبه، ازبویه یا همون اویشن (اندکی زیره و فلفل سیاه) مخلوط می کنیم ورز میدیم و بعدش در روغن سرخ میکنیم البته در حرارت ملایم که کامل مغز پخت بشه...
میتونید بهش سبزی معطر هم اضافه کنید که ما نمیریزیم دوست نداریم. پ.ن۱: در خانه ما شامی و کوکو بدون ازبویه کوهی صفا نداره.
پ.ن۲: پیاز زیاد باعث میشه شامیتون موقع سرخ شدن حالت سوخته به خودش بگیره.
پ.ن۳: نیازی به تخم مرغ و آرد و اینجور چیزا نیست چون نسبت گوشت نسبت به دیگر مواد بیشتره و شامی ها وا نمیرن..
#کیک_پسته
مواد لازم:
▪️آرد 2 پ
▪️شکر 1 پ
▪️شیر نصف پ
▪️تخم مرغ 3 عدد
▪️روغن مایع نصف پ
▪️پسته خلال شده 1 پ سرخالی
▪️ب پ 1 ق غ سرخالی
▪️وانیل 1/4ق چ
▪️اسانس دلخواهی
طرز تهیه:
تخم مرغ+شکر+وانیل+اسانس را با همزن انقدر میزنیم تا شکر حل شود و کشدار و خامه ای بشه روغن و بعد شیر رو اضافه کرده و کمی با همزن میزنیم.خلال پسته رو از جای معتبر بخرید که بجای خلال پسته ، خلال باقلا بهتون نفروشن. یا پسته بخرین و خلال کنید .سپس پسته را می افزاییم و مخلوط میکنیم.ارد+بکینگ پودر را 3 بار الک کرده و به مواد تخم مرغی اضافه کرده و با لیسک مخلوط میکنیم.مواد را در قالب دلخواه ریخته، در فر با درجه 180 بمدت 50 دقیقه الی 1ساعت قرار دهید. با خلال چک کنید
#نخود_عسلی
مواد لازم :
🍯روغن مایع 2 قاشق چایخوری
🍯دارچین 1 قاشق چایخوری
🍯نخود (پخته(در صورت تمایل پوست آنها را بگیرید)) 400 گرم
🍯شکر 1 قاشق غذاخوری
🍯عسل 1 قاشق غذاخوری
🍯نخود با روکش عسل دارچینی
طرز تهیه:
🥢برای درست کردن تست نخود ابتدا فر را در دمای 375 فارنهایت گرم می کنیم.نخودها را روی دستمال خوب خشک می کنیم. روغن را با شکر و دارچین در ظرفی قاطی می کنیم. نخودها را داخل این مواد می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم .نخودها را در سینی فر می چینیم 35 تا 40 دقیقه در فر قرار میدهیم تا کاملا ترد شود.
🥢نخودهای برشته را درحالی که هنوز داغ است در کاسه ای ریخته و عسل را روی نخودها می ریزیم و هم میزنیم و دوباره در سینی قرار می دهیم و میگذاریم خشک شود.در ظرف دربسته در دمای اتاق نگه می داریم.
#اسنک_آلبالو
مواد لازم:
🍒کره ۵۰ گرم
🍒مربای آلبالو ۴ قاشق مربا خوری
🍒کنجد ۱ قاشق مربا خوری
🍒گردو (خرد شده) ۴ عدد
🍒نان تست ۸ عدد
🍒پنیر موزارلا (موتزارلا) به مقدار لازم
طرز تهیه:
🥪ابتدا روی دو طرف نانها كره مالیده، مربای آلبالو را روی آن پخش میكنیم.
🥪كنجد و گردوها را هم روی مربا پاشیده پنیر میزنیم و نان تست دوم را روی آن گذاشته و داخل دستگاه ساندویچ ساز قرار میدهیم پس از آماده شدن ساندویچها را با چاقوی تیز برش داده و سرو میكنیم.
سینه ی مرغ به همراه اسفناج :🥬
🍳این غذا یکی از بهترین غذاها برای کاهش وزن است .این غذا نیاز به مقداری فیله مرغ، 1 فنجان برگ اسفناج، 1 پیاز خرد شده، 1 فنجان پنیر فتا، 1 قاشق سوپ خوری روغن زیتون، مقداری فلفل و نمک دارد. فیله ها را برای باز شدن با گشوت کوب بکوبید. پیاز را در روغن زیتون سرخ کرده و اسفناج ، پنیر، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید .مواد را روی فیله ها ریخته و یفله را بپیچید و توسط یک خلال دندان آن را محکم کنید. فیله های پر شده را روی حرارت ملایم تا ده دقیقه بپزید و در این مدت آن را بچرخانید تا همه قسمت های مرغ پخته شود .
9.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
0 کشک بادمجون ✌🏻
پیاز: ۳ عدد
سیر: ۵-۶ حبه
پیاز و سیر رو مثل من سرخ کنید
بادمجون: یک کیلو (به سیخ بکشید و اون رو روی گریل یا توی فر کباب کنید اگه فر و گریل ندارید سرخ کنید)
بادمجون هارو ساطوری کنید و به همراه زردچوبه فلفل سیاه و گردو (اگه دوست داشتید یکم نعنا خشک) به پیاز اضافه کنید،
۵-۶ قاشق کشک رو اضافه کنید، یکم آب بزنید تا یکدست بشه و ۱۰ دقیقه حرارت بدید. اگه نیاز داشت نمک بزنید چون که کشک به اندازه کافی نمک داره
9.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#فلافل_خونگی👩🍳
مواد لازم:
نخود: ۳۵۰ گرم
سیب زمینی: ۲ عدد متوسط
پیاز: ۲ عدد متوسط
گوجه: ۲ عدد متوسط
پوره سیر: ۱ ق غ
نمک،زردچوبه،پودر فلفل سیاه،پودر کاری،پودر تخم گشنیز