eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.5هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.8هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
16.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم :گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم ،پیاز متوسط یک عدد ،آرد نخودچی ۲ق غ (دلبخواه)نمک و فلفل و‌ پودر سیر ، بادمجان متوسط یک عدد ، سیب زمینی متوسط دو عدد رب دو ق غ ، طرز تهیه : سیب زمینی را درشت خرد می کنیم و دو طرفش را نیمه سرخ می کنیم لازم نیست کامل سرخ شوند بادمجان ها رو درشت خرد کرده و سرخ می کنیم (دوست داشتید می تونید پوستش را بگیرید اینطوری تو غذا خوشگل تر هست )گوشت چرخ کرده را با نمک و فلفل و پودر سیر و آرد نخودچی خوب ورز می دهیم و بصورت کوفته های تخت در می آوریم و در همان تابه که سیب زمینی و بادمجان را سرخ کردیم دو طرفش را سرخ می کنیم سیب زمینی و بادمجان و گوجه و رب و چاشنی در صورت دلخواه و نمک و فلفل را بهش اضافه کرده و اجازه می دهیم بمدت یک ساعت بپزد و جا بیفتد.
8.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سينه مرغ يك عدد كامل پيازچه خردشده ٦عدد جعفري خردشده ٢٠٠گرم گردو خردشده ٢٠٠گرم نان تست يك بسته خيارشور خردشده ١٥٠گرم سس مايونز نصف پيمانه ماست خامه اي(من نداشتم)يك پيمانه نمك،فلفل،آبليمو به ميزان لازم یکعدد کنسرو هویج و نخود و ذرت (اختیاری و قابل حذف) مرغ را با پياز و برگ بو و سير و فلفل دلمه بذاريد بپزه،بعد ريز خردش كنيد،پيازچه و جعفري خردشده و گردو و خيارشور و اضافه كنيد سس مايونز و ماست و نمك و فلفل و آبليمو و مخلوط كنيد.به موادتون اصافه و يكساعت زمان بديد تا مزه ها تركيب بشه. چهارتا نون تست و به شكل مربع بچينيد با رينگ برشش بزنيد و به اندازه سه لايه آماده ش كنيد. بعد نون رو بچينيد كف رينگ،روش مواد و بزنيدو بعد نون و و بعد مواد تا انتها. بعد با دست يه فشار بديد تا لايه ها بچسبه.بعد دور كيك و با سس پوشش بديد و تزيين كنيد.
🥘خوراک کدو سبز با پنیر پیتزا 🔸مواد لازم * پیاز / ۱ عدد (خرد شده ) * روغن زیتون / ۱ قاشق غذاخوری * کدو / ۴ عدد بزرگ ( حلقه شده ) * آب / ۲ قاشق غذاخوری * پودر زیره سبز / ۲/۱ قاشق مرباخوری * فلفل قرمز / ۲/۱ پیمانه ( ریز شده و سرخ شده ) * نمک و فلفل / مقداری * پنیر فتا / ۲ قاشق غذاخوری 🥘طرز تهیه : پیاز خرد شده را برا حرارت متوسط ۵ دقیقه با روغن زیتون تفت دهید تا نرم شود. کدو، آب و زیر را اضافه کنید، شعله را کم کنید و درب ظرف را ببندید تا مخلوط ۳ تا ۵ دقیقه ریز جوش بزند و کدوها نرم شوند. فلفل قرمز خرد شده و سرخ شده را اضافه کنید. پنیر رنده شده را روی کدوها بپاشید و سرو کنید. نکته: فلفل قرمزها را میتوانید به جای سرخ کردن کبابی کرده و پوست بگیرید.
🍢فینگر فود الویه 🔶مواد لازم ▫️نان تست به مقدار لازم ▫️الویه به مقدار لازم ▫️گوجه گیلاسیبه مقدار لازم ▫️خیاربه مقدار لازم ▫️قالب‌های کوچک به شکل‌های مختلف 🥠دستور تهیه الویه را تهیه کنید و آن را کنار بگذارید.نان‌های تست را قالب بزنید و از هر قالب دو تکه نان برای هر عدد فینگر فود تهیه کنید.کمی از الویه روی نان قالب زده شده بریزید و لایه‌ی دوم نان را روی آن قرار دهید.در پایان یک عدد گوجه گیلاسی یا یک تکه خیار روی نان بگذارید و یک خلال دندان روی آن فرو کنید تا گوجه و نان‌ها در همدیگر فیکس شوند.فینگرفود الویه برای سینی مزه آماده شده است.
🥩استیک مرغ زعفرانی 🍗مواد لازم: 🔸سینه مرغ : ۲ عدد 🔸پیاز متوسط : یک عدد، رنده شده 🔸 زعفران دم‌کرده :۶ قاشق غذاخوری 🔸روغن مایع : ۲ قاشق غذاخوری 🔸 آبلیمو : ۴قاشق غذاخوری 🔸 نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم 🥩روش تهیه: ۱٫ هر نصف سینه مرغ را کمی بکوبید تا ضخامتش یکنواخت شود. ۲٫ آب پیاز رنده شده را با آبلیمو، روغن مایع، زعفران و نمک و فلفل مخلوط کنید. ۳٫ سینه مرغ را با چاقو چند سوراخ کرده و حداقل ۲ ساعت در مایه زعفران بخوابانید. ۴٫ روغن را در تابه روی شعله متوسط داغ کرده و سینه‌های مرغ را ۱۵ دقیقه در آن سرخ کنید تا روی آن برشته و مغز آن پخته شود. ۵٫ مرغ را از تابه درآورده و کنار بگذارید. ۶٫ تکه‌‌های نان را در تابه سرخ کنید تا برشته شوند. ماست، خیارشور، سس خردل و آبلیمو را با نعناع ساطوری شده مخلوط کرده و نمک و فلفل بپاشید. ۷٫ مرغ و تکه‌های نان را در ظرف کشیده و سس را روی آن داده و سرو کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرزتهيه نخودها پاك كردم شستم وداخل قابلمه ريختم اب بهش اضافه كردم تا جاي كه روي نخودها اب بگير حداقل نيم ساعت بايد روي گاز باشه وبپزه سپس نمك وچهارقاشق سركه اضافه كردم سركه حالت نگهدارنده داره بعدكه نخودفرنگي ها پخته شدهمه داخل شيشه ريختم باهمون اب سپس درش خوب سفت كردم كه داخل هوانره سپس قابلمه اي روداخلش اب كردم شيشه ها سرتع گذاشتم تا ابش بجوش بياد به مدت ده الي بيست دقيقه اين كار باعث ميشه درب شيشه پلمپ بشه سپس شيشه ها كه سرد شدن از قابلمه اوردم بيرون وداخل كابينت نگهداري ميكنم ،همين ديگه تمام شد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥞🥞پنكيك خرما🥞🥞 🍘مواد لازم براي 16 نفر 🥠تخم مرغ(5 عدد)، آرد (يك ليوان)، شير (يك ليوان) كره يا روغن جامد (4 تا 5 قاشق غذاخوري)، مغز گردو كه به اندازه نخود خرد شده باشد (يك ليوان)، دارچين (2 قاشق غذاخوري)، مغز پسته (به مقدار لازم)، خرما (به اندازه دلخواه)🥠 🍘طرز تهيه: روغن و تخم مرغ را هم بزنيد، سپس دو عدد از سفيده ها را كنار بگذاريد. شير را مخلوط كنيد و هم بزنيد. آرد را كم كم الك كنيد و به مايه بيفزاييد و هم بزنيد تا گلوله نشود.اكنون سفيده هاي تخم مرغي را كه كنار گذاشته ايد خوب هم بزنيد تا كاملاً سفيد و سفت شود و بعد به مايه اضافه كنيد. ماهيتابه دسته داري را روي اجاق بگذاريد تا داغ شود. سپس كمي روغن فقط به اندازه اي كه ماهيتابه چرب شود داخل ظرف بريزيد و مقداري از مايه به قدري كه سطح ماهيتابه را به صورت نازك بپوشاند داخل آن بريزيد و حرارت اجاق را كم كنيد تا مايه خودش را بگيرد و دور آن كمي برشته وپخته شود اكنون با دقت پنكيك را زير و رو كنيد. وقتي همه مايه را به همين ترتيب آماده و كنار گذاشتيد.سپس با خرما و مغز پسته تزیین کنید.
سلام دستور پخت نان خانگی آب گرم: ۲۰۰میلی لیتر شیر: ۹۰ میلی لیتر روغن مایع : ۲ ق غ شکر : ۱ ق غ مخمّر فوری : ۱۰ گرم (۱ ق غ سر پر ) آرد : ۴۸۰ گرم نمک : ۱ ق چ ابتدا آب گرم و شیر و مخمّر فوری و شکر را با هم مخلوط می کنیم و سپس روغن مایع رو اضافه می کنیم. سپس آرد الک شده و شکر رو ...خوب خمیر رو ورز می دهیم و می گذاریم ۴۵ دقیقه استراحت کنه و رویش رو با پارچه می پوشانیم .بعد از آن پف خمیر رو با ورز دادن می گیریم و خمیر را با وردنه باز می کنیم ، ۲۰ دقیقه به خمیر استراحت می دهیم رویش رو با پارچه می پوشانیم و بعد از۲۰ دقیقه کف تابه رو چرب کرده و خمیر رو داخل تابه قرار می دهیم و با یک زرده ی تخم مرغ رومال می کنیم و رویش را سوراخ هایی ایجاد می کنیم و طرح و شکل ... و در آخر تابه را داخل فر به مدّت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار می دهیم.
🌯غذای فوری با ماهی تن 🔸 مواد لازم: ۱ـ کنسرو ماهی ۲ـ سیب زمینی سرخ شده ۳ ـ نخود فرنگی ۴ـ گوجه فرنگی و لیمو ترش و فلفل دلمه ای 🌯طرز تهیه : کنسرو را به مدت بیست دقیقه بجوشانید و روغن آنرا دور بریزید و با سیب زمینی سرخ شده و نخود فرنگی مخلوط ویا در کنار هم در دیس بریزید . به این ترتیب یک غذای سالم و فوری تهیه میکنید.
🍛خورش قيمه با قارچ🍛 🥘مواد لازم : 🫕كره ۳ قاشق سوپخورى، 🫕قارچ: ۳۰۰ گرم، 🫕لپه: يك دوم فنجان، 🫕پياز خرد شده و كمى تفت داده شد: يك قاشق غذاخورى، 🫕رب گوجه فرنگى: يك قاشق غذاخورى، 🫕ليمو عمانى: ۴ عدد، 🫕سيب زمينى: نيم كيلو، 🫕آب ليمو ترش تازه: يك قاشق سوپخورى، 🫕 فلفل و نمك: به ميزان لازم به اندازه اى كه بخواهيد! 🥣شيوه پخت: لپه را مى شوييم و كمى در روغن تفت مى دهيم و مى پزيم. قارچ را پس از شستن ورقه ورقه مى كنيم و به همراه پياز تفت داده شده، كمى تفت مى دهيم. سپس نمك، ليمو عمانى، فلفل و رب گوجه فرنى را به غذا اضافه مى كنيم و مى گذاريم نيم ساعت بپزد. اكنون نوبت سرخ كردن سيب زمينى هاى خلال شده با حرارت كم درون روغن است. فقط ۵ دقيقه مانده به سرو غذا، آب ليمو ترش تازه را به خورش قيمه بيفزاييد. حال قيمه آماده است آن را ترجيحا در بشقاب گود چينى بكشيد و با سيب زمينى سرخ شده تزيين نماييد. چنان چه اندازه هاى بالا را رعايت كرده باشيد على القاعده اين غذا براى سير كردن ۶ نفر كافى مى باشد البته در صورتى كه همزمان پلوى سفيدتان نيز دم كشيده باشد.
9.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پوره گوجه1 کیلو،نمک 1 تا1 و نیم قاشق، سرکه سفید یا قرمز: یک لیوان، گل کلم، کرفس، هویج، برگ کرفس خرد شده فلفل قرمز، دونه فلفل سیاه، تخم گشنیز، سیاه دونه و گلپر: در صورت تمایل، سیر ۵-۶ عدد، موسیر خیس خورده: چند عدد نکته: پوره گوجه رو برای ترشی گوجه از صافی رد کنید تا تخمه هاش جدا بشه وگرنه ترشی تون کپک میزنه (البته من اینکارو نکردم چون تو خونه ما در عرض یک الی دو هفته تموم میشه) . نکته: برای اینکه رنگ مواد ترشی تون طلایی بشه میتونید نصف قاشق زردچوبه به پوره اضافه کنید نکته: سیاه دونه و گلپر سلیقه ای هست و میتونید نریزید ولی خوشمزه میشه😉 . نکته: میتونید به مواد ترشی تون هرچی دوست دارید اضافه کنید.