eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.5هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
17.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
راحت‌تر و سه سوته‌تر و فوری‌تر از این کیک نداریم😁👌 (نه فر میخواد نه تخم مرغ نه آرد فقط با بیسکوییت و سس شکلاتی آماده میشه)
16.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 نکته : استفاده از لوبیا قرمز یا لوبیا چیتی در نقاط مختلف ایران سلیقه ای میباشد. ‌ ✅چاشنی مورد استفاده ی من قره قورت میباشد . ✅لوبیا از قبل بصورت جداگانه نیم پز شده و به خورشت اضافه میشود. ‌ ✅ ادویه جات مورد استفاده ی من شامل : زردچوبه،فلفل سیاه ،فلفل قرمز میباشد ‌ ✅نمک و چاشنی خورشت در نیم ساعت آخر با خورشت اضافه میشود. ‌
11.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رول خوشمزه با مواد ساده برای شام امشب 🥔 🫔
14.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این کیک دسر ویژه تو رو شگفت زده میکنه🤤 با ظاهر جذابش دل همه رو میبره خیلی هم راحت درست میشه 🥮 🥮
7.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 ازقبل 1لیوان سویا رابا آب گرم خیسوندم وگذاشتم یکساعت بمونه تا خوب سویا خیس بخوره وبعد از صافی ردکردم وخوب آبش رو گرفتم وچرخ کردم. 4عدد سیب زمینی راهم آبپز کردم وبعد خنک شدن رنده ریز زدم. 1عدد پیاز متوسط راهم رنده درشت زدم وآب پیاز روگرفتم. حالا درظرف همه مواد رامخلوط کردم، که شامل سیب زمینی وپیاز وسویاو2قاشق غذاخوری پودرسوخاری(من پودرپانکو راآسیاب کردم واستفاده کردم) 1عددتخم مرغ وادویه جات که از هرکدام 1قاشق چایخوری ریختم(پودر تخم گشنیز +فلفل قرمز +پودر سیر+زنجبیل+زیره+زردچوبه+پاپریکا) وکمی نمک وکمی هم جعفری خرد شده (من فریز شده ریختم) همگی راخوب مخلوط کردم تا حالت چسبندگی پیدا کند (اگه دیدین کمی مایه چسبندگیش کمه، یک قاشق آردنخودچی بریزید). بزارید ماهیتابه گرم شود بعد روغن بریزید چون اگه همون اول روغن بریزید زود روغن میسوزه، بعد از مایه کتلت به اندازه یک نارنگی کوچک بردارید وبه شکل دلخواه شکل بدین وسرخ کنید. درآخرکتلتها را بزارید روی دستمال کاغذی آشپزخونه تاروغن اضافه آن گرفته شود
6.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
همیشه یه بطریُ تو خونه نگه دار چون بعد این آموزش زیاد لازمت میشه🤩🤩 داخل یه کاسه نصف پیمانه شیر ولرم نصف پیمانه روغن مایع دو قاشق غذاخوری شکر یک سوم پیمانه ماست یک و نیم قاشق غذاخوری خمیر مایه یک عدد تخم مرغ و یک عدد سفیده تخم مرغ بریزین و با همزن دستی هم بزنین چهار و نیم پیمانه آرد سفید یک قاشق چایخوری نمک اضافه کنین و با دست ورز بدین تا خمیر جمع شه روی خمیر رو بپوشونین و یک ساعت استراحت بدین پف خمیر رو بگیرین و دوباره ورز بدین خمیر رو گرد باز کنین و داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختین، بذارین روشو با نایلون بپوشونین و بیست دقیقه دیگه استراحت بدین با کمک سر بطری همه سطح خمیر رو به این صورت طرح بندازین به یک عدد زرده تخم مرغ یک قاشق غذاخوری ماست اضافه و یکدست کنین بعد روی خمیر رو رومال کنین داخل حفره ها کنجد بریزین داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۹۰ درجه، ۴۰ دقیقه بذارین تا بپزه
13.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تست مرغ با پنیر 😍😋 مرحله اول این هست که سینه مرغ رو مثل من بُرش بدید و به دو طرف اون، نمک، فلفل‌سیاه و ریحون خشک بزنید. . مرحله دوم درست کردن سس گوجه و ریحون هست، روغن زیتون بریزید(حرارت ملایم)، گوجه گیلاسی‌هارو اضافه کنید و با گوشت‌کوب بکوبید، دو دقیقه بعد، فلفل‌سیاه، نمک و ریحون تازه بزنید و سریع حرارت رو خاموش کنید. سس آماده هست. . مرحله سوم سرخ کردن تکه‌های سینه مرغ روی حرارت زیاد هست. هر دو دقیقه برگردونید تا نسوزه و متعادل بپزه. حالا حرارت رو کن کنید و از پنیر خوشمزه ورقه‌ای پستو کالین بزارید. نمیدونید که این پنیر با این ترکیب چه میکنه. یک پنیر خوشمزه، خوش عطر و کم‌نظیر. . پنیر‌های پستو کالین، سه تا شکل داره، پنیر ورقه‌ای، پنیر طبیعی و دیپ‌پنیر که نمیدونم بگم کدومش رو بیشتر دوست دارم. به‌نظرم یکبار امتحان کنید از هر کدوم. عاشق اونها میشید