#مربای_هلو
مواد لازم
۴ عدد هلو
۲ لیوان شکر
۲ قاشق آبلیمو
۱ قاشق کره
یک ذره وانیل
طرز تهیه:
برای تهیه این مربا که مثل مارمالاد هست؛ از هلوی نارنجی رنگ یا زعفرانی که رسیده باشد؛ استفاده کنید. ۴ عدد هلوی بدون پوست و خردشده را با دو لیوان شکر، دو قاشق غذاخوری آبلیموی تازه و یک قاشق چایخوری کره مخلوط کنید. کره برای اینه از کف کردن مربا جلوگیری کنه. روی حرارت زیاد بذارین تا به جوش بیاد. بعد حرارت متوسط باشه تا مربا بجوشه. حدود ۴۵ دقیقه لازمه تا قوام بیاد. در آخر نوک قاشق چایخوری وانیل بزنید و از روی حرارت بردارید. وقتی کاملا خنک شد داخل شیشه ریخته و در یخچال نگهداری کنید
نوش جان
#_کیک_کدو_حلوایی
مواد لازم
آرد ۳۰۰ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۲۵۰ گرم
ماست ۳قاشق سوپخوری
پوره کدوحلوایی یک پیمانه
روغن مایع یک پیمانه
دارچین ۱/۲ قاشق چایخوری
جوز هندی ۱/۴ قاشق چایخوری
بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
طرز تهیه
ابتدا تخم مرغ ها و شکر با همزن خوب میزنیم حدود ۴تا۵ دقیقه،حالا نوبت ادویه هاست که اضافه میشه ماست اضافه کنیدوبزنید روغن و کدوی پوره شده وبعد از اون مخلوط ارد و بیکینگ پودر الک کنید و با لیسک مخلوط کنیدو در قالب۲۳سانت یا سینی ۲۵در۳۵ ریخته و در فر بادمای ۱۸۰درجه به مدت ۳۰تا ۳۵دقیقه بپزید.
۵۰گرم گردو هم میشه به دستور اضافه کرد.
کدوحلوایی را با کمی اب واگه بی مزه بود کمی شکر بپزیدو پوره کنید نباید اب داشته باشد
نوش جان
#شیرینی_کنجدی_با_ارده_و_خرما
ارده غلیظ وسفت ۱/۲پیمانه استاندارد سرصاف
روغن مایع ۱/۴پیمانه استاندارد
پودرشکر الک شده ۱/۲پیمانه استاندارد سرصاف
آرد قنادی حدود ا وبصورت تقریبی ۱۵۰ گرم
خرما ۸ عدد
گردو مقداری (گردو قابل حذف است )
ارده غلیظ و سفت +روغن مایع +مقداری آرد +پودر شکر را داخل کاسه ای بریزید وبا لیسک هم بزنید تا حالت خمیری پیدا کنید اگر نیاز بود
کم کم وبه تدریج اضافه کنید تا خمیر نرمی بدست بیاد .
کمی نرم بودن برای خمیر طبیعی است .
به اندازه یک قاشق سوپخوری از خمیر بردارید ودردست کمی پهن کنید خرما وگردو داخلش بذارید وبصورت گلوله در آورید و سپس در کنجد بغلتانید
ودر فر از قبل گرم شده قرار دهید .
دمای فر ۱۷۵ در جه سانتیگراد به مدت تقریبی ۲۵ تا ۳۰ دقیقه
(حتما فر را از نیم ساعت قبل روشن کنید تا گرم شود )
بعداز پخت کامل وخارج کردن از فر واجازه دهید در دمای محیط کاملا خنک شوند .
وسپس با کمی عسل گرم شده به روش بن ماری با قلم مو روی شیرینی ها بکشید و با پودر پسته یا خلال پسته تزیین کنید
#براونیز_کوکی
تخم مرغ یک عدد
آرد یک و یک سوم پیمانه
پودر کاکائو 4 ق س
کره 100گرم
روغن مایع دو ق س
چیپس شکلاتی یک چهارم پیمانه
شکر یک دوم پیمانه
بکینگ پودر یک دوم ق چ
نمک یک چهارم ق چ
وانیل مایع 5 قطره
فر را با دمای ۱۷۰ درجه گرم کنید
داخل سینی فر کاغذ روغنی بیندازید
کره و روغن و شکر را بزنید تا رنگش روشن شود بعد تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و پس از اینکه کامل مخلوط شد آرد و بکینگ پودر و نمک و پودر کاکائو را الک کنید و کم کم اضافه کنید و مخلوط کنید و در آخر چیپس شکلاتی را اضافه کنید از خمیر گلوله هایی به اندازه یک گردو بردارید گرد کنید و داخل سینی بچینید سینی را حدود ۱۵ دقیفه داخل فر قرار دهید. پس از اینکه از فر که خارج کردید پس از پنج دقیقه از کاغذ روغنی جدا کنید
نوش جان
#شیرینی_آب_دندونی
مواد لازم :450 گرم آرد برنج ،100 گرم آرد شیرینی،250 گرم روغن صاف قنادی ، دو عدد تخم مرغ ،نصف قاشق چایی خوری هل ، 200 گرم پودر قند
طرز تهیه :::اول کره در دمای محیط گذاشته تا یک مقدار باز شه وبعد باهمزن میزنیم بعد پودر قند و اضافه کرده و تخم مرغ ها و هم اضافه میکنیم کمی هم زده همزن و خاموش کرده آرد های الک شده و پودر هل و هم اضافه میکنیم و بادست خوب ورز داده تا کاملا مخلوط بشه روشو پلاستیک بندازیدبزارید داخل دمای محیط به مدت یک ساعت استراحت کنه و بعد به اندازه دلخواه گرد کرده و مهر میزنیم دمای فر که از قبل گرم کردیم 140 درجه اگر فر برقی 10 دقیقه و اگر گازی 15 دقیقه از داخل فر هم که درآوردین دست نمیزنید تا کاملا سرد بشه چون نرم و اگر داغ دست بزنید از هم میپاشه زیر شم کاغذ روغنی بندازید نوش جونت
#پیراشکی_لقمه_ای
آرد: 2 لیوان، شیر: 1 لیوان،تخم مرغ:1 عدد،کره نرم شده: 1/4 لیوان،شکر: 4 قاشق غذاخوری،بکینگ پودر: 4 قاشق چایخوری،نمک:1/2 قاشق چایخوری، شکلات تخته ای: مقداری
طرز تهیه :
شیر و تخم مرغ را داخل کاسه ای بریزید و بزنید تا یکدست شود.مواد خشک ( آرد ، بکینگ پودر ، نمک ، شکر ) را باهم مخلوط کنید. سپس کره و مواد خشک را به شیر و تخم مرغ اضافه و خوب مخلوط کنید تا نرم و یکدست شود.
داخل قابلمه گودی مقدار زیادی روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و پس از اینکه داغ شد با قاشق تکه هایی به اندازه گردو از خمیر بردارید و داخل روغن داغ بیندازید تا سرخ شوند ( مدام با قاشق پشت و رو کنید تا پیراشکی نسوزد ) سپس روی توری قرار دهید تا سرد شوند با شکلات آب شده و پودر پسته تزیین کنید
نوش جان
#خربزه_ژله_ای
خربزه رو بشورید از وسط نصف کنید و تخمه های داخلشو با قاشق کاملا خارج کنید حالا یه بسته ژله با هر طعمی که دوست دارید رو با ۱/۵ لیوان آب جوش مخلوط کنید بزاربد خنک بشه خربزه دونیم شده رو بشکل عمودی قرار بدید و ژله رو داخلش بریزید و بزارید تو یخچال تا ژله کاملا سفت بشه بعد خربزه رو مثل خیار پوست بکنید و به شکل حلقه حلقه برش بزنید
نوش جان
#سالاد_الویه
مواد لازم
خیارشور
سینه مرغ
کالباس
هویج بخارپز
نخود سبز
سیب زمینی آبپز
تخم مرغ آبپز
ماست
سس مایونز
روغن زیتون
طرز تهیه:
ابتدا سیب زمینی هارو رنده یا با گوشت کوب میکوبیم. تخم مرغها رو رنده و اضافه میکنیم یکم ورز میدیم. روغن زیتون رو اضافه و ورز میدیم. مرغ ریش شده و کالباس رنده شده را ورز میدیم بعد خیارشو رنده شده. در حین ورز دادن هم سس ها و ماست رو قاشق قاشق اضافه میکنیم. آخرای کار هویج رنده شده و نخود فرنگی رو میریزیم که له نشن موقع ورز دادن یا هم زدن. مقدار سیب زمینی باید بیشتر از بقیه باشه و مقدارش غالب باشه. راز خوشمزه تر شدن یه سالاد الویه هم خیار شور زیادشه. من خیارشورشو کم نمیزنم. وقتی هم که میچشم اگر خواستم ترش مزه باشه با یک قاشق سرکه ترشیش رو تنظیم میکنم ک اون دلخواه هست
نوش جان
#تارت_گردو
🍩#ملكه_گردو
🥣شيريني داريم به نام ملكه بادام كه خيلي خوشمزه ست،منم با همون دستوراين شيريني رو درست كردم فقط به جاي بادام از گردو استفاده کردم
🥠تهيه خمير:يك پيمانه پودر شكررو با ١٠٠گرم كره كه نرم شده بزنيدبعد يك تخم مرغ رو اضاف كنيد با يك ق چ وانيل بزنيد من دو ق غ شير هم اضاف كردم كاملا زدم تا مخلوط شد،بعد دو پيمانه آرد و بايك ق چ پكينگ پودر الك كردم و كم كم به مواد اضاف كردم با نوك انگشت آرد رو به خورد مواد بديد،بذاريد تو كيسه،قرار بديد تو يخچال برا يك الي دوساعت.من قالب كمربندي رو تهش كاغذ روغني قرار دادم و خمير رو داخلش پهن كردم،با چنگال روي خمير زدم تا پف نكنه،گذاشتم فر براي ده دقيقه،با درجه ١٦٠در اين ميان رويه خميررو رو درست كنيد،١٠٠گرم عسل،سه ق غ خامه،يك پيمانه شكربزاريد رو اجاق تا بجوشه بعد گردوي نگيني (يك ليوان پر نگيني خرد شده با چاقو،اصلا گردو رو له نكنيد)وكمي زعفران دم كرده دو ق غ اضاف كرده وخاموش كنيد،خميرو ازفر برداريد و مواد رو روي خمير بديد دوباره بزاريد فر با دماي ١٦٠به مدت 45 دقيقه،در آخر پخت احساس ميشه رويه ي شيريني شل هست ،نگران نباشيد وقتي سرد شد سفت ميشود
#ژله_مجلسی
دستور تهیه:
ژله بلوبری رو با یک و نیم لیوان آب جوش درست کنید و توی لیوان بریزید لیوان رو با یک تکیه گاه کج توی یخچال بذارید وقتی نیم بند شد در حدی که چسبناک بشه بعد پاناکوتا رو بریزید. دستور پاناکوتا رو در ادامه میارم.
پاناکوتا_وانیلی:
شیر ۲ لیوان، شکر ۷ قاشق غذاخوری، خامه صبحانه ۵ ق غ، ژلاتین ۲ ق غ، آب ۱ استکان، وانیل مقداری
پودر ژلاتین رو با یک استکان آب سرد روی حرارت غیرمستقیم حل کنید ، شیر و شکر و وانیل رو روی حرارت گذاشته و هم بزنید تا شکر حل بشه، خامه رو روی حرارت غیرمستقیم با چنگال هم زده تا نرم بشه و کم کم به مواد اضافه کنید و اونقدر هم بزنید تا مواد به خوبی حل بشن، از روی حرارت بردارید و وقتی خنک شد ژلاتین آب شده رو بهش اضافه کنید.
#استیک_مرغ_با_سس_پرتقال
یک غدای خوشمزه و لذیذ است که میتوانید در منزل تهیه؛ و طعم جدید و منحصر به فردی از مرغ را تجربه کنید. روش پخت این خوراکخوش طعم را در این مطلب بخوانید.
🥯مواد لازم
🥪استیک مرغ 4 عدد
🥪پیاز 1 عدد
🥪عسل 1 قاشق مریاخوری
🥪آب پرتقال 2 لیوان
🥪سیر ریز خرد شده 1 حبه
🥪کره 1 قاشق غذاخوری
🥪زعفران دم شده 2 قاشق غذاخوری
🥪نمک و فلفل به میزان دلخواه
🍗طرز تهیه🍗
1- استیکهای مرغ را در یک ماهیتابه همراه با کمی روغن تفت دهید.
2- پیاز را رنده کنید و در مقداری کره تفت دهید تا حالت کاراملی شود.
3- عسل، آب پرتقال، زعفران، سیر خرد شده، نمک و فلفل را در یک کاسه با هم مخلوط کنید و به پیاز اضافه کنید و هم بزنید تا سس غلیظ شود.
4- مرغ را در ظرف دلخواه بگذارید و سس را روی آن بریزید و سرو کنید.
#رژیمی #سالم #قند_طبیعی 🍱
یه پیمانه عسل + یه پ ارده میذاری روی حرارت از کناره ها که قل زد مغزیجات مورد علاقتو میریزتوش واز داغی که افتادتوی ظرف چهارگوش میریزی وبه فریزر منتقل میکنی (یه رب ۲۰ دیقه کافیه)خودشو که گرفت برش میزنی یا از اول توی قالب سلیکونی میریزی که بعدشم درد سر برش و مکافات هم اندازه کردنش نداشته باشی