eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 نان باگت یا نان فرانسوی سیر نمک،فلفل سیاه و اورگانو 70 گرم‌ کره هم دما محیط جعفری تازه ریز خرد شده پنیر پارمزان یا پیتزا پنیر ورقه ای طرز تهیه: سر سیر ها را با چاقو برش بزنید و روی یک ورق آلومینیوم قرار دهید و با نمک، فلفل سیاه،اورگانو و روغن زیتون (به مقدار زیاد) مزه دار کنید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 30 دقیقه قرار دهید،بعد از فر خارج کنید و اجازه دهید تا خنک شود،در یک کاسه سیر های پخته شده، 70 گرم کره، جعفری ریز خرد شده، فلفل سیاه و نمک و یک مشت پنیر پارمزان (می توانید از موزارلا هم استفاده کنید) با هم مخلوط کنید،سپس ملات کره و سیر را روی نان های باگت بمالید و مجدد داخل فر با دمای 180 درجه به مدت 5 دقیقه قرار دهید تا روی پنیر برشته شود،نوش جان
10.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 🔺چیا لازم داریم: (برای ۵تا کبه) به ازی یک پیمونه برنج (نیم دانه باشه بهتره) ۱ پیمانه و نیم آب کافیه. 🔺برنج رو اب بشورید،با اب و یه ق چ نمک بذارید کامل نرم بشه،له نشه خیلی،(برای رنگ بهتر بهش زعفرون یا زردچوبه اضافه کنید) ۱۰۰گرم گوشت چرخ کرده رو با یه پیاز متوسط سرخ کنید،بهش فلفل دلمه ای خورد شده یکی دو ق غ و نمک ،فلفل سیاه و زردچوبه نصف ق چ اضافه کنید (میتونید زرشک و رب هم اضافه کنید) 🔺با گوشت کوب خوب له کنید برنجارو حالت خمیری بشه. 🔺دستتونو خیس کنید حتما ،از خمیر بردارید کف دستتون گرد پهن کنید از مواد گوشتی داخلش بذارید و داخل روغن داغ با حرارت متوسط اجازه بدید خوووب سرخ و برشته بشه. روی دستمال بذارید حتما ،روغن اضافه گرفته میشه. ❌نکته❌ به هییییچ وجه خمیرتون نباید موقع شکل دادن ترک داشته باشه ،توی روغن از هم میپاشه و خراب میشه خیلی مواظب باشید. ❌اگه دوست داشتید میتونید برای راحت تر شدن کار باهاش بهش دو سه ق غ آرد سوخاری اضافه کنید.
7.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عدس پلو مغان یا دشت مغان😋 مواد لازم :👇🏻 برنج ۴ پیمانه عدس ۱ پیمانه گوشت چرخ شده ۳۰۰ گرم سبزی قرمه سرخ شده ۲۰۰ گرم پیاز بزرگ ۱ عدد ادویه : زردچوبه، فلفل قرمز، فلفل سیاه، دارچین، کمی زیره سبز نمک و زعفران به میزان لازم . طرز تهیه :👇🏻 بعد از سبک شدن پیاز، ادویه ها رو چندثانیه تفت داده، و گوشت رو اضافه کنید، نمک ‌و سبزی قرمه و عدس پخته هم اضافه کنید و به همراه زعفران بزارین لابلای برنج تا دم بکشه. . ✅ این غذا هرچی تندتر باشه لذیذتر هست. ✅ زرشک جز ترکیب اصلی این غذا نیست، ولی برای تزیین استفاده کنید. ترکیب مزه هاشون باهم خیلی لذیذ میشه. ✅ برنج حتما کمی زنده ار باشه تا درنهایت خمیر نشه. ✅ حتما یکم آب قبل از دم کشیدن اضافه کنید، تا برنج خشک نشه. من داخل همون تابه آب ریختم و اضافه کردم برای همین تهدیگ یکم سبز شده😉
11.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 2_3 عدد سینه مرغ 300 گرم قارچ 1 عدد پیاز بزرگ 2 حبه سیر 1 لیوان اسفناج ریز خرد شده 1 لیوان شیر 1 لیوان آب مرغ 1 قاشق غذاخوری آرد مقداری روغن برای سرخ کردن پنیر پیتزا یا موزارلا رنده شده نمک،فلفل سیاه،پودر پاپریکا سینه های مرغ را از وسط برش دهی،مرغ ها را با نمک، فلفل و پاپریکا مزه دار کنید سپس با آرد کامل کاور کنید و داخل ماهیتابه هر طرف مرغ را به مدت 5دقیقه روی حرارت زیاد سرخ کنید، سپس به ظرف مخصوص فر منتقل کنید پیاز، سیر و قارچ خرد شده را در همان تابه بریزید، قارچ را با حرارت زیاد تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند 1 قاشق غذاخوری آرد اضافه کنید و تفت دهید،در یک ظرف جداگانه شیر و آب مرغ را با هم مخلوط کنید و آن را روی قارچ ها بریزید،سپس اسفناج را اضافه کنید و با حرارت متوسط ​​بپزید و هر از گاهی هم بزنید و بگذارید غلیظ شود. وقتی غلیظ شد آن را از روی اجاق برداشته و سس را روی مرغ بریزید، روی آن پنیر رنده شده بپاشید ودر فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه قرار دهید تاروی پنیر برشته و طلایی شودمی توانید
🍢 😋 🔸فیله و ران مرغ را با هم چرخکرده ١ عدد پیاز را با دو حبه سیر رنده کنید « طعم سیر با مرغ عالی میشه به شرطی که طعم سیر غالب نشه» به همراه ادویه فلفل سیاه، زنجبیل فلفل قرمز و نمک و نصف ق چ زعفران ساییده شده اضافه کرده و با هم مخلوط کرده به مدت ١ساعت در یخچال بزارید. مابین نایلون بزارید و شکل بدید به سیخ چوبی بزنید که من از کباب زن استفاده کردم و ی استراحت دوباره بهش دادم کباب ها رو در ماهیتابه با روغن خیلی کم و حرارت ملایم سرخ کنید از ماهیتابه گریا استفاده کردم برای اینکه کباب ها خشک نشه هنگام سرو مقداری کره بر روی کباب ها بمالید. با پلو یا نون سرو کنید و نوش جان نمایید
✅توپک سیب زمینی 🥔 😋 در ابتدا حدود 5 عدد سیب زمینی متوسط را آبپز کردم.بعد با پشت چنگال له کردم.بزارید کمی خنک بشه.اگه دوست دارید کمی جعفری خرد شده اضافه کنید.نمک و فلفل و زردچوبه و پودر سیر و یک عدد تخم مرغ بهش اضافه کنید.خوب مخلوط کنید.بعد برای وسطش می تونید از مایع ماکارانی یا سوسیس و کالباس با پنیر استفاده کنید.من کمی سوسیس خرد شده با پنیر پیتزا مخلوط کردم.وسط سیب زمینی ها گذاشتم.سپس داخل تخم مرغ و بعد آرد سوخاری می غلطونیم.بزارید یخچال کمی خودشو بگیره بعد در روغن غوطه ور و داغ سرخ کنید
🍛 😋 🛑گوشت چرخکرده تفت داده شده در روغن وپیاز داغ وزردچوبه و نمک وفلفل سیاه که مقدار کمی رب گوجه بهش اضافه میشه و تفت داده شده و بهمراه بادمجون ورقه ای سرخ شده و حلقه های نازک گوجه فرنگی بهمراه دارچین لابلای پلو آبکش شده بصورت ورقه ای چیده میشه و برنج رو دم میکنیم...بادمجونها رو میشه یک خط درمیون پوست کنده تا زیباتر باشه واینکه برای سرخ کردنش از مقدار خیلی کم روغن استفاده کنید چون روغنشو موقع دم به برنج پس میده...ویا روغن به برنج اضافه نکنید...من ترجیحا با روغن کم سرخ کردم و آخر کار کمی روغن حیوانی به برنج اضافه کردم...خب دیگه غذای محلیه و لطفش به روغن حیوانیش...امیدوارم بپزین واز طعم عالی این غذا لذت ببرین حتما درست کنید بخورید
🥟 😋 ▫️ﮐﺮﻩ 250 ﮔﺮﻡ ▫️ﭘﻮﺩﺭ ﻗﻨﺪ 1 ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ ▫️ﻭﺍﻧﯿﻞ ﯾﮏ ﭼﻬﺎﺭﻡ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯾﺨﻮﺭﯼ ▫️ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ 2 ﻋﺪﺩ ▫️ﺁﺭﺩ 500 ﮔﺮﻡ ▫️ﺑﯿﮑﯿﻨﮓ ﭘﻮﺩﺭ 1 ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯾﺨﻮﺭﯼ ▫️ﺷﮑﺮ ﺑﻪ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﻻﺯﻡ ▫️ﭘﻮﺩﺭ ﭘﺴﺘﻪ ﺑﻪ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﻻﺯﻡ 🛑ﮐﺮﻩ، ﭘﻮﺩﺭ ﻗﻨﺪ ﻭ ﻭﺍﻧﯿﻞ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻫﻤﺰﻥ ﺑﺰﻧﯿﺪ . ﺳﭙﺲ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﻫﺎ ﺭﺍ ﯾﮑﯽ ﯾﮑﯽ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺧﻮﺏ ﻫﻢ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﺗﺎ ﮐﺮﻡ ﺭﻧﮓشود ﺁﺭﺩ ﻭ ﺑﯿﮑﯿﻨﮓ ﭘﻮﺩﺭ ﺭﺍ ﻧﯿﺰ ﮐﻢ ﮐﻢ ﺑﯿﻔﺰﺍﯾﯿﺪ ﺗﺎ ﺣﺪﯼ ﮐﻪ ﺧﻤﯿﺮ ﺑﻪ ﺩﺳﺖ ﻧﭽﺴﺒﺪ ﺧﻤﯿﺮ ﺭﺍ ﺭﻭﯼ ﺳﻄﺢ ﺻﺎﻓﯽ ﺑﻪ ﻗﻄﺮ ﻧﯿﻢ ﺳﺎﻧﺖ ﭘﻬﻦ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺳﭙﺲ ﺑﺮﺵ بزنید یا قالب بزنید ﺭﻭﯼ ﺧﻤﯿﺮ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﯿﺖ ﻫﺎ ﺷﮑﺮ ﻭ ﭘﻮﺩﺭ ﭘﺴﺘﻪ ﺑﭙﺎﺷﯿﺪ ﻭ ﺩﺭ ﺳﯿﻨﯽ ﺑﭽﯿﻨﯿﺪ. ﺳﯿﻨﯽ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻓﺮﯼ 180 ﺩﺭﺟﻪ ﺳﺎﻧﺘﯽ ﮔﺮﺍﺩ ‏) ﮔﺮﻡ ﺷﺪﻩ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ 15 ﺩﻗﯿﻘﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﻫﯿﺪ ❤️
🍲 😋 🛑برای سوپ کافیه یک پیمانه جوپرک رو با یه هویج رنده شده،دو‌تا شلغم خرد شده،یه پیاز رنده شده و فلفل سیاه و زردچوبه و نمک رو‌با آب مرغ یا گوشت بذارید تا بپزه و‌نیم ساعت آخر کمی جعفری ریز شده اضافه کنید و بذارید تا جا بیوفته،در آخر چهار قاشق خامه اضافه کنید و هم بزنید و اجاق رو خاموش کنید.
🫔 😋 🛑دولیوان نخود رو از شب قبل خیس کنین و چندبار آبش رو عوض کنین روز بعد داخل سبد بریزین تا آبش گرفته بشه سپس داخل غذاساز بریزین و خوب خردشون کنین.سه حبه سیر و یه دونه پیاز درشت رنده شده و آب گرفته رو با یه سیب زمینی پخته به نخودها اضافه کنین و خوب ورز بدین .به موادتون نمک و فلفل و آویشن و هر ادویه ای که دوست دارین اضافه کنین و با دست کاملا مخلوط کنین .اونا رو با قالب شکل بدین و توی روغن داغ که روی فلافلها رو گرفته... خوب سرخشون کنین. ❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸گوینــد 💕سـلام صبح 🌸طلایی ترین کلیــد 💕برای ورود به قلبهاست 🌸پس صمیمی ترین 💕ســـــلام 🌸تقدیم به شمامهربان ها 💕امیدکه طلـوع امروز 🌸آغاز بهترین ها برایتان باشد 💕صبح قشنگ چهارشنبه تون بخیر