#کیک_کشمشی
چهار عدد تخم مرغ رو با یک پ شکر و یک چهارم ق چ وانیل اونقدر با همزن میزنیم تا کرمی رنگ و کشدار بشه بعد یک پ سر خالی روغن مایع و یک پ سرخالی ماست رو اضافه میکنیم و حدود یه دقیقه در حد مخلوط شدن هم میزنیم در نهایت دو پیمانه آرد و دو ق چ بیکینگپودر و یک پینچ نمک رو که با هم سه بار الک کردیم رو به تدریج در سه مرحله به مایه کیک اضافه میکنیم.نیمی از مایه کیک رو داخل قالبی که از قبل چرب و آرد پاشی شده میریزیم.(برای اینکه کشمش ها ته نشین نشه داخل آرد قنادی یا نشاسته ذرت میغلطانیم و آرد اضافیش رو با الک میتکانیم).نیمی از کشمش ها رو وسط مایه کیک میریزیم بقیه کشمش ها رو با مابقی مایه کیک مخلوط کرده و داخل قالب میریزیم.من علاوه بر کشمش یه مشت کوچیک هم گردوی خرد شده ریختم.قالب رو داخل فر از قبل گرم شده در دمای ۱۸۰ درجه قرار میدیم.
کیک که از فر دراومد کمی که خنک شد روی سطح کیک کمی عسل رومال کردم
✅ کیک پودینگ سه لایه • برای ۶نفر
✍مواد لازم :
۱بسته پودینگ موزی
۳لیوان شیر
۱عدد کیک ساده که وسط آن سوراخ باشد
۲۰الی ۱۵عدد ازگیل
۲ق غذاخوری پوست رنده شده پرتقال
۱ق غذاخوری شکلات ریز رنده شده
۱ق غذاخوری پودر نارگیل
🍜 طرز تهیه:
پودینگ موزی را طبق دستور روی آن درست کنید و از روی شعله بردارید و پوست رنده شده پرتقال را هم اضافه کنید. ازگیل را پوست گرفته و دانه آنها را در آورده و در غذا ساز پوره کنید. اکنون با پودینگ موزی مخلوط نمایید و بگذارید خنک شود.
کیک را از پهنا به سه قسمت برش بزنید. یک لایه را در بشقاب سرو بگذارید و با یک سوم پودینگ بپوشانید. لایه های دوم و سوم را هم به این صورت آماده کرده و کیک سه لایه طبق تصویر به دست می آید. روی آن هم پودر نارگیل و شکلات رنده شده بپاشید.
#کیک_پودینگ
#دسر_ماست🌸
مواد لازم:
ژله بلوبرى 1 بسته
ژله شاتوت 1 بسته
ماست خامه اى 1/5 ليوان
آب 3/4 پيمانه براى هر بسته ژله
هر بسته ژله را با 3/4 ليوان آب ميزاريم بجوشه تا ژله حل بشه بعد وقتى ژله کاملا خنک شد و ماست به دماى محيط رسيد باهم مخلوط ميکنيم تا اين رنگ بدست بياد پس اين رنگ مخلوط سه رنگ آبى بلوبرى و قرمز شاتوت و سفيد ماست ميباشد نوش جان
پ.ن من براى اينکه رژيمى تر باشه با ماست معمولى درست کردم ولى تو دستور ماست خامه اى هست
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر دنت
بیسکوییت پتی بور ۱ بسته
دنت توتفرنگی ۲ عدد
دنت طالبی ۲ عدد
دنت موزی ۲ عدد
ژله توتفرنگی نصف بسته
ژله طالبی نصف بسته
ژله موزی نصف بسته
ابتدا نصف بسته ژله رو با سه چهارم پیمانه آبجوش مخلوط میکنیم و میذاریم کنار تا کاملا خنک بشه
بعد بیسکوییت ها رو با غذاساز پودر میکنیم
و تو ظرف سرو میریزیم و دنت رو روی بیسکوییت ها میریزیم و در آخر هم ژله خنک شده رو روی دنت میریزیم و میذاریم تو یخچال تا ژله ها ببنده
بعد هم با خامه فرم گرفته یا هر چیزی که دوست داشتیم تزیین میکنیم
نوش جان
#نان_رول_آلبالویی
آرد نان ۴۵۰ گرم
شکر ۵۰ گرم
شیر ۲۲۰ گرم
مخمر ۶ گرم
وانیل کمی
تخم مرغ یک عدد
کره ۵۰ گرم
نمک ۴ گرم
.مربا آلبالو مقداری
تمام مواد آردی رو با هم اول مخلوط میکنیم؛ من خمیر مایه هم فوری بود ؛ مستقیم به آرد اضافه کردم
تخم مرغ رو اضافه کردم همراه با شیر و گذاشتم تو دستگاه ورز خورد یا با دست ورز بدین شیر رو کم کم اضافه کنید تا خمیر شل نشه؛ خمیر که صاف شد کره رو اضافه کنید و دوباره ورز بدید تا خمیرتون صاف و یکدست بشه روی سطح کارتونو کمی چرب کنید و بزارید خمیر برای سی دقیقه استراحت کنه حالا کل خمیر رو پنج تا چونه کنید و دوباره بزارید سی دقیقه دیگه استراحت کنه، بعد هر چونه رو به کمک وردنه باز کتید حتما زیر کارتون کمی آرد بپاشید؛ و لبه کار مربا آلبالو بریزید ترجیحا بدون شیره باشه و خود میوه ی آلبالو باشه و بعد عین عکس بپیچید در ظرف چرب شده بچینید و روشو با پارچه بپوشونید و در محیط بیست دقه استراحت بدید؛ فر رو روی ۱۹۰ درجه گرم کنید رومال این نون یک تخم مرغ کامل رو با کمی وانیل بزنید و با برس روی نون بزنید و بره تو فر به حدت ۲۵ دقیقه ؛ بعد از فر در بیارید و تزیین کنید
سلام🌸
.
این مدلی بال مرغ رو درست کنید
حتما خوشتون میاد
.
اول بالها و با پیاز،آبلیموی نازه،فلفل دلمه ای، ادویه(پودر چیلی،زعفران،فلفل سیاه،نمک) مزه دار کنید و بذارید حدود سه تا چهار ساعت بمونه داخل یخچال.
.
بعد بذارید رو منقل و نیم پخت که شد،برشون دارید و دوطرفش رو برش ایجاد کنید و از سسی که میگم روشون بمالید.
و دوباره بذارید رو منقل و اجازه بدید کامل بپزه.
.
سس:
کمی روغن زیتون،کمی سس سفید و یه دونه گوجه رو باهم پوره کنید و کمی جعفری ساطوری شده رو بهش اضافه کنید.
#شیرینی_بادامی
پودر بادام:1 پیمانه، پودر قند:1 پیمانه سرخالی، وانیل: کمی، گلاب: به میزان لازم
پودر بادام و پودر قند و وانیل رو باهم مخلوط کرده و کم کم گلاب بهش اضافه میکنیم تا خمیری یکدست داشته باشیم که نه زیادی سفت باشه نه خیلی شل و بعد خمیر رو به سه قسمت تقسیم کرده و رنگهای دلخواه رو بهش اضافه میکنیم و ورز میدیم تا خوب رنگ بگیره توی دست بهش فرم دلخواه رو میدیم و توی شکر غلتونده و از خلال پسته و بادام برای تزیینش استفاده میکنیم
#شیرینی_آلمانی
موادلازم:
زرده تخم مرغ پخته شده 2 عدد
آرد 150 گرم
پودر قند 50 گرم
کره نرم شده 75 گرم
وانیل یک هشتم قاشق چایخوری
طرز تهیه:
زرده تخم مرغ را ریز رنده کنید.سپس با پودر قند مخلوط کرده و با همزن کمی بزنید کره نرم شده و وانیل را به مواد اضافه کنید و با همزن 2 دقیقه بزنید.آرد را روی مواد الک کرده و با نوک انگشتان ورز دهید خمیر را با وردنه به قطر 4 میلی متر بازکرده و قالب میزنیم در فر 160درجه که از قبل گرم شده بمدت 15 دقیقه قرار دهید تا زیر شیرینی ها طلایی شود.بعد از سرد شدن از فر خارج کرده بین هر دو عدد شیرینی مربا یا مارمالاد ریخته و روی هم قرار دهید روی شیرینی کمی عسل مالیده و با پودر پسته یا کنجد تزیین کنید
#_کیک_ساندویچ
مواد لازم :
ژامبون یا رست بیف:4 ورق یک سانتی
نان تست برش نخورده:1 عدد
گوجه فرنگی:3 تا 4 عدد
سس مایونز:2 تا 3 قاشق غذا خوری
پنیر خامه ای:500 گرم
جعفری:2 قاشق غذا خوری
گشنیز خرد شده:2 قاشق غذا خوری
✍طرز تهیه :
دور تا دور نان را با کارد به قطر یک سانت بردارید. بقیه ی نان را از عرض چهار برش بزنید.پنیر خامه ای را با سس مایونز مخلوط کنید تا به صورت کرم در آید.به گوجه فرنگی های ورقه شده کمی نمک بزنید.یک لایه نان را ظرف مورد ظرف مورد نظر قرار داده، رویش را کرم مالیده، ژامبون را روی آن قرار دهید. (ژامبون ها را به اندازه ی نان برش بزنید). به یک لایه ی دیگر کمی کرم زده، روی ژامبون قرار داده کمی فشار دهید تا به لایه ی ژامبون بچسبد.دوباره روی نان را کرم مالیده دو ظرفش را گوجه فرنگی اسلایس شده قرار دهید.بین دو گوجه فرنگی را نیز جعفری و گیشنیز خردشده بریزید. به نان بعدی کرم مالیده و آن را روی گوجه فرنگی قرار دهید. دوباره روی نان کرم زده ژامبون بگذارید. به آخرین لایه، کرم زده روی ژامبون قرار دهید. کمی فشار داده تا به هم بچسبد. روی تمام سطح کرم بکشید و در پایان مقداری از کرم را با چند قطره رنگ قرمز به رنگ صورتی در آورده و روی کیک را تزیین کنید. این کیک را به مدل های مختلف می توان درست کرد.
#کوکی_نوتلا
مواد لازم:
110 گرم کره یا مارگارین (هم دمای اتاق)
نصف پیمانه پودر قند
نصف قاشق چایخوری وانیل
2 عدد تخم مرغ
یک قاشق چایخوری بکینگ پودر
3 فنجان آرد (کم کم اضافه کنید)
100 گرم شکلات
(از این مواد، 11عدد کوکی درست میشه)
طرز تهیه:
ابتدا به کمک قاشقِ دسر، نوتلا را با 11 عدد گلوله آماده می کنیم و روی کاغذ روغنی میگذاریم. حداقل به مدت 30 دقیقه در فریزر قرار می دهیم.
برای خمیر، کره و پودر قند را با همزن بزنید و وانیل و تخم مرغ را اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
آرد و بیکینگ پودر را اضافه کرده و ورز می دهیم، خمیر نرمی به دست می آید، 100 گرم شکلات را با چاقو تکه تکه می کنیم و به خمیر اضافه می کنیم و دوباره ورز می دهیم و خمیر را به 11 تکه مساوی تقسیم می کنیم.
گلوله های نوتلا که در فریزر قرار دارند بر می داریم، خمیر کوکی ها را باز می کنیم، نوتلا را در وسط خمیر میگذاریم و از کناره ها می بندیم و روی سینی فر که کاغذ روغنی انداخته ایم قرار می دهیم.
تمام خمیر کوکی ها را به همین ترتیب آماده کرده و در سینی قرار دهید و در فر 180 درجه گرم شده به مدت 25 دقیقه با کنترل بپزید.
#لواشك_ميوه
🔹به ميوه ها نمك بزنيد روى حرارت بزاريد،نيازي به اب نيس،بعد ازپخت از صافي ردوهسته گيري كنيددرميكسر بريزد.بزاريدروحرارت تاغليظ شه،مواد رودرسيني كه پلاستيك پهن كرديد بريزيد