🔷#کباب_گوشت_سبزیجات
سیب زمینی و بادمجان هر کدام ۴عدد
دو عدد کدو سبز-3سه عدد فلفل دلمه سبز
سه عدد فلفل قرمز -گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
یک پیاز بزرگ-سه حبه سیر
گوجه رنده شده یک عدد
نمک ، فلفل ،زردچوبه، پاپریکا
یک قاشق رب گوجه فرنگی
بادمجان و سبزیجات خلال کنید و کمی تفت بدید.گوشت چرخ کرده و پیاز و سیر رنده شده و گوجه پوره شده و رب و نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا رو تفت داده وسط ظرف میزاریم و سبزیجات رو اطرافش میچینیم آب گرم و رب گوجه و نمک و فلفل رو مخلوط کرده روی مواد ریخته و در فر از پیش گرم شده صد و هشتاد درجه بپزید تا زمانی که مغز پخت بشه و کمی سرخ شود
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
🔷#ترفند
وقتی گوشتی را برای پخت در قابلمه قرار می دهید،بلافاصله در قابلمه را نگذارید. بخاری که از سطح گوشت بلند می شود،سمی بوده و لازم است پراکنده شود.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
🔷#ترفند
برای اینکه حبوبات حشره نزنند بعد از خرید حبوبات آنهارو به مدت ۲ روز داخل یخچال فریزر بگذارید و سپس خارج کرده در ظرف مورد نظر بریزید هرگز حشره نخواهد زد
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
🔷#نان_پنجره_ای
🔸دوستای گلم من برای نان پنجره ای 2 عدد تخم مرغ با هم زن میزنم و نصف پیمانه نشاسته گل با نصف پیمانه گلاب بهش اضافه میکنم یه کم هم میزنم سپس نصف پیمانه اردم بهش اضافه میکنم خوب هم میزنم تا هیچ گره ای نداشته باشه
سپس یه نیم ساعت میزارم تو همون دمای محیط استراحت کنه
🔸تو یه ظرف گود روغن میریزم چون باید شیرینی ها شناور باشن بعد اینکه روغن داغ شد قالب نان پنجره ای داخل روغن داغ میزارم تا 10 میشمارم بعد قالب میزارم داخل مایه شیرینی مایه شیرینی باید نصف قالب بگیره کامل قالب درون مواد نباشه سپس قالب داخل روغن میزارم و یه تکون میدم .زمان خیلی کمی برای سرخ شدن نان پنجره ای کافیه.اگر. چندتا ی اول خراب کردین نگران نباشین با مرور زمان دمای لازم قالب دستتون میاد
بعد از هر چند عدد شیرینی مایه نان پنجرای را هم بزنید تا مواد ته نشین نشود
♦️بعد اینکه نان پنجره ای ها اماده شد مقداری پودر قند روی ان بریزید
♦️میتونین پودر قند با یه کم هل اسیاب شده مخلوط کنین
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
🌸🌸🌸🌸🌸🌸
#سالاد_ماکارونی
یک بسته ماکارونی صدفی کوچک رو توی آب جوش ریخته و با کمی نمک و روغن میپزیم و آبکش میکنیم بعد با خیارشور نگینی خورد شده، هویج پخته مکعبی شده،کالباس خورد شده، ذرت،نخود فرنگی، سس مایونز و کمی نمک و آبلیمو مخلوط کرده و چند ساعت داخل یخچال قرار میدیم تا سس به خورد مواد بره و مزه ها با هم ترکیب بشن.
#جامبو_شلز
پاستا صدفی های بزرگ رو توی آب در حال جوش همراه کمی نمک و روغن ریخته و بعد از نرم شدن(حدود ده تا پانزده دقیقه زمان میبره) با آب سرد آبکشی میکنیم .بعد داخلشون رو با سالاد ماکارونی که آماده کرده بودیم پر میکنیم.
★برای رنگی کردن پاستا ها من بعد از آبکش کردنشون، توی یک ظرف آب و چند قطره رنگ خوراکی ریختم و پاستاها رو چند دقیقه توش قرار دادم و بعد آب سرد روشون گرفتم تا رنگهای اضافیش بره.
با زعفران و آب لبو و اسفناج هم میشه رنگیشون کرد ولی به این خوش رنگی نمیشن.
@ashpazy_irani
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
#جوجه_خوش_عطر
آب پياز،يك فنجون ماست،روغن زيتون،سير كوبيده،نمك،محلول زعفران،تخم گشنيز(گرانول)،جعفري خورد شده،پودر زنجبيل هست،سه ساعت براي مزه دار شدن كافيه ولي اگه يك شب بمونه بهتره
يكي در ميان با فلفل،فلفل دلمه اي قرمز و پياز به سيخ كشيدم وگريل كردم،
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
#ذرت_مکزیکی
مواد لازم
قارچ خرد شده کنسرو ذرت سس مایونزآبلیموپنیرپیتزاسس خردل(ملایم)قابلِ حذف هست کره ادویه؛نمک.فلفل سیاه .آویشن.گلپرقارچ هارو خرد کنید و داخل تابه (بدون روغن)با کمی ابلیمو تفت بدید که تغییر رنگ ندن داخل ظرف دیگه ،ذرت هارو کمی تفت بدید تا آبش کاملا کشیده بشه ،بعد قارچ هارو بهش اضافه کنید و کمی کره خوب هم بزنید ادویه هارو اضافه کنید ،بعد سس مایونز و خردل و در آخر پنیر پیتزا رو بریزید و خوب هم بزنید و زیرشو خاموش کنید .
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#سمبوسه
شما میتونید فقط با سیب زمینی پخته شده،سبزی معطر و فلفل زیاد درست کنید یا اینکه مثل ما کمی هم پیاز و گوشت چرخ شده همراه با یک قاشق رب سرخ کنید و قاطی با سیب زمینی و سبزی معطر برای مواد میانه ش استفاده کنید.. سمبوسه هر جوری که باشه با تند بودنشه که حسنات خودشو حفظ میکنه پس اگر تو خونتون کوچولویی نیست که از این سمبوسه بخوره کلی تندش کنید😋
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#ماهیچه
ماهيچه به سبك پسران كريم
سه تا پياز متوسط رو خورد كردم و تفت دادمو زردچوبه ريختم و كمي طلايي كه شد گوشتم رو ريختم و تفت دادم بعد ابجوش ريختم و زعفرون و خيلي كم دارچين و پودرسير و پودرپياز گذاشتم پخت وقتي پخت كمي نمك و ليموتازه اگر نبود ابليمو اضافه ميكنيم و ميزاريم كمي بجوشه و روش رو با ليمو تزيين كردم كمي روغن حيواني يا كره هم تو اين غذا طعمش رو فوق العاده ميكنه كه يادم رفت تو توضيحات بگم و اينكه ماهيچه بايد سرفرصت و با اب كم و شعله كم و زمان زياد بپزه تا خوشمزه
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#پنکیک🥞
طرز تهیه...
یک و نیم پیمانه آرد رو با یک قاشق غذاخوری بکینگ پودر،و نصف قاشق چایخوری نمک و یک قاشق غذاخوری شکر مخلوط کنید...
سپس یک تخم مرغ را با نصف قاشق چایخوری کره نرم و یک و نیم پیمانه شیر به مواد اضافه کرده و با همزن مواد را زده تا مخلوطی روان و یکدست حاصل شود...
در این حال ماهیتابه کوچک را با کره چرب کرده و از مواد درون ماهیتابه ریخته تا پف کند(با شعله ملایم)حدود سه دقیقه،سپس طرف دیگر پنکیک را به مدت دو دقیقه حرارت داده تا طلایی و پخته شود...
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#فرنچ_تست_رولی 🥖🥖
اول یک عدد نان تست رو کناره هاشو با چاقو جدا میکنیم بعد با وردنه صافش میکنیم یه لایه شکلات صبحانه بعد کمی توت فرنگی خرد شده بعد رولش میکنیم, تو یه کاسه یه دونه تخم مرغ به همراه یک قاشق شیر رو قشنگ هم میزنیم بعد رولمون رو داخل کاسه میزاریم و به تخم مرغ و شیر آغشته میکنیم ,بعد داخل تابه ای که توش کره ریختیم سرخ میکنیم, بعد از سرخ شدن روی رول ها مخلوط شکر و دارچین رو میپاشیم. من متاسفانه نان تست هام تازه نبود خوب رول نشدن. بهتره از نان تست تازه استفاده کنید.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
ژله میوه ای 😍😍
ژله رنگ های همرنگ میوه تون رو درست کنید. به ازای هر بسته یک لیوان آب جوش و نصف لیوان آب سرد بریزید.
چند سانت از ژله رو کف قالب بریزید و بذارید تا نیم بند بشه، حالا میوه ها رو روش بذارید و با قاشق اطراف میوه ها رو ژله بریزید، اون قدر بریزید که میوه ها شناور نشن، بذارید یخچال تا میوه ها فیکس بشن، بعد ثابت شدن میوه ها در ژله، اطراف میوه ها رو تا جایی که دوست داشتید از ژله های رنگی پر کنید.
میوه ها، انگور، کیوی و پرتغال هستن، کیوی و پرتقال رو از قبل یه مقدار کم بجوشانید یا بخار پز کنید تا ژله ببنده.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani