eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
162.7هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.9هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
14.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍روش نگهداری برگ مو🍀👍 تا فصلشه برگ مو رو به این ۳روش نگهداری کن تا تو زمستون هم بتونی دلمه درس کنی به ساده ترین روش تو این پست بهت یاد میدم برگ مو رو نگهداری کنی ✅🍀مدل اول کنسروی هست که برگ مو های شسته و خشک شده رو رول کنید توی شیشه با در فلزی کنار هم بچینید تا فضای خالی نباشه آبجوش سرکه و نمک رو مخلوط روش بریزید و درش رو ببینید و توی قابلمه پر آب به صورت برعکس بزارید تا با حرارت ملایم بجوشه به محض جوشیدن خاموش و بزارید تو آب بمونه تا خنک بشه برای هر لیتر آب هم یک ق غ سر پر نمک و دو ق سرکه نیازه ✅🍀برای مدل فریزی برگ ها شسته و خشک شده تو زیپ کیپ بریزین و تو فریز نگهداری کنید که اگه فریز جا دارین گزینه خیلی خوبیه ✅🍀مدل بعدی برگ مو شور هست که برگ ها رو طبق فیلم به صورت فشرده تو بطری پر کنید و روش آب جوش خنک شده و نمک بریزن و درش رو بینید به ازای هر لیتر آب دو ق غ نمک بزنید 🍃🍃 http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
7.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نودل قارچ و پنیر😍😋 مواد لازم: قارچ 🍄چهارعدد شیر 🥛نصف لیوان پنیر ورقه ای🧀 دو عدد پنیر پیتزا کمی نودل🍜 یک عدد پیازچه 🌱کمی قارچ تفت بدید حرارت خاموش کنید ک تابه از دما بیفته بعد نصف لیوان شیر ب تابه اضافه کنید حرارت روشن کنید و پنیر ورقه ای و پیتزا اضافع کنید نودل رپ دو دقیقه داخل آب جوش قرار بدید ک کمی نرم شه نباید خیلی خیلی نرم شه چون در این صورت داخل سس پنیری خمیری میشه نودل و نصف ادویه نودل اضافه کنید.کلشو نریز شور میشه. مخلوط ک شد برای تزیین پیازچه بریز http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
6.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 3 تکه سینه مرغ(چرخ شده) 1 دسته جعفری تازه خرد شده 1 عدد پیاز 2_3 برش نان خشک(تست یا باگت) 1 عدد تخم مرغ ادویه ها(نمک،فلفل سیاه،نعناع خشک،آویشن،زیره،پودر سیر،پودر فلفل قرمز)مقدار طبق ذائقه 1/2 لیوان آب گازدار یا ماءالشعیر سینه های مرغ را مطابق ویدیو خرد کرده و با دستگاه غذا ساز یا چرخ گوشت،چرخ کنید،سپس در یک کاسه گوشت چرخ شده پیاز و جعفری ریز خرد شده و بقیه مواد را با هم مخلوط کنید،به کوفته ها شکل دهید و روی دستگاه گریل یا تابه نچسب گریل کنید،سپس با سالاد و سبزیجات بخارپز سرو کنید http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام کدبانو ها من اومدم با یه جدید اومدم که بیشتر شبیه دلمه اس😁😁😆 مواد لازم فلفل دلمه ای ۴عدد گوشت نگینی خرد شده ۳۰۰ گرم گوجه فرنگی ۲ عدد پیاز ۲ عدد پنیر پیتزا به مقدار لازم نمک و فلفل دو حبه سیر رنده شده فویل طرز تهیه گوشت هامون رو تفت میدیم بهش پیاز خرد شده رو اضافه میکنیم و تفت میدیم پیا هامون که سبک شد ادویه جات و گوجه فرنگی خرده شده و سیر رنده شده رو اضافه میکنیم و میزاریم‌میپزه فلفل دلمه هامون رو نصف میکنیم و میشوریم و موادمون رو میریزیم داخلش و روشون فول میکشم میزاریم داخل فر ۱۸۰ درجه که از قبل گرم شده به مدت یک ساعت ده دقیقه اخر پخت از فر خارج میکنیم پنیر پیتزا میریزیم روشون و مجدد میزاریم دوخل فر تا پنیرمون ذوب بشه شام ما اماده اس نوش جاااان http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
7.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوب ، این کوکی ها خیلی راحت آماده می شوند ، و بچه های شما مطمئنا طعم آن را دوست دارند ، حتماً بپزید! ⠀ عناصر تخم مرغ - 2 عدد. آرد - 180 گرم بلغور جو دوسر خشک (در مخلوط کن خرد کنید) - 170 گرم. کره ذوب شده - 100 گرم شکر- 180 گرم نمک - 1/3 قاشق چایخوری(ویدیو یادم رفت بگم) وانیلین - یک قاسق چای خوری پودر بیکینگ - 1 قاشق چایخوری شکلات 50 گرم. مخمر فعال یک قاشق چای خوری تخم مرغ و شکر رو باهم‌مخلوط میکنیم تا کرنی رنگ بشه آرد و ارد جودوسر رو بهش اضافه میکنیم ،بکینگ پودر،وانیل،نمک،مخمرفعال و کره ذوب شده رو بهش اضافه میکنیم و ام میزنیم تا خنیرمون یک دست بشه از خنیرمون کف دستمون گواه میکنیم پهن میکنیم میچینیم روی کاغذ روغنی و روش تکه های شکلات میزاریم میزاریم داخل فر 180 درجه که از قبل گرم کردیم به مدت25الی 30 دقیقه کوکی های ما حاضره نوش جان🥰❣ http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این معجون طعمش با بیرونی ها هیچ فرقی نداره اما مدل آسون و خونگیشه😍حتمااا امتحانش کن👇🏻 🟡مواد لازم : بستنی موز خامه گردو برای تزیین( پودر قهوه ، پسته ، گردو ، موز ، کنجد، عسل) ✅از پودر قهوه حتمااا استفاده کنید طعمش شبیه بیرونی ها میشه ✅میتونین از خامه صبحانه یا سنتی یا قنادی هرکدومو که دارین استفاده کنین http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
6.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ماهی سوخاری😍😋 این مدل ماهی خیلی خوشمزه اس و کاملا بوی ضخمش گرفته میشه. من از ماهی قزل استفاده کردم. از هر ماهی ای ک مناسب سرخ کردن باشه میشه استفاده کرد. مواد مورد نیاز👇 ماهی (از هر ماهی ای میتونید استفاده کنید) سیر ۲ حبه روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری آرد ۱ فنجان زعفران ب مقدار لازم نارنج یا آبلیموی تازه نمک ۱ قاشق مرباخوری زردچوبه ۱ قاشق چایخوری فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری نعنا خشک ۱ قاشق غذاخوری پر تخم مرغ ۱ عدد اول از همه ب ماهی آب نارنج میزنیم بعد زعفران و نمک میزنیم. و در آخر نمک میپاشیم و میریم سراغ کوبیدن سیر. سیر رو نیمکوب میکنیم بعد بهش ۲ قاشق روغن زیتون میزنیم و دوباره میکوبیم تا کاملا له بشه و روی قسمت داخلی ماهی رومال میکنیم و ب مدت ۱ ساعت استراحت میدیم تا مواد کاملا ب خورد ماهی برن (روی ماهی برش های اریب میزنیم تا در زمان سرخ شدن مغز ماهی هم سرخ بشه). بعد از گذشت ۱ ساعت ماهی رو توی آبکش میزاریم تا آب اضافیش خارج بشه. توی ی ظرف با سطح صاف تخم مرغ رو خوب هم میزنیم تا از لختگی در بیاد. آرد و نمک و فلفل و زردچوبه و نعنا ک پودرش هم کردیم مخلوط میکنیم. ماهی رو ابتدا توی تخم مرغ آغشته کرده بعد توی آرد میزنیم. همه جای ماهی هم ب تخم مرغ و هم ب آرد آغشته بشه بعد آرد اضافه رو میتکونیم تا در زمان سرخ کردن روغنمون نسوزه . توی تابه روغن ریخته و میزاریم تا خوب داغ بشه. (اگر روغن سرد باشه شکل ماهی ب هم میریزه و امکان متلاشی شدنش زیاده.) بعد دو طرف ماهی رو با حرارت ملایم سرخ میکنیم. http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c