eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.8هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 1/2 بوته ی کاهو 4_5 عدد خیار شور 1_2 عدد سینه مرغ آبپز و ریش ریش شده 5_6 عدد پیازچه یک مشت جعفری و نعنا تازه خرد شده(یا آروگولا) یک مشت ذرت کنسروی یا پخته شده مواد سس👇 5-6 قاشق غذاخوری ماست یونانی یا چکیده 3-4 قاشق غذاخوری سس مایونز 1 قاشق چایخوری سس خردل 1-2 حبه سیر رنده شده 1.5 قاشق چایخوری نمک 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری ادویه کاری(کاملا اختیاری مطابق ویدیو در یک کاسه،کاهو خرده شده را با پیازچه،خیارشور،جعفری، نعنا و مرغ ریش ریش شده مخلوط کنید،همزمان در یک ظرف جداگانه تمام مواد سس را با هم مخلوط کرده، روی مواد سالاد ریخته و هم بزنید،سپس سالاد رادر ظرف سرو بریزید و در صورت تمایل با ذرت سرو کنید 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژله رولی هر بسته ژله با رنگ دلخواه رو با دو سوم لیوان اب جوش حل کنین و روی بخار اب جوش هم بزنین تا شفاف بشه نصف لیوان بستنی رو به ژله ی گرم اضافه کنین و بذارین با گرمای ژله ذوب بشه کف سینی 20 در 30 رو مرطوب کنین و روش نایلون فریزر پهن کنین و با روغن مایع چربش کنین ژله بستنی رو توی سینی بریزین و حداکثر 45 دقیقه بذارین تو یخچال بعد به صورت نواری برش بزنین و رول کنین . هر بسته ژله الوئه ورا رو با یک و نیم لیوان اب جوش حل کنین و بذارین کنار تا کاملا خنک بشه (ولرم هم نباشه کاملا خنک) کف قالب یا ظرفتون رو چرب کنین و مقداری ژله الوئه ورا بریزین و بذارین تو یخچال نیمبند بشه ژله های رولی رو طبق سلیقه خودتون کف و دیواره قالب بچینین و روش کمی ژله الوئه ورا بریزین ، قالب رو پر کنین و بذارین 6 ساعت تو یخچال بمونه (اگر قالب رو با ژله های رولی پر کنین و روش الوئه ورا بریزین نیازی نیست تو دو مرحله الوئه ورا بریزین، ولی اگر قالبتون با ژله رولی پر نمیشه یه بار الوئه ورا بریزین و بعد از نیمبند شدنش بقیه الوئه ورا رو بریزین) http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کله جوش کشک رو حتما با کمی آب رقیق کنید واضافه کنید گردو رو پودر کنید ما زیادی پودر نشه دونه های به اندازه عدس توش باشه زیر دندون بیاد خوشمزه تره کشک رقیق شده با آب حدود یک کاسه پیاز بزرگ یک عدد گردو یک لیوان سر خالی نعنا خشک یک قاشق سرخالی سیر دو حبه آرد گندم یک قاشق سرخالی برای غلظت کله جوش زردچوبه و فلفل وکمی آویشن وکمی نمک تو زدن نمک دقت کنید کشک شور باشه نمک نمیخواد پیاز رو با روغن تفت بدید تا طلای بشه سیر رنده شده اضافه کنید وتفت مختصر بدید توجه کنید سیر زیادی سرخ بشه تلخ میشه پیاز که سرخ شد زردچوبه وفلفل وکمی آویشن و آرد و گردو ونعنا رو باهاش تفت میدیم کمی آب میریزیم تا کمی بجوشه وپیاز ها نرم بشه(ده دقیقه) سپس کشکی که رقیق کردیم کم کم اضافه میکنیم وهم میزنیم تا از کناره ها جوش بزنه یکی دو جوش که زد گاز رو خاموش کرده وبا نون برشته تلیت کنید و باپیاز خام ویا ترب سفید نوش جان بفرمایید نون کله جوش حتما باید برشته باشه نون نرم خمیر میشه خوشمزه نیست من از نون سبوس دار که شوید داره استفاده کردم اونم خوشمزه است نون تافتون هم خوشمزس عزیزان کشک رو زیادی با آب رقیق نکنید اگر کشکتون غلیظه با آب کمی رقیق کنید سیر و آرد اختیاریه دوست ندارید نریزید سیر چون تفت میخوره و خام نیست بو نمیده سیر خام که خورده بشه دهن بو میده میتونید همراه نعنا کمی شنبلیه خشک هم بریزید http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 1/2 بوته ی کاهو 4_5 عدد خیار شور 1_2 عدد سینه مرغ آبپز و ریش ریش شده 5_6 عدد پیازچه یک مشت جعفری و نعنا تازه خرد شده(یا آروگولا) یک مشت ذرت کنسروی یا پخته شده مواد سس👇 5-6 قاشق غذاخوری ماست یونانی یا چکیده 3-4 قاشق غذاخوری سس مایونز 1 قاشق چایخوری سس خردل 1-2 حبه سیر رنده شده 1.5 قاشق چایخوری نمک 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری ادویه کاری(کاملا اختیاری مطابق ویدیو در یک کاسه،کاهو خرده شده را با پیازچه،خیارشور،جعفری، نعنا و مرغ ریش ریش شده مخلوط کنید،همزمان در یک ظرف جداگانه تمام مواد سس را با هم مخلوط کرده، روی مواد سالاد ریخته و هم بزنید،سپس سالاد رادر ظرف سرو بریزید و در صورت تمایل با ذرت سرو کنید http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورشت زعفرونی🍛🍛😍😋 برای ۴ نفر: روغن: ۴ قاشق غذاخوری پیاز: ۲ عدد سیر: ۲ حبه سینه مرغ: ۴۰۰ گرم هویج: ۲ عدد فلفل دلمه: ۲ عدد زرد چوبه: ۱ قاشق چای‌خوری فلفل سیاه: نصف قاشق چای‌خوری نمک: ۱ قاشق چای‌خوری زعفران دم شده: ۵ قاشق غذا خوری ماست همزده: ۱/۵ لیوان پیاز و سیر رو به خوبی سرخ کنید، مرغ که اضافه شد ۱۰ دقیقه باید سرخ بشه، هویج و فلفل دلمه‌ای رو بزنید و ۳ دقیقه بعد ادویه. بعد از ۵ دقیقه زعفرون و ماست (بدون آب) رو بریزید، حرارت رو خیلی کم کنید و ۸۰ دقیقه به اون زمان بدید تا بپزه. برای کته: برنج شسته شده، نمک، روغن و آب (تقریبا مقدار برنج یا یکم بیشتر که البته به نوع برنج بستگی داره) رو بریزید و آبش که تبخیر شد، حرارت رو کم کنید و در قابلمه رو ببندید تا دم بکشه. برای درست کردن این غذا از ماست سون کم چرب استفاده کردم که تازگیا بسته بندیش از صورتی به سبز تغییر کرده . ‎ http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
دسر ساگو و كسترد😋🤌🏻 مواد لازم: ساگو يك سوم پيمانه شير سه و نيم پيمانه شكر نصف پيمانه كسترد يك و نيم تا دو ق غ (اگه غليظتر خواستين) هل نصف ق چ گلاب يك ق غ طرز تهيه: ✍🏻 ساگو رو يك تا دو ساعت توي آب مي خيسونيم و بعد آبش رو ميزيزيم بيرون، ساگو، شير، كسترد، شكر، همه رو با هم مخلوط مي كنيم خوب هم مي زنيم كه كسترد حل بشه، و ميزاريم روي حرارت و مرتب هم مي زنيم تا وقتي به جوش بياد و يكم غليظ بشه، بهش هل و گلاب رو اضافه مي كنيم و اجازه مي ديم ده دقيقه قل ريز بزنه با حرارت كم و مرتب هم مي زنيم، اگه دوست داشتيد مي تونيد آخر سر گوشتموب برقي بزنيد كه يكدست بشه، من نزدم، ميريزيم توي ظرف سرو و ميزاريم از حرارت بيفته و بعد ميزاريم تو يخچال كه خنك بشه، تمام، به همين راحتي و خوشمزگي😋😊 درست كنيد و لذت ببريد http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
2 تخم مرغ ، بزرگ 1 فنجان آرد همه منظوره 1 قاشق چایخوری دارچین ، آسیاب شده 1 قند دارچین 3/4 فنجان چیپس شکلات تیره 2 قاشق غذاخوری شکر گرانول 1/4 قاشق چایخوری نمک 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل ، خالص 1 روغن نباتی 6 قاشق غذاخوری کره 3/4 فنجان خامه سنگین 1 فنجان آب http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
پاستا سفید مواد لازم: کره ۲۰ گرم آرد دو ق غ شیر دو پیمانه پنیر پیتزا به میزان دلخواه خامه ترش یه خامه صد گرم ماجی یا قرص عصاره مرغ دو عدد نمک، فلفل سیاه، آویشن، پودر سیر، ادویه ایتالیایی اگه دارید کنجد در صورت تمایل کمی پاستا ۳۰۰ گرم طرز تهیه: اول از همه کره رو میزاریم رو حرارت ملایم که آب بشه، آرد رو اضافه می کنیم و هم می کنیم که یکم خامی آرد گرفته بشه اما تغییر رنگ نده، شیر هم دمای محیط رو اضافه کنید( سرد نباشه ) و مرتب هم بزنید تا به غلظت برسه، قرص عصاره مرغ و فلفل و اویشن و ادویه های دلخواه رو اضافه کنید، کمی که غلیظ شد خامه ترش و پنیر پیتزا رو هم بهش اضافه کنید و وقتی آب شدن زیرش رو خاموش کنید، نمکش رو هم بچشید. از اون ور هم پاستا پنه یا هر مدلی که می خواید رو آبکش کنید و حالا کف ظرف رو کمی چرب کنید کمی از سس بریزید، یک لایه پاستا و باز سس تا وقتی تموم شه، بینش هم آویشن، اورگانو یا ادویه ایتالیایی بریزید. روش رو هم با پنیر پیتزا بپوشونید و کمی کنجد بپاشید و بزارید توی فر حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه، آخر سر هم کمی گریل رو روشن کنید که روش طلایی بشه و تامام. بی نهایت خوشمزه و لذیذ، حتما درست کنید و لذت ببرید http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خمیر باقلوا.....۱بسته کره .....۴۰۰ گرم پودر پسته یا مغز گردو ......۲پیمانه. شکر...... ۲لیوان آب.....۱لیوان و نیم هل....۵تا ۶ عدد زعفران اول از همه شهد رو آماده میکنیم و میزاریم خنک بشه به این صورت که آب و شکر رو روی حرارت بزارید با حرارت ملایم ده دقیقه بجوشه در اخر زعفران و پودر هل را میریزیم دو سه دقیقه صبر میکنیم بعد حرارت رو خاموش میکنیم. خمیر باقلوا ها رو از بسته بندی جدا کنید.بعد ی پارچه نمدار روی خمیر بندازین که در حین کار خمیر ها خشک نشه.کف ظرف کره بزنید.لایه لایه خمیر باز کنید و کره بزنید.این کار حدود ده بار انجام بدید. گردو (بهتره خیلی آسیاب نکنید و ی مقدار دندون گیر باشه) روی سطح خمیر بپاشید البته من مخلوط گردو و بادام ریختم.مجدد روش خمیر پهن کنید.و کره بزنید.برای روی باقلوا حدود ۱۵ مرتبه انجام بدید. در آخر مابقی کره رو روی سطح خمیر های رول شده میریزیم با چاقو اره ای به اندازه دلخواه برش می زنیم.و داخل فر از قبل گرم شده با حرارت صدو هشتاد به مدت نیم ساعت قرار میدیم . سپس از فر خارج کنید یکم صبر کنید تا از از حرارت زیاد بیافته سپس شهد خنک رو روی سطح باقلوا میریزیم سه چهار ساعت صبر میکنیم تا شهد بخورده باقلوا بره http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش یه آش جو ✅نکته اینکه جو رو از شب قبل خیس کنید بهتره،همینطور نخود و لوبیا رو اگه پخته نداشتین مثل من اول یک ساعت نخود و لوبیا رو بزارید بپزه بعد جو رو بهش اضافه کنید،حتما توی سبزی آش اسفناج باشه و بیشتر هم باشه چون خوشمزه ترش میکنه😉🤤 ✅مواد لازم نخود و لوبیا با هم یک لیوان و نیم جو یک لیوان عدس یک لیوان سبزی آش نیم کیلو پیاز درشت خلالی شده ۳عدد نعنا خشک سه قاشق غذاخوری نمک و زرچوبه به میزان لازم کشک یک لیوان http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بدون خامه فوری ترین و خوشمزه ترین شکلات صبحانه رو درست کن😋 🔵 مواد لازم : ۱ لیوان شکر ۱ لیوان شیر ۱ لیوان روغن مایع ۲ ق غ پودر کاکائو به دلخواه میتونید پودر فندق یا پسته یا گردو هم داخلش بزنید من نزدم ✋ ❌ نکته ها ❌ + حتما همه ی مواد به دمای محیط رسیده باشن + دقت کنید مواد دقیقا اندازه دستور باشن کم و زیاد نکنید +تا یک هفته حداقل داخل یخچال ماندگاری داره http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی توپی با گوشت مواد لازم: ( برای 4_3 نفر) 250گرم گوشت گوساله چرخ شده 2قاشق غذاخوری روغن مایع 2 عدد پیاز 1 حبه سیر 1 عدد فلفل سبز سیوری 1عدد فلفل قرمز 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1 عدد گوجه فرنگی پوره شده نمک ، فلفل سیاه 4 - 5 عدد سیب زمینی متوسط 1مشت پنیر پیتزا 1 قاشق مربا خوری کره 1 قاشق مرباخوری رب گوجه فرنگی طرز تهیه‌: پیاز و سیر را ریز خرد کنید داخل ماهیتابه روغن بریزید و بعد از داغ شدن ماهیتابه پیاز و سیر را تفت بدید سپس فلفل ریز خرد شده و رب را تفت بدید گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و در حالیکه با پشت قاشق له میکنید بپزید. پوره گوجه فرنگی و ادویه ها را اضافه کنید کمی آب گرم اضافه کنید سس حاضر است. پوست سیب زمینی ها را بکنید و خرد کنید و داخل قابلمه بریزید با دو لیوان آب و نمک بپزید بعد از جوشیدن حرارت را خیلی کم کنید و در قابلمه را بذارید تا بپزد بعد از اینکه نرم شد آبکش کنید. مخلوط گوشت را داخل ظرف مخصوص فر بریزید. سیب زمینی را با چنگال له کنید ، نمک و فلفل سیاه اضافه کنید سپس مقداری از سیب زمینی بردارید و کف دست باز کنید و کمی پنیر داخل سیب زمینی بذارید و ببندید و توپک ها را داخل ظرف بچینید. روی توپک ها خیلی کم کره بمالید یک قاشق مربا خوری رب را در یک لیوان آب حل کنید و روی سیب زمینی ها بریزید داخل فر 180 درجه با گریل تا زمانیکه کمی سرخ شود بپزید http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
29.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گوشت چرخ کرده……۵۰۰ گرم ارد سوخاری…..۱/۳ پیمانه پیاز اب گرفته…..۱عدد نمک،فلفل،زردچوبه،سماق…..به مقدار لازم گوجه…..۴عدد زعفران کره پیاز قرمز و جعفری گوشت را به همراه پیاز اب گرفته و ارد سوخاری و ادویه و زعفران خوب مخلوط کنید و ورز دهید.بعد در دست به اندازه یه نارنگی برداشته و رول کنید.داخل تابه گریل با کمی کره سرخ کنید.داخل همون تابه گوجه نگینی شده را بریزد بعد ادویه اضافه کنید و کره بریزد.کمی که ابش جمع شد،یه تکه نان لواش داخلش بندازیذ تا گوجه و کره به خورد نون بره،یه تکه کباب گذاشته و پیاز و جعفری مابینش بزارید و رول کنید بهتون پیشنهاد میکنم این رول های خوشمزه را حتما امتحان کنید http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورشت خلال این مقدار برای پنج نفره گوشت ۴۰۰ گرم خلال بادوم ۹۰ الی ۱۰۰ گرم زرشک سه قاشق رب یک قاشق پر لیمو عمانی دو عدد پیاز یک عدد بزرگ یک تکه چوب دارچین روغن وزعفران وزردچوبه ونمک وفلفل به میزان لازم ابتدا گوشت رو داخل اب جوش بریزد یکی دو جوش که زد وکفش بالا اومد کفشو بگیرید وابکش کنید پیاز رو تفت بدید شیشه ای وسبک که شد گوشت رو بریزید وباهاش تفت بدید آخر سر زردچوبه وفلفل سیاه ورب اضافه وباهاش تفت بدید،آب جوش بریزید به اندازه ای که دوباره مجبور نشید آب بریزد .درشو بزارید تا گوشت نیم پز بشه خلال بادوم رو چند ساعتی با چند قاشق گلاب واب گرم خیس کنید گوشت که نیم پز شد خلال بادوم ویک تکه چوب دارچین وکمی زعفران به خورش اضافه کنید. نیم ساعت آخر پخت دو عدد این عمانی با چنگال سوراخ کرده واضافه کنید حال که گوشت و خلال بادوم پخته شده نمک میزنیم تکه چوب دارچین رو بیرون اورده و زرشک رو که شسته وبا کمی کره تفت داده ایم به خورش اضافه میکنیم ودرشو میزاریم آروم آروم قل بزنه حدود ده الی پانزده دقیقه زیادی بپزه زرشک له میشه اگر به جای چوب دارچین از پودر دارچین استفاده کنید رنگ خورش تیره میشه اگر هم چوب دارچین نداشتید ده دقیقه آخر پودر دارچین بزنید تا زیادی خودش تیره نشه http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ۲ عدد سیب زمینی متوسط رو رنده کنید. ۱ پیاز رو نگینی خرد کنید. ۲ عدد هویج متوسط رو رنده کنید. ۱ دسته پیازچه خرد کنید. کف تابه کمی روغن بریزید. پیاز تفت بدید تا سبک و‌طلایی بشه. سیب زمینی و سپس هویج رنده شده را اضافه کنید و کمی تفت بدید. پیازچه هارو هم به مواد اضافه کنید. ادویه ها شامل ( نمک، فلفل سیاه ، فلفل قرمز) از هر کدام ۱ قاشق چایخوری اضافه و مخلوط کنید۲۰۰ میلی لیتر شیر رو با ۲ قاشق غذاخوری نمک مخلوط کنید ۲/۵ پیمانه آرد با ۱۰ گرم بکینگ پودر مخلوط کنید و کم کم به شیر اضافه کنید تا خمیر جمع بشه. ۱/۵ قاشق غذاخوری کنجد اضافه کنید و خمیر رو ورز بدیدروی خمیر بپوشانید و به مدت ۳۰ دقیقه استراحت بدید خمیر با وردنه پهن کنید و به شکل مستطیل برش بزنید از مواد وسط خمیر بریزید. کناره های خمیر رو با آب خیس کنید. خمیرو بپیچید لبه هاش رو با چنگال به هم بچسبونید و توی روغن داغ سرخ کنید. http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم برای پودینگ: ۵ لیوان شیر ۱.۵ لیوان شکر ۶ قاشق غذاخوری آرد وانیل ۲ قاشق غذخوری کره و همچنین کیوی ۳ عدد و یک پاکت ژله کیوی روش تهیه: ابتدا مطابق دستور روی جعبه ژله کیوی را آماده کنید و در ظرف ریخته در یخچال بگذارید تا کاملا ببندد. کیوی ها را پوست کنده حلقه حلقه ببرید و روی ژله بسته شده بچینید. همه مواد پودینگ به جز کره را مخلوط کنید و روی آتش بگذارید تا جوش بیاید بعد زیر شعله را کم کنید و به تدریج کره را اضافه کنید و هم بزنید تا به غلظت مناسب فرنی برسد. آن را روی ژله ریخته و کاملا پخش کنید تا سطح آن صاف شود. ظرف را در یخچال بگذارید تا دسر خود را بگیرد. دسر کیوی ما آماده است. http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
_بشامل_در_فر نصف بسته پاستا به شکل دلخواه، که درون آب در حال جوش ریختین تا نرم شن 1 سیب زمینی که مکعبی خرد کردین و سرخ کردین (اختیاری) پنیر پیتزا یک کاسه کوچک برای سس بشامل: 2ونیم پیمانه شیر 2 قاشق غذاخوری کره 2 قاشق غذاخوری آرد 1 پیاز کوچک نمک و فلفل سیاه برای مواد گوشتی: 400 گرم گوشت چرخ کرده 2 گوجه فرنگی 1 فلفل سبز 1 پیاز 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی نمک و فلفل سیاه برای مواد گوشتی، داخل روغن کم، فلفل و پیاز رو تفت بدین، گوشت رو اضافه کنید و تفت بدین، بقیه موادم اضافه کنین و تفت بدین تا گوشتها کامل بپزن. برای سس بشامل، پیاز رو داخل تابه با 2 قاشق کره تفت بدین، آرد رو اضافه کنین و تفت بدین تا خامیش بره، شیر رو اضافه کنین و تند تند هم بزنین و سپس ادویه جات دلخواه اضافه کنین و هم بزنین و بپزین تا بجوشه و غلیظ شه.بعد از روی حرارت بردارید. بقیشم که در ویدئو مشخصه. فقط پیرکس رو چرب کنین و دمای فر 200 درجه. اونقدر توی فر بمونه که پنیر روش آب شه و دوس داشتین، سرخ کنید http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پلو میگو درست کنید اونم به این روش واز خوردنش لذت ببرید اصل این دستور هندیه ولی من دستکاری کردم که بیشتر به ذائقه ما خوش بیاد حتما امتحان کنید طرز تهیه👇 مواد را واسه نیم کیلوبرنج میگم توی تابه روغن بریزید وچند تا فلفل سیاه درسته ودوتا برگ بو ودوتا چوب دارچین بزرگ نباشه وحدود پنج دقیقه تفت دهیدتا عطرش بلند بشه بعد یه پیاز را اضافه وکمی سبک که شد پوره سیر وزنجبیل یک ق م باشه ویه فلفل سبز تند ریز خرد شده را اضافه تا کمی طلایی بشن بعد حدود سیصد تا چهارصد گرم میگوی پلویی که تقریبا ریز است را اضافه وتفت مختصری بدین وبعد زردچوبه وادویه کاری و پودر زیره وتخم گشنیز وفلفل قرمز اضافه ومخلوط کنیدوبعد یه کاسه کوچک نخود فرنگی ویک هویج متوسط نگینی ریز خرد شده ولوبیا سبز وفیله یه گوجه متوسط وسفت را اضافه ویک قاشق پر رب ومخلوط کنید نمک هم بزنید ودر اخر حدود یک لیوان اب بریزید تا مواد ما نیم پز بشه وابش هم کاملا بخار بشه تهدیگ دلخواه بذارید واز مواد میگویی ویه سیب زمینی متوسط نگینی سرخ شده را لابه لای برنج بریزید وبعد اطراف برنج را مرتب کنید روش هم چند سوراخ بزنید واب وروغن وزردچوبه را که یه جوش دادیم بریزید روش ودر صورت تمایل رنگ زعفران که عطاریها دارن ودم کنید . نکته...... دانه برنج را کمی زنده تربردارید مثل زمانیکه لوبیا پلو درست می کتید نکته....... نیازی به استفاده زعفران بجای رنگ زعفران نیست ندارید حذف کنید بیشتر واسه زیبایی برنج است واستفاده از زعفران عطر ادویه های درسته را کم می کنه ولی اگر دوست دارید میتونید استفاده کنید
(کوکوی ترکیه‌ای)‌ 🥪🥪🥪 🥔 مواد لازم : سیب زمینی متوسط‌ ۴ الی ۵ عدد پیاز متوسط‌ ۱ عدد نصف لیوان پنیر پیتزا یا چدار رنده شده‌ آرد‌ ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون‌ ۱ قاشق غذاخوری پاپریکا‌ ۱ قاشق چایخوری پنیر پیتزای ورقه ای به تعداد لازم نمک و فلفل سیاه به میزان لازم 🥩 طرز تهیه : 👇‌‌ سیب زمینی و پیازها را رنده کنید. سپس با پنیر پیتزا ، پاپریکا ، آرد ، نمک و فلفل و روغن زیتون کامل مخلوط کنید . سپس برای شکل دادن به کوکوها، داخل یک قالب و یا پیاله نایلون فریزر پهن کنید، کف آن مقداری از مواد بریزید و صاف کنید بعد روی آن چند ورق از پنیر پیتزا بگذارید. مجددا روی پنیر پیتزا از مواد کوکو ریخته و صاف کنید و خوب مواد رو فشرده کنید در تابه مقداری روغن بریزید و قالب یا پیاله را برعکس کنید و کوکو را داخل تابه با شعله کم بگذارید تا سرخ کنید و با سس دلخواهتان نوش جان کنید