فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#هات_چاکلت_فرانسوی
شیر یک و یک دوم پیمانه
خامه نصف پیمانه
شکر 2 ق غ
پودر قهوه اسپرسو نصف ق چ (یا پودر کاکائو)
شکلات نیمه تلخ 70 درصد 225 گرم
کف شیر برا تزیین
شیر و خامه و شکر و پودر قهوه را در قابلمه کوچکی ریخته و روی حرارت ملایم گذاشته و هم میزنیم تا زمانی که حبابهای ریزی دور ظرف پدیدار شود اما اجازه ندهید بجوشد از روی حرارت برداشته و شکلات را که تکه تکه کرده اید به آن اضافه کنید و هم بزنید تا در مخلوط ذوب شود سپس مجددا روی حرارت ملایم گذاشته تا شکلات کاملا ذوب شود. در فنجان ریخته و با خامه تزیین کنید و سرو کنید.هر چقدر شکلات استفاده شده مرغوب تر باشد هات چاکلت شما خوش طعم تر خواهد شد.شیر داغ رو داخل فرنچ(لیوان دمنوش)ریختم با سری لیوان مثل همزن زدم تا کف کرد میتونید با هم زنم بزنیدمیتونید بجای نسکافه کاکائو بریزید
10.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تست_ریحون
با صدا ببینید🔈
سس:
گوجه: ۲ عدد
پیاز: ۱ عدد
سس گوجه: ۴ قاشق غذاخوری
ریحون تازه: حدود یک لیوان
قارچ: ۵-۶ عدد
روغن زیتون
نمک
فلفل سیاه
موارد بالارو خوب یکدست کنید، روی نون تست(یا باگت) بزنید، پارمسان، گوجه، ریحون، قارچ و روغن زیتون بزیند و اون رو توی فری که از قبل داغ کردید بذارید (دما ۲۱۰). این خیلی نکته مهمی هست. همیشه اول فر رو داغ کنید بعد مواد رو توی فر بذارید.
#_نان_قلبی
ابتدا ۱شیر رو با ۱ق شکر و ۱ق م خمیر مایه مخلوط کرده و میذاریم تا به عمل بیاد
حالا ۴تخم مرغ و ۶ق غ روغن و۱ ق چ نمک رو همراه خمیر مایه به عمل امده را با همزن دستی خوب مخلوط میکنیم بعد آرد را آرام آرام اضافه کرده تا خمیر نرمی بدست بیاد ودر محیط آشپزخانه روشو می پوشونیم ۱ ساعت استراحت میدیم بعد یک ساعت از خمیر چونه های به اندازه نارنگی بر میداریم وبه شکل بیضی باز میکنم وروش با فرچه روغن میذاریم وشکر میپاشیم بقیه کار رو ادامه میدیم ودر سینی فر میچنیم وباز ۱۵دقیقه استراحت میدیم بعد در فر از قبل گرم شده با حرارت ۲۰۰درجه تا جایی که روی نان طلایی بشه می پزیم بعد از در آوردن از فر روشن رو شربت بار میزنیم یا پودر قند میباشیم
مواد میانیش همون مواد پیراشکیه
نوش جان
#شربت_نعناع_با_تخم_شربتی_ستایش
مقداری برگ نعنا تازه رو شستم تیکه کردم تا هم رنگش بهتر بشه هم طعمش حالا مقداری شکر رو با۴ لیوان آب روی حرارت گذاشتم تا دونه های شکر حل بشن و شربت تا حدی غلیظ بشه در این زمان نعناها رو اضافه کردم گذاشتم 15دقیقه باهم بجوشن اواخر پخت دو قاشق غذاخوری آبلیمو تازه و چند قطره رنگ سبز خوراکی بهش اضافهکردم حرارتو خاموش کردم دمکنی روی قابلمه قرار دادمو اجازه دادم ۲۴ساعت در محیط اشپزخونه بمونه بعدم از صافی رد کردم وریختم داخل بطری باتخم شربتی وگذاشتم یخچال تاخوشمزه ترشه
نوش جان
#_دسر
مواد لازم
ژله آلوورا دو بسته،ژله پرتقال دو بسته،بستنی لیوانی وانیلی دو عدد...این مقدار مواد برای پر کردن قالبم بود شما میتونین بر مبنای اندازه قالبتون موادرو کم و زیاد کنید.
طرزتهیه
ابتدا ژله آلوورا رو با دو لیوان آبگرم بن ماری کرده بعداز خنک شدن بستنی آب شده رو به ژله آلوورا اضافه کرده کاملا هم زده ودر قالب ریخته و در یخچال قرار میدین تا کاملا بسته بشه.ژله پرتقال رو هم با دو لیوان آبگرم و نصف لیوان آب سرد کاملا بن ماری میکنید و کنار میزارین تا خنک بشه.بعد از بسته شدن ژله بستنی آلوورا ژله رو از دیواره های قالب به آرومی جدا میکنید ولی از قالب در نمیارید.ژله پرتقال رو خیلی آروم از کناره قالب داخل قالب میریزین تا تمام ژله بستنی رو از قسمت زیر و رو پوشش بده مجدد در یخچال گذاشته تا بسته بشه.سپس در ظرف سرو بر میگردونید و میل میکنید
نوش جان
#خاگینه_تبریزی
دو تا تخم مرغ رو با دو قاشق شکر و کمی هل و زعفرون حسابی بزنید بعد یک لیوان ماست و یک فنجون شیر و یک فنجون روغن بهش اضافه کنید حالا یک و نیم لیوان آرد رو با یک قاشق چایخوری بگین پودر الک کنید و به مایع بالا اضافه کنید و میتونید این مایع رو تو تابه با کمی روغن تو حرارت پایین مثل کوکو درست کنید و یا مثل من بریزید تو قالب چرب شده و بزارید تو فر حتی میتونید تو قالب مافین اینارو درست کنید بعد از پخت یک لیوان شیره آماده شده ی سردو بریزد روش و بزارید بره به خوردش بعدم با پودر پسته و یا پودر بادوم تزیین کنید .
شیره از مخلوط یک لیوان آب و یک لیوان شکر و کمی گلاب که روی حرارت جوشیده و قوام اومده درست میشه .
و یا میتونید نصف لیوان عسل رو با دو قاشق آب جوش رقیق کنید و بریزد رو خاگینه
نوش جان
شربت های رنگی با گل پنیرک
سه قاشق گل پنیرک رو با نصف لیوان آب سرد قاطی کرده نیم ساعت میذاریم تا عصاره اون خارج بشه بعد صاف میکنیم
در هر لیوان حدود سه قاشق از عصاره پنیرک میریزیم وبعد در لیوان ها آب وشکر وعرق بیدمشک که با هم قاطی کردیم میریزیم .
برای رنگ صورتی چن قطره آب لیمو می ریزم. برای رنگ سبز زعفران دم کرده .
برای رنگ آب پررنگ کمی از عصاره پنیرک می ریزیم وبرای آبی کم رنگ مقدار عصاره کمتر میریزیم
شربت زرد هم فقط زعفرانه
#دسر_کافی_میکس 🍮
▫️شیر : ۳ لیوان
▫️شکر : سه چهارم پیمانه
▫️آب سرد : یک سوم پیمانه
▫️پودر ژلاتین : ۳ قاشق غذاخوری
▫️پودر کافی میکس : 2 بسته(منظور بسته های کوچک هست که برای یک لیوان استفاده میشه)
▫️خامه صبحانه:100گرم
🔸شیر را به همراه شکر و کافی میکس روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب هم می زنیم تا یکدست شود .(به اندازه ای که شکر حل شود).سپس از روی حرارت برمیدارم.
سپس ژلاتین را با آب سرد مخلوط کرده و بن ماری میکنیم و به مواد داغ اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم . بعد از اینکه مواد کمی خنک شد کم کم با خامه مخلوط میکنیم.تا یکدست شود و مواد را داخل قالب از قبل چرب شده ریخته و در یخچال می گذاریم