#ورقه_بادمجان
🔶مواد لازم (چهار نفر):
▫️سه عدد بادمجان
▫️چهار تا پنج عدد تخممرغ
▫️یک قاشق چایخوری زردچوبه
▫️روغن محلی به میزان لازم
▫️نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه ورقه ( بادمجان )
بادمجانها را پوست کنده و به صورت حلقه هایی به ضخامت دو سانتیمتر برش میزنیم. روی بادمجانها نمک پاشیده و در آبکش میگذاریم تا تلخی آنها گرفته شود.پس از حداقل نیم ساعت آنها را شسته، خشک کرده و در روغن سرخ میکنیم، سپس با حوله کاغذی روغن اضافه آنها را میگیریم.درون یک تابه روغن محلی ریخته و بادمجانها را کف آن میچینیم. تخم مرغها را در یک کاسه شکسته و زردچوبه، نمک و فلفل را اضافه کرده و هم میزنیم تا یکدست شود.تابه را روی شعله گاز داغ کرده، سپس تخم مرغها را اضافه کرده و اجازه میدهیم تا بسته شود، بعد از ۱۰ دقیقه برش زده و طرف دیگر را در پایین قرار میدهیم تا هر دو طرف سرخ شود. این غذا را با گوجه فرنگی، ماست و برنج کته سرو میکنیم.
💐💐💐💐💐💐💐
http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
#رولت_گوشت
طرز تهیه:
گوشت چرخ کرده با نمک و فلفل سیاه و یک عدد پیاز(رنده ریز و آب گرفته) و 4 ق غ آرد سوخاری خوب ورز میدهید،یک ساعت بهتر تو یخچال بماند ولی اگه عجله دارید میتواند ادامه بدهید.
ما بین دو نایلون بصورت مستطیل باز میکنید یک ماکارونی را پهن کرده اندازه زده اضافه گوشت را برش میزنیم ،ماکارونی ها را یکی یکی روی گوشت پهن میکنید .
روی ماکارونی پنیر پیتزا پاشیده ،بکمک نایلون رول میکنیم،ته ظرف را روغن مالیده رول را توی ظرف مورد نظر میگذاریم.
خواستید مثل من( اب،روغن ،رب) سس درست کنید روش میرزید ویا فقط با آب و روغن روش داده تو فر 180 درجه تا کاملا بپزه اگه خواستید در آخر بمدت 10 دقیقه گریل را روشن کرده تا روش سرخ بشه،من این کار را نکردم چون رول را برش زده بطرف توش سرو میکنیم.
💐💐💐💐💐💐💐
http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🏻🍳#کیک_شکلاتی👩🏻🍳😍😍
2 بسته کیک کاکائویی (میتونید از کیک خانگی هم استفاده کنید) تقریبا 450_400گرم
1 بسته خامه (200 میلی لیتر)
180-200 گرم شکلات
💐💐💐💐💐💐💐
http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
✅ریحون_پلو
🍜طرز تهیه
ابتدا پیاز داغ فراوان درست کنید بعد گوشت چرخی رو باهاش تفت بدین برای 3پ برنج 2پ ریحان سبز خرد شده رو به گوشت اضافه کنید کمی تفت بدید.نمک و فلفل و زردچوبه و1ق چ شمبلیله خشک اضافه کنید 1ق پر رب بزنید و بزارید کنار .
حالا برنجو ابکش کنید و مواد رو لابلاش بریزید و دم بزارید.
🌟ریحون بعد گرما دیدن تیره میشه که عیبی نداره ولی کم تفت بدین در حدی که فقط حرارت ببینه چون اگر مثل سبزی قورمه زیاد تفت بخوره عطرشو تو غذا از دست میده و کمی تلخ میشه.
🌟می تونید از گوشت تیکه ای هم استفاده کنید.
#ریحون_پلو
💐💐💐💐💐💐💐
http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
#بستنی_موزی_بدون_شکر
🍌دستور این بستنی خیلی ساده است و شما میتونید با اضافه کردن کاکائو یا انجیر و میوه های خشک دیگه
و فندق و بادام و پسته خورد شده سرو کنید. یا کمی عسل یا مالت یا شیره خرما بریزید.
اصل این بستنی اینه که موز رو تکه تکه کرده در پلاستیک توی فریزر بذارید تا یخ بزنه.
حداقل 6 ساعت
🧋🧋🧋
موزهای یخ زده رو در مخلوط کن خوب له کنید تا به صورت بستنی دربیاد و با هر یک از موادی که در بالا گفتم سرو می کنیم.
💐💐💐💐💐💐💐
http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 ژله خاکشیر و گلاب
💐💐💐💐💐💐💐
http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تهدیگ_زعفرانی_برنج_قالبی
برای برنج قالبی حتمااااا از قابلمه تفلون وبدون خش استفاده کرد تا حال از چدن استفاده نکردم نمیدونم قالبی در میاد یا نه.
برنج رو چند ساعتی خیس کنید وسپس بپزید وابکش کنید
ته قابلمه چند قاشق روغن بریزید وداغ کنید
کمی برنج آبکش شده با مقداری زعفران دم کرده مخلوط کرده وته قابلمه میریزیم وبا پشت قاشق کمی فشار میدهیم وروشو صاف میکنیم
یکی دو کفگیر برنج سفید میریزیم ودوباره با پشت قاشق کمی فشار میدهیم این کار رو ادامه بدید تا تموم بشه دم کنی بزارید؛ وبزارید رو شعله کم تا بخار کنه بخار که کرد کمی روغن روش بریزید وبزارید دم بکشه معمولا یکساعت طول میکشه
توجه کنید زمان دم کشیدن بستگی به زیادی وکمی برنجتون داره این مقدار برنج من یکساعت طول کشید.
.💐💐💐💐💐💐💐
http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
#اسموتی_رژیمی_سیب
🍎مواد لازم🍎
🍭سیب سبز خرد شده 1 عدد
🍭ماست کم چرب 1/2 لیوان
🍭شیر کم چرب 3/4 لیوان
🍭آب سیب یخ زده 2 قاشق غذاخوری
🍭دارچین 1/2 قاشق چایخوری
🍭یخ به میزان دلخواه
🍎طرز تهیه
1- تمام مواد را در یک میکسر بریزید و خوب با هم مخلوط کنید.
2- هنگامی که مواد یک دست شدند، اسموتی شما آماده است.
3- اسموتی را در لیوان دلخواه ریخته و با سیب و دارچین تزئین و سرو کنید.
💐💐💐💐💐💐💐
http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
#املت_سرآشپز
🍳سبزیجات مورد علاقه تون مثل اسفناج ،پیاز ، کلم بروکلی ، گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای رو خرد می کنیم . اگر دوست داشتید میتونید ژامبون یا سوسیس هم اضافه کنید . 1 یا 2 تخم مرغ هم به این ترکیب اضافه کنید و خوب مخلوطشون کنید و تو فنجون بریزید . کمی پنیر هم اگر روش بریزید خیلی ترد تر و خوشمزه تر میشه!
💐💐💐💐💐💐💐
http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
#فاهیتا_مرغ_و_پاستا 🍝 😋
▫️سینه مرغ ۳۰۰ الی ۴۰۰ گرم
▫️قارچ خرد شده یک پیمانه
▫️فلفل سبز و قرمز ۳ الی ۴ عدد
▫️سس کچاب ۳ قاشق غذاخوری
▫️رب یک قاشق مربا خوری
▫️روغن زیتون ۴ الی ۵ قاشق غذاخوری
▫️آب لیمو ۲ قاشق غذاخوری
▫️ماست ۲ قاشق غذاخوری
▫️سیر رنده شده دو حبه
▫️پاپریکا یک قاشق مرباخوری
🔸مرغ ها را به صورت نواری خرد کرده و ماست، رب، آبلیمو، روغن زیتون، سیر رنده شده، نمک، فلفل و پاپریکا را اضافه کنید و خوب با هم ترکیب کنید و اجازه دهید حدود ۲ الی ۳ ساعت در یخچال استراحت کند.سپس مرغ ها را در ماهیتابه تفت دهید. هنگامی که مرغ ها تغییر رنگ داد قارچ ها و فلفل ها را اضافه کرده و تفت دهید. در انتها سس کچاب را اضافه کنید و از اجاق گاز بردارید. در صورت نیاز نمک و فلفل اضافه کنید. و به همراه پاستای آبکشی شده به همراه کمی سس پستو نوش جان کنید.
#رولت_جعفری
▫️گوشت چرخکرده 150 گرم
▫️فلفل دلمه ای 1 عدد خرد شده
▫️جعفری 1 پیمانه
▫️زرشک به مقدار لازم
▫️تخم مرغ 6 عدد 2عددآبپز 4عدد خام
▫️پیاز 2عدد متوسط
▫️آرد 2قاشق غذاخوری
▫️سیر 1عددخلالی
▫️نمک فلفل زغفران کاری
🔸ابتدا پیاز رو سرخ کرده گوشت رو بهش اضافه میکنیم تفت میدیم فلفل دلمه ای سیر به گوشت اضافه کرده و زرشک و ادویه جات و نمک و زعفران رو بعش اضافه میکنیم روی شعله کم قرار میدیم تا همه مواد کامل پخته بشه آبش کشیده بشه، سپس تخم مرغ آبپز توی مواد گوشتی رنده میکنیم.
برای رول جعفری ابتدا 2قاشق آرد را با 1قاشق غذاخوری آب سرد مخلوط می کنیم و تا باز بشه، 4عددتخم مرغ بهش اضافه کرده و هم میزنیم یک عدد پیاز هم توش رنده میکنیم باز مقداری زعفران و نمک و جعفری مون رو بهش اضافه کرده خوب مخلوط میکنیم. روغن رو توی ماهی تابه میریزیم و میزاریم داغ بشه مواد رول توش میریزیم در تابه رو میزاریم اجازه میدیم خودش رو بگیره سرخ بشه بعد طرف دیگه شو سرخ میکنیم اجازه میدیم تا رول کامل خنک بشه و بعد گوشت رو روی رول کامل باز میکنیم و رول میکنیم، بعد برش زده و با گوجه فرنگی تزیین اش میکنیم.
#تزیین
💐💐💐💐💐💐💐
http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
#شیرینی_سوهان_توری 🧇
🔸فرروي درجه ي ٢٠٠ روشن شود.
درظرفي ٢٠ گرم كره ،(يك قاشق سوپخوري پر) ويك قاشق سوپخوري عسل ونوك قاشق زعفران بريزين وبذارين روي بخاركتري ومرتب هم بزنين تا موادخوب مخلوط ومايع يكدست وروون بشه ،سپس ازروي حرارت بردارين ويك قاشق اردونصف پيمانه شكر،٤ قطره اسانس هل ويانوك قاشق چايخوري پودرهل رواضافه كنين وخوب موادروباهم مخلوط كنين ،سپس ١/٢ ليوان (٥٠ گرم)مغزبادام خردشده وياكنجد (باكنجدتردتره)اضافه ومخلوط كنين ودراخريك قاشق پرخامه ي صورتي بدون اب رواضافه ومخلوط كنين .
قالب تفلون روباكره ي اب شده خوب چرب كنين ،موادسوهان روداخل قيف ريخته وبافاصله داخل قالب به اندازه ي ،ازگردوكوچكترپايپ كنين . قالب روداخل فرداغ به مدت ٥ دقيقه بذارين .
قالب روازفرخارج كنين وكمي كه سردشدباكاردك توري هاروبردارين وداخل ظرف سروبچينين
💐💐💐💐💐💐💐
http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
#پنکیک_گوشت 🫔
▫️شير ....يك ليوان
▫️آرد ....يك ليوان سرخالي
▫️تخم مرغ....پنج عدد
▫️روغن مايع ...پنج قاشق سوپخوري
▫️زعفران ،نمك،فلفل
🔸ابتدا تخم مرغ و شير رو مخلوط كردم و با همزن زدم تا يكدست بشه،بعد نمك وفلفل و زعفران رو اضافه كردم،سپس آرد را كم كم ريختم و هم زدم تا مايه صاف و يكدست بشه از صافي رد كردم و بعد روغن رو ريختم و كمي هم زدم تا مخلوط بشه،،كف تابه كوچك را كمي چرب كردم،از مايه به اندازه يك قاشق بزرگ داخل تابه ريختم و سريع تابه را حركت دادم تا مايه به صورت يكنواخت و نازك ،كف تابه پخش شود ،وروي حرارت ملايم پخته شود ،سپس به راحتي از تابه جداش كردم و داخلش مواد گوشتي و كمي پنير پيتزاو آويشن ريختم،دو طرفش را روي هم گذاشتم و رول كردم ،،ايتدا داخل آرد زدم و بعد داخل تخم مرغ زده شده و بعد تو آرد سوخاري غلط دادم و سرخ كردم
#تزیین
💐💐💐💐💐💐💐
http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#سمبوسه_پنيري
سيب زميني ٤ عدد درشت
جعفري و گشنيز خرد شده ١ پيمانه
پياز ٢ عدد متوسط
پنير پيتزا ١ پيمانه
نان لواش ٥ عدد
نمك ١ قاشق غ
فلفل قرمز و سياه هر كدام ١ ق چ
اويشن ١ ق چ
فلفل تازه به دلخواه
نكته :
شما ميتونيد براي رژيمي شدنش پنير داخلش نريزيد و هنگام پخت فقط روي دو طرف نان رو با روغن زيتون كمي چرب كنيد و با شعله كم بزاريد نان برشته بشه
💐💐💐💐💐💐💐
http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
#کوکو_مرغ_و_پنیر
500 گرم سینه مرغ
2 تخم مرغ متوسط
1استکان آرد سفید
1استکان پنیر پیتزا
2 قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده
2 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
1/2 قاشق چایخوری پودر سیر
نمک،فلفل قرمز، فلفل سیاه و زردچوبه
1 قاشق غذاخوری روغن زیتون یا مایع
سینه مرغ چرخکرده یا (میتونید روی تخته قرار دهید و با استفاده از یک چاقوی تیز ، آن را به قطعات ریز خرد کنید،سپس در کاسه ای مرغ چرخکرده، آرد ، تخم مرغ ، پنیر ، پیازچه ، جعفری ، پودر سیر ، نمک و فلفل و زردچوبه را هم اضافه کنید خوب مخلوط کنید تا ترکیب شود. مقداری روغن را در یک ماهیتابه ریخته و روی حرارت متوسط رو به کم قرار دهید. دستتون را خیس یا چرب کنید و از مخلوط مرغ بردارید و شکل دهید و آنرا به ماهیتابه منتقل کنید و هر دو طرف کوکو را برای چند دقیقه بگذارید بپزند تا کوکو ها طلایی شوند به خاطر داشته باشید که شما باید آنها را در دمای متوسط رو به کم طبخ کنید ، در غیر این صورت بیرون کوکو ها می سوزند اما داخل آن به خوبی پخته نمی شوند
نوش جان
💐💐💐💐💐💐💐
http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
#ڪوڪو_پاستا
طرزتهيه
نصف پاستا فرمي رو آبپز وآبكش كردم تو يه ظرف ديگه سه تا تخم مرغ نمك وفلفل وآويشن رو خوب با هم مخلوط كردم وپاستا رو توش ريختم وخوب مخلوط كردم ،توي تابه گود روغن مي ريزيم ونصف مواد رو توش مي ريزيم وخوب فشرده مي كنيم براي مواد مياني من از پنير سفيد وپنير پيتزا وجعفري (يا پنير واسفناج )خرد شده استفاده كردم بعد بقيه پاستا رو هم روش مي ريزيم ميذاريم تا مواد خودشون رو بگيره وقتي يكطرفش سرخ شد بر ميگردونيم تا طرف بعديش سرخ بشه
نكته١:براي بين كوكو مي تونيد از گوشت چرخ كرده وپياز داغ ،يا مرغ وقارچ وفلفل دلمه ،هم استفاده كنيد
نكته٢:اون سفيدا پنير موزارلاست
نوش جان
💐💐💐💐💐💐💐
http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
#سالمون_با_سس_سير_عسل
هر فيله ماهي كه دم دستتون باشه مزش با اين سس عالي ميشه، پس درست كنيد و لذت ببريد.
فيله ماهي سالمون: ٣ عدد
كره آب شده: ٢ قاشق غذاخوري
عسل: ٢ قاشق غذاخوري
جعفري خشك: نصف قاشق چايخوري (اگر از جعفري تازه استفاده كرديد خوب ساتوري كنيد)
نمك و فلفل سياه: هر كدام نصف قاشق چايخوري
پاپريكا: ١ قاشق چايخوري
سير خردشده: ٢ حبه
ليمو ترش : ١ عدد
داخل سيني فر يا هر ظرفي كه داخل فر ميگذاريد را كمي چرب كنيد، و ماهي ها را بچينيد، عسل، كره، سير و ادويه ها را مخلوط كنيد و روي ماهي بريزيد، مقداري از سس داخل سيني ريخته ميشود كه وسط پخت روي ماهي ميريزيم، ليمو را به شكل حلقه برش بزنيد و روي ماهي بچينيد، فر را از قبل با دماي ٢٠٠ درجه سانتيگراد گرم كنيد، قالب را داخل فر بگذاريد تا بمدت ٨ دقيقه بپزد، در فر را باز كنيد و با يك برس سسي را كه داخل سيني ريخته شده روي ماهي بماليد تا ماهي خشك نشود، ماهي را به مدت ١٥ دقيقه ديگر بپزيد تا روي ماهي تغيير رنگ دهد و پخته شود.(مزه اون ليموها كه روي ماهي برشته ميشه بينظيره)
نوش جان
💐💐💐💐💐💐💐
http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
#_پیراشکی_قاشقی
طرز تهیه
اول روغنو روی شعله ملایم میذاریم تا حدود ده دقیقه تا گرم بشه.یک لیوان ماست با دوقاشق چ بکینگ پودر مخلوط میکنیم اجازه میدیم پف کنه یه تخم مرغ یک سوم لیوان شکر نوک ق چ وانیل خوب هم میزنیم تا کرم رنگ بشه ماستو اضافه میکنیم مخلوط میکنیم بعد یک و یکسوم لیوان آرد میریزیم و خوب هم میزنیم تا خمیرمون آماده بشه و با قاشق برمیداریم نریزه به کمک دو قاشق کوچک از مواد برمیداریم و داخل روغن میندازیم یه طرف سرخ شد برمیگردونیم تا طرف دیگ سرخ بشه بعد روی دستمال انداخته روغن اضافه اش رو میگیریم و روش شکلات آب شده یا پودر قند و دارچین میریزیم و میل میکنیم
نوش جان
💐💐💐💐💐💐💐
http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
#فيله_استريپس
🔸اول فيله هاي مرغ رو مرينيت ميكنيم ( سويا سس ، پاپريكا ، نمك ، ابليمو ، سركه بالزاميك ، پودرسير ) حدود سه ساعت ميزاريم توي يخچال تا طعم دار بشن . چاشني كي اف سي رو با اب مخلوط مي كنيم و مرغ ها رو نيم ساعت داخلش ميزاريم .
ارد سفيد رو با پودر اسپايسي كي اف سي مخلوط ميكنيم،
فيله ها رو دونه دونه اول توي ارد ميزنيم بعد به مدت ٢ ثانيه ميزنيم توي اب يخ ٣ بار تكرار ميكنيم اخرين بار بايد بزنيم توي ارد ( اين كار براي پولكي شدن فيله هاست ) بعد توي روغن به مدت ده دقيقه سرخشون ميكنيم. .
#تزیین
💐💐💐💐💐💐💐
http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
#ڪته_سبزی_پلو_با_ماهے
برنج و ڪته درست مے ڪنیم،وقتی آبش داره جمع میشه سبزے پلویی+سیر تازه خرد شده+ادویه+زرچوبه مے زنیم،آبش ڪه ڪامل جمع شد مے گذاریم دم بڪشه.
ماهی رو هم حدود ۲۰ الے ۳۰ دقیقه نمک مے زنیم بعد نمک هاشو مے شوریم،آرد+پودر سیر+ادویه+زردچوبه+فلفل قاطے مے ڪنیم و ماهے رو توے آرد مے زنیم و در روغن خیلے داغ سرخ مے ڪنیم
نوش جان
💐💐💐💐💐💐💐
http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
#ژله_میوه_ای_مجلسی
هر لایه میوه که در قالب میچینید نصف پیمانه ژله الورا آب شده اضافه کنید و در یخچال بگذارید وتا وقتی قالب پر میشه ادامه بدید#ژله_میوه_ای_مجلسی
هر لایه میوه که در قالب میچینید نصف پیمانه ژله الورا آب شده اضافه کنید و در یخچال بگذارید وتا وقتی قالب پر میشه ادامه بدید
نوش جان
💐💐💐💐💐💐💐
http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
#نوشیدنی_شکلات_داغ_و_خامه
شکر سفید: ۲/۳ پیمانه (۱۳۸ گرم)
پودر کاکائوی تلخ: ۶ قاشق غذاخوری (۳۹ گرم)
نشاسته ذرت: ۱ قاشق چایخوری
شیر کامل: ۳ و ۱/۲ پیمانه
خامه سنگین: ۱/۲ پیمانه (۱۲۰ میلی لیتر)
اسانس وانیل: ۱/۲ قاشق چایخوری
۱. داخل کاسهای با اندازه متوسط شکر، پودر کاکائو و نشاسته ذرت را با هم مخلوط کنید
۲. شیر را داخل آن ریخته و بهم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
۳. آن را روی حرارت متوسط یک قل آرام بدهید و مرتب بهم بزنید سپس حرارت را به کمتر از متوسط کاهش دهید و بگذارید حدود ۱۰ تا ۱۵ ثانیه قل بخورد، در این مدت مرتب بهم بزنید. آن را از روی گاز بردارید.
۴. خامه و وانیل را ریخته و بهم بزنید. قبل از سرو کردن بگذارید سرد شود. آن را با خامه زده شده یا مارشمالوی ریخته روی سطح سرو کنید.
نوش جان
💐💐💐💐💐💐💐
http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
#کیک_خرما_بدون_آرد 🥧
▫️بیسکویت ساقه طلایی ۱پیمانه
▫️شیرخشک تفت داده ۱پیمانه
▫️خرمابدون هسته ۱/۲پیمانه
▫️پکینگ پودر ۱ ق غ
▫️تخم مرغ ۳عدد
▫️روغن مایع ۱/۲پیمانه
▫️شیر ۱/۲پیمانه
▫️آب ۱/۴پیمانه
▫️وانیل ۱/۴ق چ
🔸اول از هر کاری بیسکویت رو با میکسر خوب پودر میکنیم
شیرخشک رو هم روی حرارت کم تفت میدیم تا به رنگ نخودی دربیاد.
هسته وپوست خرما رو میگیریم ودر آب خیس میکنیم.
حالا تخم مرغ ووانیل وشیر وروغن مایع وخرمای خیس خورده رو در ظرف میکسر قرار داده تا تمام موادمون خوب مخلوط وخرما خوب له بشه.
در ظرفی بیسکویت پودر شده وشیر خشک تفت داده وپکینگ پودر رو باهم خوب مخلوط میکنیم.
مواد مایع رو به مواد خشک اضافه میکنیم وخوب هم میزنیم .
قالب ها رو چرب کرده و تا سه چهارم قالب مواد میریززم و۲۰الی ۳۰دقیقه در فر ۱۸۰ سانتی گراد میزاریم
💐💐💐💐💐💐💐
http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c