#شربت
شربت زعفرانی رو با بیدمشک ، گلاب کمی آبلیمو و تخم شربتی و آب و یخ مخلوط کرده و سرو می کنیم.
من چند تکه توت فرنگی هم داخل لیوان انداختم .
با برش های لیمو هم خیلی خوب می شه.
#دسرتوت_فرنگي
مواد لازم:
توت فرنگی=1 پیمانه
بستنی=1 پیمانه
پودر ژله توت فرنگی=1 قاشق غذاخوری
پودر قند=1 قاشق غذاخوری
خامه فرم گرفته=1 قاشق سوپخوری
خلال پسته=1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
توت فرنگی را پس از تمیز کردن و شستن،چرخ کرده آب آن را گرفته و گرم کنید. پودر قند و پودر ژله را در آن بریزید و خوب هم زده تا کاملا حل شود. بستنی را از یخچال بیرون گذاشته تا کمی نرم شود. سپس مایه توت فرنگی را با بستنی مخلوط کرده و خوب هم بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس در جام های مورد نظر ریخته و در فریزر بگذارید تا ببندد. در پایان با توپی خامه و قاچ هایی از میوه جات مانند پرتقال،سیب،گیلاس و توت فرنگی و همچنین پسته تزئین کنید.
#شامى_لذيذ
موادلازم
گوشت چرخکرده ۱۰۰ گرم
سیب زمینی ۲۰۰ گرم (۲عدد متوسط)
پیاز متوسط ۱عدد
تخم مرغ ۱عدد
سبزی خشک معطر ۲_۳قاشق (شامل نعناع و شوید جعفری و گشنیز و شنبلیله)
رب گوجه یک قاشق چایخوری
نمک فلفل زردچوبه بمقدار لازم
طرزتهيه
سیب زمینی رو رنده ریز کردم آبشو گرفتم. پیازو رنده کردم و بقیه مواد و اضافه کردم و حسابی ورز دادم تا سیب زمینی پژمرده بشه.
بعد با دست فرم دادم و در روغن سرخ کردم
#ایده_آشپزی
من كره هامو ميذارم تو دماي محيط تا آب بشه بعد توي قالب سيليكوني ميريزمو ميذارم تو يخچال
شما هم اگه دوست داشتيد امتحان كنيد براي مهموني هاتون خيلي خوشكل ميشه
✅قیساوای کدو حلوایی
✍مواد لازم
کره 2 تا 3 قاشق سوپخوری
کدوحلوایی (بدون پوست و خردشده) 500 گرم
شکر (نرم و دانه ریز) 130 گرم
زعفران (ساییده و حل شده در آب جوش) 1 قاشق سوپخوری
گردو (خرد و بوداده شده) 70 گرم
دارچین (پودرشده) 1 قاشق سوپخوری
🍜طرز تهیه
1.کره را در تابه ای روی حرارت ملایم قرار دهید تا ذوب شود. کدوحلوایی را به تابه اضافه کرده و تفت دهید، سپس 2/1 پیمانه آب به تابه افزوده، درِ آن را بگذارید تا کدوحلوایی به مدت 15 دقیقه بپزد؛
2.پس از پخت، کدوحلوایی پخته شده را با چنگال له کرده، سپس شکر را به آن اضافه و مخلوط کنید تا در آن کاملاً حل شود. مخلوط را مجدداً روی حرارت قرار دهید؛
3.زعفران و گردو را به مخلوط بالا اضافه کرده و تفت دهید، سپس از روی حرارت بردارید. دارچین را به آن اضافه و مخلوط کنید. قیساوای کدوحلوایی را در ظرف مورد نظر بریزید میتوانید در صورت تمایل در زمان سرو با خامه فرم گرفته سرو کنید.
✅شیرینی پسته ای
✍مواد لازم:
آرد الک شده ۲۲۰ گرم
کره حیوانی ۱۰۰ گرم
کره گیاهی ۴۰ گرم
پودر قند۱۲۰ گرم
زرده تخم مرغ ۲ عدد
پودر هل ۲ ق مربا خوریخ
وانیل نصف ق مرباخوری
اسانس هل ۱۰ قطره
پسته خرد شده ۱۲۰ گرم
🍜طرز تهیه:
اول پودر قند وکره های به دمای محیط رسیده رو با همزن میزنیم تا پوک وحجیم وسفید بشه حدودا 5دقیقه
حالا بهش زرده ها واسانسها رو اضافه کرده وبازم بزنید حدودا یک دقیقه بعد همزن رو خاموش کنید .
نصف پسته خرد شده رو اضافه کرده وهم بزنید وبعد هم آرد رو کم کم به موادتون اضافه کنید وبا لیسک بخورد مواد بدید باید خنیر لطیفی بدست بیاد که بدست هم نچسبه
حالا هر بار از خمیر به اندازه یک گردو بردارید وگرد کنید ودر پسته خرد شده بغلتانید ودر سبنی فر با فاصله بچینید ودر فر 180 درجه به ندت تقریبی 20 دقیقه بپزید .
حتما شیرینی ها خنک بشه بعد از سینی بردارید.
#شیرینی_پسته_ای
✅کوکوی بلغور گندم
🍜طرز تهیه
۳تا سیب زمینی متوسط رو اب پز کردم ورنده کردم
یه پیمانه بلغور ریز که من از مارک ترکیه استفاده کردم رو با ۱/۵لیوان آبجوش خیس کردم و درب ظرف رو گذاشتم ونیم ساعت گذاشتم بمونه تا بلغور خیس بخوره ونرم بشه (بلغور باید نرم نرم باشه)
اگه از بلغور معمولی استفاده میکنید با کمی اب بذارید بپزه وابشو بکشه و اصلا آب نداشته باشه و کاملا نرم بشه
یک عدد پیاز درشت هم رنده کردم
تو یه کاسه سیب زمینی رنده شده بلغور خیس خورده و پیاز رنده شده ونصف قاشق رب گوجه ونصف قاشق رب فلفل و۳ قاشق غذا خوری پر آرد و نمک و زردچوبه و فلفل و پودر سیر یک عدد تخم مرغ هم اضافه کرده خوب مخلوط کرده وبا دست ورز دادم( باید خوب ورز داده بشه ) وبعد با دست شکل دادم و مرتب دستمو به آب زدم چون مایه چسبناکه و کناره های کوکو را مرتب کردم وتو روغن داغ سرخ کردم حرارت رو کم کنید وتو ظرف کوچیک وگود با روغن نسبتا زیاد سرخ کنید تا کوکو هاتون خوشرنگتر وخوشمزه تر بشه و تا یه طرفش کاملا سرخ نشده ظرف دیگه رو برنگردانید وگرنه کوکو وا میره انشالله درست کنید وخوشتون بیاد.
#کوکوی_بلغور_گندم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سس_سالاد
به روش بالاسه نوع سس سالاد درست کنید ودر سالادهاتون از این سس ها استفاده کنیدولذت ببرید
آشپزی باعشــــق
#خانهداری
سلام وقت بخیر. من دیروقت برام مهمون اومد برای اینکه خورش زود جابیفته چند تا سیب زمینی خورد کردم ریختم توی خورش وقتی کمی پخت دراوردم لهشون کردم دوباره توی غذا انداختم باعث شد خورش تو وقت کمی که داشتم جاافتاده
.
باورتون میشه این شنیسلا فقط با یه دونه سینه مرغ درست شده؟!😌
تازه بدون آرد و تخم مرغ😊
.
.اینجوری👇🏻
.
سینه مرغ نیمه منجمد رو از پهنا برشهای نازک زدم،بعد با نمک وفلفل یک قاشق سس خردل آبلیمو و کمی پودر پاپریکا و پودر پیاز مزه دار کردم .
یک ساعت گذاشتم داخل یخچال.
بعد فقط زدن داخل پودر سوخاری و داخل کمی روغن سرخ کردم. .تمام سبزیجاتم آبپز کردم بعد با کمی کره نمک وفلفل شوید خشک تفت دادم،طعمش بینظیر میشه
حتما امتحان کنید👌 .