eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
معطر کردن فضای خانه🥰 2/3 تابه را از آب پر کنید، 1 لیمو قطعه شده + 3 شاخه رزماری+ 1 ق.چ عصاره وانیل را اضافه و بگذارید تمام روز به آرامی بجوشد و عطر فوق العاده آن کل خانه را پر کند
من كره هامو ميذارم تو دماي محيط تا آب بشه بعد توي قالب سيليكوني ميريزمو ميذارم تو يخچال شما هم اگه دوست داشتيد امتحان كنيد براي مهموني هاتون خيلي خوشكل ميشه
‍ ✅قیساوای کدو حلوایی ✍مواد لازم کره 2 تا 3 قاشق سوپ‏خوری کدوحلوایی (بدون‏ پوست و خردشده) 500 گرم شکر (نرم و دانه ریز) 130 گرم زعفران (ساییده و حل شده در آب جوش) 1 قاشق سوپخوری گردو (خرد و بوداده‏ شده) 70 گرم دارچین (پودرشده) 1 قاشق سوپ‏خوری 🍜طرز تهیه 1.کره را در تابه ‏ای روی حرارت ملایم قرار دهید تا ذوب شود. کدوحلوایی را به تابه اضافه کرده و تفت دهید، سپس 2/1 پیمانه آب به تابه افزوده، درِ آن را بگذارید تا کدوحلوایی به مدت 15 دقیقه بپزد؛ 2.پس از پخت، کدوحلوایی پخته‏ شده را با چنگال له کرده، سپس شکر را به آن اضافه و مخلوط کنید تا در آن کاملاً حل شود. مخلوط را مجدداً روی حرارت قرار دهید؛ 3.زعفران و گردو را به مخلوط بالا اضافه کرده و تفت دهید، سپس از روی حرارت بردارید. دارچین را به آن اضافه و مخلوط کنید. قیساوای کدوحلوایی را در ظرف مورد نظر بریزید می‏توانید در صورت تمایل در زمان سرو با خامه فرم‏ گرفته سرو کنید.
‍ ✅شیرینی پسته ای ✍مواد لازم: آرد الک شده ۲۲۰ گرم کره حیوانی ۱۰۰ گرم کره گیاهی ۴۰ گرم پودر قند۱۲۰ گرم زرده تخم مرغ ۲ عدد پودر هل ۲ ق مربا خوریخ وانیل نصف ق مرباخوری اسانس هل ۱۰ قطره پسته خرد شده ۱۲۰ گرم 🍜طرز تهیه: اول پودر قند وکره های به دمای محیط رسیده رو با همزن میزنیم تا پوک وحجیم وسفید بشه حدودا 5دقیقه حالا بهش زرده ها واسانسها رو اضافه کرده وبازم بزنید حدودا یک دقیقه بعد همزن رو خاموش کنید . نصف پسته خرد شده رو اضافه کرده وهم بزنید وبعد هم آرد رو کم کم به موادتون اضافه کنید وبا لیسک بخورد مواد بدید باید خنیر لطیفی بدست بیاد که بدست هم نچسبه حالا هر بار از خمیر به اندازه یک گردو بردارید وگرد کنید ودر پسته خرد شده بغلتانید ودر سبنی فر با فاصله بچینید ودر فر 180 درجه به ندت تقریبی 20 دقیقه بپزید . حتما شیرینی ها خنک بشه بعد از سینی بردارید.
‍ ✅کوکوی بلغور گندم 🍜طرز تهیه ۳تا سیب زمینی متوسط رو اب پز کردم ورنده کردم یه پیمانه بلغور ریز که من از مارک ترکیه استفاده کردم رو با ۱/۵لیوان آبجوش خیس کردم و درب ظرف رو گذاشتم ونیم ساعت گذاشتم بمونه تا بلغور خیس بخوره ونرم بشه (بلغور باید نرم نرم باشه) اگه از بلغور معمولی استفاده میکنید با کمی اب بذارید بپزه وابشو بکشه و اصلا آب نداشته باشه و کاملا نرم بشه یک عدد پیاز درشت هم رنده کردم تو یه کاسه سیب زمینی رنده شده بلغور خیس خورده و پیاز رنده شده ونصف قاشق رب گوجه ونصف قاشق رب فلفل و۳ قاشق غذا خوری پر آرد و نمک و زردچوبه و فلفل و پودر سیر یک عدد تخم مرغ هم اضافه کرده خوب مخلوط کرده وبا دست ورز دادم( باید خوب ورز داده بشه ) وبعد با دست شکل دادم و مرتب دستمو به آب زدم چون مایه چسبناکه و کناره های کوکو را مرتب کردم وتو روغن داغ سرخ کردم حرارت رو کم کنید وتو ظرف کوچیک وگود با روغن نسبتا زیاد سرخ کنید تا کوکو هاتون خوشرنگتر وخوشمزه تر بشه و تا یه طرفش کاملا سرخ نشده ظرف دیگه رو برنگردانید وگرنه کوکو وا میره انشالله درست کنید وخوشتون بیاد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به روش بالاسه نوع سس سالاد درست کنید ودر سالادهاتون از این سس ها استفاده کنیدولذت ببرید آشپزی باعشــــق
سلام وقت بخیر. من دیروقت برام مهمون اومد برای اینکه خورش زود جابیفته چند تا سیب زمینی خورد کردم ریختم توی خورش وقتی کمی پخت دراوردم لهشون کردم دوباره توی غذا انداختم باعث شد خورش تو وقت کمی که داشتم جاافتاده
. باورتون میشه این شنیسلا فقط با یه دونه سینه مرغ درست شده؟!😌 تازه بدون آرد و تخم مرغ😊 . .اینجوری👇🏻 . سینه مرغ نیمه منجمد رو از پهنا برشهای نازک زدم،بعد با نمک و‌فلفل یک قاشق سس خردل آبلیمو و کمی پودر پاپریکا و پودر پیاز مزه دار کردم . یک ساعت گذاشتم داخل یخچال. بعد فقط زدن داخل پودر سوخاری و داخل کمی روغن سرخ کردم. .تمام سبزیجاتم آبپز کردم بعد با کمی کره نمک وفلفل شوید خشک تفت دادم،طعمش بینظیر میشه حتما امتحان کنید👌 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دسر سیب ژله ای 🍎😍 یک بسته ژله انار را با 1 لیوان آب روی حرارت بن ماری قرار دهید. ژله که حل شد ظرف را روی حرارت مستقیم گذاشته 3 سیب را پوست کنده اضافه کرده و جوش که آمد حرارت راکم کنیذ و درقابلمه را نیمه باز بگذارید. هر 10 دقیقه هم پشت ورو کنید تا سیب بپزد. برای بیشتر رنگی شدن در آخر پخت با قاشق سس رو روی سیب بریزید.تقریبا حدود 1/5 ساعت با حرارت ملایم و درب نیمه بسته وقت لازم دارد
🍝💚 برای دایره های سفید مقداری از ژله آلورا رو با بستنی وانیلی درست کنید. و آن رو توی سینی بریزید (کف سینی نایلون بندازید و اون رو چرب کنید) و وقتی کاملا بست با کاتر دایره برش بزنید و به قالب بچسبانید. 🔸لایه سبز شفاف: ژله سبز رو درست کنید به ازای هر بسته یک لیوان آب جوش و کمتر از نصف لیوان آب سرد. از اون توی قالب بریزید و بذارید نیم بند بشه. 🔸لایه سفید: مجدد ژله آلورا رو با یک لیوان آب جوش درست کنید و یک لیوان بستنی وانیلی به اون اضافه کنید.و روی ژله نیم بند قبلی بریزید. 🔸لایه سوم: ژله سبز رو با یک لیوان آب جوش و یک لیوان بستنی وانیلی درست کنید. و روی ژله دوم که نیم بند شده بریزید.