فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️طرز تهیه هات چاکلت، یا شکلات داغ
🔸شکلات آبشده: 100 گرم
🔸پودر کاکائو: 2 قاشق غذاخوری
🔸وانیل: 1 قاشق چایخوری
🔸شکر: 2 قاشق غذاخوری
🔸شیر: 2 لیوان
🔹 ابتدا شیر، را داخل قابلمه بریزید. و روی حرارت قرار دهید.
🔹سپس پودر کاکائو و شکر را در یک ظرف مخلوط کنید.
🔹 آنها را به تدریج به شیر اضافه کنید. زمانیکه پودر کاکائو و شکر در شیر حل شد،وانیل را به آن اضافه کنید.
🔹 تا خوب مخلوط شدن هم بزنید. سپس حرارت را در حالت متوسط قرار دهید و شکلات ذوب شده را به آن اضافه کنید.
🔹 شیر را هم بزنید تا شکلات کاملا در شیر حل شود. زمانیکه شکلات کامل حل شد، شیر را از روی حرارت بردارید.
✨نوش جان✨
#خورشت_فسنجون
🔸گردوی آسیاب شده (به ازای هر نفر 50 گرم معادل 2 ق غ خ) را با حرارت ملایم تفت میدیم تا تلخ نشه، سه لیوان آب سرد اضافه میکنیم (آب گرم باعث گلوله شدن گردوها میشه) و با حرارت خیلی ملایم اجازه میدیم گردوها بپزه و روغن پس بده تقریبا 3 ساعت زمان میبره در انتهای پخت مرغ هایی رو که از قبل سرخ کردیم به همراه نمک و 3 ق غ رب انار و شکر (طعم فسنجان سلیقه ایه میتونید شیرین یا ترش یا ملس درست کنید ما ملس دوست داریم) و البته زعفران آبکرده به خورشت اضافه میکنیم، اگر با گوشت میپزید بعد از تفت دادن گردوها گوشتم بریزید و یه تفت کوچیک بدین و بزارید با بقیه مواد بپزه، من خودم با گوشت تکه ای دوس دارم، چند تکه یخ هنگام پخت باعث میشه به گردوها شوک وارد بشه و گردو روغن خوبی پس بده روغنی که پس داده از خود گردو هستش من فقط یک قاشق برای تفت پیاز روغن ریختم، اگر فسنجون تیره دوست دارید یه دونه میخ بشورید بندازید تو خورششتون، ربشم زیاد کنید
رب رو با آب مخلوط و به خورش اضافه کنید
درصورت تمایل چنتا آلو بخارا هم برای خوشمزه شدنش میتونید اضافه کنید
اخ که من مردم براش😍😍😍
#کرم_کارامل بدون فر 💛
مواد لازم:👇
یک پیمانه شکر
دو ونیم پیمانه آب
4 قاشق غذاخوری شیرخشک
2 بسته پودر کرم کارامل
یک پاکت پودر خامه
یک پاکت خامه
طرز تهیه:👇
یک پیمانه شکر رو روی حرارت بگذارید و هم بزنید تا طلایی شود و آن را در قالب ها بریزید،یا اینکه از سس کارامل آماده موجود در بسته پودر کرم کارامل استفاده کنید.
همه مواد به جز شکر رو داخل مخلوط کن بریزید تا یکدست شود و بعد داخل قابلمه روی حرارت بریزید تا جوش بیاید و آن را در قالب ها بریزید و در یخچال به مدت 4 تا 6 ساعت بریزید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️طرز تهیه هات چاکلت، یا شکلات داغ
🔸شکلات آبشده: 100 گرم
🔸پودر کاکائو: 2 قاشق غذاخوری
🔸وانیل: 1 قاشق چایخوری
🔸شکر: 2 قاشق غذاخوری
🔸شیر: 2 لیوان
🔹 ابتدا شیر، را داخل قابلمه بریزید. و روی حرارت قرار دهید.
🔹سپس پودر کاکائو و شکر را در یک ظرف مخلوط کنید.
🔹 آنها را به تدریج به شیر اضافه کنید. زمانیکه پودر کاکائو و شکر در شیر حل شد،وانیل را به آن اضافه کنید.
🔹 تا خوب مخلوط شدن هم بزنید. سپس حرارت را در حالت متوسط قرار دهید و شکلات ذوب شده را به آن اضافه کنید.
🔹 شیر را هم بزنید تا شکلات کاملا در شیر حل شود. زمانیکه شکلات کامل حل شد، شیر را از روی حرارت بردارید.
✨نوش جان✨
#خورشت_فسنجون
🔸گردوی آسیاب شده (به ازای هر نفر 50 گرم معادل 2 ق غ خ) را با حرارت ملایم تفت میدیم تا تلخ نشه، سه لیوان آب سرد اضافه میکنیم (آب گرم باعث گلوله شدن گردوها میشه) و با حرارت خیلی ملایم اجازه میدیم گردوها بپزه و روغن پس بده تقریبا 3 ساعت زمان میبره در انتهای پخت مرغ هایی رو که از قبل سرخ کردیم به همراه نمک و 3 ق غ رب انار و شکر (طعم فسنجان سلیقه ایه میتونید شیرین یا ترش یا ملس درست کنید ما ملس دوست داریم) و البته زعفران آبکرده به خورشت اضافه میکنیم، اگر با گوشت میپزید بعد از تفت دادن گردوها گوشتم بریزید و یه تفت کوچیک بدین و بزارید با بقیه مواد بپزه، من خودم با گوشت تکه ای دوس دارم، چند تکه یخ هنگام پخت باعث میشه به گردوها شوک وارد بشه و گردو روغن خوبی پس بده روغنی که پس داده از خود گردو هستش من فقط یک قاشق برای تفت پیاز روغن ریختم، اگر فسنجون تیره دوست دارید یه دونه میخ بشورید بندازید تو خورششتون، ربشم زیاد کنید
رب رو با آب مخلوط و به خورش اضافه کنید
درصورت تمایل چنتا آلو بخارا هم برای خوشمزه شدنش میتونید اضافه کنید
#خورشت_فسنجون
🔸گردوی آسیاب شده (به ازای هر نفر 50 گرم معادل 2 ق غ خ) را با حرارت ملایم تفت میدیم تا تلخ نشه، سه لیوان آب سرد اضافه میکنیم (آب گرم باعث گلوله شدن گردوها میشه) و با حرارت خیلی ملایم اجازه میدیم گردوها بپزه و روغن پس بده تقریبا 3 ساعت زمان میبره در انتهای پخت مرغ هایی رو که از قبل سرخ کردیم به همراه نمک و 3 ق غ رب انار و شکر (طعم فسنجان سلیقه ایه میتونید شیرین یا ترش یا ملس درست کنید ما ملس دوست داریم) و البته زعفران آبکرده به خورشت اضافه میکنیم، اگر با گوشت میپزید بعد از تفت دادن گردوها گوشتم بریزید و یه تفت کوچیک بدین و بزارید با بقیه مواد بپزه، من خودم با گوشت تکه ای دوس دارم، چند تکه یخ هنگام پخت باعث میشه به گردوها شوک وارد بشه و گردو روغن خوبی پس بده روغنی که پس داده از خود گردو هستش من فقط یک قاشق برای تفت پیاز روغن ریختم، اگر فسنجون تیره دوست دارید یه دونه میخ بشورید بندازید تو خورششتون، ربشم زیاد کنید
رب رو با آب مخلوط و به خورش اضافه کنید
درصورت تمایل چنتا آلو بخارا هم برای خوشمزه شدنش میتونید اضافه کنید