برای تهیه ی این ژله
چند رنگ ژله بستنی به رنگهای دلخواه درست میکنیم وبعد از بسته شدن با ابزار میوه آرایی قالبهای گرد میزنیم .ژله ی الوورا رو بن ماری میکنیم و با اب سرد مخلوط میکنیم کمی که خنک شد توپکهایی که درست کردیم رو در قالب میزاریم و آلوورا رو روش میریزیم این کار رو در چند مرحله انجام میدیم که توپکها بالا نیان مثل ژله ی لایه ای
@ashpazy_irani
من اومدم با یه #تیرامیسو_خوشمزه
مواد لازم برای تهیه این تیرامیسو خوشمزه 😋
دوستای عزیزم اگه میخوایین دیواره تیرامیسوتون رنگ خود لیدی فینگر باشه شما میتونید لیدی فینگرهایی که برای دیواره تیرامیسو استفاده مبکنید و به قهوه آغشته نکنید (من برای طعم و خوشمزگیش همیشه به قهوه میزنم )
خامه صبحانه ۷۰۰ گرم
یک پاکت پنیرماسکارپونه
دو الی سه ق غ پنیر لبنه
سه الی چهار ق غ پودر قند یا شکر
دو پاکت پودر خامه یا کرم شانتی
پودر کاکائو به مقدار لازم
وانیل به دلخواه
بیسکوییت لیدی فینگر دو پاکت
من از دو پاکت پودر کاپوچینو آماده برای خیس کردن لیدی فینگر استفاده کردم
میتونید بجاش از پودر قهوه فوری و شکر استفاده کنید
دوستای عزیزم این مقدار مواد برای قالب ۲۸ سانتی شما میتونید برای قالب کوچکتر مواد و نصف کنید
خامه و پودر قند و با همزن میزنیم تا کمی فرم بگیره بعد به ترتیب پنیر ماسکارپونه و لبنه و پودر خامه و اضافه کنید و هم بزنید دقت کنید همه مواد سرد باشن خوب هم بزنید
حالا لیدی فینگرها رو داخل قهوه آماده شده و خنک شده زده و دور قالب کمربندی میچینیم و یک ردیف کف قالبی که کاغذ روغنی انداختیم چیده و از مواد خامه ای میریزیم و پودر کاکائو الک میکنیم این کارو تکرار میکنیم لایه آخر فقط از مواد خامه ای ریخته و روش پودر کاکائو الک کرده و میزاریم داخل یخچال به مدت ۵ الی ۶ ساعت تا موقع سرو 😋
@ashpazy_irani
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
⚛ #دسر_کدو_حلوایی
✴️⇦•این دسر در درمان ڪم خونے بسیار مفید است.
✳️⇦•طرز تهیه
🔘✍ڪدو حلوایی رسیده را به قطعات مربع شڪل خرد ڪرده یا له ڪنید و بخار پز نمایید و در انتهای پخت ڪمی زعفران دم ڪرده به همراه پودر نبات قهوه ای یا عسل و دارچین بر روی آن پاشیده و بگذارید ڪمی آب بیندازد در صورت تمایل مقداری گلاب هم بیفزایید این دسر را بصورت گرم میل ڪنید...
@ashpazy_irani
#ژله_يخي يا #خورده_شيشه
يكي از راحتترين ژله ها
سه رنگ ژله را به دلخواه درست كنيد توي سه ظرف جدا ريخته و (فقط هم يك بسته پودر را با يك ليوان آب جوش مخلوط كنید که سفت در بیان) وقتي كه خوب سفت شد مربعی برش بزنید.
و قالب را چرب كردم و ژله هاي خورد شده را داخل قالب بریزید. حالا يك بسته ژله آلوورا هم با يك ليوان آب جوش حل كرده و بعد از خنک شدن يك بستني ليواني وانيلي را بهش اضافه و حسابي مخلوط کنید. اونو روي اون ژله هاي خورد شده داخل قالب بریزید و توي يخچال بذارید تا خودشو بگیره.
@ashpazy_irani
#شیرینی_دادلی مناسب برای نوروز 😍😍
✍مواد لازم
کره ۱۰۰ گرم
آرد ۳۰۰ گرم
پودر قند ۹۰ گرم
زرده تخم مرغ یک عدد
روغن ۸۰ گرم
وانیل مقداری
🍜طرز تهیه
روغن صاف و پودر قند و کره نرم شده را با هم زن می زنیم تا پوک شود. بعد زرده و وانیل را اضافه کرده و در آخر آرد را اضافه کرده و در حد مخلوط شدن می زنیم.
از خمیر به اندازه گردو برداشته، گرد کرده و در سینی چرب و آرد پاشی شده میگذاریم. با ته خودکار یا سمبه یا هر وسیله ای که در دسترس دارید یک حفره وسط خمیر ایجاد کنید.
در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ به مدت ۲۰ دقیقه. تا جایی که زیر شیرینی کمی رنگ بگیرد. زیاد نه. بعد از فر در آورده ، وقتی خنک شدن از سینی خارج کرده و درون حفره را بریلو می ریزیم و با شکلات بن ماری شده تزیین میکنیم.
@ashpazy_irani
ایده جالب اینجوری کیوی راباکاتر شکل بدیدبرای تزیین روی کیک
یامیوه آرایی.
@ashpazy_irani
🌸🍃🌸
ترفندشیرینی پزی🍪
🔅براى پخت شيرينى👇🏻
🔸از تخم مرغ سردی که توی یخچال بوده استفاده نکنید، بلکه بگذارید گرم شود؛ چون در غیر این صورت، مجبورید زمان طولانی تری مخلوط را هم بزنید.
@ashpazy_irani
✅کیک گلاب و هل😍😍
✍ مواد لازم:
شکر:یک لیوان
تخم مرغ:سه عدد
آرد :دو و نیم پیمانه
گلاب نصف پیمانه
شیر :نصف پیمانه
روغن مایع:نصف پیمانه
هل :یک قاشق چ
پکینگ پودر :یک قاشق غ
🍜 طرز تهیه:
اول شکر و تخم مرغ ها و پودر هل رو با هم زن خوب میزنیم تا پف کرده و کرم رنگ بشه بعد شیر و گلاب و روغن مایع رو به ترتیب اضافه میکنیم وخوب مخلوط میکنیم بعد آرد و بکینگ پودر را که قبلا با هم الک کردیم رو آرام به مواد قبلی اضافه میکنیم ودر قالب مورد نظر ریخته ودر فری که قبلا گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰درجه قرار میدیم.
@ashpazy_irani
7.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پیتزا_تابه_ای
دو لیوان ارد ویک قاشق مایه خمیر فوری و یک قاشق شکر و یک قاشق مربا خوری بکین پودر و یک قاشق چایخوری نمک را مخلوط کنید دوقاشق روغن اضافه کنید وکمی مخلوط کنید و اب ولرم را کم کم اضافه کنید تا خمیری لطیف بدست بیاد بعد توی ظرفی را کمی چرب کنید وخمیر را بذاربد واسه بکساعت استراحت دهید وبعد پف خمیر را خارج کنید
پیتزا ... توی تابه را کمی چرب وخمیر را پهن کنید وسس کچاب بریزید وپنیر بریزید و گوشت چرخ شده که با فلفل دلمه تفت داده شده را اضافه و قارچ تفت خورده وبعد پنیر بریزید و گوجه وزیتون بزارید وکمی اسپری اب کنید واسه کش امدن پنیر وروی گاز شعله پخش کن بزارید با حرارت ملایم تا زیر خمیر طلایی بشود وپنیر هم اب بشود وبا سس کچاب تزیین کنید.
@ashpazy_irani