eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
163.5هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.1هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
7.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم براي پختن اين مرغ پرتقالي 😍😋 پياز چهار عدد🧅🧅🧅🧅 كره ٥٠ گرم روغن به مقدار لازم زردچوبه سير رنده شده چهار حبه🧄🧄 مرغ آب پرتقال سن ايچ🍊🍊 چوب دارچين يك عدد هويج دو عدد🥕🥕 نمك ،پاپريكا آبليمو زعفرون به مقدار لازم خلال پسته و زرشك پياز ها رو نگيني ريز خُرد كنين و تو روغن ،كره تفت بدين پيازها كه سبك شد يه قاشق زردچوبه اضاف كُنين دو دقيقه تفت بدين مرغ ها رو بذارين تو پياز تا سرخ بشه دو طرفش بعد از سرخ شدن مرغ ها سير رنده شده ،نمك،پاپريكا،هويج ،چوب دارچين هم بريزين🍊 يه ذره كه سيرها تفت خُرد حالا نوبت آب پرتقاله اونم بريزين رو مرغ ها در تابه رو بذارين تا پرتقاليتون جا بيوفته و غليظ بشه نيم ساعت آخرم آبليمو و زعفرون بريزين 🍊 با زرشك وخلال پسته تزيين كنين و نوش جان كنين
12.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•رول ژامبون و پنیر سوخاری🌭• ولی به نظرم هرچی پنیر داشته باشه خوشمزس🤤
10.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•باقلوا پسته😋😍 ~💛مواد لازم: خمیر فیلو ۴۰ برگ ۹×۱۴ پسته خام یا گردو ۱/۵ پیمانه کره ۲۲۶ گرم روغن نباتی ۶۰ گرم ~🧡مواد لازم شربت: اب ۲ لیوان شکر ۲ لیوان یک برش لیمو کمی نمک
15.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سیب زمینی تنوری😍😋 مواد لازم: سیب زمینی 🥔 سیر🧄 جعفری🍀 نمک🧂 روغن زیتون 🫒 قارچ🍄 برای سس بشامل کره🧈 آرد🥡 شیر🥛 نمک و فلفل سیاه 🌶🧂
10.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم: نخود: ۳۰۰ گرم جعفری تازه: ۱ لیوان پیاز: ۱ عدد سیر: ۶ حبه تخم مرغ: ۱ عدد آردنخودچی: ۲ قاشق غذاخوری بکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز، زیره، ادویه فلافل، فلفل سیاه، زردچوبه، پودرپیاز، پودرسیر و نمک: به مقدار لازم طرز تهیه: نخود ها را داخل آب سرد حداقل برای بیست و چهار ساعت خیس می کنیم و در این مدت چند بار آبش عوض می کنیم بعد داخل آبکش ریخته و آب آن را کامل می گیریم. نخود و همراه با سیر، پیاز و جعفری داخل مخلوط کن میکس می کنیم تا حالت خمیری پیدا کنه. مواد میکس شده بالا را با آردنخودچی، بکینگ پودر، نمک، ادویه ها و تخم مرغ کامل مخلوط می کنیم و ورز می دهیم. روی ظرف مواد را سلفون کشیده و حداقل برای یک ساعت داخل یخچال قرار می دهیم. فلافل ها را با دست و یا قالب شکل داده و داخل روغن داغ حدود ده دقیقه دو طرف آن را سرخ می کنیم. نوش جان
سیب‌زمینی پخته و رنده کرده 300 گرم پیاز رنده کرده و آبگرفته 70 گرم پیازچه خرد کرده 8 ساقه جعفری ریز خرد کرده 25 گرم سویا 60 گرم تخم مرغ همزده 2 عدد نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم پودر سیر 1 قاشق چایخوری پودر زنجفیل 1 قاشق چایخوری پودر سوخاری 100 گرم روغن مخصوص سرخکردن به میزان لازم در ظرف مناسبی سیب‌زمینی، پیاز، پیازچه، جعفری و سویا را بریزید و مخلوط کنید. آن‌گا ه تخم‌مرغ‌ها، نمک، فلفل، زردچوبه، پودر سیر، زنجفیل و نیمی از پودر سوخاری را بیفزائید و ورز دهید تا منسجم شود. حالا هربار از مایه کتلت به اندازه یک نارنگی بردارید، در دست به شکل دایره درآورید و در پودر سوخاری بغلتانید و در روغن داغ سرخ کنید. یادآوری: سویا را 15 دقیقه در آب بخیسانید و در صافی بریزید و با پشت قاشق بفشارید تا آب اضافیش گرفته شود.
🍃🐠 اول پاک کردم و شستم،بعد با نمک پودر سیر. زعفران آبلیمو مزه دار کردم و گذاشتم لابه لای پیاز حلقه شده و ۲۰دقیقه گذاشتم داخل یخچال تا مزه دار بشه. بعد ۵قاشق آرد گندم با نمک،فلفل،پاپریکا،زنجبیل،دارچین مخلوط کردم و ماهی هارو از یخچال خارج کردم و داخل مخلوط آرد ادویه زدم و داخل روغن سرخ کردم. سبزی پلو هم با روغن حیوانی کته کردم و در آخر چند تا سیر تازه لابه لای برنج گذاشتم.
🍢 😋 سینه ی مرغ و به صورت کبابی خرد کردم و نمک و فلفل سیاه و گلپر و آبلیمو و پیاز رنده شده رو اضافه کردم و کاملا تکه های مرغ و آغشته کردم و بعد پودر گردو و رب انار و گشنیز و جعفری و پونه ی ساطوری شده رو اضافه کردم و مخلوط کردم و نهایتا سه ق غ روغن زیتون و یکشب تو یخچال گذاشتم تا حسابی مزه دار بشه ... یکی دو ساعت قبل جوجه ها رو به سیخ چوبی زدم کنار گذاشتم تا به موقع سرخ کنم موادباقیمانده رو با یه لیوان آب گذاشتم کاملا بپزه و جابیفته ( مثل فسنجون ) کبابها رو هم به همراه گوجه سرخ کردم و جاتون خالی . . .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
11.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کشک بادمجون مجلسی😍😋 🍡