فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تا تابستون با زردآلو های خوشمزهش ازمون پذیرایی میکنه،نباید فرصتو از دست داد😍
هسته ی ۲۵۰ گرم زرد آلو رو به اینصورت جدا کنین
تابه رو روی حرارت ملایم بذارید
یک قاشق غذاخوری کره
کمی زمان بدین،
وقتی آب شد،
یک قاشق غذاخوری شکر بریزین و تفت بدیت تا کاراملی بشه
زردآلوهارو داخل تابه بچینین و پنج دقیقه بزارین بپزه
تو این فاصله،
یک عدد تخم مرغ
نصف قاشق چایخوری وانیل شکری
⅓ پیمانه شکر
هم بزنین
سه قاشق غذاخوری روغن مایع
نصف پیمانه شیر اضافه و مخلوط کنین
یک و یک چهارم پیمانه آرد رو
به همراه یک قاشق چایخوری بکینگ پودر ،
روی مواد الک و یکدست کنین
تابه رو روی شعله پخش کن بذارید،
و مواد رو روی زردآلو ها بریزین
درشو بزارین و بیست دقیقه زمان بدین
اول با سیخ چوبی تست کنین
و بعد کیک رو برگردونین
بعد از ۵ دقیقه آماده ی برش زدنه
حالا یه #کیک خوش بافت،با طعم بینظیر #زردآلو داریم
نوش جان
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفند_برگه_زردآلو
با این روش عین بازاریا میشه✨👆😍
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ویفر خونگی سالم و خوشمزه
کنار چای و قهوه، چقدر عالی میشه☕️
مواد لازم :
سه عدد رایس کیک
صد گرم شکلات تلخ
کمی بادام زمینی خرد شده
کمی تخم کدوی خرد شده
کنجد برای تزئین
نوش جان 💖
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کشمش_خونگی
دیگه کشمش های بازاری بی کیفیت نخر و خودت بهترشو درست کن.
🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇
انگور ها رو به مدت پنج ثانیه داخل آب جوش بزارید که پوستش نازک شه و سریعتر خشک شه در نتیجه کیفیت کشمش بیشتر میشه.
🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇
انگور ها رو داخل سبد با فاصله بزارید جلوی آفتاب قرار بدید بعد از دو روز رنگ انگور ها تغییر میکنه و قهوه ای میشه.
🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇
بعد از یک هفته کاملا خشک میشن برای اینکه چوب کشمش ها رو جدا کنید داخل کیسه نخی بریزید و یک ساعت داخل فریزر بزارید. با دستتون ماساژ بدید داخل سبد بریزید براحتی چوب هاش جدا میشه و دیگه نیاز نیست یکی یکی تمیز کنید.
🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇
روی کشمش ها آب سرد بریزید که خاک هاش تمیز شه روی پارچه یک روز داخل محیط خونه بزارید که رطوبتشون گرفته شه.
اگه انگور ها رو داخل سایه خشک کنید رنگ کشمش ها سبز میمونه اما مدت زمان بیشتری طول میکشه تا خشک شه.
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
يك خوراک سبک و خوشمزه👇🏻
🔸ترکیبات این خوراک : سیب زمینی خلالی سرخ شده ، هویج خلالی تفت داده شده همراه با پیاز داغ ، نخود فرنگی ، پیازچه و پیاز رنده شده . همراه با سسی که از ترکیب رب گوجه وآب لیمو و کمی فلفل سیاه درست میشه
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
#بستنى_پاستیلی🧁🍝
پاستیل ها رو باژله آلوئه ورا مخلوط میکنید و درقالب آلاسگا میریزید .یا داخل ماءالشعیر ژلاتین حل شده بریزید و پاستیل ها رو هم داخلش بریزیدبعدداخل قالب بریزیدتا ببندد.
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀 #نان_سیر
15 برش نان باگت (یا هر نان دلخواه)
1 قاشق مربا خوری سر پر کره
1/4 لیوان روغن زیتون
3 حبه سیر
پنیر رنده شده به اندازه کافی
5-6 شاخه جعفری یا شوید
1 قاشق چایخوری آویشن
نمک ، فلفل سیاه طبق ذائقه
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀خوشمزه تایم😋
رسپی سیب زمینی رستورانی🍟
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
#خوراک_مرغ_و_پرتقال🧆🥘
آب پرتقال: 1 لیوان
آب لیمو: 2 قاشق غذاخوری
زعفران آبکرده: 3 قاشق غذاخوری
رزماری: 1 ساقه
آب: 2 لیوان
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
روغن ذرت: به مقدار لازم
🍊ابتدا مرغ ها را با نمک و فلفل مزه دار کرده، با مقداری روغن ذرت در تابه سرخ کنید.
سپس آب را اضافه کرده و حدود 40 دقیقه فرصت دهید تا مرغ ها پخته شده و آب آن کشیده شود.
اکنون شکر، آب پرتقال، آب لیمو، زعفران و رزماری را به مرغ ها اشافه کنید.
20 دقیقه دیگر حرارت دهید تا آب مرغ کامل کشیده شده و نسبتا به غلظت برسد.
پرتقال ها را به مدت 5 تا 7 دقیقه بجوشانید.
سپس آن ها از عرض برش زده و به مرغ اضافه کنید.
پس از اینکه خوراک جا افتاد آن را در ظرف مورد نظر سرو کنید.
🍊نکته: می توان از پرتقال های تزیینی (کامکوات) نیز برای زیبایی و خوشمزه تر شدن استفاده کنید.
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
🍗🥩🍗🥩🍖🥩🍖
#چند_توصیه_برای_خوشطعم کردن گوشت🥩
👈1. برای طعم دار کردن گوشت، اول از همه باید بدانید که گوشت را میخواهید کبابی کنید یا خورشتی یا استیک! .
👈2. بهتر است گوشت قرمزی را که میخواهید کباب کنید، از 3 ساعت قبل در کیوی رنده شده، نمک، فلفل قرمز، کمی سس مایونز یا ماست و کره بخوابانید. .
👈3. گوشت مرغ کبابی را باید یک روز قبل در مخلوطی از آبلیمو، فلفل دلمهای، روغن زیتون، فلفل سیاه، زعفران و نمک قرار دهید. .
👈4. برای بهتر پختن و طعم گرفتن گوشت قرمز کبابی پیش از طعم دار کردن، بافت آن را با پشت چاقو کمی باز و نرم کنید.
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
#ادویه_ماهی 👇
من برای ادویه ی ماهی مخلوط آرد و زردچوبه و فلفل سیاه است که ماهی رو با نمک مزه دار میکنم و در این آرد میزنم و سپس سرخ میکنم .
مواردی که به عنوان ادویه ماهی میشه استفاده کرد موارد زیر هستند که میتونید طبق ذائقه ی خودتون هرکدام را کم یا زیاد کنید
نمک،زردچوبه ،زعفران ، پودر آویشن ،پودرسیر،فلفل سیاه وفلفل قرمز ،پودر زیره ،پودر پیاز وپودر گشنیز،دارچین
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلوای خرما بریزو کرمانی
این حلوا بدون شکر هست و فوق العاده پرخاصیت خوشمزه و مقوی
#آشپزی
#کیک_دسر
#شیرینی
.
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
#شیرینی_خرمایی_کرمانشاهی
مواد لازم
آرد سفید یک و نیم پیمانه
ماست یک ق غ
کره 100 گرم
بکینگ پودر یک ق چ
خرما 250 گرم
طرزتهیه
ابتدا کره را به روش بن ماری آب کرده،سپس ماست و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و کره را به آن اضافه میکنیم،بعد آرد را اضافه کرده و 4 دقیقه ورز میدهیم و به مدت 2 ساعت استراحت میدهیم.
خرمای چرخ شده را به اندازه ی فندق گرد کرده و کنار میگذاریم و پس از استراحت خمیر شکل میدهیم و به مدت 20 دقیقه با دمای 180 درجه در فر قرار میدهیم.
نوش جون
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
#سالاد_فینگرفودی
#سالاد_خیاروپنیر
.
6 ق غ ماست یونانی
1 برش پنیر فتا (حدود 2 ق غ)
1 ق غ کره
1 پیمانه شوید
1 حبه سیر
1 ق چ نعناع
نصف ق چ نمک
پنیر را در یک کاسه بریزید و آن را با چنگال له کنید کره را در قابلمه بریزید و آب کنید.
نعناع را اضافه کرده، کمی تفت دهید و بگذارید تا خنک شود.
سپس ماست، شوید و نعنا و نمک را اضافه کنید و خوب هم بزنید
در آر خیار هارا حلقه حقله کنید و کمی از مواد روی آن بریزید ۲ عدد جای یک قوطی کبریت پنیر نوش جان کنید.
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
#سوفله_شکلاتی_در_قابلمه
بدون نیاز به فر
مواد لازم
روغن مایع یک استکان
شیر یک استکان
شکر یک استکان
آرد 2 استکان
تخم مرغ یک عدد
پکینگ پودر1ق چ
وانیل یک ق چ
پودر کاکائو 2 ق غ
شکلات تختهای
طرز تهیه
تمام مواد بالا را بغیر از شکلات تخته ای با هم مخلوط کنید و در قالبهای سوفله بریزید
در قابلمه آب را جوش بیارید که تا نیمه قالبها برسه وسط هر سوفله دو عدد شکلات تخته ای بگذارید و در قابلمه دمکنی گذاشته درش و ببندید روی حرارت ملایم 7_10 دقیقه بپزید
سوفله را داغ سرو کنید
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترشی_آلبالو
♥️ ترشی آلبالو ترشی خوشمزه وراحت و کم دردسر😊
دم آلبالوها رو بکنید وبشورید وبریزید تو ابکش من روی پارچه تمیز پهن کردم تا خشک بشن وقتی خشک شدن بریزید تو شیشه به ازای یک کیلو آلبالو یک قاشق سرپر شکر یک قاشق سرخالی نمک نصف قاشق تخم گشنیژ که من یادم رفت موقع اضافه کردن تخم گشنیژ فیلم بگیرم در شیشه در محکم ببنید و جای خنک وباریک بزارید تا به اصطلاح جا بیفته بعد از یک هفته ازش بچشید کم نمک بود کمی دیگه بزنید وبزارید یخچال بعد از یکهفته قابل خوردنه
داخل یخچال دوسال دوام داره
عزیزان سعی کنید از سرکه سفید استفاده کنید سرکه قرمز هم میشه ولی ترشیخیلی تند میشه
تخم گشنیز اختیاری ندارید نریزید
ترشی من هنوز جا نیفتاده بخاطر فیلم مجبور شدم زودتر درشو بردارم
عزیزان من از البالوی پیوندی استفاده کردم هردوشون خوشمزس
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
.
#طرز_تهیه_ژله
ابتدا ژله انگور رو با یک لیوان آب جوش درست کنید و وقتی خنک شد یک لیوان بستنی وانیلی به اون اضافه کنید.(مقداری هم رنگ خوراکی برای پررنگ دراومدن کار لازم است).بذارید یخچال تا نیم بند بشه.
برای لایه دوم هم یک لیوان ژله آلورا رو با یک لیوان آب جوش درست کنید و وقتی کاملا سرد شد یک لیوان بستنی وانیلی به اون اضافه کنید و روی ژله قبل بری ید.
✔️نکته. این دستور به ازای یک بسته ژله هست. دقت کنید که بستگی به اندازه قالبتون داره.
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی مهمون فوری داری و خیلی هم عجله داری این مرغ سه سوته و فوری رو درستش کن که مطمئنم عاشقش میشید
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
#ژله_بستنی
مواد لازم
🥣 4 بسته پودر ژله (4 طعم دلخواه)
🥣 4 عدد بستنی لیوانی وانیلی
🥣 4 لیوان آب جوش
مراحل
🥄ابتدا یکی از پودر ژله ها رو به دلخواه در یک لیوان آب جوش حل کنید سپس بذارید کاملا خنک بشه بعد یک بستنی لیوانی رو توش بریزید و هم بزنید تا مخلوط بشن.
🥄حالا قالب موردنظر رو کمی چرب کنید ومواد رو تو قالب بریزید بذارید داخل یخچال ۲ ساعت بمونه تا نیم بند بشه بعد لایه های بعد رو هم به همین صورت ادامه بدین تا قالبتون پر بشه (قالب من ارتفاعش کم بود این مقدار مواد کافی بود ولی برای قالب های بزرگ باید حجم موادتون رو بیشتر کنید)
🎂بذارید ۷ الی ۸ ساعت داخل یخچال بمونه تا خوب خودشو بگیره بعد برگردونید و نوش جان کنید
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
#لوکوم_گیلاس
مواد لازم
گیلاس منجمد 400 گرم
شکر 100 گرم
پودر ژلاتین 10 گرم
طرز تهیه:
گیلاس ها را که یخ آنها باز شده با همون آبی که انداخته کامل له کنید یا درون مخلوط کن بریزید اگر هسته دارند هسته را جدا کنید. سپس با شکر مخلوط کرده روی حرارت متوسط به مدت 5 دقیقه بذارید بجوشه مرتب هم بزنید. کف روی آن را بردارید. سپس پودر ژلاتین را با یک چهارم لیوان آب جوش حل کرده اضافه و مخلوط کنید روی حرارت متوسط برای 3-4 دقیقه دیگر بذارید بجوشد. درون قالب ریخته وقتی خنک شد به مدت 3 ساعت در یخچال بذارید. به صورت مکعبی برش داده و میل کنید.
میتونید در شکر، پودر قند یا نارگیل بغلتونید.
نکته: بهتر است بعد از تهیه مصرف شود.
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸ســـلام
☕️صبح سه شنبه تون بخیر
🌸بانشاط و پراز رحمت وبرکت
🌸امیدوارم آسمون
☕️زندگیتون پرنور باشه
🌸وپراز نغمه های عاشقانه
☕️و حس خوشبختی
🌸همه حال همراهتون باشه
صبح زیباتون بخیر و شادی☕️🌸
#کیک_اسفنجی_شکلاتی 😍😍
مواد لازم
تخم مرغ 6 عدد
شکر 250 گرم
آرد 200 گرم
شیر 1/2 لیوان
روغن 3/4 لیوان
پودر کاکائو 5 قاشق غذاخوری
وانیل 1/2 قاشق چایخوری
بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
طرز تهیه :
ابتدا مواد خشک را داخل کاسه ای بریزید و خوب مخلوط کنید.
تخم مرغ ها را درون کاسه ای دیگر با شکر ، شیر و روغن خوب مخلوط کنید سپس مخلوط ارد را کم کم اضافه نمائید و حدود 5 دقیقه با همزن برقی بزنید تا یکدست شود.
قالب کیک را چرب کنید و روی ان کمی ارد بپاشید ( قالب را برگردانید تا ارد اضافی بریزد ) ، مخلوط کیک را درون قالب بریزید و درون فری که از قبل با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید به مدت 45 – 60 دقیقه ( بسته به نوع فر ) بپزید.
کیک را پس از پخت از فر خارج کنید و اجازه دهید خوب خنک شود سپس از قالب دراورده و سرو کنید ، میتوانید کیک شکلاتی را ساده یا بهمراه خامه و سس شکلاتی و … سرو کنی
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
#شیک_طالبی
یک عدد طالبی خورد شده برای نیم ساعت تا یکساعت داخل فریزر بذارید تا خوب تگری بشه
شکر سه قاشق غذاخوری اگر طالبی ها شیرین بود احتیاج نیست شکر استفاده کنید
بستنی وانیلی(۳۰۰ گرم) لیوانی که اکثر سوپر مارکت ها دارند چهار تا پنج تا میتونید از بستنی های کیلویی هم استفاده کنید
همه ی مواد رو داخل پارچ مخلوط کنید ریخته و با هم مخلوط کنید برای تزیین هم میتونید از بستنی وانیلی استفاده کنید با تکه های میوه و یا شکلات یا خلال پسته
به همین راحتی یک نوشیدنی خیلی دلچسب درست کنید و لذت ببرید
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیپس خونگی
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]