eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.6هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀 15 برش نان باگت (یا هر نان دلخواه) 1 قاشق مربا خوری سر پر کره 1/4 لیوان روغن زیتون 3 حبه سیر پنیر رنده شده به اندازه کافی 5-6 شاخه جعفری یا شوید 1 قاشق چایخوری آویشن نمک ، فلفل سیاه طبق ذائقه .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀خوشمزه تایم😋 رسپی سیب زمینی رستورانی🍟 .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
🧆🥘 آب پرتقال: 1 لیوان آب لیمو: 2 قاشق غذاخوری زعفران آبکرده: 3 قاشق غذاخوری رزماری: 1 ساقه آب: 2 لیوان نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم روغن ذرت: به مقدار لازم 🍊ابتدا مرغ ها را با نمک و فلفل مزه دار کرده، با مقداری روغن ذرت در تابه سرخ کنید. سپس آب را اضافه کرده و حدود 40 دقیقه فرصت دهید تا مرغ ها پخته شده و آب آن کشیده شود. اکنون شکر، آب پرتقال، آب لیمو، زعفران و رزماری را به مرغ ها اشافه کنید. 20 دقیقه دیگر حرارت دهید تا آب مرغ کامل کشیده شده و نسبتا به غلظت برسد. پرتقال ها را به مدت 5 تا 7 دقیقه بجوشانید. سپس آن ها از عرض برش زده و به مرغ اضافه کنید. پس از اینکه خوراک جا افتاد آن را در ظرف مورد نظر سرو کنید. 🍊نکته: می توان از پرتقال های تزیینی (کامکوات) نیز برای زیبایی و خوشمزه تر شدن استفاده کنید. .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
🍗🥩🍗🥩🍖🥩🍖 کردن گوشت🥩 👈1. برای طعم دار کردن گوشت، اول از همه باید بدانید که گوشت را می‌خواهید کبابی کنید یا خورشتی یا استیک! . 👈2. بهتر است گوشت قرمزی را که می‌خواهید کباب کنید، از 3 ساعت قبل در کیوی رنده شده، نمک، فلفل قرمز، کمی سس مایونز یا ماست و کره بخوابانید. . 👈3. گوشت مرغ کبابی را باید یک روز قبل در مخلوطی از آب‌لیمو، فلفل دلمه‌ای، روغن زیتون، فلفل سیاه، زعفران و نمک قرار دهید. . 👈4. برای بهتر پختن و طعم گرفتن گوشت قرمز کبابی پیش از طعم دار کردن، بافت آن را با پشت چاقو کمی باز و نرم کنید. .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
👇 من برای ادویه ی ماهی مخلوط آرد و زردچوبه و فلفل سیاه است که ماهی رو با نمک مزه دار میکنم و در این آرد میزنم و سپس سرخ میکنم . مواردی که به عنوان ادویه ماهی میشه استفاده کرد موارد زیر هستند که میتونید طبق ذائقه ی خودتون هرکدام را کم یا زیاد کنید نمک،زردچوبه ،زعفران ، پودر آویشن ،پودرسیر،فلفل سیاه وفلفل قرمز ،پودر زیره ،پودر پیاز وپودر گشنیز،دارچین .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلوای خرما بریزو کرمانی این حلوا بدون شکر هست و فوق العاده پرخاصیت خوشمزه و مقوی . .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
مواد لازم آرد سفید یک و نیم پیمانه ماست یک ق غ کره 100 گرم بکینگ پودر یک ق چ خرما 250 گرم طرزتهیه ابتدا کره را به روش بن ماری آب کرده،سپس ماست و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و کره را به آن اضافه میکنیم،بعد آرد را اضافه کرده و 4 دقیقه ورز میدهیم و به مدت 2 ساعت استراحت میدهیم. خرمای چرخ شده را به اندازه ی فندق گرد کرده و کنار میگذاریم و پس از استراحت خمیر شکل میدهیم و به مدت 20 دقیقه با دمای 180 درجه در فر قرار میدهیم. نوش جون .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
. 6 ق غ ماست یونانی 1 برش پنیر فتا (حدود 2 ق غ) 1 ق غ کره 1 پیمانه شوید 1 حبه سیر 1 ق چ نعناع نصف ق چ نمک پنیر را در یک کاسه بریزید و آن را با چنگال له کنید کره را در قابلمه بریزید و آب کنید. نعناع را اضافه کرده، کمی تفت دهید و بگذارید تا خنک شود. سپس ماست، شوید و نعنا و نمک را اضافه کنید و خوب هم بزنید در آر خیار هارا حلقه حقله کنید و کمی از مواد روی آن بریزید ۲ عدد جای یک قوطی کبریت پنیر نوش جان کنید. .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
بدون نیاز به فر مواد لازم روغن مایع یک استکان شیر یک استکان شکر یک استکان آرد 2 استکان تخم مرغ یک عدد پکینگ پودر1ق چ وانیل یک ق چ پودر کاکائو 2 ق غ شکلات تخته‌ای طرز تهیه تمام مواد بالا را بغیر از شکلات تخته ای با هم مخلوط کنید و در قالبهای سوفله بریزید در قابلمه آب را جوش بیارید که تا نیمه قالبها برسه وسط هر سوفله دو عدد شکلات تخته ای بگذارید و در قابلمه دمکنی گذاشته درش و ببندید روی حرارت ملایم 7_10 دقیقه بپزید سوفله را داغ سرو کنید .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♥️ ترشی آلبالو ترشی خوشمزه وراحت و کم دردسر😊 دم آلبالوها رو بکنید وبشورید وبریزید تو ابکش من روی پارچه تمیز پهن کردم تا خشک بشن وقتی خشک شدن بریزید تو شیشه به ازای یک کیلو آلبالو یک قاشق سرپر شکر یک قاشق سرخالی نمک نصف قاشق تخم گشنیژ که من یادم رفت موقع اضافه کردن تخم گشنیژ فیلم بگیرم در شیشه در محکم ببنید و جای خنک وباریک بزارید تا به اصطلاح جا بیفته بعد از یک هفته ازش بچشید کم نمک بود کمی دیگه بزنید وبزارید یخچال بعد از یکهفته قابل خوردنه داخل یخچال دوسال دوام داره عزیزان سعی کنید از سرکه سفید استفاده کنید سرکه قرمز هم میشه ولی ترشی‌خیلی تند میشه تخم گشنیز اختیاری ندارید نریزید ترشی من هنوز جا نیفتاده بخاطر فیلم مجبور شدم زودتر درشو بردارم عزیزان من از البالوی پیوندی استفاده کردم هردوشون خوشمزس .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
. ابتدا ژله انگور رو با یک لیوان آب جوش درست کنید و وقتی خنک شد یک لیوان بستنی وانیلی به اون اضافه کنید.(مقداری هم رنگ خوراکی برای پررنگ دراومدن کار لازم است).بذارید یخچال تا نیم بند بشه. برای لایه دوم هم یک لیوان ژله آلورا رو با یک لیوان آب جوش درست کنید و وقتی کاملا سرد شد یک لیوان بستنی وانیلی به اون اضافه کنید و روی ژله قبل بری ید. ✔️نکته. این دستور به ازای یک بسته ژله هست. دقت کنید که بستگی به اندازه قالبتون داره. .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی مهمون فوری داری و خیلی هم عجله داری این مرغ سه سوته و فوری رو درستش کن‌ که مطمئنم عاشقش میشید .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
مواد لازم 🥣 4 بسته پودر ژله (4 طعم دلخواه) 🥣 4 عدد بستنی لیوانی وانیلی 🥣 4 لیوان آب جوش مراحل 🥄ابتدا یکی از پودر ژله ها رو به دلخواه در یک لیوان آب جوش حل کنید سپس بذارید کاملا خنک بشه بعد یک بستنی لیوانی رو توش بریزید و هم بزنید تا مخلوط بشن. 🥄حالا قالب موردنظر رو کمی چرب کنید ومواد رو تو قالب بریزید بذارید داخل یخچال ۲ ساعت بمونه تا نیم بند بشه بعد لایه های بعد رو هم به همین صورت ادامه بدین تا قالبتون پر بشه (قالب من ارتفاعش کم بود این مقدار مواد کافی بود ولی برای قالب های بزرگ باید حجم موادتون رو بیشتر کنید) 🎂بذارید ۷ الی ۸ ساعت داخل یخچال بمونه تا خوب خودشو بگیره بعد برگردونید و نوش جان کنید .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
مواد لازم گیلاس منجمد 400 گرم شکر 100 گرم پودر ژلاتین 10 گرم طرز تهیه: گیلاس ها را که یخ آن‌ها باز شده با همون آبی که انداخته کامل له کنید یا درون مخلوط کن بریزید اگر هسته دارند هسته را جدا کنید. سپس با شکر مخلوط کرده روی حرارت متوسط به مدت 5 دقیقه بذارید بجوشه مرتب هم بزنید. کف روی آن را بردارید. سپس پودر ژلاتین را با یک چهارم لیوان آب جوش حل کرده اضافه و مخلوط کنید روی حرارت متوسط برای 3-4 دقیقه دیگر بذارید بجوشد. درون قالب ریخته وقتی خنک شد به مدت 3 ساعت در یخچال بذارید. به صورت مکعبی برش داده و میل کنید. میتونید در شکر، پودر قند یا نارگیل بغلتونید. نکته: بهتر است بعد از تهیه مصرف شود. .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸ســـلام ☕️صبح سه شنبه تون بخیر 🌸بانشاط و پراز رحمت وبرکت 🌸امیدوارم آسمون ☕️زندگیتون پرنور باشه 🌸وپراز نغمه های عاشقانه ☕️و حس خوشبختی 🌸همه حال همراهتون باشه صبح زیباتون بخیر و شادی☕️🌸 ‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍
😍😍 مواد لازم تخم مرغ 6 عدد شکر 250 گرم آرد 200 گرم شیر 1/2 لیوان روغن 3/4 لیوان پودر کاکائو 5 قاشق غذاخوری وانیل 1/2 قاشق چایخوری بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری طرز تهیه : ابتدا مواد خشک را داخل کاسه ای بریزید و خوب مخلوط کنید. تخم مرغ ها را درون کاسه ای دیگر با شکر ، شیر و روغن خوب مخلوط کنید سپس مخلوط ارد را کم کم اضافه نمائید و حدود 5 دقیقه با همزن برقی بزنید تا یکدست شود. قالب کیک را چرب کنید و روی ان کمی ارد بپاشید ( قالب را برگردانید تا ارد اضافی بریزد ) ، مخلوط کیک را درون قالب بریزید و درون فری که از قبل با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید به مدت 45 – 60 دقیقه ( بسته به نوع فر ) بپزید. کیک را پس از پخت از فر خارج کنید و اجازه دهید خوب خنک شود سپس از قالب دراورده و سرو کنید ، میتوانید کیک شکلاتی را ساده یا بهمراه خامه و سس شکلاتی و … سرو کنی .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
یک عدد طالبی خورد شده برای نیم ساعت تا یکساعت داخل فریزر بذارید تا خوب تگری بشه شکر سه قاشق غذاخوری اگر طالبی ها شیرین بود احتیاج نیست شکر استفاده کنید بستنی وانیلی(۳۰۰ گرم) لیوانی که اکثر سوپر مارکت ها دارند چهار تا پنج تا میتونید از بستنی های کیلویی هم استفاده کنید همه ی مواد رو داخل پارچ مخلوط کنید ریخته و با هم مخلوط کنید برای تزیین هم میتونید از بستنی وانیلی استفاده کنید با تکه های میوه و یا شکلات یا خلال پسته به همین راحتی یک نوشیدنی خیلی دلچسب درست کنید و لذت ببرید .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسنک یکی از ساندویچ هاییه که هم خیلی زود آماده میشه هم خیلی خوشمزه اس و بچه ها عاشقشن .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
نکات آشپزی:🌟🌟🌟 راز پف کردن زرشک اول مقدار خیلی کمی روغن و کره رو روی حرارت خیلی کم آب کرده بعد دو قاشق زرشک و یک قاشق شکر بهشون اضافه میکنیم و سریع هم میزنیم تا زرشک ها پف کنند و بلافاصله از روی حرارت برمیداریم و دو قاشق آب جوش بهشون اضافه میکنیم . تاماااام ‌ .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
آرد يک و دو سوم پيمانه پودر قند 50 گرم کره 100 گرم تخم مرغ يک عدد وانيل کمى خامه 25 گرم بکينگ پودر نصف ق چ مواد براى رويه ى شيرينى عسل 100 گرم خلال بادوم 100 گرم کره 50 گرم خامه 25 گرم زعفران کمى پودر قند رو با کره و تخم مرغ با همزن می زنیم سپس خامه و مواد خشک رو اضافه می کنیم. داخل فر دماى 170 درجه 10 يا 15 دقيقه مى گذاريم. مواد رويى را با هم مخلوط مى کنيم و 5 دقيقه مى جوشانيم روى خمير نيمه آماده می ريزيم. با دماى 160 درجه حدود 20 تا 30 دقيقه مى پزيم و بعد از خنک شدن برش مى ديم. .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
كيك_دو رنگ خوشمزه و عاليي يه كيك عالی تخم مرغ چهار عدد شکر یک و نیم پیمانه ماست سه چهارم پیمانه روغن مايع نصف پیمانه) بکینگ پودر 2 ق چ وانیل1 ق چ آرد 3 پیمانه پر پودر کاکائو دو ق غ ✅دو ق غ ارد رو كنار بذاريد اول . تخم‌مرغ، شکر،وانیل رو با همزن زده تا کرم رنگ بشه + ماست و روغن رو هم اضافه کرده چند دور با همزن مخلوط میکنیم تا مواد کاملا یکدست بشه سپس مواد خشک را که دو بار الک کردیم آرام آرام به مواد تخم‌مرغی اضافه میکنیم مواد را با لیسک فولد کرده بعد از اینکه مواد کاملا یکنواخت شد خمیر رو به دو قسمت تقیسم میکنیم به یه قسمت دو ق غ پودر کاکائو و به قسمت دیگه دو ق غ آرد اضافه کرده و مخلوط میکنیم. قالب مناسب كه براي من 23بود رو چرب كنيد و مواد رو همزمان با هم بريزيد تو قالب و بعد بذاريد در فر از قبل گرم شده با درجه ١٧٠ به مدت 40دقيقه . نوش جان .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ 🥳🥳🥳🥳 مواد لازم : مخلوط سینه و ران چرخ شده ۴۰۰ گ برنج پخته شده یک پیمانه لپه پخته شده نصف پیمانه شوید ۳ ق غ ترخون ۳ ق غ مرزه ۲ ق غ نمک یک ق چ زردچوبه یک ق چ فلفل سیاه نصف ق چ پیاز رنده شده دو تا متوسط .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]