فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بندری مطمئنی که تو خونه درست بشه رو همه به بندری بیرونی ترجیح میدن😋
به یک عدد پیاز خلالی رو با کمی روغن تفت بدین تا سبک شه
پیاز هارو از تابه خاج کنید و یک عدد فلفل دلمه نگینی رو داخل سرخ کنید
بعد از سرخ کردن فلفل دلمه یک عدد سیب زمینی خرد شده رو باهاش جایگزین کنید
به همین ترتیب چهارصد گرم قارچ رو تفت بدین
و پس از برداشتن قارچ ها سیصد گرم سوسیس رو داخل تابه بریزید
وقتی سوسیس هامون سرخ شد
دو قاشق غذاخوری رب رو به همراه نمک و فلفل سیاه و پولبیبر و پاپریکا و زردچوبه و یک لیوان آب جوش حسابی تفت بدین
مواد رو اضافه و کامل یکدست کنین
لای نون باگت بریزین و ازین بندری بینظیر لذت ببرین.
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
12.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خورشت آلو و مرغ
🌱مرغ ۴تکه (سینه یا ران)
🌱پیاز ۱عدد بزرگ
🌱کره با روغن مایع به میزان لازم
🌱آلو بخارا ۸عدد
🌱زرشک سه چهارم پیمانه
🌱نمک،فلفل سیاه ،زعفران و زردچوبه به میزان لازم
🌱رب یک قاشق غذاخوری
🔔میتونیدازچند ساعت قبل مرغ رو با زعفران نمک و فلفل مزه دار کنید(ولی بدون اینکار هم طعمش عالی میشه)
🔔رنده کردن پیاز لعاب بیشتری به خورشت میده
🔔آب زیاد به مرغ اضافه نکنید روی طعمش تاثیر زیادی داره
🔔آلوها باید ده دقیقه با مرغ ریز بجوشه تا پخته بشه زرشک رو موقع سرو روی خورشت بریزید
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
7.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برگه زردآلو😍😋
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
🥗سالاد اسفناج و آناناس
❇️مواد لازم:
225 گرم اسفناج
3 حلقه آناناس
1 عدد سیب
1 عدد فیله نارنگی
4 ق س سرکه خرما
2 ق س روغن زیتون
1 ق چ عسل
1 ق چ نمک
❇️طرز تهیه سالاد اسفناج و آناناس
اسفناج را پاک کرده، بعد از شستن خرد کرده و در ظرف ریخته و آناناس و سیب و فیله نارنگی را با هم اضافه کنید.سرکه خرما،روغن زیتون و عسل و نمک را با هم مخلوط کرده روی سالاد بریزید.
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
6.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه شکلات کنجد و نارگیل خوشمزه😍😋
صد گرم کنجد رو تفت بدین صد گرم نارگیل رو هم کمی تفت بدی هر کدام دو قاشق بزارین کنار و بقیه رو با غذاساز کمی پودر کنین
نصد گرم بیسکوییت رو هم پودر و به مواد اضافه کنین 10 قاشق غذاخوری شیر عسلی بریزین و مواد رو منسجم کنین
مثل فیلم حالت بدین
250 گرم شکلات سفید رو به ماری کنین و شکلات ها رو داخلش بغلطونین و روی کاغذ بزارین
داخل یخچال بزارین
وقتی خودش رو گرفت دو طرفش رو با چاقو مرتب کنین و سر و تهش رو داخل شکلات سفید بزنین و داخل نارگیل و کنجد تفت داده بزنین شکلات سفید رو داخل قیف بریزین و روی شکلات ها رو باهاش تزیین کنین
داخل کپسول کاغذی بزارین
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
7.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کاچی زعفرانی 😍😋
مقوی و پرخاصیت😌
مواد لازم :
آرد سفید قنادی یک پیمانه
روغن جامد یا کره ۴ ق غ
زعفران به میزان دلخواه
شکر یک پیمانه
گلاب ⅓ پیمانه
آب سرد ۳ پیمانه
گردوی خرد شده ۲ ق م
ادویه مخصوص کاچی ۱ ق غ سرپر
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
7.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سیب زمینی کبابی با دونوع دیپ خوشمزه😍😋
مواد لازم:
نیم کیلو ( یا بیشتر) سیب زمینی ریز🥔
دو قاشق روغن زیتون🫒
نمک🧂
آویشن🍃
رزماری🌿
زردچوبه
سیر یک حبه🧄
دیپ پنیری :
دویست گرم پنیر فتا🧀
یک پیمانه ماست🍶
دو قاشق ادویه زعتر
یک حبه سیر🧄
دیپ آواکادو (گوآکاموله):
یک عدد آواکادوی رسیده و نرم🥑
یه پیاز بنفش کوچیک🧅
یه گوجه کوچیک🍅
آب یه لیموترش🍋
نمک و فلفل سیاه🌶🧂
سیب زمینی ها رو به مدت یک ساعت داخل فر با دمای دویست و چهل درجه میپزیم (فر رو حتما از قبل پیش گرم کنید که مثل تنور بشه)
چون فر ها و قدرتشون با هم متفاوته، بعد از چهل و پنج دقیقه به سیب زمینی ها سر بزنید و با خلال دندون یا سیخ چوبی، تست کنید ببینید پخته یا نه!
نکته: روغن زیتون کمتری هم میتونید استفاده کنید ولی نگران کالریش نباشید چون، سیب زمینی خام مثل بادمجون روغن رو جذب نمیکنه و اضافههای روغن کف کاسه میمونه!
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
18.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خمیر_جادویی_پیتزا 🍞 😋😍
🔸اول اینکه خمیر پیتزا رو در این روش حتما یک ربع ورز بدین تا زمانی که چسبندگی زیادی به دستتون نداشته باشه. (کمی چسبندگی طبیعیه)
مقدار آب مورد نیاز برای خمیر پیتزا بستگی به نوع آرد مصرفی تون داره ولی برای 500 گرم آرد در مجموع حدود 280 سی سی آب نیازه.
اگه از کیفیت مخمر مطمئن هستین و به نظرتون سالمه میتونین مواد خشک خمیر پیتزا رو با هم ترکیب کنین و آب رو اضافه کنین، در این صورت نیازی به امتحان سلامتی مخمر در آب ولرم نیست.
بعد از چانه گرفتن نهایی و تقسیم خمیر به وزن های دلخواه مجددا چانه بگیرید و باز هم 5 دقیقه به خمیر پیتزا استراحت بدید، فقط حتما روی خمیر رو با پارچه بپوشونید تا خشک نشه
▫️آرد : 500 گرم
▫️مخمر خشک: یک قاشق غذاخوری یا 10 گرم
▫️شکر نصف قاشق غذاخوری یا 5 گرم
▫️نمک یک قاشق چایخوری
▫️آب 280 سی سی
▫️روغن زیتون یا روغن پخت و پز: 20 گرم
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
7.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
باقلوای کادایف رولی 😍😋
کادایف : 250 گرم
کره ذوب شده : 5 ق غ
بیسکوییت کنجدی : 100گرم
شکر : سه قاشق غ
شیره انگور یا عسل : یک ق غ
اب : دوسه ق ع
✅مواد برای شربت:
شکر : ۲لیوان
اب: ۲لیوان
اب لیمو نصف
ابتدا در قابلمه ایی شکر و اب را به مدت ده دقیقه بجوشانید و بعد نصف لیمو لیمو را میریزیم . پنج دقیقه هم بجوشه خاموش کنید بزارید تا سرد بشود.
✅طرز تهیه:
دوستان رشته کادایف رو از لوازم قنادی ها بگیرید اگر دیدید خیلی خشکه با اب پاش روش اب بپاشید بعد سلفون بکشید یا لای دستمال تمیز بزارید نرم بشه بعد کار را شروع کنیم.دوستان اگر در دسترس بود بجای بیسکوییت کنجدی میتونید فقط گردوی خرد شده بریزید
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
19.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ خامه ای با قارچ
✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥
مواد لازم:
3 عدد سینه ی مرغ🍗
1 قاشق چایخوری پاپریکا🫑
1 قاشق چایخوری فلفل لیمو🌶
1 قاشق چایخوری پودر سیر🧄
1 قاشق چایخوری ادوبو🥄(چاشنی و یا ادویه ای مخلوط فیلیپینی هست که برای مزه دار کردن مرغ و گوشت به کار میره)
1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز🌶
2 قاشق غذاخوری روغن
3 قاشق غذاخوری کره 🧈
1 پیاز بزرگ🧅
3 حبه سیر🧄
1.5 پیمانه قارچ🍄
2 قاشق غذاخوری آرد🥡
1/2 فنجان خامه غلیظ🥣
1 فنجان آب مرغ🥘
1/2 قاشق چایخوری نمک🧂
1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه🌶
1/2 فنجان پنیر پارمزان رنده شده🧀
جعفری برای تزئین🍀
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
#پلو_میگو_قالبی
سه چهارتا پیاز رو خلال کنید،توی ماهیتابه سرخ کنید و بردارید بگذارید کنار.توی همون ظرف یک پیمانه کشمش شسته شده رو سه چهار دقیقه تفت بدین و بردارین.بعد حدود ششصد گرم میگوی پاک شده رو بریزین داخل ماهیتابه و ده دقیقه(تا زمانی که آبش کشیده بشه)تفت بدین..بهش دو قاشق گرد لیمو،نمک،فلفل،کمی زردچوبه و یک قاشق چایخوری فلفل قرمز اضافه کنید،پیاز و کشمش رو به ظرف برگردونید و زیرشو خاموش کنید.
این مواد رو لای پلو زعفرونی آبکش شده بریزید و بگذارید دم بکشه و بعد نوش جان
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]