18.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خمیر_جادویی_پیتزا 🍞 😋😍
🔸اول اینکه خمیر پیتزا رو در این روش حتما یک ربع ورز بدین تا زمانی که چسبندگی زیادی به دستتون نداشته باشه. (کمی چسبندگی طبیعیه)
مقدار آب مورد نیاز برای خمیر پیتزا بستگی به نوع آرد مصرفی تون داره ولی برای 500 گرم آرد در مجموع حدود 280 سی سی آب نیازه.
اگه از کیفیت مخمر مطمئن هستین و به نظرتون سالمه میتونین مواد خشک خمیر پیتزا رو با هم ترکیب کنین و آب رو اضافه کنین، در این صورت نیازی به امتحان سلامتی مخمر در آب ولرم نیست.
بعد از چانه گرفتن نهایی و تقسیم خمیر به وزن های دلخواه مجددا چانه بگیرید و باز هم 5 دقیقه به خمیر پیتزا استراحت بدید، فقط حتما روی خمیر رو با پارچه بپوشونید تا خشک نشه
▫️آرد : 500 گرم
▫️مخمر خشک: یک قاشق غذاخوری یا 10 گرم
▫️شکر نصف قاشق غذاخوری یا 5 گرم
▫️نمک یک قاشق چایخوری
▫️آب 280 سی سی
▫️روغن زیتون یا روغن پخت و پز: 20 گرم
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
7.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
باقلوای کادایف رولی 😍😋
کادایف : 250 گرم
کره ذوب شده : 5 ق غ
بیسکوییت کنجدی : 100گرم
شکر : سه قاشق غ
شیره انگور یا عسل : یک ق غ
اب : دوسه ق ع
✅مواد برای شربت:
شکر : ۲لیوان
اب: ۲لیوان
اب لیمو نصف
ابتدا در قابلمه ایی شکر و اب را به مدت ده دقیقه بجوشانید و بعد نصف لیمو لیمو را میریزیم . پنج دقیقه هم بجوشه خاموش کنید بزارید تا سرد بشود.
✅طرز تهیه:
دوستان رشته کادایف رو از لوازم قنادی ها بگیرید اگر دیدید خیلی خشکه با اب پاش روش اب بپاشید بعد سلفون بکشید یا لای دستمال تمیز بزارید نرم بشه بعد کار را شروع کنیم.دوستان اگر در دسترس بود بجای بیسکوییت کنجدی میتونید فقط گردوی خرد شده بریزید
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
19.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ خامه ای با قارچ
✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥
مواد لازم:
3 عدد سینه ی مرغ🍗
1 قاشق چایخوری پاپریکا🫑
1 قاشق چایخوری فلفل لیمو🌶
1 قاشق چایخوری پودر سیر🧄
1 قاشق چایخوری ادوبو🥄(چاشنی و یا ادویه ای مخلوط فیلیپینی هست که برای مزه دار کردن مرغ و گوشت به کار میره)
1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز🌶
2 قاشق غذاخوری روغن
3 قاشق غذاخوری کره 🧈
1 پیاز بزرگ🧅
3 حبه سیر🧄
1.5 پیمانه قارچ🍄
2 قاشق غذاخوری آرد🥡
1/2 فنجان خامه غلیظ🥣
1 فنجان آب مرغ🥘
1/2 قاشق چایخوری نمک🧂
1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه🌶
1/2 فنجان پنیر پارمزان رنده شده🧀
جعفری برای تزئین🍀
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
#پلو_میگو_قالبی
سه چهارتا پیاز رو خلال کنید،توی ماهیتابه سرخ کنید و بردارید بگذارید کنار.توی همون ظرف یک پیمانه کشمش شسته شده رو سه چهار دقیقه تفت بدین و بردارین.بعد حدود ششصد گرم میگوی پاک شده رو بریزین داخل ماهیتابه و ده دقیقه(تا زمانی که آبش کشیده بشه)تفت بدین..بهش دو قاشق گرد لیمو،نمک،فلفل،کمی زردچوبه و یک قاشق چایخوری فلفل قرمز اضافه کنید،پیاز و کشمش رو به ظرف برگردونید و زیرشو خاموش کنید.
این مواد رو لای پلو زعفرونی آبکش شده بریزید و بگذارید دم بکشه و بعد نوش جان
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
14.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#واویشکا_گیلانی😍😋
💕پیاز بزرگ یک عدد خرد شده
💕گوشت چرخ شده 200گرم
💕سیب زمینی خرد شده یک عدد بزرگ
💕رب گوجه یک قاشق
💕گوجه رنده شده سه عدد متوسط
💕اب نارنج سه قاشق
💕نمک و فلفل و زردچوبه
💕روغن به میزان لازم
تو کلیپ کاملا مشخصه،فقط اینکه بعضی ها آخرش تخم مرغ هم میزنن و یا اینکه گوجه رو بجای رنده کردن خرد میکنن ولی این مدل و بیشتر درست میکنن.اضافه کردن آب نارنج و یا آبغوره اختیاریه
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#حلوا_شیره😍😋
_آرد گندم ۱ لیوان
_روغن مایع نصف لیوان
برای شهدِ حلوا:
_یک لیوان شیره
_نصف لیوان گلاب
_یک چهارم لیوان عصاره هل یا مقداری پودر هل
_زعفران دم کرده
ابتدا شیره رو که میتونه هر شیره ای باشه مثل خرما، انگور، سه شیره یا پنج شیره... با، گلاب، عصاره هل و زعفران دم کرده ترکیب کنید و حسابی هم بزنید و روی بخار آب کتری یا روی بخاری یا روی شوفاژ بذارید تا گرم بمونه. حالا یک لیوان آرد رو روی حرارت ملایم ۱۰ دقیقه تفت بدید تا خامیش گرفته بشه نذارید بسوزه، بعد یک دور الک کنید و تو ماهی تابه روغن بریزید وقتی که داغ شد آرد الک شده رو اضافه کنید، ۱۰ دقیقه هم بزنید تا آرد و روغن تفت بخورن و در آخر شهد رو اضافه کنید سریع ترکیب کنید تا گوله نشه، روی حرارت مدام هم بزنید تا حلوا گوشه ظرفتون جمع بشه و وقتی به حالت گهواره ای شکل تکون میدید گوشه ظرفتون جمع بشه و به ظرف تون نچسب
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
13.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سیر ترشی فوری 😍
هر کیلو سیر سه لیوان سرکه حالا سرکه سفید یا انگور و شکر ی قاشق غذاخوری بعضی هم ممکنه جایگزین شکر ی دو شاخه نبات بزنن
ی قاشق چایخوری هم نمک بزنید شیره انگور یا خرما ۳ قاشق غذاخوری این مقدار برای یک کیلو سیر در نظر گرفته شده
اول سیر هارو پوست اضافشو بگیرید اما حب های سیر جدا نکنید اگر سیرتون خیلی تازس ی دوروز بزارید هوا بخوره و خشک بشه و بعد اینکه شستین هم بزارید خوب اب اضافش در بره بعد بچینید توی قابلمهمد نظرتون میتونید سه لیوان سرکه جدا بریزید میتونید ترکیب فوق همرو با هممخلوط کنید و داخل قابلمتون روی سیرها بریزید بعد شعلرو روشن کنید وقتی شروع به جوشیدن کرد شعلرو کم و خاموش کنید بزارید از حرارت خوب بیفته اگر ی قاشق سرکه بالزامیک بزنید سریع تر میرسه و خوشمزه تر میشه از رب انار شیرین هممیشه استفاده کنید من نزدم
بعد داخل ظرف مد نظرتون که از قبل کاملا خشک کردید بچینید سسشو به ترکیب اضافه کنید دربشو ببندید محکم بزارید ده روز ی جا گرم و تاریک تا خوب برسه عالیه عالی
فرایند جوشوندن و اضافه کردن شیره و شکر باعث نرم شدن و رسیدن سیر میشه
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
19.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ خامه ای با قارچ
✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥
مواد لازم:
3 عدد سینه ی مرغ🍗
1 قاشق چایخوری پاپریکا🫑
1 قاشق چایخوری فلفل لیمو🌶
1 قاشق چایخوری پودر سیر🧄
1 قاشق چایخوری ادوبو🥄(چاشنی و یا ادویه ای مخلوط فیلیپینی هست که برای مزه دار کردن مرغ و گوشت به کار میره)
1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز🌶
2 قاشق غذاخوری روغن
3 قاشق غذاخوری کره 🧈
1 پیاز بزرگ🧅
3 حبه سیر🧄
1.5 پیمانه قارچ🍄
2 قاشق غذاخوری آرد🥡
1/2 فنجان خامه غلیظ🥣
1 فنجان آب مرغ🥘
1/2 قاشق چایخوری نمک🧂
1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه🌶
1/2 فنجان پنیر پارمزان رنده شده🧀
جعفری برای تزئین🍀
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
14.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آلبالو پلو با مرغ زعفرانی و ته دیگ سیب زمینی
☆•☆•☆•☆•☆•☆•☆•☆•☆•☆•☆•
مواد لازم:
برای مرغ زعفرانی:
مرغ🍗
پیاز🧅
زعفران💛
نمک🧂
برای آلبالو پلو:
آلبالو🍒
شکر (به ازای هر پیمانه آلبالو، ۱.۵ ق غ شکر)🍚
روغن
برای ته دیگ:
سیب زمینی رنده شده🥔
زعفران💛
نمک🧂
روغن
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
9.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نمک وفلفل واب لیمو به سس اضافه کنید خوب بزنید تا یکدست بشه سس رو به مواد اضافه کرده با دو قاشق به آرومی مخلوط کنید تا شکل وظاهر مواد خوشگل بنونه😍.مواد نباید له بشن آخر سر شوید رو بریزید و سالاد رو منتقل کنید به ظرف مورد نظر کمی شوید روش بپاشید ونوش جان کنید.
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
9.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پیتزا_با_نون_باگت😍😋
برای سس پایه
- گوجه ۱/۲
- رب گوجه ۱ ق غ
- نمک ۱/۲ ق چ
- فلفل قرمز ۱ ق چ
- آویشن (اوراگانو) ۱ ق چ
- پودر پیاز ۱ ق چ
- پودر سیر ۱ ق چ
- روغن ۱ ق ع
- آب سرد ۱/۴ پ
برای تاپینگ
- پنیر پیتزا ۱ پ
- نان باگت ۱ عدد
- سس پایه ۱-۲ ق غ
- قارچ
- فلفل دلمه
- زیتون
- به سلیقه خودتون ژامبون (یا هرچیزی دیگه) زمان پخت بسته ب نوع دستگاه گریل یا فر متفاوت می باشد با دمای ۱۸۰ درجه حدود ۱۲ دقیقه (اگه فر از قبل گرم شده باشه)
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]