هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
کباب کوبیده:
گوشت سه بارچرخ کرده.....یک کیلو
نمک......یک ق غذاخوری
پیاز رنده شده که ابش کاملا گرفته شده .....دوعدد بزرگ
فلفل سیاه.....نصف ق چایخوری
همه مواد روباهم ترکیب کرده وحداقل بیست دقیقه ورز میدیم طوریکه گوشت ظرف گرد شه وبه ظرف نچسبه بعد داخل یخچال میذاریم تا مواد طعمشون به خورد هم بره وگوشت خودشو بگیره که نریزه این زمان حداقل باید یکساعت باشه وهرچه زمان استراحت گوشت بیشتر باشه بهتر
نکته:چربی کوبیده حتما باید دنبه باشه
نکته:اب پیاز بایدکاملا گرفته شه
نکته:چنانچه نگران ریختن گوشت از سیخ هستید دوق ارد گندم با مواد تر کیب وورز بدید
نکته:موقع پخت کباب باید سریع سیخ روبچرخونید که گوشت از یک طرف جمع نشه وازسیخ بریزه
نکته:مناسب ترین ترکیب گوشت براکوبیده گوشت گوساله وگوسفند باهم
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
8.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی_دانمارکی
مایه خمیر
شیر: ولرم نصف لیوان
شکر: ۱ق.غ
مایه خمیر: ۱ق.غ
خمیر شیرینی
سفیده تخم مرغ: ۲عدد
زرده تخم مرغ: ۱عدد
وانیل: نصف ق.چ
نمک: ۱پنس
شکر: ۵ق.غ
مخلوط کره اب شده و روغن مایع: نصف لیوان
زعفران: دم کرده ۱ق.غ
آرد الک شده: تقریبا ۳لیوان
کرم داخل شیرینی
شیر: ۱لیوان
شکر: ۵ق.غ
ارد سفید یا نشاسته ذرت: ۳ق.غ
وانیل: نصف ق...
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
7.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خوراک_بلدرچین
بلدرچين تازه يك بسته
هويج
كدو
سيب زميني
بلال
فلفل دلمه اي
سير
پياز
ادويه(نمك،فلفل سياه،تخم گشنيز،پودرسير،پاپريكا)
روغن و كره ٢ق غ
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
#ترشی_قارچ_و_زیتون 🫒 😋
▫️قارچ ورقه شده و زیتون بدون هسته:از هر کدام دو پیمانه
▫️موسیر: 1 پیمانه
▫️سیر: 1 پیمانه
▫️نمک: به میزان لازم
▫️فلفل سبز: چهار عدد
▫️پودر کاری: یک ق غ
▫️پودر انبه: چهار ق غ
▫️روغن زیتون: پنج ق غ
▫️سرکه: به میزان لازم
▫️فلفل سیاه و زردچوبه: از هر کدام یک ق چ
🔸خوردن ترشی با تمامی غذاها یه حال دیگهای دارد چون ترشی اشتها را تحریک میکند و سبب پرخوری میشود پس مراقب غذا خوردن خود باشید. برای تهیه این ترشی خوشمزه تمام مواد را با هم مخلوط کرده و سرکه را تا جایی اضافه میکنیم که روی مواد را بپوشاند بعد از یک هفته ترشی ما آماده میباشد.
♦️ این ترشی را در جای خنک مانند یخچال نگهداری کنید
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
#مربای_انار 🍧 😋
▫️آب انارسه و نیم پیمانه
▫️دانه اناریك پیمانه
▫️شكر سه پیمانه
▫️آب لیموبه مقدار لازم
🔸ابتدا برای تعیین غلظت نهایی مربا، یك بشقاب را در جای خنكی مثل یخچال قرار دهید.
انار را به اندازه ی یک پیمانه، دانه دانه كنید و به اندازه ی سه و نیم پیمانه، آب بقیه را بگیرید.در ظرف بزرگی، آب انار و شكر را با هم تركیب كنید و روی حرارت متوسط قرار دهید و به مدت 30 دقیقه آن ها را بجوشانید.
دانههای انار و آب لیمو را به ظرف اضافه كنید و 30 دقیقه ی دیگر آن ها را بپزید.برای این كه غلظت مربا را بفهمید، با استفاده از یك قاشق، یك قطره از مربا را روی ظرف سرد شده بچكانید و ظرف را سرازیر كنید، اگر به سختی روان شد، مربای شما آماده است.
مربا را در ظرف تمیزی بریزید. درب آن را ببندید و در جای تاریك و خنك قرار دهید
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
#پودینگ_کدو_حلوایی👇
.
موادلازم
نیم کیلو کدو حلوایی
1 لیوان شکر دانه ریز
1 قاشق غذاخوری آرد برنج
1 لیوان شیر
۱/۲ق چ دارچین
۱/۲ق چ گلاب
۱/۲ق چ پودر هل
.طرز تهیه 👇
کدو حلوایی خرد شده را در قابلمه کوچکی میریزیم و روی آن را شکر بپاشیدو سپس به نصف مقدار کدو حلوایی آب کافی اضافه کرده و روی حرارت متوسط بپزید تا کدوها نرم شوند.
، وقتی کدوها نرم شدند ، وآبش کاملا تبخیر شد کدوها را با میکسر کاملا له میکنیم وبه ظرف برمیگردونیم
. شیر و آرد برنج وپودر هل وپودر دارچین را اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا به غلظت برسه ودر آخر گلاب روهم اضافه کرده واز حرارت برمیداریم ودر ظرفهای سرو ریخته و با پودر پسته وکاکائو تزیین میکنیم میتونید همان موقع سرو کنید ویا بزارید خنک بشه وبعد به مدت ۲ساعت دریخچال بزارید وبعد تزیین کنید ونوش جان کنید....
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
#تاتلی_گل
موادلازم 👇
1 بسته مارگارین (در دمای اتاق)حدود ۲۵۰گرم
2 عدد تخم مرغ
1 قاشق چای خوری روغن مایع
1.5 قاشق غذاخوری ماست
1 قاشق غذاخوری سرکه
1 بسته بکینگ پودر(حدود ۱۰گرم)
آرد به مقداری هست که خمیر به دست نچسبه
برای شربت آن؛👇
3 فنجان شکر دانه ریز
4 لیوان آب
آبلیمو ۱ ق م
برای رویه تاتلی👇
گردو خورد شده وکمی پودر پستا
زرده تخم مرغ (سفیده برای چسبیدن دوتا خمیر به کار میره)
.
طرزتهیه :👇
اول از همه ، شربت دسر خود را آماده می کنیم و می گذاریم خنک شود ، شربت گرم شیرین سرد خواهد شد. شکر و آب را در قابلمه ای ریخته می جوشانیم. پس از جوش آمدن ، دو دقیقه بعد آب لیمو رااضافه میکنیم .
سپس از اجاق گاز برمی داریم.
تمام مواد رو باهم مخلوط کرده ودر آخر آرد رو کم کم اضافه میکنیم تا خمیری نرم ولطیفی به دست نچسبه وبعد ورز می دهیم.
خمیر را خیلی نازک بین دو کاغذ روغنی باز نمی کنیم. از خمیر با قالب گل شکل می گیریم. و یک خمیر با با وسیله ایی از وسط خارج کرده که وسطش خالی بشه وبعد اول خمیر گل کامل رو میزاریم وبعد کمی سفیده به سطح خمیر زده وبعد خمیری که وسطش رو خالی کردیم روی خمیر اولی میچسبونیم.
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
11.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سالاد_سیب_زمینی_با_پیاز
3-4 سیب زمینی
2 عدد پیاز قرمز
4-5 عدد پیازچه
کمی جعفری
3عدد خیار شور
برای سس:
4-5 قاشق غذاخوری ماست
2-3 قاشق غذاخوری سس مایونز
1-2قاشق سس خردل
5-6 قطره آب لیمو
نمک، فلفل
برا سرو
روغن زیتون
چند تکه خیار شور
پیاز کاراملی شده
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
#شيريني_نعلي
مواد لازم:
آرد ٣ليوان
پودر قند ١ليوان سرپر
تخم مرغ ٢عدد
كره ١٥٠گرم
هل و وانيل كمي
طرز تهيه:ابتدا كره و پودر قند رو با دور تند همزن به مدت ٥ دقيقه خوب ميزنيم تا كرم رنگ بشه
سپس تخم مرغها را اضافه كرده و با دور متوسط دو سه دقيقه ميزنيم و بعد ارد رو كم كم به مواد اضافه ميكنيم و با دور كند ميزنيم تا خمير نرم و يكنواختي به وجود بياد،خمير بدست اومده رو نيم ساعت داخل يخچال قرار ميديم و بعد درش مياريم و به اشكال دلخواه مدل ميديم و در فر با درجه ١٦٠به مدت ١٥دقيقه ميزاريم تا بپزه و بعد از پخت با شكلات و پودر پسته و پودر نارگيل تزيينش ميكنيم نوش جان🌹
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوفته_ترکی
۶۰۰ گرم گوشت چرخ کرده گاو با چربی متوسط
۱ عدد پیاز رنده شده
۱ حبه سیر رنده شده
یک چهارم دسته جعفری
۱ عدد تخم مرغ
کمی بیشتر از نصف لیوان آرد سوخاری
نصف لیوان آب معدنی
۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه
۱ قاشق چایخوری پاپریکا
۱ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
زیره با نوک ۱ قاشق چایخوری
نمک
برای سس قرمز:
۱ قاشق غذاخوری رب چیلی
۴ قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی (گوجه فرنگی رنده شده هم خوبه)
۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
نمک، فلفل و فلفل چیلی
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]