19.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فینگر فود جامبو شلز پنیری😍😋
مواد لازم:
جامبو شلز: ۱ بسته
گوشت چرخکرده:🥩 ۴۰۰-۵۰۰ گرم
قارچ خورد شده:🍄 ۳۰۰
فلفل دلمه:🫑 ۱ عدد
پیاز بزرگ: 🧅۱عدد
رب:🥫 ۱-۲ ق غ
پنیر پیتزا:🧀به مقدار لازم
ادویه:
نمک🧂، فلفل🌶، زردچوبه، پودر تخم گشنیز☘️، پودرسیر🧄 یا هر ادویه دلخواه
نکات مهم:
-دقت کنید جامبوهارو داخل یک قابله بزرگ با آب فراوان بپزید تا بهم نچسبن و اینکه زیاد نجوشونید و مدام قاشق نزنید تا له و پاره نشن.بعد از آبکش کردن هم با آب سرد بشورید(کمی نمک و روغن هم داخل آب بریزید)
-دقت کنید نباید زیاد داخل فر بمونه تا خشک نشه.
-بهتره بعد از چیدن جامبوها دور ظرف فویل بکشید و فقط دو دقیقه آخر فویل رو بردارید و گریل بزنید تا پنیر طلایی بشه. اینطوری دیگه جامبو خشک نمیشه
19.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کتلت مرغ😍😋
مواد لازم :
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
فلفل دلمه
کره ۱۰ گرم
سیب زمینی ۲ عدد
آرد سوخاری ۱ ق غ
مخلوط ران و سینه ۲۵۰ گرم
آرد نخودچی ۱ ق غ
سس خردل ۱ ق غ
نمک ۱.۵ ق چ
ادویهها :
پودر گشنیز
فلفل سیاه
فلفل قرمز
زردچوبه
پاپریکا
15.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اسنک و پنینی😋
مواد لازم🔻
* نان تست
* ژامبون
* سس پیتزا
* سس کچاپ
* سس هزار جزیره
* پودر سیر
* آویشن
* پنیر ورقه ایی گودا
* پنیر پیتزا
* سیب زمینی آب پز
* پیاز
* جعفری
* کره
* روغن مایع
* سیر
* جعفری تازه
16.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#سالاد_آلمانی👩🍳
مواد لازم:
سیب زمینی آبپز ۲ عدد
سوسیس آلمانی ۳ عدد
پیازچه ریز خرد شده یک چهارم پیمانه
خیارشور ۲ عدد
برای سس:
مایونز به مقدار لازم
ماست ( خیلی کم)
لیمو ترش تازه یا آبلیمو
نمک و فلفل سیاه و پاپریکا به میزان لازم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه وقت نداری امادلت یک غذای خوشمزه میخوادحتمااین غذای فوری رودرست کن
#خوراک_نودل_بانوپز
پیازیک عدد
گوجه ۲ عدد
قارچ ۶عدد
فلفل دلمه یک عدد
رب گوجه یک قاشق غذاخوری
رب فلفل دلمه نصف قاشق غذاخوری
نمک وادویه نودل
نودل دوبسته
پیازروباروغن یکمی تفت میدیم بهش گوجه خردشده رواضافه کرده وقتی آب گوجه کشیده شد بهش قارچ خردشده رواضافه میکنیم یکمی که تفت خورد رب گوجه ،رب فلفل دلمه،فلفل دلمه سبز،ادویه نودل ویکمی نمک اضافه میکنیم وهمه موادروباهم مخلوط کرده حالابهش دوبسته نودل باطعم دلخواه اضافه میکنیم یکمی آب میریزیم ونودل هاروزیررومیکنیم درشومیزاریم یکمی که نرم شده هم میزنیم ودرآخربه دلخواه پنیرپیتزاویکمی جعفری خردشده میریزیم به همین راحتی وبه همین خوشمزگی😋😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفند_آشپزی
با آرد گندم آرد قنادی بپز😳کلی شیرینی و کیک راحت بپز و نوش جان کن.
آرد گندم از یک لیوان ۳ قاشق کمتر، بیکینگ پودر ۱ ق غ، نمک ق چ
✅️خوب الک کنید، هم بزنید و هوادهی کنید.
.
🤩لطفا فوروارد کن✨✌
10.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
باقالی پلو با ماهیچه
ماهیچه ها رو با پیاز، سیر و هویج و کمی روغن تفت بدین به همراه زدچوبه و فلفل سفید، بعد روش آب بریزید و بزارید تا خوب بپزه
اگر در قابلمه میزارید ۲ ساعت اگر زودپز نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه کافیه بعد از پخته شدن بهش نمک بزنید و دوباره بزارید روی گازبرنج رو خوب بشورید بزارید خیس بخوره و بهش نمک بزنید بعد از ۱ ساعت بزارید آب جوش بیاد، برنج و بهش اضافه کنید بعد یک جوش باقالی رو بریزید صبر کنید تا چند جوش بخوره حالا نوبت آبکش کمی روغن و آب و زعفرون دم کرده کف ظرف بریزید سیب زمینی یا نان یا کاهو برای تهدیگبزارید یک لایه برنج و باقالی و بعد شوید و این کار رو تکرار کنید اگر از شوید تازه استفاده کنید که عالیه برنج و بزارید دم بکشه
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_صدفی😍😋
اندازه : لیوان دسته دار فرانسوی
سینه مرغ خرد شده
2 لیوان آب
1 ق جوششیرین(اگر نبود بکینگپودر بزنید)
برای سس:
آب معدنی گازدار
1 لیوان آرد
1 ق نمک
1 ق پودر فلفل قرمز
1 ق فلفلسیاه
1 ق آویشن
2 حبه سیر رنده شد
آرد
2 لیوان آب و جوششیرینیا بکینگپودر را داخل کاسه ای بریزید و خوب هم بزنید. سپس مرغهای خرد شده را اضافه کرده دوباره هم بزنید. روی ظرف را بپوشانید و 30 دقیقه استراحت دهید. سپس داخل آبکش بریزید تا خیس نماند.
سس
آرد، سیر رنده شده و ادویه را داخل بشقاب مناسبی ریخته خوب هم بزنید. یک شیشه آب گاز دار را اضافه کنید برای اینکه گلوله نبندد خوب هم بزنید.مرغهایی که کاملاً آبشان خارج شده به سیخ بکشید بصورتیکه زیاد به هم فشرده نباشند. سپس داخل یک بشقاب دیگر آرد بریزید. سیخ مرغهایی که حاضر کردهاید ابتدا پشت و رو به آرد آغشته کنید. سپس به سس آغشته کنیدسیخها را داخل روغن داغ بذارید و بصورت پشت و رو کاملاً سرخ کنید
🌟
17.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پیراشکی_پرتقالی😍😋
2/3 لیوان آب گرم، پودر مایه خمیر ۲ ق چ، تخم مرغ ۱ عدد، شکر ۲ ق غ، روغن مایع ۲ ق غ، رنده پوست پرتقال 1 ق م، آرد ۳۶۰ گرم یا 2 و 1/3 لیوان،بکینگ پودر نصف ق چ، نمک 1/4ق چ، کره1ق چ
🔴 خمیر مایه رو با کمی شکر داخل آب گرم ریخته روشو میپوشونیم تا عمل بیاد
تخم مرغ و شکر و روغن مایع و پوست پرتقال رو کمی هم میزنیم و خمیر مایه رو اضافه میکنیم آرد رو طی دو مرحله با نمک و بکینگ پودر اضافه و ورز میدیم تا خمیری لطیف بدست بیاد و به دست نچسبه کره رو اضافه و ورز میدیم و روی خمیر رو پوشانده1 ساعت استراحت میدیم خمیر رو به دو قسمت مساوی تقسیم کرده و روی کاغذ روغنی پهن میکنیم و بعد به ۸ قسمت تقسیم کرده و دوباره روشون رو پوشانده ۴۰ دقیقه
بعد در روغن داغ و حرارته کم سرخ میکنیم
⭕️ اگر خمیر به کاغذ چسبیده بود با کاغذ بندازید داخل روغن بعد از پخت ، ازش جدا کنید یا میتونید اول کاغذتون رو چرب کنید تا خمیر راحت جدا شه
🌟
#ژله_ویترینی 🍝🍜🥝🥝
#ویژه_یلدا
ژله کیوی= نصف بسته
ژله انبه= یک بسته
بستنی= یک لیوان
کیوی کاملا رسیده= یک عدد
ژله کیوی رو با دو سوم لیوان آب جوش حل کنید تا کاملا شفاف بشه و دونه های ژله توش دیده نشه کمی از ژله رو ته قالب بریزید و میوه ها رو توش قرار بدید و اجازه بدید کمی ببنده وقتی کمی بست مابقی ژله کیوی رو بریزید و داخل یخچال قرار بدید تا خودشو بگیره
کیوی ها باید کاملا رسیده باشن اگه رسیده نیستن کمی آبپز کنید چون کیوی دارای آنزیمی هست که مانع بستن ژلاتین میشه
به جای کیوی میتونید از انواع میوه ها استفاده کنید و رنگ ژله تون رو هم تغییر بدین
حالا یک بسته ژله انبه رو با یک لیوان آب جوش حل کنید تا شفاف بشه و اجازه بدین از دما بیفته و بعد بستنی رو بهش اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست بشه و روی ژله کیوی بریزید و داخل یخچال قرار بدید برای چند ساعت تا کاملا ببنده
موقع در آوردن از قالب چند ثانیه اون رو داخل آب جوش قرار بدید و سریع خارج کنید و داخل ظرف برگردونید
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
چلو گوشت مجلسی خوشمزه
گوشت گوسفندى 4 تكه
زعفران دم كرده :2 ق غ خ
چوب دارچين :1 يك تكه كوچيك
نمك و زردچوبه به ميزان لازم
پياز :1 عدد
روغن به ميزان لازم 4/5 ق غ خ
فلفل قرمز یا فلفل سیاه پاپريكا :1 ق چ خ
اول گوشت رو با روغن و پياز و زدچوبه تفت داده و بعد يك ق غ خ زعفران زده و چوب دارچين بعد يك استكان آب ميريزيم و در زود پز رو بسته تا مدت يك ساعت به خوبى بپزه و بعد پخت چوب دارچين رو برداشته و نصف ابى ك از گوشت باقى مانده رو ميگيريم و گوشت رو به تابه منتقل كرده و روغن روى اب گوشت رو گرفته روى گوشت ميريزيم و باهاش كمى تفت داده ك از خامى در بياد وبراى خوشمزه شدن كمى زعفران و فلفل قرمز زده و اب گوشت روش ريخته و در ماهيتابه رو بسته تا جا بيافته
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]