eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
171هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
29.1هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
2.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دیزاین_حلوا #محرم ⚫⚫🏴🏴 ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
2.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کرم_کارامل_نسکافه_ای 🍝🍫 یه بسته پودر کرم کارامل اماده را با دو لیوان شیر و یک ق.غ خامه صبحانه ویک ق مربا خوری پودر نسکافه ویک ق.غ شکر مخلوط کردم روی حرارت گذاشتم بمدت دو دقیقه تا شکر حل شدوچندتا جوش خورد و بعد هم داخل ظرف مورد نظرم اول کاراملی که داخل پاکتش بود ریختم بعدم مایع رو داغ روی اون ریختم و بمدت ۱الی ۱/۵ساعت داخل یخچال گذاشتم موند تا کاملا سفت شد. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#دم_کردن_برنج بچه ها برای اینکه برنجتون خوب دم بکشه بعداز اینکه برنج را آبکش کردید ریختید داخل قابلمه یه لیوان مخلوط آب و روغن مایع روی برنج بریزید بعد با یه قاشق روشو سوراخ سوراخ کنید یه کیسه فریزر و باز کنید بکشید روی برنج و بزارید دم بکشه ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#فرنی_سیب_و_گردو 🌀1 سیب رنده شده، 1 قاشق جو، 1 فنجان شیرکم چرب، 1 قاشق شکر، 2 قاشق گردو راباهم ترکیب کنید و روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تابپزد. 🔅براى كودكان بالاى يكسال ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
8.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گوشت گوسفندی و گوساله و دمبه فلفل قرمز پودر فلفل پاپریکا بادمجان کبابی و سیر و کره و برای سس روش پودر فلفل پاپریکا کره و ماست چکیده . ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
8.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سوپ_شیر ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
4.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#میگو_سوخاری مراحل کار در ویدئو مشخصه میزان ادویه ها کاملا به سلیقه شما بستگی داره من همیشه به جای پودر سیر از سیر ورقه شده استفاده میکنم چون قدرت بیشتری برای گرفتن بوی زُهم ماهی و میگو داره حتما از سرکه یا آب لیمو ترش برای طعم دار کردن استفاده کنید و البته نباید در حدی باشه که میگو ها ترش مزه بشن...دقت کنید بسته به حجم میگو اضافه کنید ...من برای سی عدد میگوی درشت از دو قاشق غذاخوری پر سرکه سفید استفاده کردم. یا به جای سرکه از آب لیموترش تازه استفاده کنید چون آبلیموی مونده روی طعم میگو اثر میذاره و طعمشو تغییر میده. سرکه یا آب لیمو ترش تاثیر زیادی در رفع بوی زُهم میگو داره و گوشت میگو رو ترد میکنه بهتره نمک رو بعد از پایان زمان استراحت(قبل از اینکه شروع به سرخ کردن کنید) به میگوها اضافه کنید سرخ کردن میگو نیاز به زمان زیاد نداره چون اگه بیش ازحد سرخ کنید سفت و لاستیکی میشه...معمولا در روغن داغ و با حرارت متوسط حدود 5 دقیقه کافیه و میگو خیلی زود میپزه ک سرخ میشه. @ashpazy_irani
#هات_چاکلت_سفید 😍😍 ابتدا 3 فنجان خامه رقیق را با 200 گرم شکلات سفید مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا شکلات‌ها ذوب شوند. سپس به آن یک قاشق چایخوری وانیل و یک‌چهارم فنجان پودر بادام بیفزایید، سپس این مخلوط را در فنجان سرو کنید و روی آن کمی دارچین بپاشید. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
5.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#رولت_گوشت برای ۳ نفر گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم پیاز ۱ عدد آرد نخودچی ۲ ق غ نمک وفلفل و زردچوبه به میزان لازم تخم مرغ ۱ عدد سیر خواستین بریزین من نریختم برای مواد میانی سلیقه ای هر طور بخواین من از پیاز ۱ عدد فلفل دلمه ای ۱ عدد هویج ۱ عدد گردو خرد شده ۳ ق غ زرشک ۱ تا ۲ ق غ سیب زمینی ۱ عدد . . . 🔴مواد میانی سلیقه ای هست و شما میتونین از هویج درسته و تخم مرغ آبپز و پوره سیب زمینی و ... استفاده کنید. کاملا دل بخواهی 🔴 پیاز رو رنده کردم و آب اون را گرفتم و با گوشت چرخ کرده مخلوط و نمک و فلفل و زردچوبه و آرد نخودچی و تخم مرغ اضافه و خوب ورز دادم . بعد مواد گوشتی را در یخچال نیم ساعت قرار دادم . برای مواد میانی پیاز را خرد کرده و سرخ کردم . هویج رو نگینی خرد کردم و بعد پختم و سیب زمینی رو هم آبپز کردم و رنده کردم . همه رو با هم مخلوط و یه کوچولو تفت دادم . گوشت را از یخچال بیرون آوردم و روی یک نایلون فریزر پهن کردم . خیلی ضخیم و نازک نباشد . بعد مواد میانی را روی گوشت ریخته و لبه ها از مواد پر نشوند تا راحت رول شود . بعد به کمک نایلون گوشت را به آرامی رول کردم و داخل یخچال به مدت یک الی دو ساعت بمونه بهتره . کف تابه ای روغن ریختم و رول را در آن قرار دادم و دو طرفش رو سرخ کردم . برای سس : یه پیاز کوچیک رو ریز خرد کردم و کمی با روغن تفت دادم و یه گوجه رو رنده کردم و بهش اضافه کردم و کمی رب گوجه و نمک و زردچوبه ریختم و بعد کمی اب ریختم و وقتی جوشید آماده است . بعد داخل تابه ریختم . در تابه را گذاشته و حدود نیم ساعت زمان می بره بپزه . @ashpazy_irani
6.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#حلوا_نسکافه_ای آرد نانوایی یا آرد شیرینی پزی ۱۵۰ گرم (یک لیوان) شکر ۲۲۰ گرم ( یک لیوان) آب یک لیوان نسکافه ۲ ق غ (من از نسکافه گلد استفاده کردم) روغن مایع ۶۰ میلی( ۱/۳ لیوان) کره یا روغن جامد ۵۰ گرم گلاب ۲ تا ۳ ق غ پودر هل نصف ق چ برای شربت : آب و شکر رو روی حرارت گذاشتم تا زمانی که شکر حل بشه و شروع به جوشیدن کرد هل رو اضافه کردم . نسکافه رو با یک چهارم لیوان آب جوش حل کردم و داخلش ریختم ، دو سه قل بزنه کافیه . آرد رو الک کردم ، من آرد گندم (نونوایی ) استفاده کردم روی حرارت کم تفت دادم با حوصله حدودا ۴۵ دقیقه ای آرد رو تفت دادم . دوباره باز آرد رو الک کردم . کره و روغن رو اضافه کردم . میزان روغن تقریبی هست و در واقع روعن حلواها چشمی می ریزم . یه کم تفت دادم و بعد شربت گرم رو به آرامی کم کم اضافه کردم با احتیاط 😉. هم زدم تا جمع بشه حلوا . بعد هر طور بخواید می تونین تزیین کنین می تونین داخل دیس بکشین و تزیین کنین . من داخل قالب های ریز سیلیکونی ریختم و فشرده کردم ۲۰ دقیقه فریزر قرار دادم و بعد از قالب خارج کردم . نکات : جای نسکافه می تونین پودر کاکائو هم بریزین . آرد حتما الک کنین تا گوله نشه . میزان کره و روغن تقریبی هست تا جایی اضافه میشه که ترکیب آرد و روعن یه مایع روان باشه . سعی کنین ترکیب روغن مایع و کره و یا روغن جامد باشه همش رو روغن مایع نریزین . کره هم باعث خوشمزگی و لطافت و نرمی میشه . می تونین هر طور بخواید تزیین کنین چه به این شکل که من درست کردم و چه حتی داخل دیس می تونین بریزین و تزیین کنین . برای من حدودا ۱۵ تا ۱۶ عدد این شکلی شد @ashpazy_irani
5.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رول هویج مواد لازم: تخم مرغ 3عدد هویج بزرگ2 عدد پیاز 1 عدد نصف استکان روغن مایع (استکان کمر باریک ترک ، 40 گرم) آرد 2 ق س پر نمک 1 ق چ بکینگ پودر 1 ق چ برای داخل رول: ماست چکیده5 ق غ پنیر لبنه 2 ق غ نمک شوید طرز تهیه: پیاز را ریز خرد کنید و با کنی روغن مایع داخل ماهیتابه تفت بدید هویج رنده شده و نمک را اضافه کنید و تا وقتیکه آبش کشیده شود بپزید سپس کنار بذارید سرد شود. 3 عدد تخم مرغ ، روغن مایع و نمک را داخل ظرف دیگری بریزید و تا وقتیکه کف کند هم بزنید آرد و بکینگ پودر را اضافه کنید و هم بزنید مخلوط هویج سرد شده را اضافه کنید و هم بزنید. داخل ظرف پیرکس سایز بزرگ(حدود 40×27) کاغذ روغنی بندازید و کمی چرب کنید ، مواد آماده شده را داخل ظرف بریزید و صاف کنید. در فر 180 درجه حدود 15_13 دقیقه بپزید. بعد از بیرون آوردن از فر وقتی که گرمای اولیه را از دست داد رول کنید و کمی صبر کنید. ماست ، پنیر لبنه ، نمک و شوید را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید و روی کیک هویج بمالید و مجدد رول کنید و چند ساعت در یخچال بذارید و سپس ببرید. میتوانید یک روز قبل درست کنید. @ashpazy_irani
7.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ماهی_سبزیجات طرز تهیه.... شما با هر نوع ماهی که دوست دارید میتونید درست کنید ماهی شمال وجنوب نداره من خودم همیشه با هامور درست می کنم اینبار با ماهی کوپه درست کردم طعم اصلی این خوراک با سس ان است طرز تهیه سس...... دوقاشق رب گوجه و دوقاشق روغن مایع یا زیتون با اب یک لیموی تازه و زردچوبه وادویه ماهی اگر نبود ادویه مخلوط و نصف قاشق چایخوری پودر زیره و یک قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز و فلفل قرمز و رنده پوست لیمو وپودر سیر وپودر پیاز و زعفران دم کرده همه را خوب مخلوط کنید ادامه کار..... ظرف مناسب فر را کمی چرب کنید کف ظرف را پیاز حلقه شده بچنید بعد فلفل دلمه سبز حلقه شده روی پیاز بچنید وبعد گوجه حلقه شده وبعد سیب زمینی حلقه شده را اول به سس آغشته کنید وبعد روی گوجه بچنید طبق فیلم در اینجا اگر دوست دارید یک عصاره سبزیجات را روی هر لایه مواد رنده کنید هر دفعه کمی از عصاره البته دلخواه است ودر اخر ماهی را هم به کاملا به سس آغشته کنید وروی سیب زمینی بذارید وحدود نصف لیوان اب جای ظرف سس بزنید و یه گوشه ظرف بریزید و اگر ظرف شما در دار است که هیچ وگرنه فویل بکشید وجند تا سوراخ ریز روی فویل ایجاد کنید ودر طبقه دوم فر از پایین بمدت حدود ۲ساعت با دمای ۲۰۰درجه البته شما اگر فرتون زیاد داغ می کنه ۱۸۰بذارید وبعد چک کنید با چنگال اگر مواد پخته اماده است میتونید بعد پخت روی ماهی را با شعله بالا گریل کنید تا طلایی وبرشته بشه البته من اینکارو نکردم وبه نظر من نیازی نداره بازم دلخواه است نکته..... شما میتونید این خوراک را روی گاز درست کنید @ashpazy_irani