eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.8هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
. اینم یه مدلش با گوشت چرخکرده واویشکا یا بیج بیج با یه عکس خودمونی طور و غیر لاکچری . . . ابتدا باقالی ها پوستش رو دراوردم بعد شستم و تو قابلمه با اب گذاشتم بپزه ، چون باقالی موقع پختن کف میکنه رنگ برنج کدر میشه برای همین جدا میپزیم . وقتی هم پخت روی باقالی هم ابکشی میکنم خبلی کم در حدی که کف ها تمیز بشن .اب برنج روی حرارت میزاریم وقتی جوش اومد ، نمک و برنج رو بهش اصافه میکنیم ، البته دو ق اب نارنج اگر داخل اب برنج در حال جوشیدن بریزین رنگ برنج سفیدتر میشه ، بعد تست میکنیم اگر یه دونه برنج رو مابین دوتا انگشت فشار بدین یه نقطه سفید وسطش خام بود اونوقت ابکش کنید . تو قابلمه روغن و زردچوبه بریزین وفتی داغ شد یه لایه برنج و یه لایه شوید و باقالی بریزید . ( مخلوط شوید تازه و خشک شده خوبه).میتونید یه دونه سیر هم لای پلو بریزین یا اینکه ادویه پلویی هم خوبه.  در نهایت کره داغ شده یا روغن کرمانشاهی برای باقالی پلو عالیه .  پیاز که سبک و طلایی شد گوشت اضافه شد خوب هم میزنیم که از هم جدا بشه تکه های گوشت . خیلی کم رب گوجه فرنگی تفت میدیم سپس دو ق اب نارنج میریزیم با نصف استکان اب . در قابلمه رو میزاریم تا بپزه . @ashpazy_irani
آدینه تون پر از عشق❤❤❤اینم دستور مرغ شکم پر.بعد از تمیز کردن مرغ با مواد زیر مرغ رو مزه دار کردم نمک ،پودر پاپریکا،زعفران دم کرده غلیظ و زیر پوست مرغ رو کره مالیدم و همینطور روی مرغ.برای داخل شکم مرغ معمولا دو نوع درست میکنم یه نوعش برنج ایرانی نیم پخته بهمراه کشمش و پیاز داغ فراوون و گردو و یک نوع دیگه گوجه و فلفل دلمه و پیاز و یه دونه فلفل تند همه رو توی شکم مرغ میزارم و با چند تا خلال فیکسش میکنم و پای مرغ رو با نخ مخصوص نسوز میبندم.اطراف مرغ هم گوجه،پیاز خلالی،فلفل دلمه،سیر،و یک لیوان زعفران دم کرده اطراف مرغ میریزم و فویل میپیچم و میزارم توی فر از قبل گرم شده(صدو هشتاد ) چون مرغ من بزرگ بود حدود دو ساعت و نیم تو فر بود البته شعله فر من کم بود چون عجله نداشتم. بعد از دو ساعت فویل رو برمیدارم و مرتب از آب مرغ روی مرغ میریزم تا خشک نشه.بعد از پخت چند دقیقه گریل کردم.مرغ شکم پر دستور پختهای دیگه هم داره.نوش جان @ashpazy_irani
يه پياز بزرگ رو نگيني خورد كردم و چند دقيقه تفت دادم،يه حالت سبكي كه پيدا كرد مرغ هارو به همراه يك قاشق غذاخوري رب گوجه و نيم قاشق غذاخوري رب انار شيرين بهش اضافه كردم و با پياز تفتشون دادم،رنگ مرغ كه يكم تغيير كرد(از خامي دراومد)،يكم نمك فلفل،پودر دارچين و يكم زعفرون و پودر گرانول سير اضافه كردم،مواد رو خوب هم زدم،يه ليوان آب جوش بهش اضافه كردم تا خوب بجوشه،آلو هارو با چندتا تيكه هويج(هويج🥕رو سليقه اي ريختم)بهش اضافه كردم و حرارت رو كم كردم تا يك ساعت كه خورش خوب جا بيوفته. ته ديگ👈يه سيب زميني بزرگ رو رنده ي ريز كردم با يكم زعفرون قاطي كردم كف ديگ رو چرب كردم و سيب زميني هارو 🥥🍳🥞🥒🥗🍭🍩🍽🥣 @ashpazy_irani
مرغ  برای این غذاازتمام تکه های مرغ میشه استفاده کردولی من ازماهیچه ران وفیله مرغ استفاده کردم . ران وفیله به مقدارلازم . برنج چهارلیوان . لپه یک لیوان . ادویه وزردچوبه ونمک بمیزان لازم . پیازخلالی سرخ شده مقداری . سیب زمینی یک عدد .کشمش  هل .میخک .جوزهندی .برگ بو .چوب دارچین .دونه فلفل سباه .زیره سبزوسیاه . اول دوعددپیازروخلال باریک کرده باکمی نمک وروغن باحرارت ملایم میزاریم پخته وسرخ بشه بعدادویه هارااضافه ومرغ روهم به این مواداضافه میکنیم وتفت میدیم بعدآب روبه میزان پخت مرغ وبرای دم کردن برنج هم باقی بمونه اضاف میکنیم . تواین فاصله لپه هاروتوی دبگ وآب ریخته وروی حرارت گازمیزاریم وقتی روی اون کف کردتمام کف لپه روگرفته ویک ق .روغن میریزیم ودردیگ رومیزاریم تالپه پخته اماله نشه . وقتی مرغهاپخته شدازآب درآورده ولپه های پخته رکه باکمی روغن تفت دادیم به اضافه برنج به آب مرغ اضافه ومیزاریم برنج پخته وبعدا اینکه آب برنج کاملاکشیده شدبرنج رودم میکنیم . بعدپیازداغ وکشمش روآماده کرده وکنارمیزاریم ومرغهاروسرخ کرده وموقع سروباسلیقه خودتون تزئین کنید @ashpazy_irani
ژله_رنده_ای 🍡 🔸یک بسته پودر ژله ی شاتوت رو با یک و نیم لیوان آب جوش خوووب حل کردم و گذاشتم سرد شد و بعد گذاشتم یخچال تا کاملا ببنده.یک بسته پودر ژله ی انگور رو هم با یک لیوان آب جوش حل کردم و گذاشتم سرد بشه .وقتی ژله ی انگور سرد شد بهش دو تا بستنی لیوانی اضافه کردم و خوب هم زدم بعد ژله ی شاتوت رو رنده کردم و بهش اضافه کردم و کاملا هم زدم و ریختم تو قالب و گذاشتم ببنده. . @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سلام✋ ناهار چی دارین؟... با تنها بازمانده های یخچال 😄در این روزهای شلوغ وپر کار ساندویچ خوشمزه...برای بچه ها قارچ وسیب زمینی سرخ کرده و پنیر وفلفل دلمه ای وبرای خودم تخم مرغ هم قاطیش کردم🍄🍅🌶🌭🍟🥕 روز خوش 🌱🌱🌱🌱🌱 . @ashpazy_irani
. 💜ميگو پفكي 🦐 آرد سفید به میزان لازم بیکینگ پودرنصف قاشق چایخوری دلستر ساده يا اب گازدار یک پیمانه آب یه لیوان نمک فلفل پودر سير به مقداري كه شما دوست داريد ميگو ها و يك پياز بزرگ حلق شده را با آبلیمو تاره و نمک و زعفران و پودر زنجبيل و فلفل سياه کاملا آغشته می کنیم و می گذاریم حدود دو ساعت مزه دار شوند توي يك کاسه اب ودلستر را با هم مخلوط کرده، سپس نمك و و پودرسیربه آن اضافه کنید ، در این مرحله بسته به تمایل خود می توانید مقدار ی فلفل قرمز نیز به این مواد اضافه کنید . سپس كم‌كم آرد را به مخلوط اضافه می‌كنیم تا جایی كه غلظت خمیر مانند غلظت حلیم شود.و در اخر پنكيگ پودر ميريزيم و به ارومي هم ميزنيم میگو آماده و مزه دار شده رو در مواد ميريزيم و بعد حلقه هاي پياز رو از هم جدا ميكنيم و به مواد اضافه ميكنيم و نيم ساعت در يخچال مي زاريم و بعد در روغن داغ درون ظرفی کاملا گود سرخ ميكنيم و روي دستمال حوله اي ميزاريم تا روغن اضافي گرفته شود. نووش جان😋 @ashpazy_irani
سلام,  من اومدم با باقلاقاتوق, برنج زعفرونی, سیرررر ترشی جانانه و مخلفات 😊 ما باقلاقاتوق رو جا افتاده, خیلی خیلی کم آب و با سیر و شوید به اندازه -نه کم نه زیاد- دوست داریم. من اول سه حبه بزرگ سیر رو رنده می کنم و پاچه باقلا یا لوبیا کشاورزی رو با سیر و زردچوبه خوب تفت میدم, بعد شوید تازه ی ریز خرد شده یا خشک رو اضافه می کنم, در تابه رو میذارم تا بدون سرخ شدن کمی با هم آشنا بشن و سوشالایز کنن 😊 بعد مقدار کمی آب میریزم, آب زیاد باعث میشه این خورش عطر و طعمش رو خوب نشون نده. بعضیها وقتی پاچه باقلا پخت, توی خورش تخم مرغ میشکنن, بعضیا هم مثه من جدا نیمرو می پزن.  بعد از این غذا, دوغ آبعلی هم اگه بخورید که مثل اصحاب کهف به خواب شیرین عمیقی فرو خواهید رفت 😴😴😴 @ashpazy_irani
غذای فوق العاده راحت و آسون با بروکلی و پنیر 👌👌👌 ‌ ‌ مواد لازم :  ٣ پيمانه كلم بروكلي  ١عدد تخم_مرغ بزرگ ١.٥ پيمانه موزارلا 🧀 ١/٤ پيمانه پارمسان رنده شده ٢عدد سير ١/٢ قاشق چاي خوري پونه  نمك دريا يا هيماليا به مقدار لازم  ٢ قاشق چاي خوري جعفري تازه خرد شده ‌ ‌ طرز تهيه : همه مواد به غير از جعفري رو ميريزيم توي كاسه و خوب هم ميزنيم تا مخلوطمون كاملا يك دست شه (نصف پيمانه موزارلا رو نگه داريد براي آخرش ) بعد از اون مخلوطمون رو روي يك سيني كه كف اون رو با كاغذ نسوز پوشانديم پهن ميكنيم و ميزاريم توي فر ( از قبل فرتون رو روي دماي ٤٢٥ درجه روشن كنيد ) و ميزاريم ٢٠ دقيقه بپزه. بروكلي پنيري رو بيرون مياريم و اون نصف پيمانه پنير موزارلا رو همراه با جعفري تازه روش ميريزيم و باز ميزاريمش توي فر كه ده دقيقه ديگه بپزه. در آخرم يه مقدار فلفل قرمز روش ميريزيم . بروكلي_ پنيري شما آمادست .‌ ‌ @ashpazy_irani
‍ شکلات مغزدار و آجیلی 😍 مقداری شکلات قهوه ای و کمی شکلات سفید را جداگانه بصورت بن ماری گرم کنید. در سینی کاغذ روغنی قرار دهید و سطح کاغذ را با شکلات قهوه ای بپوشانید و روی آن شکلات سفید بریزید و با خلال دندان طرح ابر و بادی بزنید. تا شکلات گرم است مقداری مغز آجیل و میوه خشک روی آن بریزید و در یخچال قرار دهید سپس شکلات را از کاغذ جدا کنید و به دلخواه برش بزنید @ashpazy_irani
🍰🍰 تخم مرغ 5 عدد آرد 2/5 ليوان شکر 1/5 ليوان شیر 1 ليوان روغن مایع نصف پیمانه بکینگ پودر 1 ق غ وانیل 1 ق م يا هم اسانس وانيل تخم مرغارو در دماي محيط قرار داده بعد تخم مرغارو به همراه شکر و وانیل را با هم مخلوط کرده و با همزن خوب میزنیم تا پف کنه و کرم رنگ بشه بعد شیر و روغن مایع رو به ترتیب اضافه میکنیم و آرد و بکینگ پودر را که قبلا3 بار با هم الک کردیم طي دو مرحله ب مواد اضافه كرده و ب شكل دوراني مخلوط كرده ودر قالبی که قبلا چرب کردیم میریزیم ودر فری که قبلا گرم شده با درجه حرارت 180درجه بمدت 45 دقيقه قرار ميدهيم بعد از اينكه از فر بيرون اورديم ميزاريم كاملا خنك بشه بعد از قالب در مياريم 🔻روي كيك را با شكلات ابكرده و چند ق غ خامه همزده و روي كيك ريخته تزيين ميكنيم @ashpazy_irani