19.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فسنجون را یه بار این مدلی امتحان کن عالی میشه👌🥰
مواد لازم:سینه مرغ یک عدد،مغز گردو یک پیمانه
پیاز ۲رب انار۸ ق غ،شکر از یک یا دو ق غ بستگی به سلیقه شما،زعفران دم کرده ۱ ق غ،نمک و فلفل سیاه و قرمزنصف ق چ
9.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
“دلمه با تهدیگ شیشلیک”
اگه هنوز شک داری، آخر ویدیو رو ببینی مطمئن میشی🫣
شیشلیک رو نمک بزن بذار کنار،
برای مواد دلمه سبزی دلمه،گوشت،برنج خام،رب گوجه،نمک،پودر سماق،ماسالاربی،پول بیبر لازم داریم،
برای سس دلمه نمک ،روغن کنجد ،رب گوجه ،آب و ادویه میکس ویژه الی لازم داریم،
حتما برنج رو با آب جوش بخیسونید تا نرم بشه
حتما با حرارت ملایم سه ساعت اجازه بدید دلمه بپزه
10.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تست_مرغ_پنیری😍😋
سینه مرغ ۱ عدد
ساقه کرفس جوان ۱۰۰ گرم
پیاز کوچک ۱ عدد
جعفری ۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ آبپز ۲ عدد کوچک
سیر ۱ حبه
نمک و فلفل به میزان لازم
پنیر لبنه یا خامه ای مقدار لازم
سس خردل ۱ قاشق غذاخوری
گردو ۲ عدد
نان تست(یا نان دلخواه)
پنیر گودا گوجه کره
ابتدا سینه مرغ را با سیر و نمک و فلفل آبپز کنید و بعد از پخت با چاقو ساطوری یا ریش ریش کنید و در ظرف بریزید ،کرفس راهم را جدا و ساطوری کنید و در ظرف بریزید ،جعفری را هم خیلی ریز خرد کنید و به مواد اضافه کنید،تخم مرغ را هم آبپز و بعد ریز خرد کنید و در ظرف بریزید مقداری گردوی خرد شده هم اضافه کنید حالا پنیر لبنه را که به دمای محیط رسیده را مقداری هم بزنیدتا بافتش از هم باز بشه برای رقیق شدن میتونید روغن زیتون هم اضافه کنید همه مواد را باهم مخلوط کنید، حالاااا نان تست را بردارید روش یک لایه پنیر گودا بزارید روش مقداری از مواد و بعد یک لایه گوجه و دوباره پنیر گودا و نان تست بعدی و حالا ساندویچ را در تابه از قبل گرم شده با مقداری کره چرب کنید و ساندویچ را تا وقتی کریسپی میشه اجازه بدید تا در تابه بماند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_هل_گلاب😍😋
ارد…..۲پیمانه
تخم مرغ…..۴عد
شکر…..۱پیمانه
روغن…..۳/۴ پیمانه
گلاب…..۱/۳ پیمانه
شیر…..۱/۲ پیمانه
بکین پودر….۲قاشق چای خوری
پودر هل…..نصف قاشق غذا خوری
طرز تهیه:
تخم مرغ،وانیل،شکر و پودر هل را با همزن بزنید.حدود ۵ دقیقه بزنید تا حجمش دو برابر بشه.بعد روغن را بریزد حدود یک دقیقه بزنید.بعد شیر و گلاب هم بریزد.مجدد یک دقیقه هم برنید.بکین پودر به ارد اضافه کنید.الک کنید با مواد کیک مخلوط کنید.قالب مورد نظر را روغن جداکنده برنید.اندازه قالب من ۲۰ بود.
مواد داخل قالب بریزد.با درجه ۱۶۰بزای فر برقی و ۱۷۵ برای فرهای گازی.
بمدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه قرار دهید.
با پودر نارگیل و پسته تزیین کنید.
12.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تيراميسو😋
بچهها عاشقش میشن🥺
مواد لازم :
آب ۱۰۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
پودر قند ۱۰۰ گرم
لیدی فینگر ۲ بسته
خامه قنادی حدود ۵۰۰ گرم
پنیر ویلی ۴۰۰ گرم
وانیل ½ ق چ
قهوه فوری
پودر کاکائو
13.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینپلو (یا زرشکپلو)
مرحله اول سرخ کردن پیاز با فلفلسیاه و نمک هست، هر موقع هم داشت میسوخت یه چیکه آب بریزید.
بعد فیله هارو بخوابونید.
یکم روغن و پودر سیر بزنید، یک پیاله زردآلو خشک و زعفرون بریزید و فیله هارو برگردونید، آبجوش بریزید و با حرارت کم و در بسته نیم ساعت بزارید تا بپزه، ۱۰ دقیقه آخر، خلال پسته، بادوم و زرشک بریزید. ۱۰ دقیقه بعد آماده هست.
تو این مدت کته هم بار بزارید.
نوش جونتون.
9.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تاکو یه غذای بسیار خوشمزه و دلبرانست که به راحتی آماده میشه
البته میشه گوشت رو روی خمیر پیتزا هم پهن کرد و داخل فر گذاشت
حتی میتونید توی گوشت چرخ کرده ادویه - جعفری ساطوری و فلفل دلمه نگینی هم بریزید و بعد ار ورز دادن روی نون یا خمیر پهن کنید ، به همین سادگی و خوشمزگی
16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیشمه یکی از شیرینیهای سنتی و
محبوب ترکمن هاست که یک بافت عالی
و با جذب روغن خیلی کم هست
مواد لازم :
روغن ۸۰ گرم
وانیل ½ ق چ
شیر ولرم ۱ لیوان
بیکینگ پودر ۲ ق م
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۱ لیوان
آرد ۵ لیوان
21.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیکت خراب میشه؟!
اگه تو هم پف کیکت میخوابه حتما
سیوش کن که قبل از پخت کیک دوباره
نگاش کنی
7.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ساندویچ پیتزا
چندورق ژامبون
چندورق پنیرگودا
چیپس با طعم دلخواه
چندعدد قارچ
به دلخواه میتونید ذرت و فلفل دلمه هم اضافه کنید
سس:
دوقاشق مایونز
یک قاشق خردل
ادویه دلخواه :پاپریکا پودر سیر،فلفل سیاه…
خیارشور رنده شده
داخل فر:7دقیقه180درجه حرارت از بالا
روی گاز:کف تابه روغن بریزین شعله کم موادی که خامه مثل قارچ از قبل تفت بدید در تابه رو بزارید تا پنیر آب شه