17.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوفته اصیل تبریزی سنتی ترین وخوشمزه ترین غذای تبریز👌🧆🥩
مواد لازم:
گوشت مخلوط گوساله وگوسفند: ۵۵۰ گرم
لپه: ۱/۵ لیوان
برنج: نصف لیوان
سبزی کوفته: (تره ومرزه): ۲۵۰ گرم
ادویه ها: زردچوبه+فلفل سیاه+پودر سیر+ادویه غذا
نمک: به میزان لازم
مواد میانی کوفته:
گردو درسته
برگه زردآلو
آلو بخارا
زرشک
نمک
سس کوفته:
پیاز سرخ شده
زرشک
رب
آبجوش
زعفرون دم کرده
🌟
40.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زرشک پلو با مرغ زعفرانی😍
مواد لازم :
کره ۵۰ گرم
ران مرغ ۲ تکه
عرق هل ۱ ق چ
پیاز درشت ۱ عدد
خلال بادام و قیصی ۳ ق غ
چوب دارچین ۱ عدد
آب نارنج ⅓ پیمانه
زرشک ⅓ پیمانه
زعفران دم کرده
نمک، فلفل سیاه
زردچوبه ۱ ق چ
پاپریکا ۱ ق چ
گلاب ۱ ق غ
🌺🍃
18.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کنتاکی
مواد لازم :
نمک ۲ ق چ
مرغ کامل ۱ دونه
فلفل سیاه ½ ق چ
پودر پاپریکا ۱ ق چ
نشاسته گندم ۱ ق غ
فلفل قرمز ½ ق چ
پودر سیر ۱ ق چ
زنجبیل ½ ق چ
زیره ۱ ق چ
🌟
9.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
توضیح کامل کپشن👇🏻
قیمه پلو😍امکان نداره که خوشت نیاد 😎
مواد لازم:
•گوشت چرخ شده 250 گرم
•پیاز 2 عدد متوسط
•برنج 4 پیمانه
•لپه پخته 1 پیمانه
•رب گوجه 1/5 ق غ خ
•آب مقداری
•زعفران به مقدار لازم
•نمک 1 ق م خ
•فلفل نصف ق چ خ
•زردچوبه 1 ق چ خ
•پودر گل سرخ 1 ق م خ
•پودر دارچین به مقدار لازم
•پودر لیمو 1 ق م خ
•پودر هل نوک ق چ خ
🥮طرز تهیه:
•ابتدا پیاز و گوش رو داخل خرد کن بریزید و میکس کنید. (وقتی که گوشت و پیاز باهم میکس میشه هم حجمش زیاد میشه هم فوق العاده خوشمزه تره میشه)
•بعد داخل تابه تفت بدید و ادویه ها، پودر گل سرخ و پودر لیمو رو اضافه کنید عطرشون که آزاد شد رب گوجه رو اضافه کنید و مخلوط کنید، کمی آب بریزید، هم بزنید
•بعد لپه پخته شده رو اضافه کنید و بعد پودر هل.
•بعد از آماده شدن مواد گوشتی داخل قابلمه ته دیگ مورد نظر رو بندازید و بعد یک لایه برنج آبکش، روش پودر دارچین و زعفران بدین و لایه بعد رو مواد گوشتی، دوباره برنج آبکش و روش پودر دارچین و زعفران.
اجازه بدید که روی کم به مدت 45 دقیقه دم بکشه.
•بعد از این مدت داخل ظرف سروتون برگردونید و سیب زمینی کنارش بذارید
•مطمئنم که خوشتون میاد. از پلو های مورد علاقه خودمه😍🥹
🧅نکته:
اگر پیاز رو با گوشت میکس نکردین میتونید پیاز رو اول تفت بدید و بعد گوشت رو اضافه کنید و بعد باقی مراحل، ولی اگر میکس کنید خوشمزه تر میشه.
#قیمه_پلو
🌟
18.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کنتاکی
مواد لازم :
نمک ۲ ق چ
مرغ کامل ۱ دونه
فلفل سیاه ½ ق چ
پودر پاپریکا ۱ ق چ
نشاسته گندم ۱ ق غ
فلفل قرمز ½ ق چ
پودر سیر ۱ ق چ
زنجبیل ½ ق چ
زیره ۱ ق چ
🌟
7.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آش کشک و سیرابی😍😋
۱-جو پوست کنده ۵۰۰ گرم
۲-سیرابی ۱۵۰۰ گرم
۳-کشک ٨۰۰ گرم
۴-گردو ۵۰ گرم
۵-پیاز ۵ عدد
۶-نعنا خشک ۴ ق.غ
۷-آلو خشک ۱۰ الی ۱۲ عدد
۸-نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
۹-پودر شیرین بیان (سلیقه ای) ۱ ق.چ
۱۰-هویج ۲ عدد
۱۱-انجیر ۲ عدد
۱۲-برگ بو ۳ عدد
۱۳-سیر ۱ بوته کوچک
مراحل پخت:
۱-برای نرم شدن بافت سیرابی بهش انجیر رنده شده می مالیم و نیم ساعت استراحت میدیم.
۲-سیرابی و جو رو با برگ بو، هویج،پیاز،سیر میزاریم رو حرارت ملایم به مدت حدودا ۱۰ ساعت. (چون من از سیرابی گاو استفاده کردم مدت زمان پخت بیشتری احتیاج داره، سیرابی گوسفندی مدت پختش حدودا ۵ ساعته.)
۳-پیاز داغ رو با فلفل، زردچوبه تفت میدم و بهش گردو، آلو رو اضافه می کنم، تفت که خورد حرارت رو خاموش می کنم و نعنا رو اضافه می کنم که نسوزه.
۴-در نیم ساعت آخر پخت مخلوط پیاز داغ و کشک بریزید
13.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نان_روغنی_با_ارده😍😋
آب ولرم یک لیوان
نمک نصف قاشق چایخوری
خمیرمایه یک قاشق چایخوری
شکریک قاشق غذاخوری
آرد به میزان لازم
موادروغنی خمیر
ارده دوقاشق غذاخوری
زردچوبه یک قاشق چایخوری
سبزی معطر یک قاشق غذاخوری
روغن به میزان لازم
خمیرروبمدت یکساعت استراحت میدیم بعدموادروغنی روبه خوردخمیرمیدیم وداخل تابه میزاریم ومجددنیم ساعت استراحت داده بعدروی حرارت ملایم درب تابه رو میزاریم یطرف که آماده شدبرمیگردونیم تاطرف دیگه هم پخته بشه
میتونیدداخل موادروغنی ازکنجدهم استفاده کنیدمیتونیدهم ازسبزی تازه وهم سبزی خشک استفاده کنید