#نان_صبحانه
اول يك عدد تخم مرغ رو با شش قاشق روغن مايع و سه قاشق غذاخوري عسل و كمي نمك و يك پيمانه شير ولرم رو توي ي كاسه مخلوط ميكنيم بعد حدود چهار پيمانه ارد و يك قاشق غذاخوري خمير مايه فوري رو بهش اضافه ميكنيم و خمير رو ورز ميديم تا چسبندگي نداشته باشه و ميذاريمش توي جاي گرم تا ور بياد بعد از ور اومدن هر شكلي كه خواستيم ميپيچيم و توي سيني كه كاغذ انداختيم ميچينيم و باز يك ربع بهش استراحت ميديم بعد رومال كرده و در فر ١٨٠ تا زماني كه روي نون رنگ بگيره و بپزه.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#سوپ_چربی_سوز
مواد اولیه : برای 3 نفر
کرفس (خرد شده) 1پیمانه
گل کلم (سفید و خرد شده) 2پیمانه
هویج 3عدد
پیاز 3عد
فلفل دلمه ای 2عدد
گوجه فرنگی (درشت) 5عدد
آب 3پیمانه
آبلیمو به میزان لازم
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
زعفران (آبکرده) 1قاشق سوپخوری
درست خواندید این سوپ غذایی چربی سوز است و خوردن آن به جای آنکه شما را چاق کند لاغر میکند!!مواد تشکیل دهنده این سوپ همگی دارای کالری منفی هستند یعنی برای هضم شدن بیشتر از آنکه به بدن شما کالری بدهند از آن کالری دریافت میکنند!این سوپ بر عکس همه غذاهای رژیمی خوشمزه است و خوردن آن نه تنها شما را آزار نمیدهد بلکه لذتبخش نیز هست!
طرز تهیه :
ابتدا درون قابلمه آب و مقداری آبلیمو بریزید و اجازه دهید به جوش بیاید.گوجه فرنگی را پوست کنده و پوره کنید و به همراه سبزیجات شسته شده و خرد شده(به صورت نگینی ریز)داخل قابلمه در حال جوش بریزید.
به مدت 1 ساعت اجازه دهید سوپ آرام بجوشد و آماده شود( در این مدت چند بار سوپ را هم بزنید ) سپس نمک و فلفل را اندازه کرده و زعفران و آبلیمو به مواد اضافه کنید و 15 دقیقه دیگر بگذارید سوپ جا بیفتد سپس در ظرف بکشید و میل کنید.
نکات:
1)در صورت تمایل از ادویه جات دلخواه برای تهیه سوپ استفاده کنید.
2)مزه سوپ را با اضافه کردن آبلیمو و زعفران و همچنین فلفل زیاد بهتر کنید.
3)در صورت تمایل سوپ را بعد از آماده شدن میکس کرده و بعد سرو کنید.
4)برای پوست کندن گوجه فرنگی آن را چند ثانیه داخل آب در حال جوش بیندازید و بعد داخل ظرف آب سرد قرار دهید و بعد به راحتی با چاقو پوست بکنید.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#سوپ_نودل_و_مرغ_رژیمی
نودل 100 گرم
سینه مرغ 1 عدد
هویج 2 عدد
پیاز 1 عدد
سیب زمینی 1 عدد
جعفری خرد شده 1 قاشق سوپخوری
سیر 2 حبه
نمک و فلفل مقدار لازم
طرز تهیه :
سیب زمینی و هویج را پوست بکنید و درشت خرد کنید و داخل قابلمه ای بریزید ، 2 لیوان آب اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا زمانی که سبزیجات بپزند و نرم شوند.
سینه مرغ ، سیر و پیاز خرد شده را داخل قابلمه ای بریزید و 4 لیوان آب ، نمک و فلفل اضافه کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا مرغ بپزد سپس مرغ را خرد کنید و مجدد داخل قابلمه برگردانید.
نودل را با توجه به دستور روی بسته بندی بپزید سپس نودل ، سبزیجات پخته و جعفری خرد شده را به مرغ اضافه کنید ، با حرارت کم اجازه دهید سوپ جا بیفتد سپس در ظرف بکشید و همراه با ماست سرو کنید.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#رولت_مرغ
یک عدد سینه مرغ چرخ کرده
پیاز 1 عدد
دو ق غ سبزی خشک معطر
زردچوبه،نمک و فلفل
هویج پوست گرفته و پخته یک عدد
رب گوجه فرنگی دو ق غ
سیر دو حبه
ابتدا برای درست کردن سس یه دونه پیاز و سیر رو نگینی خورد کرده و سرخ کردم رب گوجه و ادویه و مقداری اب اضافه کردم و کنار گذاشتم. بعد مرغ چرخکرده را با پیاز رنده شده و سبزی و نمک و زردچوبه و فلفل خوب ورز دادم
بعد روی کیسه فریزر پهن کردم و مقداری سبزی شامل جعفری و ریحان و پیازچه خورد شده روی گوشت ریختم و یه دونه هویج پخته شده رو وسطش گذاشتم و با کمک کیسه فریزر رول کردم و سرو ته رول رو محکم کردم و به ارومی گذاشتم تو تابه و کیسه رو جدا کرده و در روغن با حرارت ملایم کمی سرخ کردم و بعد سسی که قبلا اماده کرده بودم رو اضافه کردم و اجازه دادم تا خوب بپزه و جا بیفته ..
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#سرکه_خرما
مواد لازم:1- خرما دو کیلوگرم 2- آب جوش چهار لیتر3-یک قاشق غذا خوری نمک 4- سرکه نیم لیتر5-مخمر نانوایی یک قاشق مرباخوری
طرز تهیه:هسته ی خرما ها را درآورید و تو سط چرخ گوشت چرخ کنیدوآنها را داخل ظرفی که غیر فلزی باشد بریزید دقت کنید که دهانه آن باز بشد.آب و بقیه مواد را اضافه کنید و درب ظرف را ببندید و در جای تاریک و گرم قرار دهید .25 تا 50 روز بستگی به دمای محیط دارد آن را به حال خود بگذارید.فقط هفته ای یک مرتبه موا د را زیرورو کنید.بعد از مدت تعیین شده مواد را صاف کرده و مورد استفاده قرار دهید.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#سرکه_سیب
1-ابتداسیبها را کاملا تمیز بشویید.
2-آنها را به چهار قاچ تقسیم کنید و هسته ها ودم آن را جدا نمایید.
3-یک سطل آماده کنید و سیبها را درون آن بریزید .یک قاشق مخمر نانوایی را با آب گرم حل کنید و به سیبها اضافه کنید ویا می توانید به اندازه یک کف دست نان روی آنها قرار دهید .روی ظرف را تا جایی که ¼ ن خالی بماند زیرا بر اثر تخمیر بالا می آید و از ظرف سر ریز نشود .
4- به مدت7 تا 8 ماه با آن کاری نداشته باشید تا عمل تخمیر صورت بگیرد .بعد از آن مدت مواد را صاف می کنیم.5-مواد صاف شده را درون شیشه می ریزیم بعد از مدت پانزده روز آن را استفاده می کنیم.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#شيرينى_سابله
موادلازم
كره ١٧٠ گرم
پودرقند ٨٠ گرم
آرد ٢٦٠ گرم
وانيل ١/٨ ق م
طرزتهیه
كره رو كه به دماى محيط رسيده و به شكل پماد درآمده بهمراه پودرقند همزده تا حجمش دوبرابر شود و وانيل و آرد را اضافه كرده و همزده و خمير را رول كرده و به شكل حلقه هاى دايره اى در آورده و يا لاى مشمبا فريزر قرار داده و با وردنه بضخامت نيم سانت پهن كرده و قالبهاى دلخواه زده و در فر از قبل گرم شده با دماى ١٥٠ درجه بمدت تقريبى ١٠ دقيقه تا حدى كه زيرشان كمى طلايى شود و اين شيرينى برخلاف شيرينى كشمشى پهن نميشود و نبايد زياد با فاصله در سينى چيد و پس از پختن ميتوانيد با شكلات ذوب شده به روش بن مارى و مغز پسته آنرا تزيين كنيد.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم یه ایده شکلاتی خوشمزه 😋😋
برا اولین کسی که دوس داری درست کنی فوروارد کن 😉😉
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#کیک_شکلاتی_بلژیکی
شکلات شیری 100 گرم
شکر قهوه ای روشن 125 گرم
تخم مرغ 2 عدد
آرد 225 گرم
جوش شیرین یک قاشق چای خوری
روغن مایع یک دوم پیمانه
پودر کاکائو روشن 25 گرم
مارمالاد توت فرنگی دو قاشق سوپخوری
خامه صبحانه 60 گرم
شکلات شیری 150 گرم
خامه قنادی 125 گرم
شکلات تلخ 50 گرم
طرز تهیه:
شکلات شیری را ذوب کرده و کنار بگذارید.
تخم مرغ ها، شکر را با همزن برقی بزنید سپس روغن مایع و آب را اضافه کرده و پس از مخلوط شده همزن را خاموش کرده و شکلات ذوب شده را اضافه کنید. در آخر آرد، جوش شیرین و پودر کاکائو مخلوط شده را افزوده و با لیسک مخلوط کنید. مواد را داخل دو عدد قالب 20 سانتی متری چرب شده که کاغذ انداخته اید ریخته و در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 20 تا 25 دقیقه قرار دهید. پس از پخت، کیک ها را روی توری فلزی خنک کنید.
برای آماده کردن کرم: خامه صبحانه و شکلات شیری را داخل ظرف مناسبی ریخته و روی بخار آب قرار دهید تا شکلات ذوب شود. ظرف را از بخار آب برداشته و کنار بگذارید تا خنک شود.
خامه قنادی را فرم داده و به شکلات و خامه آماده و خنک شده اضافه کنید در آخر شکلات تلخ را ذوب کرده بیافزایید و با لیسک به صورت دورانی مخلوط کنید.
روی یک لایه از کیک مارمالاد توت فرنگی مالید و کمی از کرم شکلاتی آماده را روی آن صاف کنید سپس لایه بعدی کیک را روی آن قرار دهید. رو و دور تا دور کیک را با کرم شکلاتی بپوشانید و به دلخواه با میوه تزیین کنید.
نکته:
در صورت در دسترس نبودن دو عدد قالب 20 سانتی متری، کل مواد را داخل یک عدد قالب 20 سانتی متری ریخته و پس از پخت و خنک شدن برش بزنید.
شکلات مورد استفاده در این کیک بهتر است از نوع مرغوب و بلژیکی باشد.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani