#برگر_مرغ
طرزتهیه ؛
اول از همه به مقداری سینه مرغ چرخ شده نیاز داریم واسه هر برگر تقریبا صد و پنجاه تا دویست گرم بعلاوه یه پیاز خیلی کوچیک رنده شده و اب گرفته و اگه داشتین مقداری برگ پیازچه ریز خورد شده و نمک و فلفل و زعفرون و پاپریکا و کمی گلپر و خیلی کم سماق همه موادو مخلوط کنید .
تابه گریل رو داغ کنید و با کمی روغن چرب کنید دستتونو خیس کنید و موادو به شکل برگر یا استیک کف دستتون درست کنید و بزارید توی تابه داغ بعد حرارت رو کم کنید یک طرفش که پخت پشت و روش کنید و اجازه بدید اون سمتشم سرخ بشه
@ashpazy_irani
#خوراک_قارچ
دو عدد سيب زميني متوسط را خرد کرده با روغن تفت مي دهيم و قبل از سرخ شدن 300 گرم قارچ و دو عدد فلفل دلمه اي خرد شده را داخل آن ريخته و تفت مي دهيم و مقداري پياز داغ، زردچوبه، نمک، فلفل و يک قاشق غذاخوري رب گوجه فرنگي به آن مي افزاييم بعد سه عدد تخم مرغ و در صورت نياز کمي سير روي آن مي ريزيم بعد از مدت کوتاهي غذاي ما آماده است.
@ashpazy_irani
6.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سالاد_رشته_فرنگی
روغن زیتون، ذرت پخته، خیارشور، فلفل دلمه ای، شوید، جعفری، پیازچه، پیاز، نمک،فلفل،پاپریکا
@ashpazy_irani
#کوکو_قارچ
۴تاسیب زمینی متوسط آب پز کردم بعد ۳۰۰ گرم قارچ ریز خرد کردم و با یک قاشق آبلیمو تفت دادم تاآبش کشیده شد توی یک کاسه سیب زمینی پخته رنده شده،۱دونه پیاز متوسط رنده شده آب گرفته شده، ۱ دونه هویج کوچولوی رنده شده.قارچ تفت خورده_۳ ق غ جعفری خردشده نمک و فلفل و پودر سیر،دوتا تخم مرغ و ۱ قاشق غ آرد سفید مخلوط کردم و سرخ کردم جاتون سبز
@ashpazy_irani
🔷#اسنک_خوشمزه_خونگی
#فست_فود
#لقمه
يك عدد پياز متوسط ريز خورد شده رو در مقدار كمي روغن تفت دادم تا نرم بشه و کمی تغییر رنگ بده و بعد گوشت ( 200 تا 300 گرم ) رو اضافه کردم و خوب تفت دادم فلفل دلمه ای نگینی خورد شده 1 عدد متوسط رو هم اضافه کردم و نمك و فلفل و اویشن و كمي جعفري خورد شده را به مخلوط اضافه کردم . 300 گرم قارچ نگینی شده و در ظرفی جدا با کمی ابلیمو در روغن تفت دادم و به مخلوط گوشتي اضافه کردم و با حرارت ملایم خوب مخلوط کردم اگه دوست داشتین میتونید 1 ق رب گوجه هم بزنید و شعله رو خاموش کردم نان های مینی همبرگر را باز كردم خمير داخلش رو جدا کردم و با مواد گوشتي آنها را پر کردم و پنیر پیتزا رنده شده روي مواد گذاشتم و نان ها را چند دقيقه در ساندويچ ساز قرار دادم . مي تونيد بجاي نون همبرگر از نان تست استفاده كنيد
@ashpazy_irani
#باقلاپلو 🍛 😋
🔴مواد لازم
برنج چهارپيمانه،باقالي تازه ياخشك دو پيمانه،گوشت چرخ كرده ٤٠٠ گرم،پياز متوسط خرد شده دو عدد،خلال بادام نصف پيمانه،كره حيواني٢٠٠گرم،زعفران دم كرده غليظ يك استكان،نمك فلفل دارچين به ميزان لازم
🔴طرز تهیه
🔸ابتدا٥٠ گرم كره،باقالي و پياز رو داخل تابه بريزيدو تفت بديد،گوشت چرخ كرده رو اضافه كنيد و ده دقيقه تفت بديد،خلال بادام پنج ق غ زعفران و دارچين و نمك و فلفل اضافه كنيد،يك دقيقه بعد يك ليوان اب اضافه كنيد و با حرارت كم بذاريدباقالي بپزه،برنج رو (ترجيحا ايراني)ابكش كنيد،كف قابلمه كره و زعفران ريخته و برنج بريزيد،اب باقالي كه جمع شد بين برنج دم كنيد و در اخر كمي كره و دارچين و اب اضافه كنيد و اجازه بديد ٤٥ دقيقه با حرارت كم دم بكشه.
🍥🍡🍥🍡🍥🍡
@ashpazy_irani
💯زن نیستی اگه تیپت،اخلاقت،تیکه کلامات
ده سال از سنت کمتر باشه
زن باید تو هر سنی #ملکه👑 آقاشون بمونه،💃
خانومی که فک میکنی ژست و ناز وادای زنونه نداری !💑
عضو این کانال شو 😍😉
http://eitaa.com/joinchat/4101111829C3c35eb5b6e
👒 @mallakebash 💄
خانوم ها جوین بشید👆👆
✅ پشمک قالبی 😋
✍مواد لازم :
پشمک صورتی : 1 بسته
پشمک وانیلی :1 بسته
پشمک زعفرانی : 1 بسته
🍜طرز تهیه:
برای درست کردن این پشمک من از سه رنگ پشمک استفاده کردم که ابتدا وسط قالب ام رو پشمک صورتی گذاشتم و حتما از دستکش یکبار مصرف استفاه کنید چون اگر از دستکش استفاده نکنید به دستتون میچسبه و کارتون رو خراب میکنه و برای هر لایه که میریزید حداقل 4 تا 5 دقیقه ای باید فشار بدید که کاملا منسجم بشه و لبه های کار رو که انجام میدید به طرف پایین و داخل فشار بدید که وقتی از قالب خارج میکنید رنگها از هم جدا شده باشه وقتی پشمک صورتی رو گذاشتم با دست کاملا فشار داده تا شکل قالب در بیاد و بعد به دور تا دور قالب میرسیم که اونم به همین ترتیب و بعد یک لایه بعدی روی پشمک های پایین در چند مرحله به همین صورت انجام بدید تا چند لایه و در چند رنگ در کنار هم شکل بگیره فقط باید با دقت و حوصله اینکار رو انجام بدید که دقیقا شکل قالب تون دربیاد .
برای درست کردن این پشمک حتما از پشمک رشته ای استفاده کنید یه کم سخت هست ولی عالیییی در میاد .
@ashpazy_irani
#کیک_کاکائویی_قابلمه_ای
تخم مرغ ۴ عدد.شکر ۱ لیوان فرانسوی.وانیل کمی.روغن ۱/۳ لیوان.شیر ۲/۳ لیوان.ارد ۱/۵ لیوان.بکینگ پودر ۱ق چ.پودر کاکائو ۲ ق غ
سفیده تخم مرغ بزنید تا سفید و پوک بشه
زرده تخم مرغ و شکر و وانیل را زده تا کرمی شود حدود ۳ تا ۴ دقیقه با همزن سپس شیر و روغن و در نهایت ارد الک شده و سفیده تخم مرغ کاکائو و بگین پودر طی ۳ مرحله اضافه کرده و به آرامی هم بزنید. از قبل شعله پخش کن را داغ کرده قابلمه چرب کنید و مواد کیک را بریزید و روی شعله پخش کن گذاشته و دمکنی و درب قابلمه و بعد یک وزنه سنگین مثل هاون سپس حرارت را کم کنید مثل دمکردن برنج.حدود یک ساعت زمان می بره بعد این مدت با سیخ چوبی امتحان کنید اگر نچسبید پخته شده
@ashpazy_irani
#سس_شكلات👌
👈 براى سرو همراه با كيك و شيرينى هم استفاده میشود
٢ ليوان شير ، ٢ ق غ نشاسته ( نشاسته ذرت يا معمولى فرقى نميكنه) ، ٢ ق غ پودر كاكائو ، نصف ليوان شكر، همه رو باهم تركيب كنيد بذاريد رو حرارت ملايم و مرتب هم بزنيد تا غليظ شه، وقتى غليظ شد حرارت رو خاموش كنيد و حدود ١٠٠ گرم شكلات تخته اى خرد شده بريزيد تو سس و هم بزنيد تا با حرارت سس ، آب شه بعد از خنك شدن ميتونيد استفاده کنید.
@ashpazy_irani