#سوپ_قارچ
قارچ خورد شده .....۵۰۰گرم
شیر......۳لیوات
کره.....۲۵گرم
اب مرغ......۲لیوان
پیاز ریز خورد شده......۱عدد
جوپرک ......۱پیمانه
نمک و فلفل...... به میزان لازم
خامه صبحونه ......نصف یه پاکت
جعفری خورد شده ولیمو برای تزیین
اول پیاز خورد شده رو توی کره روغن تفت بدید تا کمی طلایی بشه. بعد قارچ ورقه ای خورد شده رو بهش اضافه کنید و تفت بدید. نمک و فلفل واب مرغ وجو ازقبل خیس داده رو اضافه کنید و مخلوط کنید. بعد شیر مخلوط کرده بهش اضافه کنید و بذارید با حرارت ملایم به جوش بیاد و کم کم غلیظ بشه و بپزه. دراخر هم خامه رو اضافه کنید خامه را با کمی از اب سوپ مخلوط کنید و بعد از اضافه کردن خامه حتما حرارت کم باشه
@ashpazy_irani
شربت زعفرون
شکر به میزان لازم
زعفران ساییده شده 1/2 قاشق غذا خوری
گلاب 3 قاشق غذا خوری
آب نیم لیتر
تخم شربتی مقدار لازم
آبو بذاريد رو گاز كه بجوشه؛ بعد زيرشو كم كنيد و شكر رو بهش اضافه كنيد تا حل بشه كامل. بعدش زعفرون و گلاب رو اضافه كنيد و اجازه بديد يكربع بجوشه تا شربت غليظ بشه. وقتي خنك شد بريزيدش توي ظرف و درشو محكم ببنديد و هربار موقع مصرف نصف ليوان از شربت و باقيش رو آب و يخ بريزيد و نوش جان كنيد تخم شربتی هم در اخر اضافه کنید به شربت
@ashpazy_irani
✅دسر پرتقال 🍊 😋
✍ مواد لازم:
زرده ی تخم مرع ۴عدد
پودرقند نصف پیمانه
خامه ی صبحانه نصف بسته
پودرژلاتین ۲ونیم قاشق غذاخوری
اب پرتقال ۲پیمانه
وانیل وزست پوست پرتقال
🥣 طرز تهیه:
زرده ی تخم مرغ و پودر قند و وانیل وزست پوست پرتقال را با همزن زده تاخوب کرم رنگ وکشدارشود
پودرژلاتین را با آب پرتقال مخلوط کرده به صورت بنماری رو حرارت غیر مستقیم حل کرده وباخامه به تخم مرغ زده شده اضافه کرده (من یک بسته پودرژله ی پرتقال اماده شده راهم برای خوش طعم ترشدنش اضافه کردم ) داخل قالب موردنظر ریخته و بمدت ۲تا۳ ساعت داخل یخچال قرارمیدهیم.
#دسر_پرتقال
@ashpazy_irani
شربت گل پنیرک
گل پنیرک ۲ قاشق مربا خوری
شکر ۱ قاشق غذا خوری
گلاب ۱ قاشق مربا خوری
آب سرد ۲ لیوان
گل پنیرک رو در نصف لیوان آب سرد ریخته و هم می زنیم، ۵ دقیقه زمان میدیم تا رنگ آبی خوشرنگشو پس بده در ظرف دیگه بقیه آب، گلاب، شکر رو هم زده تا حل بشن، آب گل پنیرک رو از صافی رد کرده و به محلول اضافه می کنیم در صورت تمایل می تونین از تخم شربتی که از قبل با آب سرد قاطی کرده و ژله ای شده داخل شربت استفاده کنید.
@ashpazy_irani
✅سالاد اسفناج هویج با ماست😋
✍مواد لازم:
1 دسته اسفناج (میتونید کم یا زیاد استفاده کنید)
2 عدد هویج رنده شده .
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون .
5 قاشق غذاخوری ماست .
1تا 2 حبه سیر .
نمک و فلفل .
برای تزیین وروی سالاد:
4تا3 عدد گردو
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
پودر فلفل دلمه ای قرمز و یا فلفل پرک شده(فلفل ترکی)
🥣طرز تهیه:
روغن زیتون و هویج رنده شده را داخل تابه یا قابلمه مناسبی بریزید و هویج ها را تفت بدید تا نرم شوند. اسفناج را شسته وخشک کرده وریز خرد کنید به هویج اضافه کنید ونمک وفلفل بزنید وتفت بدید تا آب اسفناج کشیده و پخته شود.
تابه را از روی حرارت بردارید وبزارید خنک شود.
سپس ماست و سیر رنده شده را به هویج و اسفناج اضافه کرده و مخلوط کنید.
🔸اختیاری: روغن زیتون و گردو را در یک ظرف کوچک ریخته و بزارید روی حرارت کم و پودر فلفل دلمه ای قرمز و یا فلفل پرک شده را اضافه کنید و کمی داغ کنید(مواظب باشید نسوزد)وبعد از روی حرارت بردارید و وسط سالاد را کمی گود کنید و روی سالادبریزید .
#سالاد_اسفناج
@ashpazy_irani
✅ نان پیتا😋
✍ مواد لازم برای ۶ عدد نان :
5 فنجان آرد
2 فنجان آب
1 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق غذاخوری شکر
نصف بسته مخمر فوری یا یک قاشق مربا خوری
✍برای مواد داخلی:
گوشت-سوسیس-چدار-فلفل ، سبزیجات یا هر ماده مورد علاقه خودتون...
من با پنیر و سبزیجات آماده کردم
🥣طرز تهیه:
آب گرم و شکر و مخمر رو با هم مخلوط کنید و پنج دقیقه استراحت بدید تا فعال بشه و حباب روی سطح آب ایجاد بشه.. ارد رو کم کم اضافه کنید و به اندازه ای بریزید تا خمیر ورز داده شده به دستتون نچسبه ... ممکنه این مقدار آرد بسته به کیفیت بیشتر یا کمتر بشه.. ورق بزنید و مقدار قوام خمیر رو مشاهده کنید.
خمیر آماده شده رو به مدت 30 دقیقه استراحت بدید و بعد به 6 قسمت تقسیم کنید.
خمیر رو روی سطح صاف به صورت نازک باز کنید. مواد مورد نظرتون رو روی خمیر قرار بدید و لبه هاشو به داخل تا بزنید و زرده تخم مرغ رو روی خمیر تا شده بمالید.
اونرو در فر از پیش گرم شده در دمای 200 درجه بپزید تا لبه ها قهوه روشن یا طلایی بشن. دو تا از آنها فقط روی یک صفحه پخت قرار می گیرند. روی لبه نان طلایی شده کره بمالید و گرم سرو کنید.
#نان_پیتا
@ashpazy_irani
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
کیک انجیر
مواد لازم
آرد : ۲ پیمانه
انجیر : ۷ عدد
تخم مرغ :۲ عدد
شکر : ۸۰۰ گرم
ماست :۸۰۰گرم
روغن : یک پیمانه
وانیل : نصف قاشق چای خوری
بیکینگ پودر : نصف قاشق غذاخوری
مراحل پخت:
ابتدا تخم مرغ ها را به همراه شکر و وانیل در یک ظرف مخلوط کنید و با همزن به میزان ۵ دقیقه با دور تند مواد را مخلوط کنید تا کاملا مایع کشدار و روشن شود.
ماست و روغن را به مایع ظرف اضافه و با دور متوسط همزن آنها را مخلوط کنید.
آرد و بیکینگ پودر را در این مرحله به مایع اضافه کنید و با دور کند به مدت ۵ تا ۷ ثانیه مخلوط را هم بزنید تا مواد سفت شوند.
در کف ظرف قالب خود، کاغذ روغنی بگذارید و با کمی روغن آن را چرب کنید.
نصف مواد کیک را در داخل قالب بریزید و سپس بر روی مواد تکه های انجیر را قرار دهید.
سپس بقیه مواد کیک را بر روی قالب روی انجیرها بریزید و دوباره بر روی مواد کیک تکه های انجیر را بگذارید و مواد صاف کنید.
فر را اول به مدت 15 دقیقه گرم کنید و سپس سینی کیک را به مدت ۱ ساعت و در حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.
بعد از گذشت زمان تعیین شده، فر را خاموش کنید و بگذارید که کیک انجیر ۵ دقیقه در داخل فر بمانند.
حالا سینی کیک را خارج کنید و بعد از سرد شدن کیک انجیر، کمی خاک قند بر روی آن بریزید.
کیک شما آماده است.
@ashpazy_irani
بسم الله الرحمن الرحيم
💕 #پیتزای_پنیر
🔵 مواد لازم:
خمیر پیتزا 1عدد
گوجه فرنگی 6عدد
سیر 3حبه
پنیر پیتزا 750گرم
فلفل و آویشن به مقدار کافی
🔴 طرز تهیه:
ظرف مورد نظر را چرب کرده و خمیر را روی آن پهن کنید.گوجه فرنگی بپاشید.سیر را ورقه ورقه کرده و روی پنیر بزارید.فلفل و آویشن را روی پنیر و سیر بریزید و آن را در حرارت 325درجه به مدت15دقیقه بپزید.
@Ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_اسموتی
طرز تهیه اسموتی با میوه های طبع گرم برای قرنطینه کرونایی
درست کن و بدرخش✨
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دونات_بدون_فر😍🤩
۱ لیوان شیر ولرم
۱ بسته مخمر فوری(۲ ق غ)
۴ ق غ شکر
۵۰ گرم کره ذوب شده(۱ ق غ)
۱ عدد تخم مرغ
۱ ق چ وانیل
۱ پنس نمک
۳/۵ الی ۴ لیوان آرد سفید شیرینی پزی سه بار الک شده
۱ بسته شکلات
شیر ولرم،نصف شکر و و مخمر رو در یک ظرف بریزین و روشو با پارچه بپوشونید و ده دقیقه در جای گرم استراحت بدین،و بعد کره ذوب شده و بقیه شکر و وانیل و نمک و تخم مرغ رو مخلوط کنید و ارد شیرینی پزی که سه بار الک کردیم رو به تدریج بریزین و ورز بدین تا خمیر نرمی بدست بیاد و به دستمون نچسبه و دوباره روشو با پارچه بپوشانید و یکساعت در جای گرم استراحت بدین سپس خمیرو ورز بدین و سطح کارو ارد پاشی کرده و خمیر رو با وردنه به ضخامت ۷،۸ میلیمتر پهن کنید و با لیوان یا قالب برش بزنید و وسطشو با ماسوره در بیارین و روی کاغذ روغنی کوچک قرار بدین و پارچه انداخته و بذارین ۴۰ دقیقه استراحت کنه و بعد داخل روغن داغ(روغن زیاد) با حرارت کم سرخ کنین و در این حین کف روغن رو بگیرید و روی دستمال کاغذی بذارین تا روغنش بره و سپس داخل شکلات ذوب شده بزنید و با ترافل رنگی تزیین کنین 😋
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#_پیراشکی_رولی_آسان
یه غذای سریع و راحت
اگر پسندیدید از ۱ تا ۱۰ نمره بدید 😉
مواد لازم📝
گوشت چرخکرده : ۲۵۰ گرم
پیاز یک عدد
نمک یک قاشق چایخوری
فلفل یک قاشق چایخوری
پودر سیر نصف قاشق چایخوری
رب گوجه ۳ قاسق غذاخوری
میکسی از پنیر های مورد علاقه ۲ فنجان
نان ترتیلا یا برش نان لواش ۸ عدد
کنجد به میزان لازم
✍طرزتهیه :
گوشت چرخکرده را داخل ماهیتابه با یک قاشق غذاخوری روغن تفت داده و نمک و فلفل و پودر سیر و پیاز نگینی خرد شده را اضافه نمایید خوب مخلوط کرده و در آخر رب گوجه اضافه نمایید. مخلوط را در یخچال قرار دهید تا کاملا سرد شود سپس پنیر های دلخواه رنده شده را اضافه نموده و مخلوط نمایید.
مواد را مانند ویدیو روی نان ها قرار داده و رول کنید. روی آن تخم مرغ همزده بمالید و و سپس به میزان دلخواه روغن کنجد روی آنها بریزید.
رول ها را در فر در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید.😋
@ashpazy_irani
#ساندویچ_گوشت_وقارچ 🌯 😋
🔸يه پياز رو نگينى خرد كنيد و با يه فلفل دلمه خرد شده تو روغن تفت بديد تا سبك بشه،يه حبه سير رنده شده رو اضافه كنيد و تفت بديد،نمك،فلفل سياه،پاپريكا،چيلى و اويشن و كمى پنير پارمسان رو هم اضافه كنيد
🔸و گوشت چرخ شده رو هم توش بريزيد و بذاريد تا بپزه،توى تابه جدا قارچ ها رو باشعله ى بالا تفت بديدو به مواد اضافه كنيد و در اخر يه قاشق رب گوجه هم توش بريزيد وتفت بديد و مواد اماده شده
@ashpazy_irani
#چیز_کیك_شکلاتی 🥮 😋
🔸مواد لازم لایه شکلاتی
▫️پنیر خامه ای : ۱ بسته ۲۰۰ گرمی
▫️شکر : ۵۰ گرم
▫️ژلاتین : ۲ قاشق سوپخوری پُر
▫️آب : ۱/۴ پیمانه
▫️خامه صبحانه : ۱ بسته ۲۰۰ گرمی
▫️شکلات تخته ای : ۱۰۰ گرم
▫️پودر کاکائو : ۳ قاشق سوپخوری
🔸پنیر خامهای، خامه ، پودر کاکائو و شکر را با همزن زده تا صاف و یکدست شود. ژلاتین را با آب سرد مخلوط نموده، به روش بنماری حل میکنیم و میگذاریم تا به دمای محیط برسد. شکلات تختهای را به روش بنماری ذوب نموده، به مخلوط پنیر اضافه کرده و هم میزنیم. سپس ژلاتین را به مواد افزوده و کاملا مخلوط میکنیم تا مواد یکدست شوند.روی سطح کیک رو کمی با شیر کاکائو یا شربت نم کنید بعد مواد شکلاتی را روی کیک ریخته و شش ساعت در یخچال میگذاریم
@ashpazy_irani
چرا ناراحتی که #آرایشگاها بستس 😐
حتما برای #ریش_سیبیلات باید بری آرایشگاه و #درد_بند تحمل کنی تازه بعدشم کلی #جوش بزنی 😏
بابا بیا اینجا بهت یه #ترکیب_معجزه_گر نشون بدم که هم #ریشات کم بشه هم #پول_مفت ندی به آرایشگاه 😊☺️
خیلی سادس بیا اینجا 👇
http://eitaa.com/joinchat/4101111829C3c35eb5b6e
هزارو یک راه برای #بانوان 🔮
#شیرینی_پسته 🥯 😋
▫️آرد ۱۷۰ گرم
▫️زرده تخم مرغ ۱ عدد
▫️پودرقند ۱۰۰ گرم
▫️کره ۱۱۰ گرم
▫️پودرهل ۱/۴ ق چ
▫️پودر پسته ۱۰۰ گرم
🔸۱- کره و پودرقند رو با همزن میزنیم تا کرم و سبک بشه
۲- زرده و پودر هل رو اضافه کرده مجدد هم میزنیم
۳-پودر پسته و رنگ سبز( دلخواه) اضافه میشه و آرد هم کم کم اضافه میکنین و هم میزنیم تا خمیر لطیفی داشته باشیم آرد زیاد باعث خشک شدن خمیر میشه
۴- خمیر رو برای یک ساعت داخل یخچال میزاریم
۵- خمیر رو پهن میکنیم و قالب میزنیم و تو سینی فر میچینیم
تو فر ۱۶۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه میزاریم بپزه
شیرینی نباید رنگ بگیره
❌اگر بعد از اضافه کردن آرد خمیر خشک بود میتونین دو ق روغن مایع اضافه کنین
@ashpazy_irani
✅دونات شکم پر😋
✍ مواد لازم :
شیر ۱ لیوان
تخم مرغ ۱ عدد
کره ذوب شده ۲۵ گرم
وانیل کمی
خمیر مایه نصف ق غ
شکر ۱ ق غ
بکینگ پودر ۱ ق چ
ارد ۲ لیوان و نصف (شاید کمتر یا بیشتر )
🥣 طرز تهیه:
همه مواد جز آرد رو با هم مخلوط میکنیم و آرد رو کم کم به مواد اضافه میکنیم تا جایی که به دست نچسبه و خمیر لطیفی بدست بیاد نیم ساعت جای گرم میزاریم تا خمیر دوبرابر بشه خمیر با وردنه باز میکنیم نه زیاد نازک باشه نه خیلی ضخیم قالب میزنیم ومیزاریم روی کاغذ روغنی ۲۰ دقیقه استراحت میدیم سپس در روغن داغ سرخ میکنیم بعد از سرد شدن با چاقو کنار خمیر رو سوراخ کنید و با قیف نوتلا یا شکلات صبحونه بریزید میتونید دونات ها رو در پودر قند یا شکر و دارچین اغشته کنید .
#دونات_شکم_پر
@ashpazy_irani
#خوراك_دنده_با_كته_زعفرانى
براى تهيه ى اين دلبر كافيه دنده هارو يكساعت قبل با (نمك و فلفل قرمز و سياه،پاپريكا،زعفران،زنجبيل و روغن زيتون) بزاريد تا مزه دار بشه و بعد ى پياز رو خرد كنيد و تو كمى روغن زيتون تفت بديد و دنده هارو هم توش تفت بديد و سه پيمانه آب بهش اضافه كنيد و بزاريد تا با شعله ى كم و در بسته بپزه و اواسط پخت يه هويج رو به چند قيمت تقسيم كنيد و توش بندازيد و درآخر كمى زعفران اضافه كنيد و بزاريد تا آبش خشك بشه و فقط كمى سس باقى بمونه...
@ashpazy_irani
کیک بیسکویت بدون فر😍😍
✍ موادلازم:
بیسکویت800گرم
گردو 100گرم
کره 150 گرم
شکر 200 گرم
پودر کاکاو 60 گرم
آب 240 میل
خامه120 گرم
شکلات 120 گرم
🍜 طرزتهیه :
ابتدا بیسکویتها رو نگینی خرد کرده
گردو رو کمی تفت داده و به بیسکویتها اضافه کرده. پودر کاکاو وشکر رو مخلوط کرده وآب وکره رو اضافه کرده روی حرارت گذاشته می گذاریم تا 7.8 دقیقه روی شعله بخوشد تا حجم آن کم شود بعد از روی شعله برداشته کنار کذاشته تا کمی خنک شودبعد روی بیسکویتها ریخته وهم زده تا کاملا مخلوط شود و در قالب کمربندی ریخته .روی آن رو صاف کرده وبه مدت یک ساعت در یخچال قرار داده .برای روی کیک
خامه رو باکمی شیر مخلوط کرده روی حرارت کذاشته کمی که گرم شد روی شکلات ریخته .چند لحظه صبر کرده وهم می زنیم تا با هم خوب مخلوط شود وروی کیک ریخته .وبرای تزیین از گردوی بو داده استفاده کرده.
@ashpazy_irani
✅حلوا مجلسی 😋
✍ مواد لازم:
آرد گندم : ۲ لیوان
آرد نخودچی : ۱ لیوان
شکر : ۲ لیوان
روغن : ۲ لیوان
آب : ۲/۵ لیوان
زعفران : ۱ قاشق چای خوری
پودر هل : به اندازه دلخواه
🥣 طرز تهیه:
شکر و آب را ترکیب میکنیم و روی حرارت ملایم میزاریم تا به جوش بیاد زعفران و پودر هل را اضافه میکنیم . آرد نخودچی و آرد گندم را الک میکنیم و روی حرارت متوسط تفت میدیم تا بوی خامی آرد از بین بره و به رنگ دلخواه برسه . روغن رو به ارد اضافه میکنیم و تند هم میزنیم وقتی ترکیب یکدست شد کم کم مخلوط شکر و آب رو اضافه میکنیم و مدام هم میزنیم تا حلوا سفت شه و به تابه نچسبه
#حلوا_مجلسی
@ashpazy_irani
✅نون شکم پر😋
✍ مواد لازم :
دو ليوان دوغ به دماي محيط رسيده باشه
يك فنجان شكر
كمي نمك
يك ق غ خميره
دو عدد تخم مرغ
يك كوب روغن تقريبا دو استكان روغن ميشه
🥣 طرز تهیه:
همه مواد باهم مخلوط كرده غير ار روغن . ارد تقريبا پنج ليوان ولي كم كم به مواد اضافه ميكنيم تا خمير لطيفي بدست بياد اگه ديدين خمير باز هم به دست ميجسبه كمي ارد اضافه كنين و در اخر روغن ميريزيم خوووب ورز ميديم به مدت ده دقيقه تقريبا .ارد هرجي بيشتر ورز بخوره نون بهتري بهمون ميده. ميذازيم به مدت يكساعت جاي گرم استراحت كنه وقتي خميرمون پف كرد چونه ميگيريم براي مواد وسطش هم گوشت چرخ شده با قارج و بياز و نخود سبز و كمي رب درست ميكنينم ميذازيم موادمون سرد بشه حتما هرچي كه ميپسندين ميتونين بذارين توي خمير سبزيجات ، مرغ همه چی ميشه به هرشكلي كه خواستين در ميارين دوباره ميذاريم به مدت ربع ساعت فر رو كاملا داغ ميكنيم من رو درجه ٢٢٠ اول حرارت پایین بعد بالا ديگه بستگي به فر هم داره كم وزيادش خودتون تنظيمش كنيد.
#نون_شکم_پر
@ashpazy_irani
✅مرغ ترش 😋
یدونه پیاز تقریبا بزرگ رو خرد کرده توی روغن بهمراه زردچوبه تفتش میدم وقتی طلایی شد، لپه خیس خورده رو میریزم تا همراه پیاز یک تفت کوچیک بخوره. مرغ های تکه شده رو هم اضافه می کنم و تفت میدم. یک قاشق غذاخوری سیر سرخ شده هم میریزم توش و سبزی سرخ شده که شامل گشنیز و جعفری و تره و نسبت کمی نعناست. سه چهار لیوان آب و درش رو میذارم بجوشه. وقتی جوشید شعله گاز رو کم می کنم تا آروم قل بزنه و جا بیفته. چاشنی این خورشت میتونه آب نارنج، آبغوره، رب نارنج ویا هر چیزی دوست داشته باشیم، باشه.من اغلب از لیمو عمانی استفاده می کنم.وقتی مرغ و لپه پخت، نمک و فلفل غذارو اندازه می کنم و در آخر دوسه تا تخم مرغ رو با چنگال کمی میزنم و میریزم توی خورشت و دیگه تمام.
لازمه ذکر کنم که رب انار هم میتونید به عنوان چاشنی استفاده کنید ولی چون رنگ خورشت رو تیره می کنه من استفاده نمی کنم.استفاده از گردوی خرد شده هم اختیاریه
#مرغ_ترش
@ashpazy_irani
✅ کیک شکلاتی 😋
✍موادلازم:
تخم مرغ 4عدد
وانیل نصف قچ
شکردانه ریزیا پودرشکردولیوان
شیریک لیوان
روغن مایع یک لیوان
آردسفیددولیوان
پودرکاکائو4ق غ سرپر
بکینگ پودریک قم
جوش شیرین یک قم
نمکنصف قچ
🥣طرزتهیه:
تخم مرغ،شکرووانیل روباهمزن حدودشش،هفت دقیقه میزنیم تا کرم وکشداربشه،بعدشیر وروغن رواضافهودوباره کمی میزنیم، آرد،نمک،پودرکاکائو،بکینگ پودروجوش شیرین رو سه بارباهم الک وطی سه مرحله به مواد اضافه میکنیم وبادور کند همزن درحدمخلوط شدن میزنیم،قالبمونو باترکیب یک ق پودرکاکائو،یک ق کره آب شده ویک ق آردسفید چرب میکنیم،مایه کیک و توقالب میریزیم وتوفرازقبل گرم شده بادمای 180درجه به مدت پنجاه وپنج دقیقه میذاریم بپزه،اجازه میدیم خنک شه بعد ازقالب برمیگردونیم وروشو باگاناش کاورمیکنیم.
برای گاناش یک خامه صبحانه 200گرمی رو روی حرارت کم میذاریم ووقتی ازکناره ها شروع کرد به حباب زدن،ازحرارت برمیداریم،نباید جوش بخوره،بعد200گرم شکلات شیری رو که خردکردیم بهش اضافه میکنیم واجازه میدیم چنددقیقه بمونه وبعدباقاشق میزنیم تاشکلات باحرارت خامه آب شه ویه گاناش یکدست وخوشمزه داشته باشیم.
#کیک_شکلاتی
@ashpazy_irani
#مرغ_تنوری
3 عدد پیاز درشت و دو حبه سیر و یک عدد فلفل دلمه ای متوسط رو خورد کنید و در ظرف بزرگی پیازها و سیر و فلفل دلمه را با مقداری نمک و 1ق.غ زعفرون ابکرده 2ق.غ روغن زیتون و 4ق.غ ماست و4 ق.غ ابلیمو و فلفل سیاه و پاپریکا و زردچوبه را اضافه و خوب با پیازها مخلوط کنید.
مرغ ها را به مواد بالا اضافه کنید و مخلوط کنید و اجازه دهیدمرغ یک شب تا صبح در این مواد بماند تا خوب طعم دار شود و مزه بگیرد.
سپس مرغ رو باهمین مواد توی سینی فر میریزیم و 3لیوان اب و نصف لیوان روغن زیتون و 1ق.غ غوره رو به مواد اصافه کرده وهویج و گوجه فرنگی رو بین مرغها قرار میدهیم
روی ظرف را با فویل پوشانده و در فربا دمای ۱۷۰درجه بمدت یک ساعت قرار داده و بعد از یک ساعت که مرغ پخته شد فویل را برمیداریم و نیم ساعت دیگر بدون فویل میگذاریم در فر بماند
در فاصله ی این نیم ساعت اخر دو بار مخلوط کره و زعفران رو به مرغها میزنیم تا مرغها برشته و طلایی شوند.
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوستان عزیزم سلام.
× فیلم صدا دارد 😎
@Ashpaz_bashiii
غذای راحت و جذابی هست، اما من چون کلا از هرگونه حالت خمیر و بوی خمیر بیزارم، بهش پیاز رنده درشت و سبزی خرد شده ( مال من یخزده بود) اضافه کردم و خیلی بیشتر دوستش داشتم.
میتونید این غذا رو برای افطار تهیه کنید و هر کدوم از لقمههای کرپ برای یکنفر کافیه. این میزان مواد برای چهار تا پنج نفر کافیه.
مواد لازم برای کرپ: نصف لیوان ارد، یک لیوان شیر، دو تخم مرغ، نصف ق م نمک، کمی فلفل و یک قم ادویه ( شامل آویشن، پودر سیر، پاپریکا، زنجبیل)، یک پیاز متوسط( با رنده تیز، رنده کنید تا آب نندازه، اگر آب انداخت، آب اضافه رو بگیرید) دو قاشق جعفری و گشنیز خرد شده.
میتونید بجای پیاز از پیازچه استفاده کنید. اما من از نظر ظاهری خیلی باهاش ارتباط برقرار کردم 😆 و در نهایت با اون مایه گوشتی خیلی همخوانی داشت، انگار لای ساندویچت پیازجعفری گذاشتی دیگه 😁
برای درست کردن مایه گوشتی:
دویستگرم گوشت، یک پیاز درشت، دو عدد هویج متوسط، یک لیوان قارچ، نمک و فلفل و زردچوبه و مخلوط ادویه و کمی پنیر موزارلا
یکتکه کره و چند قاشق روغن هم برای تفت دادن کرپها لازمه.
@ashpazy_irani